کد خبر: ۶۷۲۶۳
تاریخ انتشار: ۲۳ مهر ۱۴۰۴ - ۱۰:۳۹

پشت پرده اعتصاب در زندان قزلحصار

در حالی‌که رسانه‌های معاند با انتشار فیلمی مدعی «اعتصاب زندانیان قزلحصار» شدند، بررسی‌ها نشان می‌دهد این تصاویر ساختگی و مرتبط با اجرای حکم چند سارق مسلح و خشن بوده است.
پشت پرده اعتصاب در زندان قزلحصار

به گزارش مخاطب۲۴، روز گذشته برخی رسانه‌های ضدایرانی با انتشار ویدئویی ادعا کردند جمعی از زندانیان زندان قزلحصار در اعتراض به اجرای حکم اعدام تعدادی از هم‌بندی‌های خود دست به اعتصاب زده‌اند. بررسی‌های انجام‌شده، اما نشان می‌دهد این فیلم ساختگی بوده و در راستای پروژه رسانه‌ای تخریب چهره نظام قضایی و نهاد‌های امنیتی ایران تولید و منتشر شده است.

در این ویدئو که به‌صورت گسترده در شبکه‌های اجتماعی و رسانه‌های معاند بازنشر شد، تعدادی از زندانیان در سالنی از بند‌های زندان قزلحصار دیده می‌شوند که روی زمین نشسته‌اند و فردی در حال روایت «اعتصاب» آنان است. با این حال، منابع مطلع تأیید کرده‌اند که این افراد از محکومان به اعدام پرونده‌ای جنایی و از اعضای باند‌های سرقت مسلحانه مشهور به «گانگسترها» بوده‌اند که با ایجاد رعب و وحشت، امنیت روانی شهروندان را هدف قرار داده بودند.

بیشتر بخوانید

بر اساس این گزارش، این افراد در سال‌های گذشته با حمل سلاح‌های جنگی به منازل شهروندان حمله کرده، اموال آنان را به سرقت می‌بردند و حتی در برخی موارد با خشونت، زیورآلات زنان و دختران را به زور ربوده‌اند. یکی از قربانیان این باندها، دختربچه‌ای است که پس از مواجهه با سارقان دچار لکنت زبان شده است.

هدف از انتشار این ویدئو، اجرای یک عملیات روانی برای بدنام‌سازی نهاد‌های انتظامی و قضایی ایران است؛ پروژه‌ای که طی ماه‌های اخیر به یکی از محور‌های ثابت رسانه‌های معاند تبدیل شده است. این رسانه‌ها با انتشار اخبار جعلی درباره وضعیت زندان‌ها و احکام قضایی، می‌کوشند چهره‌ای غیرواقعی از نظام عدالت در ایران ارائه دهند.

گزارش‌ها حاکی است که اعدام این محکومان پس از طی کامل روند دادرسی و تأیید مراجع عالی قضایی انجام شده است و ادعا‌های مطرح‌شده درباره «اعتصاب زندانیان» هیچ مبنای واقعی ندارد./خبرگزاری میزان

برچسب ها: قوه قضائیه
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
رزمایش دریایی ایران با چین و روسیه! رزمایش دریایی ایران با چین و روسیه!
شبکه الجزیره مدعی شد که ایران با همکاری چین و روسیه طی روزهای آینده رزمایش دریایی مشترکی برگزار می‌کند.
قالیباف: بالاخره ایران آماده مذاکره با آمریکا + فیلم قالیباف: بالاخره ایران آماده مذاکره با آمریکا + فیلم
در بحبوحه تنش‌آفرینی‌ها و لفاظی‌های «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا علیه منطقه و تهدیدات علیه تهران، «محمدباقر قالیباف» رئیس مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگویی اشاره کرد که تهران آماده مذاکره با آمریکا است، اما تنها در صورتی که مذاکرات «صادقانه و واقعی» باشند.
سایت فروش ایران خودرو تا اطلاع ثانوی بسته شد! سایت فروش ایران خودرو تا اطلاع ثانوی بسته شد!
با ورود دادستانی تهران سایت ایران خودرو متخلفی که قیمت محصولات خود را بدون هماهنگی با مراجع ذیصلاح افزایش داده بود بسته شد.
قیمت بیت‌کوین و ارزهای دیجیتال امروز قیمت بیت‌کوین و ارزهای دیجیتال امروز
قیمت بیت کوین، اتریوم و سایر ارزهای دیجیتال (رمزارزها) به دلار امروز سه‌شنبه ۷ بهمن ۱۴۰۴ را می‌توانید در جدول زیر مشاهده نمایید.
واکنش صادق به درخواست وزیر علوم، مسئولان اساسا باور ندارند کشور مشکلی دارد واکنش صادق به درخواست وزیر علوم، مسئولان اساسا باور ندارند کشور مشکلی دارد
صادق زیباکلام در نامه‌ای سرگشاده خطاب به حسین سیمایی‌صراف، با نگاهی به درخواست وزیر علوم، تحقیقات و فناوری برای کمک دانشگاه‌ها برای راهیابی به برون‌رفت کشور از مشکلات اجتماعی، به نقد رجوع به دانشگاهیان در بزنگاه‌های حساس سیاسی کشور پرداخته است.
قیمت طلا، سکه، دلار و یورو امروز دوشنبه قیمت طلا، سکه، دلار و یورو امروز دوشنبه
طلا ۱۸ عیار به قیمت ۱۶ میلیون و ۸۷۵ هزار تومان رسید. سکه امامی در بازار امروز رشد قیمت شش میلیون و ۵۰۰ هزار تومانی را تجربه کرد و اکنون ۱۷۲ میلیون و ۱۶۰ هزار تومان فروخته می‌شود.
فیلم+ اظهارات رئیس بیمارستان فارابی در مورد مجروحان چشمی ناآرامی‌های اخیر فیلم+ اظهارات رئیس بیمارستان فارابی در مورد مجروحان چشمی ناآرامی‌های اخیر
رئیس بیمارستان فارابی درباره مجروحان حوادث اخیر گفت: در مجموع، حدود ۱۰۰۰ بیمار مراجعه کرده‌اند که پارگی چشم داشتند و نیازمند عمل اورژانسی بودند. این آمار به جز پارگی پلک و بیمارانی است که در حال حاضر به عمل جراحی نیاز ندارند.
برگزیده
موتورسواری بانوان آزاد شد! موتورسواری بانوان آزاد شد!
معاون امور خانواده و زنان ریاست‌جمهوری از نهایی شدن موضوع صدور گواهینامه موتورسواری برای زنان خبر داد.
فیلم+ اظهارات رئیس بیمارستان فارابی در مورد مجروحان چشمی ناآرامی‌های اخیر فیلم+ اظهارات رئیس بیمارستان فارابی در مورد مجروحان چشمی ناآرامی‌های اخیر
رئیس بیمارستان فارابی درباره مجروحان حوادث اخیر گفت: در مجموع، حدود ۱۰۰۰ بیمار مراجعه کرده‌اند که پارگی چشم داشتند و نیازمند عمل اورژانسی بودند. این آمار به جز پارگی پلک و بیمارانی است که در حال حاضر به عمل جراحی نیاز ندارند.
هموطنان دهک ۱۰ که اعتبار کالابرگشان شارژ نشده، چه کنند؟ هموطنان دهک ۱۰ که اعتبار کالابرگشان شارژ نشده، چه کنند؟
معاون رفاه و امور اقتصادی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت:­ هموطنان دهک دهم درآمدی که هنوز کالابرگ آنها شارژ نشده، باید ابتدا­ درخواست‌شان را در ­ثبت احوال ثبت کنند.
صفحه خبر بالای تصاویر