کد خبر: ۱۸۵۰۶
تاریخ انتشار: ۰۴ خرداد ۱۴۰۲ - ۲۱:۱۸

سیستم بانکی حمایت از کارآفرینان و تولید کنندگان جدید را مد نظر قرار دهد

مدیر عامل بانک توسعه تعاون ضمن تاکید بر نقش ارزنده نظام بانکی توصیه کرد شبکه بانکی حمایت از کارآفرینان و تولید کنندگان جدید را مد نظر قرار دهد.
سیستم بانکی حمایت از کارآفرینان و تولید کنندگان جدید را مد نظر قرار دهد

سیستم بانکی حمایت از کارآفرینان و تولید کنندگان جدید را مد نظر قرار دهد

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی بانک توسعه تعاون؛ محمد شیخ حسینی مدیر عامل بانک توسعه تعاون در جلسه شورای هماهنگی بانک‌های استان مازندران در حضور حسینی پور استاندار اظهار داشت: مازندران به لحاظ شاخص‌های اقتصادی و انضباط نقدینگی در وضعیت مساعدی قرار دارد و برخی چالش‌های استان که در ادوار گذشته با آن مواجه بود حل و فصل شده است.

وی ضمن تبریک سالروز آزادسازی خرمشهر و دهه کرامت افزود: انتخاب شعار سال از سوی مقام معظم رهبری بسیار هوشمندانه است و چنانچه بانک‌ها و نقش آفرینان سیستم اقتصادی در راستای تحقق این شعار عمل نمایند، بسیاری از مشکلات و مسائل اقتصادی کشور قابل حل است.

شیخ حسینی تصریح کرد: نظام بانکی همواره در پرداخت تسهیلات تکلیفی هماهنگ با دستگاه‌های مهم اقتصادی کشور در سطح ملی و استانی عمل نموده است و چنانچه ایجاد اشتغال و رونق تولید صرفا از طریق پرداخت تسهیلات امکان پذیر باشد، با این حجم تسهیلات پرداختی سطح تولید و اشتغال ایجادی بسیار فراتر از وضع موجودخواهد بود.

این مقام بانکی تاکید ورزید: چنانچه فرآیند تخصیص اعتبار از سوی شبکه بانکی هوشمندانه بوده و دستگاه‌های اقتصادی در معرفی کارآفرینان و تولید کنندگان و پروژه‌های اقتصادی حداکثر ملاحظات را در نظر بگیرند، سیستم بانکی می‌تواند با حمایت موثر از تولید، نقش مهمی در مهار تورم و رشد تولید ایفا نماید.

شیخ حسینی ادامه داد: تجربه نشان داده مشتریان اعتباری شبکه بانکی در سطح استان‌ها غالبا شرکت‌ها و شخاص حقیقی و حقوقی ثابتی هستند که در هر دوره تسهیلات دریافت نموده و سپس تسویه می‌کنند و مجددا در دوره بعدی در صف دریافت تسهیلات قرار می‌گیرند.

وی ابراز داشت: ضرورت دارد شرایطی فراهم شود کارآفرینان جدید و نوپا نیز از سوی سیستم بانکی مورد حمایت قرار گیرند و واحد‌های اقتصادی پس از چندین سال دریافت تسهیلات باید اتکای مالی خود به سیستم بانکی را کاهش داده و فرصت دریافت تسهیلات را به کارآفرینان جدید را به وجود آورند.

مدیر عامل بانک توسعه تعاون گفت: بیش از ۸۰ درصد تامین مالی اقتصاد کشور بر عهده بانک‌ها است و نیاز است سایر بازار‌های مالی و روش‌های نوین تامین مالی نیزبکار گرفته شودتا کارکرد نظام بانکی بسیار موثرتر، کارآمد و در خدمت بخش‌های اقتصادی باشد.

وی ادامه داد: تمرکز تحریم‌های ظالمانه دولت‌های متخاصم نیز بیشتر سیستم بانکی را نشانه رفته است و با وجود این شرایط دشوار، بانکداران کشور خدمات بانکی را در سطح مناسب کیفی به جامعه ارائه می‌دهند.

در ادامه سید محمود حسینی پور استاندار مازندران ضمن تبریک و تکریم مناسبت‌ها اظهار داشت: ارکان بانکی و مدیران این حوزه در سطح ملی و استانی مغز‌های متفکر اقتصاد کشور محسوب می‌شوند و تجربیات ارزشمند مدیران و متخصصین این حوزه می‌تواند در برنامه ریزی و سیاستگذاری‌های اقتصادی بکار گرفته شود.

وی افزود: حضور مدیر عامل بانک توسعه تعاون در جلسه شورای هماهنگی بانک‌های استان بسیار مغتنم است و طرح راهبرد‌های اقتصادی از سوی ایشان موجب ارتقای سطح مباحث گردیده است.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
عراقچی: نتانیاهو کارشکنی مخرب است که دیگر آبرویی برایش نمانده عراقچی: نتانیاهو کارشکنی مخرب است که دیگر آبرویی برایش نمانده
سید عباس عراقچی، وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در شبکه اجتماعی ایکس در واکنش به ادعا‌های فاکس نیوز در خصوص کشف تأسیسات هسته‌ای مخفی در ایران، نوشت: با شروع مجدد گفت‌و‌گو‌های غیرمستقیم ایران و آمریکا، «تصاویر ترسناک ماهواره‌ای» بیشتری خیلی دقیق و حساب شده در حال انتشار هستند.
ایرانی‌ها باهوش‌تر از آمریکایی‌ها! ایرانی‌ها باهوش‌تر از آمریکایی‌ها!
در جدیدترین فهرست "میانگین ضریب هوشی" (IQ) در سال ۲۰۲۵، ایرانی‌ها با میانگین ۱۰۶.۳۰ در جایگاه چهارم جهان قرار گرفتند. این رده بندی ضریب هوشی ایرانیان را بالاتر از مردم روسیه، آمریکا، کانادا و سوئیس اعلام کرد
تحریم‌های جدید علیه ایران با تمرکز بر صادرات نفت تحریم‌های جدید علیه ایران با تمرکز بر صادرات نفت
وزارت خزانه‌داری آمریکا با انتشار بیانیه‌ای از اعمال تحریم‌های جدید علیه ایران با تمرکز بر صادرات نفت این کشور و همچنین چند شرکت و بندر در چین خبر داد.
وزارت آموزش‌وپرورش و وزارت بهداشت در آزمون استخدامی خرداد ماه جذب نیرو دارند وزارت آموزش‌وپرورش و وزارت بهداشت در آزمون استخدامی خرداد ماه جذب نیرو دارند
مهم‌ترین دستگاه‌هایی که در این آزمون اقدام به جذب نیرو خواهند کرد، وزارت آموزش‌وپرورش و وزارت بهداشت هستند.
برخی از کارگران فاقد شناسنامه بودند برای همین یافتن خانواده ها سخت است برخی از کارگران فاقد شناسنامه بودند برای همین یافتن خانواده ها سخت است
دبیر اجرایی خانه کارگر هرمزگان گفت: هنوز ۱۱ کارگر اسکله شهید رجایی مفقودند و اطلاعی از سرنوشت این کارگران در دست نیست
نمایشگاه کتاب بروید و یارانه کتاب بگیرید نمایشگاه کتاب بروید و یارانه کتاب بگیرید
تمام بازدیدکنندگان سی‌وششمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران می‌توانند برای نخستین‌بار در این رویداد، از یارانه خرید کتاب استفاده کنند.
ساعت کاری جدید بانک‌ها اعلام شد ساعت کاری جدید بانک‌ها اعلام شد
ساعت خدمت‌رسانی به مشتریان بانک‌ها از روز شنبه ۲۰ اردیبهشت ماه از ساعت ۶:۳۰ الی ۱۳ می‌باشد.
برگزیده
ساعت کاری جدید بانک‌ها اعلام شد ساعت کاری جدید بانک‌ها اعلام شد
ساعت خدمت‌رسانی به مشتریان بانک‌ها از روز شنبه ۲۰ اردیبهشت ماه از ساعت ۶:۳۰ الی ۱۳ می‌باشد.
افت تولید در بخش خودرو‌های تجاری افت تولید در بخش خودرو‌های تجاری
داده‌های منتشرشده برای ۱۱ ماه نخست سال ۱۴۰۳، تصویر نگران کننده‌ای از وضعیت تولید خودرو‌های تجاری و حمل ونقل عمومی در کشور ارائه می‌دهد.
عرضه جی تی‌ای ۶ در سالگرد خاکسپاری بانی و کلاید عرضه جی تی‌ای ۶ در سالگرد خاکسپاری بانی و کلاید
فقط یک روز طول کشید تا طرفداران جی تی‌ای ۶ تئوری جدیدی درباره تاریخ انتشار بازی مطرح کنند.
صفحه خبر بالای تصاویر