کد خبر: ۵۰۶۹۵
تاریخ انتشار: ۰۸ مهر ۱۴۰۳ - ۱۱:۲۷

هشتمین جایزه ملی فناوری اطلاعات آغاز به کار کرد

هشتمین دوره جایزه ملی فناوری اطلاعات با شعار «هوش مصنوعی: کسب و کار، جامعه و دولت» آغاز به کار کرد.
هشتمین جایزه ملی فناوری اطلاعات آغاز به کار کرد

به گزارش مخاطب۲۴ به نقل از اداره کل ارتباطات و امور بین الملل شرکت مخابرات ایران:جایزه ملی فناوری اطلاعات به عنوان مهم‌ترین و موثرترین محفل علمی کشور، با گرد آوردن همه اندیشمندان، صاحب‌نظران و پژوهشگران ملّی در زمینه «فناوری اطلاعات» کانونی را برای تبادل آرا و ارائه دستاورد‌های جدید سازمان‌ها و نهاد‌های فعال در این عرصه فراهم می‌سازد.

پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات (ایرانداک) بنا دارد هشتمین دوره جایزه ملی فناوری اطلاعات را در دی ماه ۱۴۰۳ برگزار کند.

اهداف هشتمین جایزه ملی فناوری اطلاعات:

– معرفی دستاورد‌های برگزیده در حوزه‌های گوناگون علوم و فناوری اطلاعات

– برقراری پیوند و تعامل میان صاحب‌نظران و پژوهشگران علوم انسانی و اجتماعی، سیاست‌گذاری و مدیریت، علوم مهندسی در حوزه فناوری اطلاعات و زمینه‌های مرتبط

– بهبود و تقویت نگرش میان‌رشته‌ای و چندرشته‌ای با تمرکز بر هوش مصنوعی در حوزه‌های گوناگون علوم و فناوری اطلاعات

– برگزاری نشست‌های هم‌اندیشی در حوزه‌های گوناگون اجتماعی، فرهنگی، سیاستی ـ مدیریتی، و علمی ـ فناورانه در راستای کاربست هوش مصنوعی در محصولات و سیاست‌گذاری‌ها

بخش‌های هشتمین جایزه ملی فناوری اطلاعات:

محصول: هر گونه نوآوری و ابتکار در حوزه‌ء کاربرد فناوری اطلاعات است که می‌تواند محصول و خدمت نرم‌افزاری، سخت‌افزاری و ارتباطاتی (شبکه‌ای)، استانداردها، معماری‌ها و روش‌شناسی‌های طراحی و ساخت سامانه‌های کاربردی و روش‌ها و استاندارد‌های کاربرد فناوری اطلاعات و اشاعه آنها در بستری فرهنگی اجتماعی ارائه شود.

به برگزیدگان، «جایزه فناوری اطلاعات برتر» (فاب) با هدف‌های زیر اعطا می‌شود:

– معرفی محصولات فناورانه و کمک به ایجاد بازار

– تشویق به توسعه محصولات فناورانه

– کمک به تولید و صادرات محصولات فناورانه

– توجه به ملاحظات فرهنگی و اجتماعی محصولات فناورانه

مدیران برتر فناوری اطلاعات: «مبفا» یک جایزه فردی است که به مدیران برتر فناوری اطلاعات در بخش دولتی و خصوصی اختصاص دارد و با هدف شناسایی و بررسی مدیران برتر این حوزه، افزایش انگیزه جهت ارتقای توانمندی آنها، ایجاد فضای رقابتی و پویا بین متخصصان حوزه فناوری اطلاعات و در نهایت آگاه‌سازی مدیران عالی کشور از نخبگان حوزه فناوری اطلاعات شکل گرفته است. این مدیران از منظر معیار‌هایی نظیر توانمندی کار گروهی، توانمندی آموزشی، توانمندی پژوهشی، توانمندی اجرایی، جوایز و افتخارات و داستان موفقیت مورد ارزیابی قرار می‌گیرند.

جایزه ملی شرکت‌های فناوری اطلاعات تحول‌آفرین: یک پل ارتباطی مستقیم و بی‌واسطه با هدف آشنایی مدیران عالی و سایر دولتمردان با توانمندی‌های شرکت‌های کوچک و بزرگ فعال در عرصه فناوری کشور که پتانسیل‌های توسعه و تحول‌آفرینی در ابعاد مختلف مورد نظر را دارند. هر شرکت با شرکت‌های هم سطح خود مورد ارزیابی قرار گرفته و رقابت می‌کند. این جایزه به منظور شناسایی و تجلیل از این شرکت‌ها و در راستای ماموریت‌های اصلی جایزه ملی فناوری اطلاعات اعطا خواهد شد.

چکیده مقاله‌ها در این رویداد باید در یکی از محور‌های سه‌گانه علمی فناوری، سیاستی مدیریتی، اجتماعی فرهنگی باشد. ایرانداک در نظر دارد مقاله‌های برگزیده رویداد را در نشریه علمی پژوهشی «پژوهشنامه پردازش و مدیریت اطلاعات»، «مدیریت اطلاعات» و «علوم و فنون مدیریت اطلاعات» منتشر و در پایگاه‌های ISC و Civilica و ایرانداک نمایه کند.

نمایشگاه تخصصی: هم‌زمان با برگزاری رویداد، نمایشگاه‌هایی از آخرین دستاورد‌های سازمان‌ها و شرکت‌های فعال در حوزه فناوری اطلاعات برگزار خواهد شد.

مخاطبان می‌توانند برای کسب آگاهی بیشتر به وبسایت رویداد به نشانی nita.irandoc.ac.ir مراجعه کنند و یا با شماره تلفن ۰۲۱۶۶۴۹۴۹۵۳ تماس بگیرند.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
آغاز ساخت بزرگترین پردیس فرهنگی، هنری غرب آسیا آغاز ساخت بزرگترین پردیس فرهنگی، هنری غرب آسیا
طرح ساخت بزرگترین پردیس فرهنگی، هنری و آموزشی غرب آسیا با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و شهردار تهران در بوستان هنرمندان آغاز شد.
ویدیوی باشگاه لیورپول بعد از تمدید قرارداد محمد صلاح ویدیوی باشگاه لیورپول بعد از تمدید قرارداد محمد صلاح
محمد صلاح به صورت رسمی تا سال 2027 با باشگاه لیورپول در قرارداد خواهد بود.
۳۱ هزار سال پیش ساحل دریای کاسپین تا کجا پیشروی داشت؟ ۳۱ هزار سال پیش ساحل دریای کاسپین تا کجا پیشروی داشت؟
پژوهش‌های دیرین‌شناسی در ایران نشان می‌دهد در حدود بیش از ۳۱ هزار سال پیش، ساحل دریای کاسپین (خزر) در مجاورت محوطه تخت رستم (نکا) قرار داشته است. این محوطه در دوره پارینه‌سنگی، کارگاهی برای تولید ابزار‌های سنگی و شکار بود.
درگیری رضاییان با آرش رضاوند، جنجال تازه در استقلال درگیری رضاییان با آرش رضاوند، جنجال تازه در استقلال
استقلال در ادامه روند فاجعه بار خود مقابل فولاد شکست خورد تا هواداران این تیم خیلی بیشتر از قبل نگران تیمشان باشند.
نماینده ترامپ در مذاکره با عباس عراقچی کیست؟ نماینده ترامپ در مذاکره با عباس عراقچی کیست؟
نماینده ترامپ در مذاکرات یک یهودی است که روابط بسیار نزدیکی با ترامپ دارد و به دنبال «برچیده شدن» برنامه هسته‌ای ایران نیست.
از بیستون تا طاق بستان زیبایی‌های کرمانشاه از بیستون تا طاق بستان زیبایی‌های کرمانشاه
با رشد چشمگیر آمار گردشگران و افزایش ۲۵ درصدی جابجایی مسافران در نوروز ۱۴۰۴، استان کرمانشاه توانست جایگاه خود را در میان مقاصد محبوب گردشگری کشور تثبیت کند.
کدام کشور‌ها پرسرعت‌ترین اینترنت را دارند؟ کدام کشور‌ها پرسرعت‌ترین اینترنت را دارند؟
بر اساس آخرین آمار‌های منتشره، امارات متحده عربی، قطر و کویت همچنان سه کشوری هستند که سه رتبه نخست بالاترین سرعت پهنای باند اینترنت موبایل را در فوریه ۲۰۲۵ به خود اختصاص داده‌اند.
برگزیده
نصف میانکاله خشکید! نصف میانکاله خشکید!
در حال حاضر، تنها ۵۱.۳ درصد درصد از سطح آبی تالاب میانکاله پُر آب است
۳۱ هزار سال پیش ساحل دریای کاسپین تا کجا پیشروی داشت؟ ۳۱ هزار سال پیش ساحل دریای کاسپین تا کجا پیشروی داشت؟
پژوهش‌های دیرین‌شناسی در ایران نشان می‌دهد در حدود بیش از ۳۱ هزار سال پیش، ساحل دریای کاسپین (خزر) در مجاورت محوطه تخت رستم (نکا) قرار داشته است. این محوطه در دوره پارینه‌سنگی، کارگاهی برای تولید ابزار‌های سنگی و شکار بود.
کاهش مصرف برق به اندازه تولید یک نیروگاه اتمی با تغییر ساعت کاهش مصرف برق به اندازه تولید یک نیروگاه اتمی با تغییر ساعت
مدیرعامل شرکت توانیر گفت: برآورد‌ها نشان می‌دهد تغییر ساعت رسمی کشور به‌تنهایی می‌تواند حدود هزار مگاوات از بار شبکه را کاهش دهد؛ عددی معادل تولید برق نیروگاه اتمی بوشهر.
صفحه خبر بالای تصاویر