کد خبر: ۲۶۳۸۲
تاریخ انتشار: ۲۱ شهريور ۱۴۰۲ - ۰۸:۰۰
شاهکار جوادی با قهرمانی در جهان؛

سهمیه المپیک در دست نماینده ایران

وزنه‌بردار ملی‌پوش ایران موفق به گرفتن مدال طلای دوضرب و مجموع دسته ۸۹ کیلوگرم قهرمانی جهان ۲۰۲۳ شد و در یک وزن المپیکی قهرمان جهان شد.
سهمیه المپیک در دست نماینده ایران

مخاطب ۲۴- رقابت گروه A دسته ۸۹ کیلوگرم وزنه‌برداری قهرمانی جهان ۲۰۲۳ عربستان برگزار شد و نماینده ایران در یک وزن المپیکی قهرمان جهان شد. مصطفی جوادی وزنه بردار کشورمان با رکورد ۱۶۹ یک‌ضرب، ۲۱۵ دوضرب و مجموع ۳۸۴ کیلوگرم قهرمان جهان شد و طلای دوضرب و مجموع را گرفت. او در یک‌ضرب ششم شد.

جوادی با رکورد ۳۸۴ کیلوگرم وارد رنکینگ ۱۰ نفره المپیک شد و سهمیه المپیک پاریس را در دست دارد. نماینده ایران سابقه نایب‌قهرمانی جهان در سال ۲۰۲۱ را در کارنامه دارد و نفر سوم آسیاست.

مسابقات قهرمانی جهان، گزینشی کسب سهمیه المپیک است. دسته ۸۹ کیلوگرم نیز المپیکی است و ۱۰ وزنه‌بردار در گروه A وزنه زدند. نماینده عراق و ایتالیا در این دسته اوت شدند.

تیان تائو وزنه‌بردار مطرح چین که رکوردار جهان است، بر خلاف انتظار عملکرد خوبی نداشت و اوت شد.

عملکرد نماینده ایران به شرح زیر است:

حرکت یک‌ضرب

جوادی با توجه به اینکه حریفان قدرتمندی از چین، ونزوئلا و ارمنستان داشت، باید هرچه در توان داشت، می‌گذاشت تا شانس گرفتن مدال را از دست ندهد.

جوادی در حرکت اول، ۱۶۱ کیلوگرم را بالای سر برد اما پیش از آن که کامل زیر وزنه قرار بگیرد، آن را رها و سه چراغ قرمز دریافت کرد.

نواب نصیرشلال، سرمربی تیم ملی وزنه‌برداری، برای حرکت دوم، وزنه را به ۱۶۲ کیلوگرم افزایش داد و نماینده ایران این‌ بار وزنه را مهار کرد.

جوادی در آخرین حرکت یک‌ضرب وزنه ۱۶۹ کیلوگرم را بالای سر برد و داوران دو چراغ سفید و یک قرمز دادند و هیات ژوری این حرکت را پس از بازبینی پذیرفت. این وزنه به گرفتن مدال مجموع کمک زیادی می‌کند.

او با این رکورد ششم یک‌ضرب جهان شد.

حرکت دو ضرب

جوادی برای به دست آوردن مدال دوضرب و مجموع باید تمام وزنه‌ها را به درستی مهار می‌کرد و فرصت هیچ اشتباهی را نداشت. او در حرکت اول وزنه ۲۰۷ کیلوگرم را به‌خوبی مهار کرد.

جوادی در حرکت دوم، پشت وزنه ۲۱۲ کیلوگرم قرار گرفت و موفق به مهار این وزنه باارزش شد. او با مهار این وزنه، با رکورد مجموع ۳۸۱ کیلوگرم، یک کیلوگرم بالاتر از کیانوش رستمی در رنکینگ قرار گرفت و سهمیه المپیک را در دست دارد.

نماینده ایران در حرکت سوم پشت وزنه با ارزش ۲۱۵ کیلوگرم قرار گرفت و مهار این وزنه قهرمان جهان شد و طلای دوضرب را گرفت.

جوادی رکورد مجموع ۳۸۴ کیلوگرم را ثبت کرد و قهرمان شد.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
دیدار و گفت‌و‌گو عراقچی و بدر البوسعیدی در مسقط دیدار و گفت‌و‌گو عراقچی و بدر البوسعیدی در مسقط
وزیر امور خارجه کشورمان در بدو ورود به کشور عمان با وزیر امور خارجه این کشور دیدار و دیدگاه‌های کشورمان را در مورد مهمترین ابعاد این گفت‌و‌گو‌ها و مواضع اصولی و مبنایی ایران در این خصوص تبیین کرد.
برق ۵۰ اداره بزرگ و پرمصرف تهران قطع شد برق ۵۰ اداره بزرگ و پرمصرف تهران قطع شد
به دنبال هشدار‌های داده شده به دستگاه‌های اداری و عمومی، برق ۵۰ مشترک اداری بزرگ شهر تهران که اقدام به کاهش مصرف برق و قطع سامانه‌های سرمایشی بعد از ساعت اداری نکرده‌اند، قطع شد.
کارت سوخت فعلا حذف نمی‌شود کارت سوخت فعلا حذف نمی‌شود
عباس باصفا با اشاره به جدیدترین روش ثبت درخواست برای کارت سوخت اظهار کرد: جدیدترین روش دریافت کارت سوخت، از طریق سایت fcs.niopdc.ir است. مراجعه‌کنندکان می‌توانند رهگیری کارت‌ها را نیز از همین وب‌سایت انجام دهند. درخواست برای دریافت کارت‌های المثنی پیش از این حدود ۴۰ تا ۵۰ روز زمان می‌برد، در حال حاضر با طراحی سایت و در معماری جدید، این فرآیند به کمتر از ۱۰ روز رسیده است.
چهارمین دوره مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا چهارمین دوره مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا
چهارمین دور از مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا در مسقط پایتخت عمان در حال برگزاری است.
نیمکت سست استقلال به جباری هم وفا نکرد؟! نیمکت سست استقلال به جباری هم وفا نکرد؟!
نیمکت استقلال یکی از نیمکت‌های بلاتکلیف برای فصل آینده است؛ آن‌هم در شرایطی‌که در فصل اخیر، بی‌ثباتی تاریخی روی نیمکت آبی‌پوشان پایتخت به‌ثبت رسید و در طول یک فصل، ۶ سرمربی مختلف (جواد نکونام، سهراب بختیاری‌زاده، پیتسو موسیمانه، محمد نوازی، میودراگ بوژوویچ و مجتبی جباری) سکان هدایت استقلال را در اختیار گرفتند. آبی‌پوشان که به دنبال گذراندن فصلی متفاوت هستند، پیش از پایان فصل جاری، پروژه فصل آینده را کلید زده‌اند.
وزیر ارتباطات وعده سرعت ۵۰۰ مگابیت بر ثانیه را داد؟! وزیر ارتباطات وعده سرعت ۵۰۰ مگابیت بر ثانیه را داد؟!
با آغاز فعال‌سازی ۵G، وزیر ارتباطات هدف این وزارتخانه را عبور از سرعت‌های پایین و رسیدن به سرعت ۵۰۰ مگابیت بر ثانیه اعلام کرد.
عراقچی: غنی‌سازی قطعاً قابل معامله نیست عراقچی: غنی‌سازی قطعاً قابل معامله نیست
وزیر امور خارجه گفت: «غنی‌سازی یکی از دستاورد‌ها و افتخارات ملت ایران است و برای این غنی‌سازی هزینه سنگینی پرداخت شده است، خون دانشمندان هسته‌ای ما پای این دستاورد است، قطعاً قابل معامله نیست و این موضع روشن ما بوده و هست.»
برگزیده
نیمکت سست استقلال به جباری هم وفا نکرد؟! نیمکت سست استقلال به جباری هم وفا نکرد؟!
نیمکت استقلال یکی از نیمکت‌های بلاتکلیف برای فصل آینده است؛ آن‌هم در شرایطی‌که در فصل اخیر، بی‌ثباتی تاریخی روی نیمکت آبی‌پوشان پایتخت به‌ثبت رسید و در طول یک فصل، ۶ سرمربی مختلف (جواد نکونام، سهراب بختیاری‌زاده، پیتسو موسیمانه، محمد نوازی، میودراگ بوژوویچ و مجتبی جباری) سکان هدایت استقلال را در اختیار گرفتند. آبی‌پوشان که به دنبال گذراندن فصلی متفاوت هستند، پیش از پایان فصل جاری، پروژه فصل آینده را کلید زده‌اند.
کریستیانو رونالدو برای تمدید با النصر دچار تردید است یا وسواس؟ کریستیانو رونالدو برای تمدید با النصر دچار تردید است یا وسواس؟
کریستیانو رونالدو برای امضای قرارداد جدید با باشگاه النصر دچار تردید شده است.
اخبار فوتبال یک طرف اخبار مرتبط با بیرانوند هم یک طرف! اخبار فوتبال یک طرف اخبار مرتبط با بیرانوند هم یک طرف!
شایعات عجیبی درباره علیرضا بیرانوند به گوش می‌رسد
صفحه خبر بالای تصاویر