کد خبر: ۵۲۷۱۵
تاریخ انتشار: ۱۶ آبان ۱۴۰۳ - ۱۰:۵۷

مراقب آنفولانزا باشید

یک متخصص بیماری‌های عفونی ضمن اشاره به اینکه معمولا پیک آنفلوآنزا را در اواخر آذر داریم، گفت: در حال حاضر بیشترین عفونت‌های ویروسی در گردش سرماخوردگی، کرونا و آنفلوآنزا است البته موارد ابتلا به کرونا به حدی نیست که به پیک برسد.
مراقب آنفولانزا باشید

مخاطب۲۴- هر ساله در فصل پاییز با انواع بیماری‌های عفونی از جمله آنفلوآنزا مواجه هستیم و به همین دلیل و برای بررسی آخرین وضعیت بیماری‌های عفونی در کشور به گفتگو با آمیتیس رمضانی، متخصص بیماری‌های عفونی و عضو هیئت علمی انستیتو پاستور ایران پرداختیم.

این متخصص بیماری‌های عفونی در مورد آخرین وضعیت بیماری‌های عفونی در کشور ضمن اشاره به اینکه هر ساله از اواخر شهریور و اوایل پاییز عفونت‌های تنفسی به تدریج شیوع پیدا می‌کنند، بیان کرد: عفونت‌های تنفسی طیف وسیعی از ویروس‌های سرماخوردگی و کرونا تا آنفلوآنزا هستند.

پیک آنفلوآنزا را در اواخر آذر داریم
این متخصص بیماری‌های عفونی ضمن اشاره به اینکه معمولا پیک آنفلوآنزا را در اواخر آذر داریم، ادامه داد: در حال حاضر بیشترین عفونت‌های ویروسی در گردش سرماخوردگی، کرونا و آنفلوآنزا است البته موارد ابتلا به کرونا به حدی نیست که به پیک برسد، اما هر ۳ این ویروس‌ها در گردش هستند. علاوه بر این ویروس‌ها ویروس دیگری به نام «نوروویروس» را نیز داریم که بیشتر سبب ایجاد مشکلات گوارشی نظیر تهوع، استفراغ و اسهال می‌شود.

بیشتر بخوانید

این پزشک متخصص با بیان اینکه معمولا در این بازه زمانی با ویروس آنفلوآنزای نوع A مواجه هستیم، افزود: پس از پیک این بیماری و افزایش موارد آنفلوآنزا در آذر ماه هر چه به زمستان نزدیک‌تر می‌شویم موارد ابتلا به آنفلوآنزای نوع A کاهش پیدا می‌کند و پیک کوچکتری را در اواخر بهمن ماه از آنفلوآنزای نوع B خواهیم داشت. آنفلوآنزای نوع B شدت، آسیب و بیماری‌زایی کمتری دارد و علائم شدیدی که در آنفلوآنزای نوع A داریم را ایجاد نمی‌کند.

عضو هیئت علمی انستیتو پاستور ایران توضیح داد: در زمان شیوع کرونا به دلیل رعایت مسائل بهداشتی توسط مردم موارد شناسایی شده ویروس آنفلوآنزا بسیار کاهش پیدا کرده بود، اما پس از آن و در سال‌های ۲۰۲۲ و ۲۰۲۳ هنگامی از وضعیت اضطراری ویروس کووید خارج شدیم و رعایت مسائل بهداشتی کاهش پیدا کرد موارد ابتلا به آنفلوآنزا بسیار بالا رفت و روند شدیدی از این بیماری را داشتیم و پیک‌های این بیماری بیشتر از سال‌های قبل بود و زودتر از زمان انتظار ما آغاز شد و موارد ابتلا و به تبع آن بستری نیز افزایش پیدا کرد چراکه افراد ۲ سال با این ویروس برخورد نداشتند و ایمنی جمعی جامعه نسبت به این ویروس کاهش یافته بود.

به نظر نمی‌رسد با افزایش غیرمعمول موارد ابتلا به آنفلوآنزا مواجه شویم
وی با اشاره به اینکه افزایش موارد طی ۲ سال گذشته موجب بالاتر رفتن ایمنی جمعی شده است، گفت: به نظر نمی‌رسد امسال با افزایش غیرمعمول موارد ابتلا به آنفلوآنزا و به تبع آن بستری مواجه باشیم، به نظر می‌رسد این بیماری روند معمولی داشته باشد که در سایر کشور‌ها نیز شاهدش هستیم و در حاضر نگرانی بسیار و هشداری در مورد این بیماری وجود ندارد.

وی ضمن بیان اینکه مواردی از ابتلا به آنفلوآنزا شناسایی شده و هر چه به پایان پاییز نزدیک می‌شویم موارد به تدریج افزایش پیدا می‌کند، افزود: در حال حاضر بیشتر موارد شناسایی شده از بیماری آنفلوآنزا، آنفلوآنزای نوع A است.

برچسب ها: آنفلوآنزا
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
مُسکنی که خطر خونریزی داخلی را افزایش می‌دهد مُسکنی که خطر خونریزی داخلی را افزایش می‌دهد
افرادی که از دارو‌های رقیق‌کننده خون استفاده می‌کنند، در صورت مصرف دارو‌های ضدالتهاب غیراستروئیدی (NSAID) مانند ایبوپروفن یا ناپروکسن، دو برابر با خطر خونریزی داخلی مواجهند.
ضبط سلمان فارسی از سر گرفته شد ضبط سلمان فارسی از سر گرفته شد
سریال «سلمان فارسی» که ضبط آن متوقف شده بود با بازگشت میرباقری ـ کارگردان ـ از سر گرفته شد
جشن تولد امیر قلعه نویی در قصرش جشن تولد امیر قلعه نویی در قصرش
امیر قلعه‌نویی، سرمربی تیم ملی فوتبال ایران، تولد ۶۱ سالگی‌اش را در منزلش که بی‌شباهت به قصر نیست و در کنار پسرش جشن گرفت.
لامبورگینی ۲ میلیون دلاری که یک ایرانی ساخت لامبورگینی ۲ میلیون دلاری که یک ایرانی ساخت
وناتوس رونوشت منصوری از شاسی بلند اوروس لامبورگینی است. تمامی ابعاد لامبورگینی وناتوس منصوری دقیقا مشابه نسخه استاندارد لامبورگینی اوروس است با این تفاوت که ستون دوم یا «B» حدود ۲۰۰ میلیمتر عقب‌تر رفته است.
واکسیناسیون عمومی علیه HPV ضروری است؟ واکسیناسیون عمومی علیه HPV ضروری است؟
اخیرا در برخی صفحات مجازی افراد تشویق به دریافت واکسن HPV می‌شوند؛ اظهاراتی که در برخی مواقع غیر علمی و نادرست هستند
درمان پف زیر چشم چیست درمان پف زیر چشم چیست
پف زیر چشم واقعا آزاردهنده است و ظاهر فرد مبتلا را خسته و پیر نشان می‌دهد. اما چگونه می‌توان از شر آن خلاص شد؟
روایت راننده بی ام و از زورگیری در روز روشن روایت راننده بی ام و از زورگیری در روز روشن
ویدیویی از زورگیری از راننده بی ام و آی ۸ در ترافیک روی یکی از پل پارک وی منتشر شده بود و حالا راننده این خودرو توضیحاتی درباره زورگیری ساعت ۱۵ روی این پل و خساراتی که به خودرویش وارد شده، داده است.
برگزیده
چرا رابطه جنسی و خوردن و آشامیدن در ایستگاه فضایی بین المللی ممنوع شده چرا رابطه جنسی و خوردن و آشامیدن در ایستگاه فضایی بین المللی ممنوع شده
ایستگاه فضایی بین‌المللی (ISS) پیچیده‌ترین ماشین ساخته بشر است که با همکاری نزدیک پنج آژانس فضایی بزرگ دنیا یعنی ناسا، روسکازموز، آژانس فضایی اروپا، آژانس اکتشافات فضایی ژاپن و آژانس فضایی کانادا طراحی و ساخته شده است، اینجا برخی کارهای ممنوعه برای فضانوردان در ایستگاه فضایی بین المللی (ISS) را معرفی می‌کنیم
بدخوابی در دهه پنجم زندگی چه عواقبی دارد؟ بدخوابی در دهه پنجم زندگی چه عواقبی دارد؟
خواب کافی و باکیفیت بر عملکرد شناختی مغز تاثیر می‌گذارد.
سردرد‌هایی که باید جدی گرفت سردرد‌هایی که باید جدی گرفت
یک متخصص مغز و اعصاب با بیان اینکه سردرد یک شکایت شایع است که تقریباً همه افراد آن را تجربه می‌کنند، گفت: برخی موارد خاص سردرد باید مورد توجه قرار گیرند.
صفحه خبر بالای تصاویر