کد خبر: ۳۴۰۹
تاریخ انتشار: ۰۸ دی ۱۴۰۰ - ۱۰:۵۵

ایلان ماسک به دردسر افتاد

پروژه ایلان ماسک برای استقرار هزاران ماهواره در فضا و تامین اینترنت در سراسر جهان باعث افزایش خطر برخورد اجسام در فضا شده است و در برنامه فضایی چین نیز اخلال ایجاد کرده است.
ایلان ماسک به دردسر افتاد

پروژه ایلان ماسک برای استقرار هزاران ماهواره در فضا و تامین اینترنت در سراسر جهان باعث افزایش خطر برخورد اجسام در فضا شده است و در برنامه فضایی چین نیز اخلال ایجاد کرده است. پس از آنکه دو ماهواره شرکت ایلان ماسک به گفته پکن با فاصله اندکی از ایستگاه فضایی چین عبور کردند، این میلیاردر آمریکایی- کانادایی روز سه شنبه در شبکه‌های اجتماعی چین هدف حمله قرار گرفت.

ایلان ماسک به دردسر افتاد
مخاطب ۲۴- به نقل از خبرگزاری فرانسه، ایلان ماسک به عنوان ثروتمندترین فرد جهان که توسط مجله تایم آمریکا به عنوان شخصیت سال هم انتخاب شد برای ساخت خودرو‌های برقی تسلا، در چین بسیار شناخته شده است. اما شرکت اکتشافات فضایی اسپیس ایکس وی حالا به عامل خشم کاربران چینی تبدیل شده است.

طبق سندی که اوایل ماه دسامبر از سوی پکن به دفتر امور فضایی سازمان ملل متحد در وین ارسال شد، ایستگاه فضایی چین موسوم به تیانگونگ ناچار شد دوبار در ماه‌های ژوئیه و اکتبر، به انجام عملیاتی برای جلوگیری از برخورد با ماهواره‌های اسپیس ایکس شد.

پکن اعلام کرد سازمان فضایی چین ناچار به واکنش شده است تا از امنیت و حیات فضانوردان حاضر در مدار اطمینان یابد.

اسپیس ایکس روز سه شنبه به این اطلاعات که موجب نارضایتی کاربران چینی شده بود واکنشی نشان نداد.

یکی از کاربران شبکه اجتماعی ویبو زیر هشتگی که بیش از ۸۷ میلیون بار دیده شده است نوشت «خود را برای تحریم تسلا آماده کنید».

یک کاربر دیگر نوشت این خنده دار نیست؟ چینی‌ها تسلا می‌خرند و به ایلان ماسک پول می‌دهند تا او ماهواره به سوی ایستگاه فضایی چین پرتاب کند.

بازار چین برای این مولتی میلیاردر آمریکایی - کانادایی که اصلیت آفریقای جنوبی دارد حیاتی محسوب می‌شود. تسلا حدود یک چهارم تولیدات خود را در چین می‌فروشد و کارخانه‌ای در شانگ‌های دارد.

شرکت تسلا در ماه‌های اخیر هم به دنبال چند تصادف و نگرانی در مورد حفاظت از اطلاعات مورد انتقاد قرار گرفته بود.

اسپیس ایکس یک صورت فلکی ماهواری متشکل از بیش از هزار و ۵۰۰ ماهواره را راهی فضا کرده است. این صورت فلکی ماهواره‌ای استارلینک نام دارد و هدف آن تامین اینترنت در سراسر جهان است.

این صورت فلکی ماهواره‌ای به طور قابل توجهی تردد اجسام را در فضا افزایش داده است.

جاناتان مکدوول از مرکز اخترفیزیک هاروارد- اسمیتسونیان در آمریکا گفت ما شاهد افزایش خطر برخورد از زمان آغاز طرح استارلینک هستیم.

چین امسال بدنه اصلی ایستگاه فضایی تیانگونگ را به فضا فرستاده است. ساخت این ایستگاه قرار است سال آینده پایان یابد. دو تیم متشکل از سه فضانورد از ماه ژوئن وارد این ایستگاه شدند.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

برچسب ها: ایلان ماسک
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
علی دایی سرمربی پرسپولیس می‌شود؟ علی دایی سرمربی پرسپولیس می‌شود؟
مدیران باشگاه پرسپولیس قصد دارند با علی دایی برای نشستن روی نیمکت این تیم مذاکره کنند.
نرخ آبونمان تلفن ثابت تغییر کرد نرخ آبونمان تلفن ثابت تغییر کرد
بنابر اعلام شرکت مخابرات ایران، مبلغ آبونمان برای مشترکان خانگی بر اساس منطقه جغرافیایی متفاوت است؛ مشترکان در تهران و کلان‌شهر‌ها باید ماهانه ۳۰ هزار تومان، در مراکز استان‌ها ۲۲ هزار و ۵۰۰ تومان و در سایر شهر‌ها ۱۷ هزار تومان پرداخت کنند. این بدان معناست که حتی در صورت‌عدم استفاده از تلفن ثابت، این مبلغ به عنوان حق اشتراک باید پرداخت شود.
بقائی: گزارش گروسی بهانه حمله به تأسیسات هسته‌ای ایران را فراهم کرد بقائی: گزارش گروسی بهانه حمله به تأسیسات هسته‌ای ایران را فراهم کرد
سخنگوی وزارت امور خارجه گفت: «رافائل گروسی تأیید کرد که هرگز هیچ سند، مدرک یا شواهدی مبنی بر حرکت ایران به سمت ساخت سلاح هسته‌ای ندارد، اما در گزارش اخیر خود آشکارا زمینه را برای تروئیکای اروپایی و آمریکا برای ارائه قطعنامه علیه ایران فراهم کرد که در نهایت بهانه را برای حمله رژیم اسرائیل و آمریکا به تأسیسات هسته‌ای کشور فراهم کرد.»
چرا مجلس به‌دنبال ممنوعیت استارلینک است؟ چرا مجلس به‌دنبال ممنوعیت استارلینک است؟
این روز‌ها دیگر اینترنت به یکی از ارکان اصلی اقتصاد دیجیتال و ارتباطات جهانی بدل شده، ورود فناوری‌هایی مانند استارلینک می‌تواند زمین بازی را به‌کلی تغییر دهد. اما این فناوری در ایران با پیچیدگی‌هایی روبه‌رو شده که تنها فنی یا اقتصادی نیست؛ بلکه لایه‌های عمیق سیاسی و امنیتی نیز دارد.
ما مردم را از خودمان پراکنده کردیم ما مردم را از خودمان پراکنده کردیم
سعید لیلاز، تحلیلگر سیاسی و اقتصادی، در گفت‌وگویی با شبکه افق با انتقاد از عملکرد‌های گذشته گفت: «ما در دو سه دهه اخیر، مردم را از خودمان پراکنده کرده‌ایم.»
اخراج مهاجران افغان از ایران اخراج مهاجران افغان از ایران
مساله مهاجران افغانستانی در ایران حالا وارد یک مرحله عجیب و پیچیده شده است، بازگشت چند ده هزار نفر از افغان‌های مقیم ایران به افغانستان، اما ابعاد مهم اقتصادی، سیاسی و امنیتی در پی دارد؛ که حتی اکنون و بعد از جنگ ۱۲ روزه میان ایران و اسرائیل شاید بتوان گفت ابعاد امنیتی آن تا حد زیادی پیچیده‌تر نیز شده است.
در پنجمین روز قرمزی بورس چه گذشت؟ در پنجمین روز قرمزی بورس چه گذشت؟
در پنجمین روز از بازگشایی معاملات بازار سرمایه، ارزش معاملات خرد تا این لحظه به ۱۲ هزار و ۴۷۱ میلیارد تومان رسیده، با این حال بازار همچنان با غلبه عرضه مواجه است.
برگزیده
آخرین جزئیات پرونده قتل امیر محمد خالقی آخرین جزئیات پرونده قتل امیر محمد خالقی
امیر محمد خالقی دانشجوی ۱۹ ساله دانشگاه تهران شامگاه چهارشنبه ۲۴ بهمن ۱۴۰۳ در محله کوی دانشگاه توسط دو سارق زورگیر به قتل رسید
شهریه مدرسه ۱۰۰ میلیون تومان؟ شهریه مدرسه ۱۰۰ میلیون تومان؟
«۲۵ درصد مدارس بین ۲۰ تا ۳۰ میلیون، ۳۹ درصد بین ۳۰ تا ۴۰ میلیون، ۱۷ درصد بین ۴۰ تا ۵۰ میلیون، ۹ درصد بین ۵۰ تا ۶۰ میلیون، ۲.۹ درصد بین ۶۰ تا ۷۰ میلیون، ۲.۲ درصد بین ۷۰ تا ۸۰ میلیون، ۷ دهم درصد بین ۸۰ تا ۹۰ میلیون، ۵ دهم درصد بین ۹۰ تا ۱۰۰ میلیون تومان شهریه دارند.»
وزیر ارتباطات: اختلالات اینترنت ناشی از حملات خارجی است وزیر ارتباطات: اختلالات اینترنت ناشی از حملات خارجی است
وزیر ارتباطات درباره اختلال‌های اخیر اینترنت پس از رفع محدودیت‌های دسترسی به اینترنت بین‌الملل توضیحاتی ارائه داد.
صفحه خبر بالای تصاویر