کد خبر: ۵۳۶۱۳
تاریخ انتشار: ۰۳ آذر ۱۴۰۳ - ۰۹:۵۸

ایلان ماسک رکورد خودش را هم شکست

ثروت ماسک پس از انتخابات به رکورد ۳۴۸ میلیارد دلار رسید.

مخاطب۲۴- دارایی خالص ایلان ماسک در روز جمعه (۲۲ نوامبر) به بالاترین رقم تاریخی ۳۴۷.۸ میلیارد دلار رسید که ناشی از افزایش سهام تسلا و دور جدید سرمایه‌گذاری است که استارتاپ هوش مصنوعی xAI او را ۵۰ میلیارد دلار ارزیابی می کند.

از زمانی که پیروزی دونالد ترامپ در انتخابات، ماسک، به اصطلاح «رفیق اول» را در کانون توجهات سیاسی قرار داد، ارزش کسب و کارهای ماسک افزایش یافته است.

سهام تسلا روز جمعه ۳.۸ درصد افزایش یافت که نشان‌دهنده خوش‌بینی مداوم است که برنامه‌های گروه ترامپ برای خودروهای خودران و یارانه خودروهای الکتریکی به شرکت ماسک نسبت به همتایانش برتری خواهد داد. این سهام از ۴ نوامبر، یک روز قبل از انتخابات، ۴۵ درصد افزایش یافته است و حدود ۳۵۰ میلیارد دلار به ارزش بازار افزوده است.

در همین حال، ارزش xAI بیش از دو برابر شده است، به طوری که وال استریت ژورنال گزارش داد که پیروزی ترامپ به جلب توجه سرمایه گذاران جدید کمک کرد. و ترامپ در پرتاب SpaceX در روز چهارشنبه به ماسک پیوست. این شرکت در حال بحث در مورد فروش سهام خصوصی است که ارزش آن را به بیش از ۲۵۰ میلیارد دلار افزایش می‌دهد.

بیشتر بخوانید

بر اساس شاخص میلیاردرهای بلومبرگ، ماسک، ثروتمندترین فرد جهان، اکنون از بالاترین رقم قبلی خود یعنی ۳۴۰.۴ میلیارد دلار که در نوامبر ۲۰۲۱ تعیین شده بود، ثروتمندتر است. ثروت او که بیش از دو سوم آن از سهام و اختیارات تسلا به دست می‌آید، از روز قبل از انتخابات ۳۵ درصد افزایش یافته است. ماسک ۵۳ ساله در مراحل پایانی رقابت با ترامپ همسو شد و در کنار او مبارزات انتخاباتی انجام داد و شخصاً بیش از ۱۷۰ میلیون دلار کمک کرد.

بلومبرگ نیوز گزارش داد که اعضای گروه انتقالی ترامپ به مشاوران خود گفته‌اند که قصد دارند چارچوب فدرال برای وسایل نقلیه خودران را به یکی از اولویت‌های وزارت حمل‌ونقل تبدیل کنند که احتمالاً امکان استقرار گسترده‌تر خودروها را بدون کنترل انسانی فراهم می‌کند. این یک موهبت برای تسلا خواهد بود که عرضه چنین خودروها و کامیون‌هایی را محور راهبرد آینده خود قرار داده است.

سیاست فعلی فدرال به تسلا و سایر خودروسازان اجازه می‌دهد تا سالانه تنها ۲۵۰۰ وسیله نقلیه کاملاً خودمختار ارائه کنند.

بلومبرگ گزارش کرد که طبق گزارش‌ها، ترامپ همچنین از حذف اعتبارات مالیاتی خودروهای برقی تا سقف ۷۵۰۰ دلار و کاهش مقررات انتشار گازهای گلخانه‌ای که توسط دولت جو بایدن، رئیس‌جمهور آمریکا وضع شده بود، حمایت می‌کند. بر اساس گزارش بلومبرگ این امر به خودروسازان قدیمی بیشتر از تسلا آسیب می‌رساند، زیرا فروش آن نسبت به بسیاری از رقبای خود کمتر به حمایت فدرال وابسته است.

 
برچسب ها: ایلان ماسک
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
آثار شگفت انگیز کاهش فشار خون آثار شگفت انگیز کاهش فشار خون
تصور کنید با هر قدم، نه تنها به مقصدتان نزدیک می‌شوید، بلکه به قلبی قوی‌تر و رگ‌هایی آرام‌تر دست می‌یابید. پیاده روی، این فعالیت ساده و در دسترس، قدرتی شگفت انگیز در کاهش فشار خون و ارتقای سلامت کلی شما دارد.
پنج مقصد امن برای پول‌هایی که نمی‌خواهید بسوزند پنج مقصد امن برای پول‌هایی که نمی‌خواهید بسوزند
حمله هوایی رژیم اسرائیل به کشورمان ایران یک تجربه غیرمنتظره بود که مهمترین اولویت برای هرکس حفظ جان در شرایطی بود که سرو صدا‌های عجیب برخورد موشک یا مقابله پدافندی ایران شنیده می‌شد. اما امنیت مالی نیزمساله مهمی است.
تنهایی عمیق دختران خطرناک است تنهایی عمیق دختران خطرناک است
گزارش سازمان بهداشت جهانی شیوع بی‌سابقه تنهایی و انزوای اجتماعی در میان دختران نوجوان را بررسی کرد.
دستیار ایرانی ایلان ماسک دستیار ایرانی ایلان ماسک
دستیار دیرینه ایلان ماسک، ثروتمندترین مرد جهان، اغلب توسط کارمندان تسلا به عنوان فردی که قادر به تأثیرگذاری بر تصمیمات رهبر غول فناوری آمریکایی است و اغلب از طرف او عمل می‌کند، شناخته می‌شود.
ماجرای دستگیری پدر زن نوید محمدزاده چه بود؟ ماجرای دستگیری پدر زن نوید محمدزاده چه بود؟
ارگان رسانه‌ای سپاه پاسداران نوشت ساعاتی پیش غفور حسینی پدرزن نوید محمدزاده با ارائه مدارک اقامتی خود آزاد شد.
علی دایی سرمربی پرسپولیس می‌شود؟ علی دایی سرمربی پرسپولیس می‌شود؟
مدیران باشگاه پرسپولیس قصد دارند با علی دایی برای نشستن روی نیمکت این تیم مذاکره کنند.
نرخ آبونمان تلفن ثابت تغییر کرد نرخ آبونمان تلفن ثابت تغییر کرد
بنابر اعلام شرکت مخابرات ایران، مبلغ آبونمان برای مشترکان خانگی بر اساس منطقه جغرافیایی متفاوت است؛ مشترکان در تهران و کلان‌شهر‌ها باید ماهانه ۳۰ هزار تومان، در مراکز استان‌ها ۲۲ هزار و ۵۰۰ تومان و در سایر شهر‌ها ۱۷ هزار تومان پرداخت کنند. این بدان معناست که حتی در صورت‌عدم استفاده از تلفن ثابت، این مبلغ به عنوان حق اشتراک باید پرداخت شود.
برگزیده
اختلال اینترنت ناشی از حملات خارجی است اختلال اینترنت ناشی از حملات خارجی است
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: براساس گزارش مراجع ذی‌ربط، اختلالات اخیر در اینترنت، ناشی از حملات خارجی است که مراجع امنیتی و اطلاعاتی با حساسیت کامل در حال بررسی آن هستند.
ایران خودرو چقدر حقوق می‌دهد؟ ایران خودرو چقدر حقوق می‌دهد؟
صورت مالی ایران‌خودرو به عنوان بزرگ‌ترین خودروساز ایران نشان می‌دهد که این شرکت با رشد ۴۰ درصدی هزینه‌های سربار در سال ۱۴۰۳ نسبت به ۱۴۰۲ مواجه شده است.
قطع همکاری ایران و آژانس و افزایش قیمت نفت قطع همکاری ایران و آژانس و افزایش قیمت نفت
قیمت نفت خام امروز (چهارشنبه) تحت تاثیر توقف همکاری ایران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی افزایش یافت، اما رشد غیرمنتظره ذخایر نفت خام آمریکا این روند را تعدیل کرد.
صفحه خبر بالای تصاویر