کد خبر: ۲۹۵۵
تاریخ انتشار: ۲۲ آذر ۱۴۰۰ - ۲۰:۱۳

ایلان ماسک، شخصیت سال ۲۰۲۱ نشریه تایم شد

مجله تایم مطابق روال هرساله خود در انتخاب شخصیت سال، ایلان ماسک را به‌خاطر تاسیس شرکت تسلا در زمینه خودرو‌های برقی و شرکت اسپیس ایکس در زمینه فضا شخصیت سال ۲۰۲۱ معرفی کرد.
ایلان ماسک، شخصیت سال ۲۰۲۱ نشریه تایم شد

مجله تایم مطابق روال هرساله خود در انتخاب شخصیت سال، ایلان ماسک را به‌خاطر تاسیس شرکت تسلا در زمینه خودرو‌های برقی و شرکت اسپیس ایکس در زمینه فضا شخصیت سال ۲۰۲۱ معرفی کرد.

ایلان ماسک، شخصیت سال ۲۰۲۱ نشریه تایم شد
مخاطب ۲۴- ایلان ماسک، مدیرعامل تسلا به‌عنوان «شخصیت سال» مجله تایم در سال ۲۰۲۱ انتخاب شد، سالی که شرکت خودرو‌های الکتریکی او به با ارزش‌ترین خودروساز جهان تبدیل شد و شرکت موشکی او با یک خدمه کاملا غیرنظامی تا لبه فضا اوج گرفت.

به نقل از خبرگزاری رویترز، ماسک همچنین بنیانگذار و مدیرعامل اسپیس‌ایکس است و هدایت استارت‌آپ تراشه مغزی نورالینک و شرکت زیرساختی The Boring Company را بر عهده دارد. ارزش بازار تسلا در سال جاری به بیش از یک تریلیون دلار افزایش یافت و آن را از مجموع فورد موتور و جنرال موتورز ارزشمندتر کرد.

ایلان ماسک، شخصیت سال ۲۰۲۱ نشریه تایم شد

تسلا هر سال صد‌ها هزار خودرو تولید می‌کند و توانسته است بهتر از بسیاری از رقبای خود از مشکلات زنجیره تامین جلوگیری کند، در حالی که بسیاری از مصرف‌کنندگان جوان را وادار می‌کند تا به سمت خودرو‌های برقی بروند.

ادوارد فلسِنتال سردبیر مجله تایم گفت: «به‌خاطر ایجاد راه‌حل‌هایی برای بحران‌های موجود، برای تجسم احتمالات و خطرات عصر غول‌های فناوری، برای هدایت جسورانه‌ترین و درهم گسیخته‌ترین دگرگونی‌های جامعه، ایلان ماسک شخصیت سال ۲۰۲۱ تایم است.»

ماسک از میزبانی برنامه «شنبه‌شب زنده» گرفته تا انتشار توییت‌ها در مورد ارز‌های دیجیتال که باعث تحرکات فراوان در ارزش آن‌ها شده است، بر تیتر خبر‌ها تسلط داشته و بیش از ۶۶میلیون دنبال کننده در توییتر جمع کرده است. برخی از توییت‌های او در گذشته نیز مورد توجه نظارتی قرار گرفته است.

 



به گفته این مجله، «شخص سال» به معنای شخصی است که «بیشترین تأثیر را بر روی اخبار یا زندگی ما داشته است، بهتر یا بدتر.»

منبع: همشهری آنلاین

برچسب ها: ایلان ماسک تسلا
captcha
آخرین اخبار
اخبار داغ
باخت دقیقه نودی یزدانی به حریف کره‌ای! باخت دقیقه نودی یزدانی به حریف کره‌ای!
در روز نخست مسابقات کشتی آزاد قهرمانی جهان حسن یزدانی به مصاف رقیب کره‌ای خود رفت؛ و در لحظات آخر شکست خورد.
فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا! فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا!
به‌دنبال برخورد دو قطار سریع‌السیر در اسپانیا در روز چهارشنبه، دست‌کم ۶۴ نفر جان باختند
پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است
رئیس جمهور روسیه در نشست عمومی مجمع اقتصادی روسیه و آفریقا:جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است و این روندی برگشت‌ناپذیر است.
آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی! آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی!
بازنشستگان تامین اجتماعی از آغاز واریز معوقات اردیبهشت خبر دادند.
تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم
پوتین، رئیس‌جمهور روسیه، با اشاره به نقش آیت‌الله شهید خامنه‌ای در بنیان‌گذاری مجمع کشور‌های صادرکننده گاز، تأثیر ایشان در شکل‌گیری این مجمع را قابل توجه دانست.
رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود! رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود!
رئیس سابق موساد ترور رهبر ایران را اشتباهی فاحش خواند و گفت که تل آویو در برابر ایران شکست راهبردی سنگینی خورد و این ترور هیچ دستاوردی نداشت.
همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد! همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد!
کمیته استیناف شکایت‌های پرسپولیس، مس شهربابک و سپاهان علیه یاسر آسانی را رد کرد.
برگزیده
عکس | گریم جدید علی نصیریان در سریال جدید کارگردان شهرزاد عکس | گریم جدید علی نصیریان در سریال جدید کارگردان شهرزاد
علی نصیریان بازیگر پیشکسوت و نامدار سینما، تئاتر و تلویزیون ایران، با حضور در سریال تاریخی «ده پهلوان» بار دیگر مقابل دوربین حسن فتحی رفت.
همایون شجریان به صحنه برگشت! همایون شجریان به صحنه برگشت!
خبر بازگشت همایون شجریان به صحنه کنسرت در فضای مجازی درحال انتشار است و بررسی‌های ما نیز نشان می‌دهد عوامل اجرایی این هنرمند درحال برنامه‌ریزی‌های اولیه برای بازگشت او به صحنه هستند.
دلایل استعفا ندا شمس از پرونده جنجالی پژمان دلایل استعفا ندا شمس از پرونده جنجالی پژمان
حاشیه‌های پرونده پژمان جمشیدی وارد فاز تازه‌ای شد؛ وکیل شاکی با واکنشی صریح، برخی اظهارنظر‌های رسانه‌ای را فاقد مبنای قانونی دانست.