کد خبر: ۲۱۱۳۹
تاریخ انتشار: ۰۵ تير ۱۴۰۲ - ۱۶:۴۴

دویست وهفتادوهفتمین شماره فصلنامه ارتباطات منتشر شد

دویست وهفتادوهفتمین شماره مجله ارتباطات با پرونده “ویژه روز جهانی مخابرات و جامعه اطلاعاتی “، منتشر شد.
دویست وهفتادوهفتمین شماره فصلنامه ارتباطات منتشر شد

به گزارش مخاطب۲۴ به نقل از اداره کل ارتباطات و امور بین الملل شرکت مخابرات ایران :در این شماره علاوه بر مطالب ویژه نامه روز جهانی مخابرات و جامعه اطلاعاتی ۲۰۲۳ (شامل میز گردبا مدیران و صاحبنظران و مطالب این حوزه) و پیام‌های دبیر کل ITU، رییس هیات مدیره و مدیر عامل را به همین مناسبت ۲۰۲۳ را می‌خوانیم.

در سرمقاله این شماره، به قلم مدیرمسؤل می‌خوانیم: اگر ما در زندگی از اهمیت روابط اجتماعی آگاهی داشته باشیم همین ارتباطات درست باعث می‌شود که در کارمان حرفه‌ای‌تر شویم و همواره دارای سلامت روحی و عاطفی باشیم، و همچنین وقتی ارتباط‌های درستی داریم پیشنهاد‌های کاری را دریافت می‌کنیم و متوجه هستیم که اهمیت روابط درست چقدر می‌تواند در زندگی ما تأثیر داشته باشد.

مدیرمسئول همچنین در بخش دیگری از سرمقاله خود آورده: یک اصل اساسی در زمینه ارتباطات موثر اینکه یک مدیر در کنار مهارت‌های مدیریتی خود باید توسعه و حفظ یک سیستم ارتباطی موثر را نیز آموخته باشد و آن را در تمام سازمان خود به اشکال و کانال‌های خاص در قالب یک برنامه ارتباطی، تسری دهد. ارتباط سازمانی اثربخش ستون فقرات یک سازمان است. بدون ارتباط مناسب، هیچ سازمانی نمی‌تواند زنده بماند. ایجاد یک برنامه ارتباطی مؤثر برای یک سازمان، مستلزم درک عمیق‌تر ساختار، اندازه، اهداف و ارزش‌های سازمان است.

در بخش دیگری از سر مقاله نیز آمده: ارتباطات مؤثر، نقش مهمی در کمک به سازمان برای افزایش سود و به حداقل رساندن هزینه تولید ایفا می‌کنند و ارتباط ناکارآمد می‌تواند باعث ایجاد سوء تفاهم در بین کارکنان شود؛ لذا بیاییم اهمیت ارتباطات و جامعه اطلاعاتی را تنها در یک روز یا یک هفته در سال گرامی ندانسته و هر لحظه و هر زمان در زندگی، شغل و کسب وکار خود، ارتباطات موثر، مناسب، کارآمد و توام با فناوری‌های روز دنیا را سرلوحه قرار دهیم.

در بخش گزارش ها، مطالبی، چون «طرح نجما، نمونه موفقی ازبرنامه ملی برای رسیدن به نتایج راهبردی است”رونمایی از سرویس نظارت تصویری شرکت مخابرات ایران” سامانه‌های IT شرکت مخابرات ایران رونمایی شد” نهضت جهادی شرکت مخابرات ایران اثرات ملی به همراه دارد” بهار، آغازگر برنامه‌های مخابرات درسال ۱۴۰۲” را می‌خوانیم.

در گزارش تحلیل اخبار آمده: بهار آغازگر برنامه‌های شرکت مخابرات ایران است. شرکت مخابرات ایران در بهار امسال نوید آغاز برنامه‌ها و طرح‌های توسعه‌ای را داد که همگی درخششی در توسعه ارتباطات و زیر ساخت‌های مخابراتی در کشور به وجود خواهد آورد. تکمیل یک میلیون و ۲۰۰ هزار ظرفیت سازی فیبر نوری در قالب طرح نجما، ۲۲ هزار میلیارد تومان برنامه عملیاتی، مدیریت نیروی انسانی و کنترل در آمد و هزینه، بازنگری در تعرفه‌های تجاری، نوسازی تجهیزات و توسعه خدمات و برگزاری مجمع فوق العاده برای تصویب لغو دریافت حق اشتراک همگی در سال ۱۴۰۲ آغاز و اجرا می‌شود؛ و با چند رویداد مخابراتی دیگر، شرکت مخابرات ایران بهاررا به پایان رساند.

در بخش گفتگو، می‌توانید سخنان مهندس صابری وند، معاون تنظیم مقررات شرکت مخابرات را با عنوان «در گفتگو با مهندس صابری وند:مخابرات و مثلث همکاری دولت، بخش خصوصی و بین المللی برای توسعه زیرساخت‌های ارتباطی» بخوانید.

در بخش فرهنگ وسازمان مطلبی با عنوان «شفاف اندیشیدن یک مهارت است» دو کتاب «ویژگی‌های شخصیتی درون گرا و برون گرایی با تعهد سازمانی» «موفقیت به شیوه خود» در بخش معرفی کتاب برای خوانندگان گرامی معرفی شده است.

در بخش دانش تحول، «استفاده ازهوش مصنوعی برای دستیابی به جاودانگی»، را با هم می‌خوانیم.

در بخش جهان نما، مطالبی با عنوان «چرا گوگل درپیش بینی پاندومی شکست خورد» آمده است.

بخش مقاله این شماره فصلنامه ارتباطات، مقاله «چگونه CRM درتبدیل مشتریان به سفیران برند، کمک می‌کند» را در خود جای داده است.

دویست وهفتادوهفتمین شماره مجله ارتباطات را به صورت آنلاین و برخط تحت نشانی اینترنتی ertebatat.tci.ir می‌توانید مشاهده کنید؛ و همچنین فایل PDF مجله از اینجا دانلود کنید.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
دهه‌ی دهم زندگی وودی آلن مبارک! دهه‌ی دهم زندگی وودی آلن مبارک!
وودی الن بزرگ امروز ۹۰ ساله شد، فیلمسازی که بیانگر انسان‌ها در عصر مدرن است و بخاطر برنامه نوازندگی جاز به مراسم اسکار و گرفتن اسکار فیلم آنی‌هال نرفت، چون همزمان بود!
صدور حکم غیابی برای جعفر پناهی، برنده نخل طلای کن صدور حکم غیابی برای جعفر پناهی، برنده نخل طلای کن
جعفر پناهی فیلمساز مطرح کشور و برنده جایزه نخل طلای کن به دلیل فعالیت تبلیغی علیه نظام بار دیگر به حبس و ممنوعیت خروج از کشور آن هم به صورت غیابی محکوم شده است.
اطلاعیه مهم درباره واریز یارانه طرح یسنا اطلاعیه مهم درباره واریز یارانه طرح یسنا
وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: حساب مشمولین مرحله اول طرح یسنا شامل سرپرستان خانوار ۳ دهک اول درآمدی دارای مادر باردار و فرزند شیرخوار (زیر ۲سال) از ۱۰ آذر شارژ می‌شود.
تحول شگفت انگیز گوگل مپ با هوش مصنوعی جمنای تحول شگفت انگیز گوگل مپ با هوش مصنوعی جمنای
گوگل به‌زودی با ادغام جمنای در گوگل مپس، تجربه مسیریابی را متحول خواهد کرد و قابلیت‌های هوش مصنوعی جدیدی را به این اپلیکیشن محبوب اضافه می‌کند.
سهمیه بنزین خودرو‌های نوشماره سهمیه بنزین خودرو‌های نوشماره
مصوبه حذف سهمیه بنزین خودرو‌های نوشماره، یکی از مهم‌ترین بحث‌های کارگروه بنزینی دولت است و ممکن است این مصوبه، باعث افت خریدوفروش خودروهای صفر کیلومتر در بازار شود.
برخورد شهاب‌سنگ به کدام مناطق زمین محتمل تر است؟ برخورد شهاب‌سنگ به کدام مناطق زمین محتمل تر است؟
دانشمندان در پژوهشی تازه مسیر احتمالی برخورد اجرام بین‌ستاره‌ای با زمین را شناسایی کرده‌اند؛ یافته‌ای که نشان می‌دهد این مهمانان فراخورشیدی بیشتر از نزدیکی استوا عبور می‌کنند و در زمستان شانس بیشتری برای برخورد دارند. با این حال، فعلاً زمین از خطر دور است.
توضیحات حمید درخشان در مورد دربی ۸ تایی! + فیلم توضیحات حمید درخشان در مورد دربی ۸ تایی! + فیلم
حمید درخشان پیشکسوت پرسپولیس با حضور در استودیو مخاطب۲۴ در خصوص خاطرات خود از دربی‌های برگزارشده و آمار درخشان خود از دربی صحبت کرد
برگزیده
هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد! هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد!
با چند توییت، یک برنامه مورد توجه جوانان تعطیل شد؛ این اتفاقی است که برای رویداد «هفته دیزاین تهران» در دانشکده هنر‌های زیبای دانشگاه تهران رخ داد.
مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان
در سال‌های اخیر، با رشد فناوری‌های نوین مانند هوش مصنوعی و اینترنت اشیا، نیاز به اتصال پرسرعت و پایدار به اینترنت بیش از پیش احساس می‌شود. پروژه مهاجرت از کابل مسی به فیبر نوری (سوآپ)، پاسخ به این نیازهاست و با اجرای آن، زیرساخت‌های ارتباطی کشور به‌طور اساسی به‌روز خواهد شد
کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده
مدیرکل درمان ستاد مبارزه با مواد مخدر با اشاره به کاهش منابع تأمین مواد اولیه دارو‌های مخدر، از جمله دارو‌های مورد استفاده در درمان سرطان، درد‌های مزمن و اعتیاد، اعلام کرد که شرکت‌های دارویی با مشکلات جدی مواجه شده‌اند
صفحه خبر بالای تصاویر