کد خبر: ۱۸۵۲۶
تاریخ انتشار: ۰۵ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۱:۴۳

واکنش مدیرعامل پرسپولیس به عکسی حاشیه‌ساز

مدیرعامل پرسپولیس در مصاحبه پس از دیدار برابر هوادار و راهیابی سرخپوشان به فینال جام حذفی با سوالی درباره عکس جنجالی روز‌های اخیر مواجه شد.
واکنش مدیرعامل پرسپولیس به عکسی حاشیه‌ساز

واکنش مدیرعامل پرسپولیس به عکسی حاشیه‌ساز

مخاطب24:پس از قهرمانی پرسپولیس در لیگ برتر، مدیرعامل پرسپولیس جلسه‌ای را با کارکنان باشگاه برگزار کرد، تا به نوعی از زحمات پرسنل ستادی باشگاه که دیده نمی‌شوند، تشکر کرده باشد.

 

 


این عکس، اما خیلی زود حاشیه‌ساز شد و فضای مجازی را درنوردید. منتقدان معتقد بودند که جایگاه که برای زنان در این عکس در نظر گرفته شده، مناسب نیست و آن‌ها در اولویت قرار نداشته‌اند.

این موضوعی بود که پس از دیدار پرسپولیس و هوادار از درویش پرسیده شد و او در این مورد با گلایه اینطور پاسخ داد:  آخر ما کجا برویم بگوییم که این همه دشمنی برای چه؟ وقتی من به باشگاه رفتم پرسنل دوست داشتند با جام قهرمانی عکس داشته باشند. اگر این پیروزی و موفقیت به دست آمده، حاصل تلاش تک تک نیرو‌های باشگاه است. ما گفتیم از این دوستان تشکری داشته باشیم. این دوستان هرگز دیده نمی‌شوند. صحنه گل دیده می‌شود، ولی این عزیزان نه. من گفتم یک عکس یادگاری بگیریم و از آن‌ها تشکر کنیم.

گفتیم اولویت با خانم‌ها و جلو باشند. نوع عکس اینطوری بود. گفتیم همه با هم باشیم. این همه زحمت و نتیجه خوب .. در یک خبری نقل شد که چند نفر از بازیکنان امید مدال نگرفتند. تو را به خدا این همه زحمت را نادیده نگیرید. کسی دلش نسوخته.

می‌خواهند تلاش‌های باشگاه را خدشه دار کنند. دیدید در مجوز حرفه‌ای چه ایرانی‌هایی مشکل درست کردند. اصلا من می‌گویم با درویش و پرسپولیس خوب نیستید، اما با ایران که نباید بد باشید. این پرسپولیس ایران است و قرار است به آسیا برود. بروید باشگاه‌های عربستان و چین را دنبال کنید و ببینید چند تا از باشگاه‌هایشان دولتی هستند.

 

 

 

آیا یک خبرنگار و یک هوادار چنین چیزی می‌گوید. می‌دانم باز امشب عده‌ای دمر می‌خوابند که چرا ما به فینال رفتیم. آقا خدا خواست که رفتیم و دست ما نبود. هر کاری کردند، دسیسه کردند و ... یکی می‌گفت به یک طلبکار که پرسپولیسی است گفته‌اند چرا نمی‌روی شکایت کنی تا این‌ها دستشان بسته شود. خب متاسفانه چنین فضایی است که مشکلاتی ایجاد می‌کند.»

برچسب ها: پرسپولیس
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
عراقچی: نتانیاهو کارشکنی مخرب است که دیگر آبرویی برایش نمانده عراقچی: نتانیاهو کارشکنی مخرب است که دیگر آبرویی برایش نمانده
سید عباس عراقچی، وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در شبکه اجتماعی ایکس در واکنش به ادعا‌های فاکس نیوز در خصوص کشف تأسیسات هسته‌ای مخفی در ایران، نوشت: با شروع مجدد گفت‌و‌گو‌های غیرمستقیم ایران و آمریکا، «تصاویر ترسناک ماهواره‌ای» بیشتری خیلی دقیق و حساب شده در حال انتشار هستند.
ایرانی‌ها باهوش‌تر از آمریکایی‌ها! ایرانی‌ها باهوش‌تر از آمریکایی‌ها!
در جدیدترین فهرست "میانگین ضریب هوشی" (IQ) در سال ۲۰۲۵، ایرانی‌ها با میانگین ۱۰۶.۳۰ در جایگاه چهارم جهان قرار گرفتند. این رده بندی ضریب هوشی ایرانیان را بالاتر از مردم روسیه، آمریکا، کانادا و سوئیس اعلام کرد
تحریم‌های جدید علیه ایران با تمرکز بر صادرات نفت تحریم‌های جدید علیه ایران با تمرکز بر صادرات نفت
وزارت خزانه‌داری آمریکا با انتشار بیانیه‌ای از اعمال تحریم‌های جدید علیه ایران با تمرکز بر صادرات نفت این کشور و همچنین چند شرکت و بندر در چین خبر داد.
وزارت آموزش‌وپرورش و وزارت بهداشت در آزمون استخدامی خرداد ماه جذب نیرو دارند وزارت آموزش‌وپرورش و وزارت بهداشت در آزمون استخدامی خرداد ماه جذب نیرو دارند
مهم‌ترین دستگاه‌هایی که در این آزمون اقدام به جذب نیرو خواهند کرد، وزارت آموزش‌وپرورش و وزارت بهداشت هستند.
برخی از کارگران فاقد شناسنامه بودند برای همین یافتن خانواده ها سخت است برخی از کارگران فاقد شناسنامه بودند برای همین یافتن خانواده ها سخت است
دبیر اجرایی خانه کارگر هرمزگان گفت: هنوز ۱۱ کارگر اسکله شهید رجایی مفقودند و اطلاعی از سرنوشت این کارگران در دست نیست
نمایشگاه کتاب بروید و یارانه کتاب بگیرید نمایشگاه کتاب بروید و یارانه کتاب بگیرید
تمام بازدیدکنندگان سی‌وششمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران می‌توانند برای نخستین‌بار در این رویداد، از یارانه خرید کتاب استفاده کنند.
ساعت کاری جدید بانک‌ها اعلام شد ساعت کاری جدید بانک‌ها اعلام شد
ساعت خدمت‌رسانی به مشتریان بانک‌ها از روز شنبه ۲۰ اردیبهشت ماه از ساعت ۶:۳۰ الی ۱۳ می‌باشد.
برگزیده
طارمی یامال ۱۷ ساله را زمین گیر کرد طارمی یامال ۱۷ ساله را زمین گیر کرد
درخشش مهدی طارمی در بازی برگشت نیمه‌نهایی لیگ قهرمانان اروپا باعث شده تا نگاه رسانه‌های ایتالیایی نسبت به مهاجم ایرانی باشگاه اینتر حسابی عوض شود.
دو گزینه برای جشن قهرمانی تی‌تی‌ها دو گزینه برای جشن قهرمانی تی‌تی‌ها
تراکتور حالا می‌تواند بدون جابه‌جایی دیدار هفته پایانی جام قهرمانی را در خانه بالای سر ببرد که این اتفاق منوط به موافقت این باشگاه خواهد بود.
یکی دیگه از دستاورد‌های رسانه ملی بها دادن به شهبازی به جای فردوسی پور یکی دیگه از دستاورد‌های رسانه ملی بها دادن به شهبازی به جای فردوسی پور
محمدرضا شهبازی در خصوص صحبت‌های عادل فردوسی پور در خصوص قطعی برق در ایران و جهان واکنش نشان داد و به فردوسی‌پور توهین کرد.
صفحه خبر بالای تصاویر