کد خبر: ۱۸۵۱۶
تاریخ انتشار: ۰۵ خرداد ۱۴۰۲ - ۰۹:۱۴

پیش بینی مردم و دلالان از قیمت ارز چیست؟

با وجود محدودیت در حجم معاملات ارزی برای صرافی‌ها و قاچاق فرض کردن نگهداری ارز، بازهم خرید و فروش ارز جریان دارد و برخی از خریداران آن را لازمه حفظ دارایی‌های خود می‌دانند، هرچند برخی هم معتقدند توافق برجام می‌تواند ریسک نگهداری ارز را بالا ببرد.
پیش بینی مردم و دلالان از قیمت ارز چیست؟

پیش بینی مردم و دلالان از قیمت ارز چیست؟

مخاطب24:قیمت دلار در چند روز اخیر نوسانات رو به پایین پیدا کرده و تقریبا تا مرز ۵۰ هزار تومان هم برای چندبار افت داشت، اما این سطح قیمت فعلا حفظ شده است. حالا با توجه به اینکه بحث‌های درباره احتمال آغاز مذاکرات برجام دوباره وجود دارد احتمال ادامه روند نزولی دلار وجود دارد.

 


در شرایط کنونی خبر‌ها حکایت از این دارد که مقامات عمانی هفته جاری به ایران سفر خواهند کرد و مشاور وزیر خارجه آمریکا هم گفته آن‌ها حامل پیامی از سوی آمریکا هستند، به همین دلیل وضعیت بازار ارز در ایران تا حدود زیادی به نتیجه پیام‌های رد و بدل شده خواهد داشت. با این حال وضعیت معاملات ارزی در میدان فردوسی هم می‌تواند تا حدودی بازتاب کننده پیش بینی‌های قیمت ارز در کشور باشد.

خرید و فروش ارز در کشور با حکم بانک مرکزی مصداق قاچاق است و اخیرا چند نفر از دلال‌های ارزی را هم دستگیر کرده اند، به همین دلیل بازار فردوسی دیگر به شلوغی گذشته نیست و حتی در صورتی که خبر‌های داغی درباره احتمال افزایش یا کاهش شدید قیمت ارز منتشر شود دیگر نمی‌تواند صف‌های خرید گذشته را تجربه کند چراکه فروش ارز صادراتی به صرافی‌ها هم ممنوع شده و بر اساس بخشنامه بانک مرکزی آن‌ها می‌توانند نسبت به خرید ارز به صورت اسکناس از اشخاص حقیقی و حقوقی تا سقف ۱۰ هزار یورو یا معادل آن به سایر ارز‌ها را انجام دهند به همین دلیل وفور ارز در صرافی‌ها وجود ندارد.

مدیر یک صرافی در میدان فردوسی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری موج با اشاره به اینکه چند وقتی هست که بازار ارز آرام شده است، گفت: تقاضا برای خرید ارز در مقطع کنونی وجود دارد، اما عمدتا افرادی هستند که به ارز نیاز دارند و فروشنده ارز هم وجود، اما بیشتر افرادی هستند که در قیمت‌های بسیار پایین خرید کرده اند و حالا به دنبال فروش و سرمایه گذاری آن در بازار‌های دیگر هستند. در واقع معتقدند سقف قیمت دلار ۶۰ هزار تومان است، اما کف آن می‌تواند ۳۰ هزار تومان باشد.

سعیدی با تاکید بر اینکه بسیاری از افراد با این دیدگاه که دولت قصد مهار تورم را دارد به همین دلیل قیمت ارز رشد نمی‌کند فروشنده ارز هستند، افزود: البته برخی هم اعتقاد دارند که فنر کنترل ارزی در جایی می‌پرد و شاهد جهش قیمت ارز خواهیم بود.

 


چرا قیمت ارز کاهش نمی‌یابد؟
در شرایط کنونی اقتصاد ایران به سمت توسعه روابط تجاری با کشور‌های همسایه رفته و همین مسأله درآمد ارزی کشور را بالا خواهد برد به همین دلیل احتمال افت قیمت ارز بیشتر از رشد آن است. اما مهرابی خریدار ارز در میدان فردوسی درباره این مسأله گفت: در چند ماه اخیر بسیاری از کارشناسان اقتصادی درباره ابر تورم اقتصادی هشدار داده اند و از طرف دیگر تحریم‌ها پابرجاست پس قیمت ارز بالا می‌رود و اگر بالا نرود پایین هم نمی‌آید.

او با تاکید بر اینکه در شرایط کنونی همه بازار‌ها دچار رکود هستند و ارز بیشترین مشتری را دارد، گفت: اهمیت بازار ارز آنجاست که تا زمانی که ارز رشد نکند قیمت مسکن، طلا و... هم بالا نمی‌رود به همین دلیل سرمایه گذاری در بازار ارز هیچ ریسکی ندارد، هرچند دولت با وضع مقررات به دنبال محدودیت خرید ارز توسط مردم است و این هم خودش یک علامت برای بالا رفتن قیمت ارز در آینده است.


نگرانی درباره کاهش ارزش پول ملی
حسین یکی از فروشنده‌ها ارز آزاد در بازار در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری موج با اشاره به اینکه در شرایط کنونی برخی برای اینکه ارزش سرمایه شأن کاهش نیاید دلار می‌خرند، گفت: هیچکس دلار برای مصرف شخصی نمی‌خرد بلکه نگران آینده اش هست و تا زمانی که وضعیت اقتصاد کشور این است مردم هم دلار می‌خرند و از طرف دیگر نگرانند که دولت خرید و فروش آن‌ها را رصد کند به همین دلیل خیلی با صرافی‌ها معامله نمی‌کنند و بیشتر به صورت آزاد ارز می‌خرند.

او با تاکید بر اینکه اگر قیمت ارز صعودی نبود کسی ارز نمی‌خرید، تصریح کرد: بسیاری از خریداران می‌دانند که دولت به دلیل اینکه ارز زیادی ندارد همیشه تلاش کرده به مردم بگوید سرمایه گذاری در ارز ریسک بالایی دارد، اما کسایی که تا الان ارز خریده اند ضرر نکردند بلکه کسانی ضرر کردند که ارز نخریدند.

 
برچسب ها: قیمت دلار
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
اگر جنین سمت چپ رحم مادر باشد جنسیتش چیست؟ اگر جنین سمت چپ رحم مادر باشد جنسیتش چیست؟
جنین سمت چپ دختر است یا پسر؟ همان‌طور که پیش‌تر اشاره کردیم، بر اساس نظریه‌ی رمزی، اگر جنین سمت چپ قرار گرفته باشد، دختر است. البته این نکته را فراموش نکنید که این موضوع صحت علمی ندارد و پذیرفته شده نیست.
قطع سخنان قالیباف در خصوص مذاکرات قطع سخنان قالیباف در خصوص مذاکرات
برخی از رسانه‌ها صحبت‌های امروز رئیس مجلس شورای اسلامی در استان گلستان در باره مذاکرات با آمریکا را تنها به جملاتی کوتاه اکتفا کرده و بخش‌های اصلی را تقطیع کردند
کلاهبرداری از حجاج: حاجیان مراقب باشید کلاهبرداری از حجاج: حاجیان مراقب باشید
تمام اطلاعیه‌های اعزام زائران برای حج و عتبات در سایت رسمی سازمان به آدرس haj.ir و سامانه.‌های my.haj.ir و atabatorg.haj.ir امکان‌پذیر است
هوش مصنوعی آشپزی را هم به دست گرفت هوش مصنوعی آشپزی را هم به دست گرفت
یک پلتفرم هوش مصنوعی می‌تواند در تهیه منوی غذا‌ها و عکاسی از آنها به کاربر کمک کند. این پلتفرم با اطلاعاتی که کاربر حتی عکس از غذای مورد نظر به او کمک می‌کند یک دستور غذا خلق کند.
پشت صحنه پایتخت را امشب در تلویزیون ببینید پشت صحنه پایتخت را امشب در تلویزیون ببینید
پشت صحنه مجموعه «پایتخت۷» امروز جمعه ۱۹ اردیبهشت ماه ـ ساعت ۲۰ از شبکه یک سیما روی آنتن می‌رود.
پلاک خلیج فارس بر ماشین‌های آمریکایی پلاک خلیج فارس بر ماشین‌های آمریکایی
پلاک خلیج فارس در خیابان‌های آمریکا
اندی چه پیامی به پزشکیان داد؟ اندی چه پیامی به پزشکیان داد؟
آندرانیک مددیان مشهور به اندی در گفت و گویی از بازگشت به ایران گفت.
برگزیده
ساعت کاری جدید بانک‌ها اعلام شد ساعت کاری جدید بانک‌ها اعلام شد
ساعت خدمت‌رسانی به مشتریان بانک‌ها از روز شنبه ۲۰ اردیبهشت ماه از ساعت ۶:۳۰ الی ۱۳ می‌باشد.
افت تولید در بخش خودرو‌های تجاری افت تولید در بخش خودرو‌های تجاری
داده‌های منتشرشده برای ۱۱ ماه نخست سال ۱۴۰۳، تصویر نگران کننده‌ای از وضعیت تولید خودرو‌های تجاری و حمل ونقل عمومی در کشور ارائه می‌دهد.
عرضه جی تی‌ای ۶ در سالگرد خاکسپاری بانی و کلاید عرضه جی تی‌ای ۶ در سالگرد خاکسپاری بانی و کلاید
فقط یک روز طول کشید تا طرفداران جی تی‌ای ۶ تئوری جدیدی درباره تاریخ انتشار بازی مطرح کنند.
صفحه خبر بالای تصاویر