کد خبر: ۶۸۴۱۰
تاریخ انتشار: ۱۹ آبان ۱۴۰۴ - ۱۸:۲۵
اولویت پول است نه انتخاب مدیرعامل

تاجرنیا در استقلال ماندنی است؛ فریدونی: هیچ منع قانونی نداریم

عضو هیات‌مدیره استقلال اعلام کرد هیچ مهلت قانونی برای انتخاب مدیرعامل وجود ندارد و شایعه مهلت ۲۲ آبان را رد کرد؛ تمرکز فعلاً روی مسائل مالی است.
تاجرنیا در استقلال ماندنی است؛ فریدونی: هیچ منع قانونی نداریم

به گزارش مخاطب ۲۴، مجتبی فریدونی، عضو هیات‌مدیره باشگاه استقلال، اعلام کرد که هیچ محدودیت زمانی برای انتخاب مدیرعامل این باشگاه وجود ندارد و خبر‌هایی درباره مهلت ۲۲ آبان را نادرست دانست.

به گفته فریدونی، موضوع انتخاب مدیرعامل در جلسه اخیر هیات‌مدیره استقلال اصلاً مطرح نشده است و تمرکز اعضا بر مسائل مالی و اجرایی باشگاه بوده است. او تأکید کرد: «هیچ قانونی مبنی بر تعیین مهلت زمانی یا محدودیت سه‌دوره‌ای برای سرپرستی مدیرعامل وجود ندارد. برخی افراد بدون اطلاع از قانون تجارت چنین مسائلی را مطرح می‌کنند و بعد رسانه‌ها آن را به عنوان واقعیت منتشر می‌کنند.»

فریدونی افزود طبق ماده ۱۲۴ قانون تجارت، مدیرعامل می‌تواند هم‌زمان رئیس هیات‌مدیره نیز باشد، به شرطی که سه‌چهارم اعضای مجمع به این تصمیم رأی دهند. او همچنین توضیح داد که امیر تاجرنیا، سرپرست فعلی باشگاه استقلال، مجوز قانونی کامل برای فعالیت خود دارد و هیچ مانعی از نظر مقررات وجود ندارد.

او در ادامه درباره پرونده بسته بودن پنجره نقل‌وانتقالاتی استقلال گفت: «درخواست تعلیق حکم را به دادگاه CAS ارسال کرده‌ایم و تا حدود ۲۰ روز آینده فرصت داریم تا لایحه دفاعی خود را ارائه کنیم. در حال حاضر منتظر اعلام تصمیم موقت دادگاه هستیم.»

فریدونی در پایان شایعات مربوط به نام‌های مطرح‌شده برای مدیرعاملی را نیز رد کرد و گفت که این گمانه‌زنی‌ها ارتباطی با جلسات رسمی هیات‌مدیره ندارند.

برچسب ها: استقلال
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
استعفای اوسمار؛ فعلا مخالفت حدادی استعفای اوسمار؛ فعلا مخالفت حدادی
ساعتی پس از پایان تمرین پرسپولیس که با واکنش اوسمار ویه‌را نسبت به نامه روز گذشته مدیرعامل باشگاه پرسپولیس (جریمه بازیکنان و کادرفنی و بندهای تهدیدآمیز نسبت به اعضای تیم) همراه بود، سرمربی برزیلی پرسپولیس به دیدار با پیمان حدادی رفت تا یک جلسه مهم را با او برگزار کند.
ماموریت جدید پهپاد CH5 در پایگاه عین‌الاسد ماموریت جدید پهپاد CH5 در پایگاه عین‌الاسد
ارتش عراق پهپادهای چینی CH-5 را در پایگاه هوایی عین الاسد، مکانی که قبلاً میزبان نیروهای آمریکایی بود، آزمایش کرد، پهپاد تهاجمی CH-5 یک پهپاد بزرگ با طول بال ۲۱ متر، وزن بار ۱۰۰۰ کیلوگرم، سقف پرواز ۹ کیلومتر، مداومت پروازی تا ۶۰ ساعت و برد ۱۰ هزار کیلومتر است. این پهپاد می‌تواند حداکثر ۱۶ موشک را به طور همزمان حمل کند.
حذف دهک‌بندی، معیار جدید پرداخت یارانه، سطح درآمد و دارایی خانوار حذف دهک‌بندی، معیار جدید پرداخت یارانه، سطح درآمد و دارایی خانوار
احمد میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در جمع خبرنگاران با اشاره به اصلاح آیین‌نامه جدید یارانه‌ها گفت: بر اساس مصوبه دی‌ماه دولت، دهک‌بندی دیگر مبنای پرداخت یا حذف یارانه نیست و معیار اصلی، سطح مشخصی از درآمد یا دارایی افراد است.
جرایم بی‌سابقه بازیکنان و کادر فنی باشگاه پرسپولیس جرایم بی‌سابقه بازیکنان و کادر فنی باشگاه پرسپولیس
در واکنش به دومین شکست متوالی که شانس صدرنشینی را از تیم پرسپولیس سلب کرد، هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس با انتشار نامه هشت بندی اعلام کرد که تصمیمات جدیدی را در این خصوص اتخاذ کرده که بخش‌هایی از آن بسیار عجیب و بی‌سابقه است
رسمی+ حقوق کارکنان و بازنشستگان در سال ۱۴۰۵ اعلام شد رسمی+ حقوق کارکنان و بازنشستگان در سال ۱۴۰۵ اعلام شد
افزایش حقوق شاغلان و بازنشستگان را به صورت پلکانی معکوس و در بازه ۲۱ تا ۴۳ درصد به همراه اجرای مرحله سوم متناسب‌سازی برای بازنشستگان، تصویب کردند.
بیوگرافی و علت فوت عنایت بخشی بازیگر سینما و تلویزیون بیوگرافی و علت فوت عنایت بخشی بازیگر سینما و تلویزیون
عنایت بخشی، ‌ بازیگر قدیمی سینما، تئاتر و تلویزیون در ۸۰ سالگی از دنیا رفت. این بازیگر پیشکسوت که از حدود دو ماه قبل در بیمارستان بستری بود، در ساعات اولیه صبح امروز، یکشنبه ۲۶ بهمن‌ماه از دنیا رفته است.
بیانیه باشگاه پرسپولیس پس از شکست‌های اخیر بیانیه باشگاه پرسپولیس پس از شکست‌های اخیر
هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس در بیانیه‌ای ، مدیرعامل خود را مامور بررسی علل نتایج کرده و به او اختیار هرگونه تصمیمی را داده است. البته که حدادی از چنین اختیاری برخوردار است اما اشاره به آن کمی مشکوک و سوال برانگیز است
برگزیده
هشدار رسمی لیگ عربستان به اعتراض تاریخی رونالدو هشدار رسمی لیگ عربستان به اعتراض تاریخی رونالدو
رونالدو با امتناع از حضور در مسابقات، زنگ خطر را برای فوتبال عربستان به صدا درآورد؛ اقدامی که مستقیماً سیاست‌های نقل و انتقالاتی صندوق سرمایه‌گذاری عمومی را نشانه گرفته و واکنش تند لیگ را در پی داشته است.
یزدانیِ جدید زیر نورافکن‌ها؛ اتحادیه جهانی: چهره‌اش تغییر کرده بود یزدانیِ جدید زیر نورافکن‌ها؛ اتحادیه جهانی: چهره‌اش تغییر کرده بود
حسن یزدانی پس از ۱۸ ماه دوری، دو عمل جراحی و تغییر وزن اجباری، در زاگرب دوباره روی تشک رفت و با وجود شرایط سخت، نایب‌قهرمان شد.
عجیب، اما واقعی: پرسپولییس با ۹ پدیده تازه عجیب، اما واقعی: پرسپولییس با ۹ پدیده تازه
پرسپولیس با اضافه شدن ۹ بازیکن جوان از آکادمی، نسل تازه‌ای از استعداد‌ها را وارد تمرینات کرده؛ نفراتی که امید می‌رود آینده تیم را بسازند و به ستاره‌های بعدی سرخ‌ها تبدیل شوند.
صفحه خبر بالای تصاویر