کد خبر: ۴۶۲۷۱
تاریخ انتشار: ۲۶ تير ۱۴۰۳ - ۱۷:۴۲

ایلان ماسک قصد دارد ماهانه ۴۵ میلیون دلار برای حمایت از ترامپ اختصاص دهد

وال استریت ژورنال به نقل از منابع گزارش داد، ایلان ماسک، کارآفرین میلیاردر آمریکایی، قصد دارد ماهانه ۴۵ میلیون دلار به کمیته اقدام سیاسی جدید در حمایت از کمپین انتخاب مجدد دونالد ترامپ، رئیس جمهور سابق آمریکا، کمک کند.
ایلان ماسک قصد دارد ماهانه ۴۵ میلیون دلار برای حمایت از ترامپ اختصاص دهد

مخاطب ۲۴- ایلان ماسک- در گزارشی آمده است که کمیته اقدام سیاسی (PAC) آمریکا که در ژوئن تشکیل شد، بر ثبت نام رای دهندگان متمرکز است و کار آن در ایالت‌های چرخشی نیز شامل تشویق رای گیری زودهنگام و درخواست رای گیری غیابی خواهد بود.

این روزنامه افزود که دیگر حامیان این کمیته عبارتند از Palantir Technologies و همچنین کلی کرافت، سفیر سابق ایالات متحده در کانادا و همسرش جو کرافت که مدیر عامل شرکت معدن زغال سنگ Alliance Resource Partners است.

بیشتر بخوانید

پیش از این نیز یک رسانه آمریکایی از کمک «قابل توجه» ایلان ماسک به کارزار انتخاباتی دونالد ترامپ خبر داده بود.

شبکه بلومبرگ گزارش داده بود، «ایلان ماسک»، کارآفرین میلیاردر آمریکایی و بنیانگذار شرکت‌های سرشناس «تسلا» و «اسپیس ایکس» یک کمک مالی «قابل توجه» را به کارزار دونالد ترامپ، نامزد ریاست جمهوری حزب جمهوریخواه آمریکا برای انتخابات ۲۰۲۴ داشته است. بر اساس گزارش این رسانه آمریکایی ایلان ماسک این کمک را به یک کمیته اقدام سیاسی که به نفع دونالد ترامپ در کارزار انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۴ کار می‌کند، کرده است.

ایلان ماسک که طبق شاخص میلیاردر‌های جهان به عنوان ثروتمندترین فرد جهان شناخته می‌شود کمک خود را در اختیار «کمیته اقدام سیاسی آمریکا» که برای ستاد انتخاباتی دونالد ترامپ کار می‌کند گذاشته است.

برچسب ها: ایلان ماسک
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
پزشکیان در منزل مادر رییسی چه دید؟ پزشکیان در منزل مادر رییسی چه دید؟
پزشکیان: وزیر خارجۀ عمان وقتی به خانۀ شهید امیرعبداللهیان رفته بود، می‌گفت مگر اینجا خانۀ وزیر است
مذاکرات ایران با سه کشور اروپایی چگونه گذشت؟ مذاکرات ایران با سه کشور اروپایی چگونه گذشت؟
مذاکرات ایران با سه کشور اروپایی، جلسه‌ای پرتنش بوده و آنها درخواستی «غیرفنی»، «غیرقانونی» و با «ادبیات نامناسب» در مورد ماشه پلاس مطرح کردند.
جزییاتی از حکم متهمین پرونده حمله تروریستی حرم شاهچراغ جزییاتی از حکم متهمین پرونده حمله تروریستی حرم شاهچراغ
رئیس کل دادگستری استان فارس از صدور آراء ۷ نفر از متهمین پرونده حمله تروریستی به حرم شاهچراغ خبر داد.
بازنشستگان و مستمری بگیران تأمین اجتماعی حتما بخوانند! بازنشستگان و مستمری بگیران تأمین اجتماعی حتما بخوانند!
سازمان تامین اجتماعی اعلام کرد: احکام بازنشستگان و مستمری بگیران این سازمان صادر شد و از طریق برنامه کاربردی تامین من و یا درگاه خدمات غیرحضوری سازمان تامین اجتماعی قابل مشاهده است.
قمری خاوری در خراسان شمالی دیده شد قمری خاوری در خراسان شمالی دیده شد
گونه نادر «قمری خاوری» برای دومین بار پس از ۹ سال در استان خراسان شمالی مشاهده و به‌صورت رسمی ثبت شد.
سردار رادان:سال ۱۴۰۴ سال بی قراری و ترس اراذل و اوباش سردار رادان:سال ۱۴۰۴ سال بی قراری و ترس اراذل و اوباش
فرمانده کل انتظامی کشور با تأکید بر تداوم این روند افزود: ان‌شاءالله سال ۱۴۰۴ را به‌عنوان سال پایان قدرت‌نمایی اراذل و اوباش اعلام خواهیم کرد؛ به‌گونه‌ای که حتی جرأت فکر کردن به رفتار‌های شرارت‌آمیز و لات‌بازی را هم نداشته باشند.
نمایش فیلم پیدا شدن هواپیمای شهدای خدمت برای نخستین بار نمایش فیلم پیدا شدن هواپیمای شهدای خدمت برای نخستین بار
انتشار برای نخستین‌بار؛ تصاویر منتشرنشده از لحظه پیداشدن بالگرد سانحه‌دیده شهید رئیسی و شهدای خدمت
برگزیده
پزشکیان در منزل مادر رییسی چه دید؟ پزشکیان در منزل مادر رییسی چه دید؟
پزشکیان: وزیر خارجۀ عمان وقتی به خانۀ شهید امیرعبداللهیان رفته بود، می‌گفت مگر اینجا خانۀ وزیر است
مذاکرات ایران با سه کشور اروپایی چگونه گذشت؟ مذاکرات ایران با سه کشور اروپایی چگونه گذشت؟
مذاکرات ایران با سه کشور اروپایی، جلسه‌ای پرتنش بوده و آنها درخواستی «غیرفنی»، «غیرقانونی» و با «ادبیات نامناسب» در مورد ماشه پلاس مطرح کردند.
سهم مخارج دولت از تولیدناخالص داخلی سهم مخارج دولت از تولیدناخالص داخلی
بررسی‌ها نشان می‌دهد سهم مخارج دولت از حجم اقتصاد در ایران نسبت به چند کشور مشابه پایین‌تر است. اینها درحالی است که به نظر می‌رسد دخالت دولت در امور اقتصادی ایران بسیار بالاتر از این ارقام است.
صفحه خبر بالای تصاویر