کد خبر: ۲۹۵۵
تاریخ انتشار: ۲۲ آذر ۱۴۰۰ - ۲۰:۱۳

ایلان ماسک، شخصیت سال ۲۰۲۱ نشریه تایم شد

مجله تایم مطابق روال هرساله خود در انتخاب شخصیت سال، ایلان ماسک را به‌خاطر تاسیس شرکت تسلا در زمینه خودرو‌های برقی و شرکت اسپیس ایکس در زمینه فضا شخصیت سال ۲۰۲۱ معرفی کرد.
ایلان ماسک، شخصیت سال ۲۰۲۱ نشریه تایم شد

مجله تایم مطابق روال هرساله خود در انتخاب شخصیت سال، ایلان ماسک را به‌خاطر تاسیس شرکت تسلا در زمینه خودرو‌های برقی و شرکت اسپیس ایکس در زمینه فضا شخصیت سال ۲۰۲۱ معرفی کرد.

ایلان ماسک، شخصیت سال ۲۰۲۱ نشریه تایم شد
مخاطب ۲۴- ایلان ماسک، مدیرعامل تسلا به‌عنوان «شخصیت سال» مجله تایم در سال ۲۰۲۱ انتخاب شد، سالی که شرکت خودرو‌های الکتریکی او به با ارزش‌ترین خودروساز جهان تبدیل شد و شرکت موشکی او با یک خدمه کاملا غیرنظامی تا لبه فضا اوج گرفت.

به نقل از خبرگزاری رویترز، ماسک همچنین بنیانگذار و مدیرعامل اسپیس‌ایکس است و هدایت استارت‌آپ تراشه مغزی نورالینک و شرکت زیرساختی The Boring Company را بر عهده دارد. ارزش بازار تسلا در سال جاری به بیش از یک تریلیون دلار افزایش یافت و آن را از مجموع فورد موتور و جنرال موتورز ارزشمندتر کرد.

ایلان ماسک، شخصیت سال ۲۰۲۱ نشریه تایم شد

تسلا هر سال صد‌ها هزار خودرو تولید می‌کند و توانسته است بهتر از بسیاری از رقبای خود از مشکلات زنجیره تامین جلوگیری کند، در حالی که بسیاری از مصرف‌کنندگان جوان را وادار می‌کند تا به سمت خودرو‌های برقی بروند.

ادوارد فلسِنتال سردبیر مجله تایم گفت: «به‌خاطر ایجاد راه‌حل‌هایی برای بحران‌های موجود، برای تجسم احتمالات و خطرات عصر غول‌های فناوری، برای هدایت جسورانه‌ترین و درهم گسیخته‌ترین دگرگونی‌های جامعه، ایلان ماسک شخصیت سال ۲۰۲۱ تایم است.»

ماسک از میزبانی برنامه «شنبه‌شب زنده» گرفته تا انتشار توییت‌ها در مورد ارز‌های دیجیتال که باعث تحرکات فراوان در ارزش آن‌ها شده است، بر تیتر خبر‌ها تسلط داشته و بیش از ۶۶میلیون دنبال کننده در توییتر جمع کرده است. برخی از توییت‌های او در گذشته نیز مورد توجه نظارتی قرار گرفته است.

 



به گفته این مجله، «شخص سال» به معنای شخصی است که «بیشترین تأثیر را بر روی اخبار یا زندگی ما داشته است، بهتر یا بدتر.»

منبع: همشهری آنلاین

برچسب ها: ایلان ماسک تسلا
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
چین در آسیا: قدرت زیاد، اعتماد کم و چالش‌های پیش رو چین در آسیا: قدرت زیاد، اعتماد کم و چالش‌های پیش رو
با رشد اقتصادی، ملی‌گرایی و تنش‌های منطقه‌ای، چین با فرصت‌ها و محدودیت‌های سیاسی و اقتصادی در آسیا روبروست و آینده‌اش به تعادل پیچیده‌ای میان کنترل داخلی و روابط بین‌المللی بستگی دارد.
انفجار و آتش‌سوزی گسترده در تاسیسات نفتی ونزوئلا+ فیلم انفجار و آتش‌سوزی گسترده در تاسیسات نفتی ونزوئلا+ فیلم
یک انفجار مهیب در تاسیسات نفتی پتروسدنو در شرق ونزوئلا موجب آتش‌سوزی گسترده شد؛ احتمال سرایت به واحد‌های تولید نفت نیز وجود دارد.
بهای طلای جهانی افزایش یافت بهای طلای جهانی افزایش یافت
قیمت جهانی طلا امروز با رشد ۰.۳ درصدی به ۴۰۹۲ دلار و ۹۸ سنت رسید؛ بازار معاملات آتی آمریکا نیز افزایش ۰.۲ درصدی را تجربه کرد.
ظریف: مردم باید همیشه قطب‌نمای ما باشند ظریف: مردم باید همیشه قطب‌نمای ما باشند
محمدجواد ظریف در مراسم رونمایی از کتاب خاطرات جهانگیری گفت مردم و مدیران سرمایه اصلی ایران هستند و باید همواره قطب‌نمای ما باشند.
عارف: هدف دولت رسیدن به جایگاه اول منطقه‌ای در علم و فناوری است عارف: هدف دولت رسیدن به جایگاه اول منطقه‌ای در علم و فناوری است
معاون اول رئیس جمهور تأکید کرد ارتباطات علمی بین‌المللی و استفاده از نخبگان ایرانی خارج از کشور برای رسیدن به اقتدار علمی حیاتی است.
جهانگیری: شرایط نه جنگ و نه صلح برای اقتصاد بدتر از جنگ است جهانگیری: شرایط نه جنگ و نه صلح برای اقتصاد بدتر از جنگ است
معاون اول دولت روحانی می‌گوید اقتصاد کشور در وضعیت «نه جنگ و نه صلح» با چالش‌هایی جدی مواجه است و اصلاحات اقتصادی ضروری است.
رئیس کمیسیون امنیت ملی: اجرای قانون عفاف و حجاب به تعویق افتاد رئیس کمیسیون امنیت ملی: اجرای قانون عفاف و حجاب به تعویق افتاد
رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس اعلام کرد شورای عالی امنیت ملی به دلیل شرایط حساس، اجرای قانون عفاف و حجاب را برای مدتی به تعویق انداخته است.
برگزیده
پژمان جان امشب طبق برنامه تهرانه پژمان جان امشب طبق برنامه تهرانه
پژمان جمشیدی بازیگر سینما که پس از آزادی از زندان به قید وثقیه دو هفته قبل برای دیدار با خانواده به کانادا سفر کرده بود ساعتی قبل به تهران بازگشت
ملیکا پارسادوست، بیوگرافی خانم شاکی + عکس ملیکا پارسادوست، بیوگرافی خانم شاکی + عکس
ملیکا پارسا دوست، شاکی پرونده حواشی اخیر پژمان جمشیدی توجه کاربران فضای مجازی را به خود جلب کرد.
سفرنامه‌نویسی به روایت تصویر سفرنامه‌نویسی به روایت تصویر
منصور ضابطیان در این نشست به تجربه‌های شخصی خود در حوزه سفرنامه‌نویسی پرداخت و با نگاهی تحلیلی، به نقش قصه و تصویر در روایت‌های سفر اشاره کرد
صفحه خبر بالای تصاویر