کد خبر: ۱۲۸۸۳
تاریخ انتشار: ۱۴ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۹:۱۰
مهندس سلطانی در همایش نوآوری اعلام کرد:

شرکت مخابرات ایران موتور محرک استارتاپ‌ها در حوزه کسب و کار‌های نوین است

مدیرعامل شرکت مخابرات ایران در همایش نوآوری در حوزه زیرساخت مخابراتی و آی سی تی که امروز یکشنبه ۱۴ اسفند برگزار شد.
شرکت مخابرات ایران موتور محرک استارتاپ‌ها در حوزه کسب و کار‌های نوین است

شرکت مخابرات ایران موتور محرک استارتاپ‌ها در حوزه کسب و کار‌های نوین است

به گزارش مخاطب۲۴ به نقل از اداره کل ارتباطات و امور بین الملل شرکت مخابرات ایران :در این همایش که با هدف تعامل هر چه بیشتر مخابرات با مجموعه استارتاپی کشور برگزار شد، و سخنرانی‌هایی با موضوعات مخابرات و جایگاه آن در صنعت ارتباطات، بازطراحی کسب و کار‌ها ایجاد مدل‌های کسب و کار نوین در صنعت ارتباطات و همچنین تحول شرکت مخابرات در جهت حمایت از صنعت آی سی تی برگزار شد.

مهندس سلطانی در ادامه این همایش افزود: صنعت فناوری اطلاعات کشور بسیار وابسته به شرکت مخابرات ایران است. مخابرات ایران بیش از ۵۰ سال قدمت دارد و بزرگ‌ترین زیرساخت ارتباطی کشور را در اختیار دارد. این زیرساخت گسترده مربوط به شبکه ارتباطات شهری و روستایی است و همچنین این شرکت ۹۰ درصد از سهام شرکت همراه اول را در اختیار دارد.

مهندس سلطانی درهمایش نوآوری در حوزه زیرساخت مخابراتی و آی سی تی اظهارداشت: امیدوار هستیم نتایج این جلسه منجر به همکاری خوبی بین مخابرات و استارت‌آپ‌ها شود. همان‌طور که مقام معظم رهبری هم فرموده‌اند مسئله نوآوری، دانش بنیان و فناوری منحصر به یک سال خاص نیست و روز به روز باید تقویت شود.

وی گفت: حقیقتا مخابرات لوکوموتیو شبکه ارتباطات کشور است و در صورتی که این لوکوموتیو درست کار کند، خدمات مطلوبی به مردم ارائه می‌شود. متأسفانه به دلیل سیاست‌گذاری‌های نادرست در ۱۲ سال گذشته، آهنگ توسعه شرکت مخابرات ایران کند شده است. البته در یکی دوسال گذشته شرایط بهتری برای فعالیت مخابرات فراهم شده است که امیدواریم با ادامه این شرایط، مجموعه مخابرات بهتر بتواند فعالیت کند.

مدیرعامل شرکت مخابرات ایران بیان کرد:دولت به منظور توسعه شبکه ارتباطات کشور باید از شرکت‌های بزرگ داخلی حمایت کند. برای هر نوع فعالیت زیرساختی در شبکه مخابرات هزینه بسیار زیادی نیاز است و برگشت سرمایه در چنین پروژه‌هایی طولانی است.

وی با تشریح مثال‌هایی از دنیا و اپراتور‌های اصلی مخابراتی گفت: در سراسر دنیا دولت‌ها اعتبارات سنگینی به توسعه زیرساخت مخابراتی یا شبکه ارتباطات ثابت اختصاص می‌دهند. به عنوان مثال در سال‌های اخیر دولت آلمان به یکی از شرکت‌های مخابراتی این کشور ۲.۷ میلیارد یورو تسهیلات داده است. دلیل این حمایت این است که دولت آلمان می‌داند که اگر این شرکت دچار مشکل شود شرکت‌های مخابراتی کوچک‌تر نیز قادر به ادامه فعالیت نخواهند بود.

مهندس سلطانی عنوان کرد: حوزه فناوری اطلاعات در ایران صنعت با مشکلات زیاد و بازگشت سرمایه کم است و دلیل مشکلات موجود سیاستگذاری اشتباه دولت‌ها است. با وجود تمام مشکلات موجود، شرکت مخابرات به صورت مستمر، پایدار و پردوام که سالانه استمرار دارد، برنامه‌های خوبی را دنبال و اجرا می‌کند و یکی از مهم‌ترین برنامه‌های این شرکت برای تحول در صنعت مخابرات ارتباط با استارت‌آپ‌ها و دانش‌بنیان‌ها است.

وی خاطرنشان کرد: شرکت مخابرات ایران تاکنون همکاری خوبی با استارت‌آپ‌ها داشته، ولی قطعاً توسعه همکاری‌ها مستلزم تزریق سرمایه است. استارت‌آپ‌هایی که در صنعت مخابرات فعالیت می‌کنند باید بدانند هرگاه شرکت مخابرات مشکلات مالی کمتری داشته باشد بستر گسترده‌تری برای همکاری‌های نوآورانه وجود خواهد داشت.

مدیرعامل شرکت مخابرات ایران گفت: یکی از کار‌های اصلی در صنعت مخابرات توسعه زیرساخت ارتباطی است و شرکت مخابرات این مسئله را در دستور کار دارد و هرچه زیرساخت ارتباطی کشور توسعه یابد شاهد نوآوری‌های بیشتری در صنعت مخابرات خواهیم بود.

وی ادامه داد: امروز بیش از ۹۰ درصد زیرساخت مورد نیاز اپراتور‌های سیار کشور بر بستر شرکت مخابرات ایران قرار دارد. اگر مدیریت مطلوبی صورت نگیرد شرکت‌های دانش‌بنیان دچار مشکل می‌شوند.

مدیرعامل شرکت مخابرات ایران گفت: مجموعه مخابرات ایران در حال حاضر بیش از ۳۰ میلیون مشترک تلفن ثابت و بیش از ۶ میلیون مشترک پهن‌باند دارد لذا صنایع دانش‌بنیان مخابرات ضمن ارتباط با شرکت مخابرات به بازار گسترده‌ای دسترسی پیدا می‌کنند. همچنین، طرح نجما که به منظور توسعه شبکه فیبر نوری از خرداد ماه سال جاری آغاز شده است، مبتنی بر سرمایه‌های داخلی شرکت مخابرات ایران است و در این راستا با تامین منابع آماده حداکثر همکاری درحوزه‌های پیشران ارتباطات و به ویژه فیبرنوری با استارتاپ‌ها هستیم.

وی افزود: در بهترین حالت ۲۵ درصد بازار ارتباطات کشور فعال است و با همکاری گسترده استارتاپ‌ها و مجموعه مخابرات، این ظرفیت مغفول مانده می‌تواند به خوبی فعال شود.

در ادامه این همایش، پنل گفتگوی تخصصی فعالین حوزه ارتباطات کشور با حضور مهندس سلطانی و معاونین ستادی شرکت مخابرات ایران برگزار شد. مدیران مخابراتی در پایان مراسم از کارخانه نوآوری آزادی که متشکل از تولیدات استارتاپی و دانش بنیان شرکت‌های مختلف و محصولات متنوع در حوزه فناورانه است، بازدید به عمل آوردند.

همایش نوآوری در حوزه زیرساخت مخابراتی و آی سی تی با هدف افزایش تعامل سازمانی شرکت مخابرات ایران با شبکه استارتاپی و نوآوری کشور، امروز یکشنبه ۱۴ اسفندماه ۱۴۰۱ در سالن همایش هم آوا در کارخانه نوآوری آزادی برگزار شد.

 
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
پسر ستارخان سردار ملی چگونه فوت کرد؟ پسر ستارخان سردار ملی چگونه فوت کرد؟
پسر ستارخان که افسر بازنشسته ارتش بود، از مدتی پیش گرفتار سرطان شد و در خانه خود بستری گردید. وی چندی پیش برای معالجه به انگلستان رفت و در یکی از بیمارستان‌های لندن بستری شد، اما تلاش پزشکان برای معالجه وی به جایی نرسید.
بازنشستگان حساب خود را چک کنند بازنشستگان حساب خود را چک کنند
پرداخت حقوق بازنشستگان کارگری آغاز شد.
عراقچی: هفته آینده به پکن می‌روم عراقچی: هفته آینده به پکن می‌روم
وزیر امور خارجه در سخنانی در پایان سفر به مسکو، ضمن ارزیابی مثبت مذاکرات خود با رئیس‌جمهور و وزیر امور خارجه روسیه گفت: هفته آینده برای رایزنی با مقامات چین به پکن سفر می‌کنم.
جزیره توتی میراثی که از طوفان‌ها و جنگ‌ها جان سالم به در برد جزیره توتی میراثی که از طوفان‌ها و جنگ‌ها جان سالم به در برد
در قلب خارطوم، جایی که دو رود بزرگ نیل آبی و نیل سفید به یکدیگر می‌پیوندند، جزیره‌ای قد برافراشته که روایت‌گر پیوندی هزارساله میان انسان، طبیعت و فرهنگ است. توتی، جزیره‌ای ناشناخته، اما پررمز، امروز به نماد تاب‌آوری فرهنگی در برابر بلایا و درگیری‌ها بدل شده و بهانه‌ای شده تا در روز جهانی بنا‌ها و محوطه‌های تاریخی، از تجربه‌ای آفریقایی برای نجات میراث‌فرهنگی در خطر بیاموزیم.
خواص بینظیر ادویه و چاشنی خوشمزه! خواص بینظیر ادویه و چاشنی خوشمزه!
سماق فقط یک ادویه خوش‌طعم نیست؛ این چاشنی سرشار از آنتی‌اکسیدان، ضدالتهاب و کاهنده قند و چربی خون است که می‌تواند سلامت بدن را تقویت کند.
نفرت کارگردان «تنها در خانه» از حضور ترامپ در فیلمش نفرت کارگردان «تنها در خانه» از حضور ترامپ در فیلمش
کریس کلمبوس، کارگردان فیلم محبوب «تنها در خانه ۲»، می‌گوید صحنه هفت‌ثانیه‌ای از حضور رئیس‌جمهور آمریکا دونالد ترامپ در این فیلم برایش به «نفرین» تبدیل شده و بابت این سکانس پشیمان است.
اکران فیلم توقیفی لیلا حاتمی بعد ۴ سال اکران فیلم توقیفی لیلا حاتمی بعد ۴ سال
فیلم «پیرپسر» به کارگردانی اکتای براهنی به‌زودی در سینما‌های کشور اکران می‌شود.
برگزیده
بازنشستگان حساب خود را چک کنند بازنشستگان حساب خود را چک کنند
پرداخت حقوق بازنشستگان کارگری آغاز شد.
نتایج اولیه آزمون دکتری ۱۴۰۴ اعلام شد نتایج اولیه آزمون دکتری ۱۴۰۴ اعلام شد
رئیس سازمان سنجش آموزش کشور از انتشار کارنامه نتایج اولیه آزمون ورودی مقطع دکتری نیمه‌متمرکز سال ۱۴۰۴ خبر داد و گفت: متقاضیان مجاز می‌توانند از روز دوشنبه اول اردیبهشت‌ماه نسبت به انتخاب رشته اقدام کنند.
خودکشی یا قتل و تعرض به دختر بهشهری؟ خودکشی یا قتل و تعرض به دختر بهشهری؟
متوفی چندین بار اقدام به خودکشی ناموفق داشته است و هیچ علائمی نیز مبنی بر به کار بردن زور و ضرب و جرح در پرونده وجود ندارد
صفحه خبر بالای تصاویر