کد خبر: ۶۵۳۱۵
تاریخ انتشار: ۱۸ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۵:۳۹

شرط پوتین برای توقف جنگ اوکراین

به گفته مقامات اروپایی و اوکراینی، ولادیمیر پوتین پیشنهادی جامع برای آتش‌بس جنگ اوکراین به دولت ترامپ ارائه داده که براساس آن در ازای شرق اوکراین، منطقه‌ای که به عنوان دونباس شناخته می‌شود، جنگ اوکراین را متوقف خواهد کرد.
شرط پوتین برای توقف جنگ اوکراین

مخاطب ۲۴، وال استریت ژورنال گزارش داد که ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه پیشنهاد صلح خود برای جنگ اوکراین را به استیو ویتکاف، فرستاده ویژه ایالات متحده منتقل کرده است، طبق این گزارش، پوتین در صورتی که اوکراین موافقت کند نیرو‌های نظامی خود را از تمام منطقه شرقی دونتسک خارج کند، آتش‌بس کامل را قبول میکند و طبق چنین توافقی، روسیه دونتسک، لوهانسک و همچنین شبه جزیره کریمه را کنترل خواهد کرد.

به گزارش وال استریت ژورنال، پیشنهاد پوتین با تردید برخی از مقامات اوکراینی و اروپایی مواجه شد که اظهار داشتند این یک ترفند برای فراراز تحریم‌ها و تعرفه‌هایی است که رئیس جمهور دونالد ترامپ قول داده بود در صورت عدم دستیابی به توافق آتش‌بس تا روز جمعه، ضرب‌الاجل خود به پوتین علیه روسیه اجرا کند.

ترامپ روز جمعه اعلام کرد که با پوتین در زمان و مکانی، ملاقات خواهد کرد اما به پیشنهاد پوتین اشاره‌ای نکرد، طبق این گزارش در صورت پذیرش این پیشنهاد در دو مرحله اجرا خواهد شد. در مرحله اول، نیرو‌های اوکراینی از دونتسک عقب‌نشینی می‌کنند و خطوط نبرد مسدود می‌شوند و در مرحله دوم پوتین و ترامپ یک طرح صلح نهایی را تدوین خواهند کرد که بعدا در خصوص آن با زلنسکی، رئیس جمهوراوکراین مذاکره خواهد شد.

وال استریت ژورنال گزارش داد که یک مقام اوکراینی که در اولین تماس تلفنی حضور داشت، گفت که کی‌یف در اصل با این پیشنهاد مخالف نیست اما آتش‌بس پیش‌نیاز هرگونه گام بعدی خواهد بود، زلنسکی پیش از این گفته بود که تنها پس از موافقت روسیه با آتش‌بس کامل و بی‌قید و شرط با پوتین در مورد سرزمین‌ها گفت‌و‌گو خواهد کرد.

ترامپ یک هفته پیش به نیوزمکس گفت که اگر توافقی حاصل نشود، آماده است روز جمعه تحریم‌هایی را علیه روسیه اعمال کند، اما گفت که پوتین در تحریم‌ها بسیار خوب است، او می‌داند چگونه از تحریم‌ها اجتناب کند، او همچنین از اینکه فکر می‌کرده سه بار مختلف با پوتین برای پایان دادن به جنگ به توافق رسیده است، ابراز تاسف کرد و گفت: من زیاد با پوتین صحبت کردم و فکر می‌کنم گفتگوی خیلی خوبی داشتیم. بعد به خانه رفتم و دیدم که بمبی در کی‌یف و برخی از شهر‌های مختلف انداخته شده و مردم را کشته است، وال استریت ژورنال نوشت: رئیس جمهور ترامپ روز جمعه اعلام کرد که پس از پیشنهاد پوتین، در۱۵ اوت با پوتین در آلاسکا دیدار خواهد کرد؛ او اطلاعات بیشتری در مورد این دیدار یا محل دقیق آن ارائه نکرد.

برچسب ها: جنگ اوکراین
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
شکست اجلاس آلاسکا: آیا دیپلماسی ترامپ-پوتین به بن‌بست رسید؟ شکست اجلاس آلاسکا: آیا دیپلماسی ترامپ-پوتین به بن‌بست رسید؟
اجلاس آلاسکا با دبدار ترامپ-پوتین بدون توافق بر سر آتش‌بس جنگ اوکراین پایان یافت و ترامپ از دیدار با زلنسکی خبر داد. این شکست، جنگ را طولانی‌تر می‌کند، روابط آمریکا-روسیه را تیره‌تر می‌سازد و جهان را در برابر افزایش تنش‌های ژئوپلیتیکی آسیب‌پذیر می‌کند. آیا این پایان امید‌ها برای صلح است؟
نبرد نفتی آمریکا و هند: تحریم یا سقوط اتحاد؟ نبرد نفتی آمریکا و هند: تحریم یا سقوط اتحاد؟
ترامپ هند را با تعرفه‌های ۵۰ درصدی بر سر خرید نفت روسیه تنبیه کرد و تهدید به تحریم‌های ثانویه کرد. نبرد نفتی آمریکا و هند، امنیت انرژی هند را تهدید می‌کند، بازار جهانی نفت را متلاطم می‌سازد و روابط استراتژیک دوجانبه را به چالش می‌کشد، در حالی که چین بدون مجازات مشابهی عمل می‌کند. آیا این پایان اتحاد هند-آمریکا است؟
مذاکره مستقیم ایران و آمریکا، کلید توقف مکانیزم ماشه مذاکره مستقیم ایران و آمریکا، کلید توقف مکانیزم ماشه
عبدالرضا فرجی‌راد، استاد ژئوپلتیک، معتقد است مذاکرات مستقیم ایران و آمریکا بهترین راه برای جلوگیری از فعال شدن مکانیزم ماشه و حل مسائل هسته‌ای است.
ترامپ پس از دیدار با پوتین: گفت‌وگویی سازنده داشتیم ترامپ پس از دیدار با پوتین: گفت‌وگویی سازنده داشتیم
رئیس‌جمهوری آمریکا دیدار خود با ولادیمیر پوتین درباره جنگ اوکراین را «بسیار سازنده» توصیف کرد و از توافق‌های متعدد، اما باقی ماندن اختلافات مهم خبر داد.
گزارش‌ها از همکاری موشکی ایران و چین پس از جنگ ۱۲ روزه گزارش‌ها از همکاری موشکی ایران و چین پس از جنگ ۱۲ روزه
رسانه‌های اسرائیلی مدعی‌اند چین در بازسازی توان موشکی ایران پس از جنگ ۱۲ روزه با تل‌آویو نقش داشته و این همکاری نظامی را چالش امنیتی جدی می‌دانند.
ادعای جنجالی ترامپ درباره قول چین در مورد تایوان ادعای جنجالی ترامپ درباره قول چین در مورد تایوان
دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، در اظهاراتی مدعی شد که شی جین‌پینگ، رهبر چین، به او اطمینان داده تا زمانی که او در قدرت است، چین به تایوان حمله نخواهد کرد.
توافق کامل ترامپ و پوتین به تعویق افتاد توافق کامل ترامپ و پوتین به تعویق افتاد
نشست مطبوعاتی ترامپ و پوتین در آلاسکا با وجود فضای مثبت، بدون توافق نهایی در یک موضوع کلیدی پایان یافت و احتمال دیدار بعدی در مسکو مطرح شد.
برگزیده
آخرین اخبار از مذاکرات روسیه و آمریکا با حضور ترامپ و پوتین در آلاسکا آخرین اخبار از مذاکرات روسیه و آمریکا با حضور ترامپ و پوتین در آلاسکا
مذاکرات دونالد ترامپ و ولادیمیر پوتین روسای جمهوری آمریکا و روسیه در ایالت آلاسکا عصر جمعه به وقت محلی (شرق آمریکا) آغاز شد؛ نشستی که می‌تواند نقطه عطفی در روابط آمریکا و روسیه باشد و مسیر تازه‌ای برای صلح یا تشدید منازعه اوکراین ترسیم کند.
نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه
تحقیقات قضایی در ترکیه پرده از نفوذ گسترده سایبری به اطلاعات شخصی و طبقه‌بندی‌شده ۱۷ نهاد دولتی از جمله سازمان اطلاعات و امنیت این کشور برداشت. تنها این سازمان، شاکی رسمی پرونده معرفی شده است.
راه حل هسته‌ای ظریف راه حل هسته‌ای ظریف
محمدجواد ظریف، وزیر خارجه پیشین ایران، پیشنهاد تشکیل یک مجمع جدید با حمایت سازمان ملل برای همکاری‌های هسته‌ای غیرنظامی در سراسر خاورمیانه و شمال آفریقا را مطرح کرده است؛ مجمعی که به اشتراک‌گذاری اورانیوم غنی‌شده و دستاورد‌های انرژی هسته‌ای صلح‌آمیز اختصاص دارد و در راستای پایان‌دادن به تهدید سلاح‌های هسته‌ای در منطقه طراحی شده است.
صفحه خبر بالای تصاویر