کد خبر: ۲۴۰۵۷
تاریخ انتشار: ۱۰ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۶:۱۵

از نظر اروپاییان، جامعه برای هوش مصنوعی آماده نیست

فعالان تکنولوژی و حتی قانون‌گذاران نظرات مختلفی درمورد هوش مصنوعی، داغ‌ترین بخش تکنولوژی روز، دارند. برخی از جمله ایلان ماسک از آن به عنوان خطری برای بشریت یاد می‌کنند و افرادی همچون بیل‌گیتس رویکرد معتدل‌تری داشته و هراس چندانی ندارند.
از نظر اروپاییان، جامعه برای هوش مصنوعی آماده نیست

به گزارش مخاطب۲۴ به نقل از اداره کل ارتباطات و امور بین الملل شرکت مخابرات ایران :در این بین، اما نظر بخش مهمی از اکوسیستم هوش مصنوعی یا همان مصرف‌کنندگان کمتر شنیده می‌شود. شرکت مشاوره Morning Consult Pro برای ارزیابی نگاه مصرف کنندگان به این تکنولوژی تحقیقاتی با مشارکت هزار فرد بزرگسال را در مهمترین بازار‌ها‌ی اروپا به انجام رسانده است.

این تحقیقات که در پنج کشور فرانسه، آلمان، اسپانیا، ایتالیا و انگلستان انجام گرفته نشان می‌دهد که در تمامی کشور‌های به جز اسپانیا، جستجوی آنلاین با کمک هوش مصنوعی از نگاه مصرف‌کنندگان مهمترین کاربرد این تکنولوژی است.

شرکت‌کنندگان این مطالعه همچنین درمورد ادغام هوش مصنوعی با معاینه پزشکی، هدایت جاده‌ای، پرواز و پیشنهاد هتل نیز هیجان زده هستند.

با این حال اکثریت مصرف کنندگان اروپایی این مطالعه باور دارند که جامعه هنوز برای هوش مصنوعی آماده نیست. در فرانسه و آلمان، چنین دیدگاهی به ترتیب در بین ۷۴ تا ۷۰ درصد کاربران به چشم می‌خورد و بالاترین نرخ را در بین دیگر کشور‌ها دارد.

در پس پرده این دیدگاه نگرانی‌هایی درمورد انتشار اطلاعات وارونه، محافظت از کودکان و محافظت از حریم خصوصی است. به طور خاص، تنها سه نفر از هر ده پاسخ دهنده این تحقیق برای ارائه داده‌های شخصی خود به هوش مصنوعی مولد اعتماد دارند. در انگلستان و اسپانیا، ترس اصلی مردم در رابطه با توسعه غیرمسئولانه هوش مصنوعی از سوی شرکت‌های تکنولوژی است.

نگرانی مصرف‌کنندگان رابطه مستقیم با درخواست آن‌ها برای قانون‌گذاری بیشتر در این حوزه دارد. بیش از نیمی از تمام مصرف کنندگان این بازار‌ها معتقدند که هوش مصنوعی باید قویا از سوی دولت قانون‌گذاری شود. در اسپانیا و انگلستان نیز چنین دیدگاهی به ترتیب با نرخ ۶۶ و ۶۴ درصدی به بیشترین سطح می‌رسد. این در حالی است که دولت انگلستان دیدگاه آزاد‌تری را نسبت به اتحادیه اروپا در پیش گرفته است.

این تحقیق به طور کلی نشان می‌دهد که مصرف کنندگان به هوش مصنوعی علاق داشته و معتقد هستند که نقش مهمی در آینده ایفا می‌کند، اما نگرانی‌هایی درمورد احتمال سو استفاده از تکنولوژی و کنترل ناپذیر بودن آن وجود دارد.

جوردن مارلت، تحلیلگر ارشد Moring Consult Pro، می‌گوید: «شرکت‌هایی که در پی ادغام هوش مصنوعی در محصولات و خدماتشان هستند باید از خط قرمز مصرف‌کنندگان آگاه باشند.»

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
شارژ گوشی با گرمای بدن ممکن است؟ شارژ گوشی با گرمای بدن ممکن است؟
آیا تا به حال فکر کرده‌اید که گرمای بدن شما می‌تواند منبع انرژی نامحدودی باشد؟ محققان با فناوری نوآورانه انقلابی در صنعت انرژی ایجاد کرده‌اند.
سرعت مجاز رانندگی در کشور‌های مختلف سرعت مجاز رانندگی در کشور‌های مختلف
حداکثر سرعت مجاز در رانندگی در کشورهای مختلف ـ از 50 کیلومتر تا نامحدود ـ متفاوت است.
پخش فصل جدید حسینیه معلی مشخص شد پخش فصل جدید حسینیه معلی مشخص شد
«حسینیه معلی» ویژه ایام ماه شعبان این روز‌ها مراحل پیش‌تولید و ساخت دکور را می‌گذراند.
خداحافظی زودهنگام انتخابی جام جهانی ۲۰۲۶ خداحافظی زودهنگام انتخابی جام جهانی ۲۰۲۶
حتی با وجود افزایش تعداد تیم‌های شرکت‌کننده، کشور‌های بسیاری هستند که شانس صعود به جام جهانی بعدی فوتبال را خیلی زود از دست دادند.
سیگار الکترونیکی چه ضرر دارد؟ سیگار الکترونیکی چه ضرر دارد؟
محمدرضا مسجدی دبیرکل جمعیت مبارزه با استعمال دخانیات ایران و استاد بیمار‌های ریوی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در خصوص مصرف قلیان‌های اکسیژن: مشابه‌سازی، الگویی است که مافیای دخانیات در دنیا در حال بهره‌برداری از آن است.
کنسرت شماعی زاده به دلایل نامشخص نیمه‌کاره لغو شد کنسرت شماعی زاده به دلایل نامشخص نیمه‌کاره لغو شد
کنسرت حسن شماعی‌زاده که جمعه شب، ۲۲ نوامبر در لندن درحال برگزاری بود، به دلایل نامشخصی نیمه‌کاره لغو شد.
عوارض خطرناک استفاده از موبایل در دستشویی عوارض خطرناک استفاده از موبایل در دستشویی
بسیاری از افراد به تلفن همراه خود وابستگی زیادی دارند و حتی آن را تا دستشویی و حمام نیز با خود می‌برند.
برگزیده
چرا رابطه جنسی و خوردن و آشامیدن در ایستگاه فضایی بین المللی ممنوع شده چرا رابطه جنسی و خوردن و آشامیدن در ایستگاه فضایی بین المللی ممنوع شده
ایستگاه فضایی بین‌المللی (ISS) پیچیده‌ترین ماشین ساخته بشر است که با همکاری نزدیک پنج آژانس فضایی بزرگ دنیا یعنی ناسا، روسکازموز، آژانس فضایی اروپا، آژانس اکتشافات فضایی ژاپن و آژانس فضایی کانادا طراحی و ساخته شده است، اینجا برخی کارهای ممنوعه برای فضانوردان در ایستگاه فضایی بین المللی (ISS) را معرفی می‌کنیم
بدخوابی در دهه پنجم زندگی چه عواقبی دارد؟ بدخوابی در دهه پنجم زندگی چه عواقبی دارد؟
خواب کافی و باکیفیت بر عملکرد شناختی مغز تاثیر می‌گذارد.
سردرد‌هایی که باید جدی گرفت سردرد‌هایی که باید جدی گرفت
یک متخصص مغز و اعصاب با بیان اینکه سردرد یک شکایت شایع است که تقریباً همه افراد آن را تجربه می‌کنند، گفت: برخی موارد خاص سردرد باید مورد توجه قرار گیرند.
صفحه خبر بالای تصاویر