کد خبر: ۲۹۵۵
تاریخ انتشار: ۲۲ آذر ۱۴۰۰ - ۲۰:۱۳

ایلان ماسک، شخصیت سال ۲۰۲۱ نشریه تایم شد

مجله تایم مطابق روال هرساله خود در انتخاب شخصیت سال، ایلان ماسک را به‌خاطر تاسیس شرکت تسلا در زمینه خودرو‌های برقی و شرکت اسپیس ایکس در زمینه فضا شخصیت سال ۲۰۲۱ معرفی کرد.
ایلان ماسک، شخصیت سال ۲۰۲۱ نشریه تایم شد

مجله تایم مطابق روال هرساله خود در انتخاب شخصیت سال، ایلان ماسک را به‌خاطر تاسیس شرکت تسلا در زمینه خودرو‌های برقی و شرکت اسپیس ایکس در زمینه فضا شخصیت سال ۲۰۲۱ معرفی کرد.

ایلان ماسک، شخصیت سال ۲۰۲۱ نشریه تایم شد
مخاطب ۲۴- ایلان ماسک، مدیرعامل تسلا به‌عنوان «شخصیت سال» مجله تایم در سال ۲۰۲۱ انتخاب شد، سالی که شرکت خودرو‌های الکتریکی او به با ارزش‌ترین خودروساز جهان تبدیل شد و شرکت موشکی او با یک خدمه کاملا غیرنظامی تا لبه فضا اوج گرفت.

به نقل از خبرگزاری رویترز، ماسک همچنین بنیانگذار و مدیرعامل اسپیس‌ایکس است و هدایت استارت‌آپ تراشه مغزی نورالینک و شرکت زیرساختی The Boring Company را بر عهده دارد. ارزش بازار تسلا در سال جاری به بیش از یک تریلیون دلار افزایش یافت و آن را از مجموع فورد موتور و جنرال موتورز ارزشمندتر کرد.

ایلان ماسک، شخصیت سال ۲۰۲۱ نشریه تایم شد

تسلا هر سال صد‌ها هزار خودرو تولید می‌کند و توانسته است بهتر از بسیاری از رقبای خود از مشکلات زنجیره تامین جلوگیری کند، در حالی که بسیاری از مصرف‌کنندگان جوان را وادار می‌کند تا به سمت خودرو‌های برقی بروند.

ادوارد فلسِنتال سردبیر مجله تایم گفت: «به‌خاطر ایجاد راه‌حل‌هایی برای بحران‌های موجود، برای تجسم احتمالات و خطرات عصر غول‌های فناوری، برای هدایت جسورانه‌ترین و درهم گسیخته‌ترین دگرگونی‌های جامعه، ایلان ماسک شخصیت سال ۲۰۲۱ تایم است.»

ماسک از میزبانی برنامه «شنبه‌شب زنده» گرفته تا انتشار توییت‌ها در مورد ارز‌های دیجیتال که باعث تحرکات فراوان در ارزش آن‌ها شده است، بر تیتر خبر‌ها تسلط داشته و بیش از ۶۶میلیون دنبال کننده در توییتر جمع کرده است. برخی از توییت‌های او در گذشته نیز مورد توجه نظارتی قرار گرفته است.

 



به گفته این مجله، «شخص سال» به معنای شخصی است که «بیشترین تأثیر را بر روی اخبار یا زندگی ما داشته است، بهتر یا بدتر.»

منبع: همشهری آنلاین

برچسب ها: ایلان ماسک تسلا
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
پزشکیان در منزل مادر رییسی چه دید؟ پزشکیان در منزل مادر رییسی چه دید؟
پزشکیان: وزیر خارجۀ عمان وقتی به خانۀ شهید امیرعبداللهیان رفته بود، می‌گفت مگر اینجا خانۀ وزیر است
مذاکرات ایران با سه کشور اروپایی چگونه گذشت؟ مذاکرات ایران با سه کشور اروپایی چگونه گذشت؟
مذاکرات ایران با سه کشور اروپایی، جلسه‌ای پرتنش بوده و آنها درخواستی «غیرفنی»، «غیرقانونی» و با «ادبیات نامناسب» در مورد ماشه پلاس مطرح کردند.
جزییاتی از حکم متهمین پرونده حمله تروریستی حرم شاهچراغ جزییاتی از حکم متهمین پرونده حمله تروریستی حرم شاهچراغ
رئیس کل دادگستری استان فارس از صدور آراء ۷ نفر از متهمین پرونده حمله تروریستی به حرم شاهچراغ خبر داد.
بازنشستگان و مستمری بگیران تأمین اجتماعی حتما بخوانند! بازنشستگان و مستمری بگیران تأمین اجتماعی حتما بخوانند!
سازمان تامین اجتماعی اعلام کرد: احکام بازنشستگان و مستمری بگیران این سازمان صادر شد و از طریق برنامه کاربردی تامین من و یا درگاه خدمات غیرحضوری سازمان تامین اجتماعی قابل مشاهده است.
قمری خاوری در خراسان شمالی دیده شد قمری خاوری در خراسان شمالی دیده شد
گونه نادر «قمری خاوری» برای دومین بار پس از ۹ سال در استان خراسان شمالی مشاهده و به‌صورت رسمی ثبت شد.
سردار رادان:سال ۱۴۰۴ سال بی قراری و ترس اراذل و اوباش سردار رادان:سال ۱۴۰۴ سال بی قراری و ترس اراذل و اوباش
فرمانده کل انتظامی کشور با تأکید بر تداوم این روند افزود: ان‌شاءالله سال ۱۴۰۴ را به‌عنوان سال پایان قدرت‌نمایی اراذل و اوباش اعلام خواهیم کرد؛ به‌گونه‌ای که حتی جرأت فکر کردن به رفتار‌های شرارت‌آمیز و لات‌بازی را هم نداشته باشند.
نمایش فیلم پیدا شدن هواپیمای شهدای خدمت برای نخستین بار نمایش فیلم پیدا شدن هواپیمای شهدای خدمت برای نخستین بار
انتشار برای نخستین‌بار؛ تصاویر منتشرنشده از لحظه پیداشدن بالگرد سانحه‌دیده شهید رئیسی و شهدای خدمت
برگزیده
جهانگیر: حکم اعدام تتلو آماده اجرا است جهانگیر: حکم اعدام تتلو آماده اجرا است
اصغر جهانگیر سخنگوی قوه قضائیه گفت: «تشویق به فساد و فحشا» که توسط شعبه ۲۶ دادگاه انقلاب اسلامی منجر به صدور حکم ۱۰ سال حبس تعزیری شد. این حکم هم‌اکنون در حال اجراست و متهم به همین دلیل در زندان به سر می‌برد.
نمایشگاه کتاب تهران امروز به پایان می‌رسد نمایشگاه کتاب تهران امروز به پایان می‌رسد
سی‌وششمین دوره نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران امروز (شنبه، ۲۷ اردیبهشت) به کار خود پایان می‌دهد.
فرزندان مهرجویی قصاص نمی‌خواهند، چون پرونده را کامل نمی‌دانند! فرزندان مهرجویی قصاص نمی‌خواهند، چون پرونده را کامل نمی‌دانند!
«از انگیزه‌های شخصی هر کدام از فرزندان مرحوم مهرجویی برای صرف‌نظر کردن از حق قصاص بی‌اطلاع هستم، اما مسلما از نظر ما تحقیقات این پرونده کامل و کافی نبوده و موکل بنده هم بر این باور است که تحقیقات جامع صورت نگرفته و معمای این پرونده از نظر اولیای دم و وکلای آنها حل نشده است.»
صفحه خبر بالای تصاویر