کد خبر: ۲۲۸۴۱
تاریخ انتشار: ۳۰ تير ۱۴۰۲ - ۱۵:۵۷
مهندس سلطانی:

ارتقا‌ی شرکت‌های دانش بنیان در سایه حمایت از شرکت‌های بزرگ امکان‌پذیراست

مدیرعامل شرکت مخابرات ایران درهمایش استارت اپ دمو فن آوری اطلاعات و مخابرات در منطقه البرز اظهار داشت: ارتقای شرکت‌های دانش بنیان در سایه حمایت از شرکت‌های بزرگ امکان پذیراست.
ارتقا‌ی شرکت‌های دانش بنیان در سایه حمایت از شرکت‌های بزرگ امکان‌پذیراست

به گزارش مخاطب۲۴ به نقل از اداره کل ارتباطات و امور بین الملل شرکت مخابرات ایران :مهندس سلطانی مدیر عامل این شرکت ضمن بیان این این مطلب با ارایه موضوع توسعه کسب و کار مبتنی بر زیست بوم نوآوری در این همایش اظهارداشت:چشم انداز توسعه کسب‌وکار مبتنی بر زیست بوم نوآوری و خلاقیت، ایجاد زیست بوم نوآوری و خلاقیت در صنعت ارتباطات و فناوری اطلاعات با رویکرد جمع‌سپاری و استفاده از ظرفیت‌های فکری و علمی جامعه به منظور ارزش آفرینی و خلق ثروت ملی است.

مهندس سلطانی اولویت‌های شرکت مخابرات ایران در حوزه انقلاب صنعتی چهارم طراحی و تدوین سیاست‌های اجرایی و عملیاتی در حوزه انقلاب صنعتی چهارم، ایجاد شبکه هم‌افزایی و هم‌آفرینی با مشارکت مجامع علمی، دانش‌بنیان، نوپا و صنعتی وطراحی زیست‌بوم انقلاب صنعتی چهارم با بهره گیری از ظرفیت بازیگران این حوزه اعلام کرد و گفت: زمینه‌سازی برای ایجاد یک نشان تجاری فراملی وانتشار گزارش دوره‌ای از میزان پیشرفت انقلاب صنعتی چهارم به سهامداران و ذینفعان از دیگر فعالیت‌ها در این حوزه است.

وی چالش‌های اصلی پیش روی کشور‌ها و ذینفعان در نوآوری را ناکافی بودن خط مشی‌ها، برنامه‌ها، منابع و دانش مناسب برای نوآوران و تغییرات دیجیتالی برای تسریع توسعه دیجیتال در جوامع خود، دانست و گفت: عدم درک مسائل سیستمی در محیط، مانع از تحول دیجیتال وفقدان همکاری بین ذینفعان برای ارائه ابتکارات تأثیر محور برای اولویت‌های توسعه ملی نیز از دیگر چالش‌های پیش روی کشور‌ها و ذینفعان در نوآوری است.

مدیرعامل شرکت مخابرات ایران با اشاره به اینکه هدف نهایی توسعه نظامات نوآوری دیجیتال در کشور‌ها گفت: توسعه نظامات کلیدی نوآوری دیجیتال برای تقویت همکاری با ذینفعان ملی و شرکای بین المللی، تسریع بهره برداری از فرصت‌های تحول دیجیتال با اعمال اهرم تغییرات فناوری و در عین حال ایجاد ظرفیت نوآوری و فرهنگ سازی ملی و افزایش تأثیر و پایداری ابتکارات ملی برای ایجاد تأثیر پایداراز شاخص‌ترین موارد در این زمینه است.

در این همایش یک روزه که با هدف تقویت ایده‌ها و روش‌های جدید، نوآورانه و خلاقانه در توسعه کسب و کار‌ها وهمچنین حمایت از استارت آپ‌ها به عنوان بستر توسعه کارآفرینی نوین در راستای رونق و جهش تولید در سال “مهار تورم و رشد تولید ” برگزار شد، ۱۰ مقاله ارائه شده برتر توسط شرکت‌های استارت آپی در حوزه‌های شبکه نسل پنجم، هوش مصنوعی، اینترنت اشیا (lot)، Big data، خودرو‌های متصل به شبکه هوشمند مورد بررسی قرار گرفت و سه مقاله با عناوین اوتورو، هوریتا و سامانه مخابرات ابری هوشمند به به عنوان مقالات برتر انتخاب شدند.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
شارژ گوشی با گرمای بدن ممکن است؟ شارژ گوشی با گرمای بدن ممکن است؟
آیا تا به حال فکر کرده‌اید که گرمای بدن شما می‌تواند منبع انرژی نامحدودی باشد؟ محققان با فناوری نوآورانه انقلابی در صنعت انرژی ایجاد کرده‌اند.
سرعت مجاز رانندگی در کشور‌های مختلف سرعت مجاز رانندگی در کشور‌های مختلف
حداکثر سرعت مجاز در رانندگی در کشورهای مختلف ـ از 50 کیلومتر تا نامحدود ـ متفاوت است.
پخش فصل جدید حسینیه معلی مشخص شد پخش فصل جدید حسینیه معلی مشخص شد
«حسینیه معلی» ویژه ایام ماه شعبان این روز‌ها مراحل پیش‌تولید و ساخت دکور را می‌گذراند.
خداحافظی زودهنگام انتخابی جام جهانی ۲۰۲۶ خداحافظی زودهنگام انتخابی جام جهانی ۲۰۲۶
حتی با وجود افزایش تعداد تیم‌های شرکت‌کننده، کشور‌های بسیاری هستند که شانس صعود به جام جهانی بعدی فوتبال را خیلی زود از دست دادند.
سیگار الکترونیکی چه ضرر دارد؟ سیگار الکترونیکی چه ضرر دارد؟
محمدرضا مسجدی دبیرکل جمعیت مبارزه با استعمال دخانیات ایران و استاد بیمار‌های ریوی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در خصوص مصرف قلیان‌های اکسیژن: مشابه‌سازی، الگویی است که مافیای دخانیات در دنیا در حال بهره‌برداری از آن است.
کنسرت شماعی زاده به دلایل نامشخص نیمه‌کاره لغو شد کنسرت شماعی زاده به دلایل نامشخص نیمه‌کاره لغو شد
کنسرت حسن شماعی‌زاده که جمعه شب، ۲۲ نوامبر در لندن درحال برگزاری بود، به دلایل نامشخصی نیمه‌کاره لغو شد.
عوارض خطرناک استفاده از موبایل در دستشویی عوارض خطرناک استفاده از موبایل در دستشویی
بسیاری از افراد به تلفن همراه خود وابستگی زیادی دارند و حتی آن را تا دستشویی و حمام نیز با خود می‌برند.
برگزیده
چرا رابطه جنسی و خوردن و آشامیدن در ایستگاه فضایی بین المللی ممنوع شده چرا رابطه جنسی و خوردن و آشامیدن در ایستگاه فضایی بین المللی ممنوع شده
ایستگاه فضایی بین‌المللی (ISS) پیچیده‌ترین ماشین ساخته بشر است که با همکاری نزدیک پنج آژانس فضایی بزرگ دنیا یعنی ناسا، روسکازموز، آژانس فضایی اروپا، آژانس اکتشافات فضایی ژاپن و آژانس فضایی کانادا طراحی و ساخته شده است، اینجا برخی کارهای ممنوعه برای فضانوردان در ایستگاه فضایی بین المللی (ISS) را معرفی می‌کنیم
بدخوابی در دهه پنجم زندگی چه عواقبی دارد؟ بدخوابی در دهه پنجم زندگی چه عواقبی دارد؟
خواب کافی و باکیفیت بر عملکرد شناختی مغز تاثیر می‌گذارد.
سردرد‌هایی که باید جدی گرفت سردرد‌هایی که باید جدی گرفت
یک متخصص مغز و اعصاب با بیان اینکه سردرد یک شکایت شایع است که تقریباً همه افراد آن را تجربه می‌کنند، گفت: برخی موارد خاص سردرد باید مورد توجه قرار گیرند.
صفحه خبر بالای تصاویر