کد خبر: ۵۲۷۱۵
تاریخ انتشار: ۱۶ آبان ۱۴۰۳ - ۱۰:۵۷

مراقب آنفولانزا باشید

یک متخصص بیماری‌های عفونی ضمن اشاره به اینکه معمولا پیک آنفلوآنزا را در اواخر آذر داریم، گفت: در حال حاضر بیشترین عفونت‌های ویروسی در گردش سرماخوردگی، کرونا و آنفلوآنزا است البته موارد ابتلا به کرونا به حدی نیست که به پیک برسد.
مراقب آنفولانزا باشید

مخاطب۲۴- هر ساله در فصل پاییز با انواع بیماری‌های عفونی از جمله آنفلوآنزا مواجه هستیم و به همین دلیل و برای بررسی آخرین وضعیت بیماری‌های عفونی در کشور به گفتگو با آمیتیس رمضانی، متخصص بیماری‌های عفونی و عضو هیئت علمی انستیتو پاستور ایران پرداختیم.

این متخصص بیماری‌های عفونی در مورد آخرین وضعیت بیماری‌های عفونی در کشور ضمن اشاره به اینکه هر ساله از اواخر شهریور و اوایل پاییز عفونت‌های تنفسی به تدریج شیوع پیدا می‌کنند، بیان کرد: عفونت‌های تنفسی طیف وسیعی از ویروس‌های سرماخوردگی و کرونا تا آنفلوآنزا هستند.

پیک آنفلوآنزا را در اواخر آذر داریم
این متخصص بیماری‌های عفونی ضمن اشاره به اینکه معمولا پیک آنفلوآنزا را در اواخر آذر داریم، ادامه داد: در حال حاضر بیشترین عفونت‌های ویروسی در گردش سرماخوردگی، کرونا و آنفلوآنزا است البته موارد ابتلا به کرونا به حدی نیست که به پیک برسد، اما هر ۳ این ویروس‌ها در گردش هستند. علاوه بر این ویروس‌ها ویروس دیگری به نام «نوروویروس» را نیز داریم که بیشتر سبب ایجاد مشکلات گوارشی نظیر تهوع، استفراغ و اسهال می‌شود.

بیشتر بخوانید

این پزشک متخصص با بیان اینکه معمولا در این بازه زمانی با ویروس آنفلوآنزای نوع A مواجه هستیم، افزود: پس از پیک این بیماری و افزایش موارد آنفلوآنزا در آذر ماه هر چه به زمستان نزدیک‌تر می‌شویم موارد ابتلا به آنفلوآنزای نوع A کاهش پیدا می‌کند و پیک کوچکتری را در اواخر بهمن ماه از آنفلوآنزای نوع B خواهیم داشت. آنفلوآنزای نوع B شدت، آسیب و بیماری‌زایی کمتری دارد و علائم شدیدی که در آنفلوآنزای نوع A داریم را ایجاد نمی‌کند.

عضو هیئت علمی انستیتو پاستور ایران توضیح داد: در زمان شیوع کرونا به دلیل رعایت مسائل بهداشتی توسط مردم موارد شناسایی شده ویروس آنفلوآنزا بسیار کاهش پیدا کرده بود، اما پس از آن و در سال‌های ۲۰۲۲ و ۲۰۲۳ هنگامی از وضعیت اضطراری ویروس کووید خارج شدیم و رعایت مسائل بهداشتی کاهش پیدا کرد موارد ابتلا به آنفلوآنزا بسیار بالا رفت و روند شدیدی از این بیماری را داشتیم و پیک‌های این بیماری بیشتر از سال‌های قبل بود و زودتر از زمان انتظار ما آغاز شد و موارد ابتلا و به تبع آن بستری نیز افزایش پیدا کرد چراکه افراد ۲ سال با این ویروس برخورد نداشتند و ایمنی جمعی جامعه نسبت به این ویروس کاهش یافته بود.

به نظر نمی‌رسد با افزایش غیرمعمول موارد ابتلا به آنفلوآنزا مواجه شویم
وی با اشاره به اینکه افزایش موارد طی ۲ سال گذشته موجب بالاتر رفتن ایمنی جمعی شده است، گفت: به نظر نمی‌رسد امسال با افزایش غیرمعمول موارد ابتلا به آنفلوآنزا و به تبع آن بستری مواجه باشیم، به نظر می‌رسد این بیماری روند معمولی داشته باشد که در سایر کشور‌ها نیز شاهدش هستیم و در حاضر نگرانی بسیار و هشداری در مورد این بیماری وجود ندارد.

وی ضمن بیان اینکه مواردی از ابتلا به آنفلوآنزا شناسایی شده و هر چه به پایان پاییز نزدیک می‌شویم موارد به تدریج افزایش پیدا می‌کند، افزود: در حال حاضر بیشتر موارد شناسایی شده از بیماری آنفلوآنزا، آنفلوآنزای نوع A است.

برچسب ها: آنفلوآنزا
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
روایت مشهورترین مفسدان اقتصادی روایت مشهورترین مفسدان اقتصادی
از «سلطان سکه» تا «امپراتور نفت»، پرونده‌های فساد اقتصادی در دو دهه اخیر، نه فقط بر تراز مالی کشور، بلکه بر اعتماد عمومی سایه انداخته‌اند.
مرگ عجیب استاد دانشگاه مسکو درون مجسمه ۸۵ متری! مرگ عجیب استاد دانشگاه مسکو درون مجسمه ۸۵ متری!
نیکولای چسنوکوف، رئیس آکادمی دولتی تربیت بدنی مسکو، در محل بنای یادبود دوران جنگ جهانی دوم در شهر ولگوگراد روسیه درگذشت.
بزن بریم! پیام «سیدورف» برای استقلالی‌ها بزن بریم! پیام «سیدورف» برای استقلالی‌ها
کلارنس سیدورف مشاور ورزشی باشگاه استقلال با انتشار تصوری از تیم فوتبال استقلال ابراز امیدواری کرد که آبی‌ها امروز به فینال جام حذفی باشگا‌های ایران صعود کنند.
درخشش پریناز ایزدیار در کن درخشش پریناز ایزدیار در کن
پریناز ایزدیار، بازیگر برجسته سینمای ایران، با حضور در فرش قرمز جشنواره کن ۲۰۲۵ برای فیلم «زن و بچه» به کارگردانی سعید روستایی، بار دیگر توجه رسانه‌های بین‌المللی را به خود جلب کرد.
بانک شهر ۱۴ هزار میلیارد تومان ضرر روی دست مردم گذاشت بانک شهر ۱۴ هزار میلیارد تومان ضرر روی دست مردم گذاشت
زیان انباشته ۱۴ هزار میلیارد تومانی بانک شهر نشان می‌دهد که این بانک نه تنها به تأمین مالی اقتصاد کشور کمکی نمی‌کند، بلکه در کار بانکداری خود نیز مانده و در نهایت مجبور به اضافه برداشت از بانک مرکزی و دستبرد به جیب مردم است.
قطعی برق صدای مخابرات را هم درآورد قطعی برق صدای مخابرات را هم درآورد
در پی افزایش نگرانی‌ها درباره پایداری خدمات مخابراتی هنگام قطعی برق، مدیرعامل شرکت مخابرات ایران با اشاره به وضعیت زیرساخت‌های کنونی، از نبود توان سرمایه‌گذاری برای نوسازی تجهیزات حیاتی خبر داد.
اعتصاب بخشی از پزشکان در سراسر کشور اعتصاب بخشی از پزشکان در سراسر کشور
امروز (شنبه سوم خرداد) دستیاران تخصصی پوست و مو در برخی شهر‌های کشور دست به اعتصاب زدند که منجر به تعطیلی برخی مراکز درمانی این حوزه شد
برگزیده
مرگ عجیب استاد دانشگاه مسکو درون مجسمه ۸۵ متری! مرگ عجیب استاد دانشگاه مسکو درون مجسمه ۸۵ متری!
نیکولای چسنوکوف، رئیس آکادمی دولتی تربیت بدنی مسکو، در محل بنای یادبود دوران جنگ جهانی دوم در شهر ولگوگراد روسیه درگذشت.
از هر پنج راننده، یک نفر حواسش پرت است! از هر پنج راننده، یک نفر حواسش پرت است!
رانندگی در شهر‌های شلوغ با خطرات زیادی همراه است و تمرکز نداشتن هنگام رانندگی می‌تواند پیامد‌های جبران‌ناپذیری داشته باشد؛ اما آیا واقعاً رانندگان حین رانندگی به اندازه کافی حواسشان جمع است؟
خریداران آثار هنری منصرف شدند خریداران آثار هنری منصرف شدند
بیست‌و‌سومین دوره حراج تهران در حالی برگزار شد که این بازار هنری نسبت به آخرین دوره‌اش که در روز‌های پایانی بهمن‌ماه سال گذشته برگزار شد، با افت ملموس فروش روبه‌رو بوده است.
صفحه خبر بالای تصاویر