کد خبر: ۴۵۹۰۵
تاریخ انتشار: ۲۰ تير ۱۴۰۳ - ۱۶:۵۱
اسماعیل ابراهیمی در گفتگوی اختصاصی با مخاطب ۲۴

تشکیل کابینه پیشنهادی، دغدغه ها و سهم خواهی ها

تشکیل کابینه پیشنهادی، دغدغه ها و سهم خواهی ها

مخاطب ۲۴- در یک بعد ازظهر گرم تابستانی در دفتر مخاطب ۲۴ میزبان آقای مهندس اسماعیل ابراهیمی  فعال سیاسی و یکی از فعالان موثر در ستاد‌های مردمی  دکتر مسعود پزشکیان (رئیس جمهور منتخب ایران) بودیم.

گفتگو- مریم احمدی: آقای مهندس اسماعیل ابراهیمی ضمن عرض تبریک بخاطر انتخاب آقای دکتر مسعود پزشکیان به عنوان رئیس جمهور منتخب ایران می‌خواستم نظر شما را نسبت به شورای راهبردی تعیین شده جهت تعیین کابینه و کمیته‌ها و کارگروه‌های مختلف تشکیل شده در این ارتباط را بدانم؟

در خصوص سوال شما باید به صراحت بگویم که این سوال شما تنها سوال فردی نیست بلکه سوال ۹۹% از حامیان دکتر پزشکیان نیز می‌باشد.

خدمت ملت شریف ایران عرض می‌کنم من هم مثل آن‌ها به بعضی از این احزاب که در کمیته راهبردی دکتر مسعود پزشکیان حضور دارند انتقادات بسیار دارم. به عنوان نمونه حرف اصلی این افراد این است که چند نفر از این آقایان در دولت آقای روحانی صاحب سمت‌های وزارتی و یا سخن گویی دولت بوده اند؛ و امروز با توجه به انتقاداتی که به دولت و یا عملکرد آن‌ها داشته و دارند معتقد هستند که آقای پزشکیان در مراحل تبلیغاتی انتخابات عنوان فرمودند: "هر کس بخواهد در ستاد‌های من و به نفع من کاری انجام دهد، حتی بعضی از افرادی که در ستاد‌های شهید رئیسی کار می‌کردند، من هیچ گونه منعی نسبت به کارکرد‌های آن‌ها ندارم. "

این جمله شخص ایشان است.

اما امروز، تلقی فرزندان ایران این است که افراد و یا وزرای آقای روحانی برای آقای مسعود پزشکیان و هم مردم ایران تعیین  تکلیف می‌نمایند.

من نیز به عنوان یکی از حامیان بالقوه مردمی دکتر مسعود پزشکیان وظیفه خود  دانستم که این مطلب را که واکنش اجتماعی جامعه ایران است را به اطلاع رئیس جمهور منتخب از طریق این رسانه برسانم.

امیدوارم که رئیس جمهور محترم و منتخب مردم ایران به این موضوع بسیارمهم توجه کافی و وافی را داشته باشند و در صورت امکان ترتیب اثر بدهند.



آقای ابراهیمی اکثریت ستاد‌های انتخاباتی دکتر پزشکیان در حال حاضر  بلاتکلیف هستند در یک سرگردانی حادی به سر می‌برند. شما به عنوان فعال موثرمردمی  چه برنامه‌هایی برای پایان کار این ستاد‌ها دارید؟

 اعضای فعالین ستاد‌های انتخاباتی دکتر پزشکیان اعم از ستاد‌های اصلی در سرتاسر ایران و مردمی آن که عاشقان و  حامیان شخص دکتر مسعود پزشکیان محسوب می‌شدند و با جان و دل و شب و روز برای موفقیت آقای پزشکیان خدمت کرده اند و به آرزوی دیرینه‌ی خود رسیده اند امروز انتظار دارند شخص آقای رئیس جمهور منتخب و آقای مهندس علی عبدالعلی زاده به عنوان ریاست ستاد انتخاباتی ایشان در مقام پدر جامعه حداقل صاحب این فرزندان بی جیره و مواجب خود شوند؛ لذا اولین انتظار ایشان از شخص آقای عبدالعلی زاده و آقای دکتر مسعود پزشکیان این بود که از الگوی جناب آقای خاتمی (رئیس جمهور اسبق ایران) پس از پایان انتخابات سال ۷۶ استفاده می‌کردند و تمام اعضای ستاد‌ها را از بخش‌های مختلف کل کشور به یک تجمع بزرگ دعوت کرده و با حداقل یک تقدیرنامه به امضا شخص دکتر پزشکیان در یک محلی در تهران از زحمات آنان تشکر و قدردانی لازمه را به عمل می‌آوردند.

اینجانب اسماعیل ابراهیمی اعلام آمادگی می‌کنم در صورت موافقت شخص ریاست جمهوری آقای دکتر مسعود پزشکیان و و ریاست محترم ستاد‌های انتخاباتی ایشان مهندس عبدالعلی زاده که امروز در شورای راهبردی ایشان نیز حضور دارند، از کلیه اعضای ستاد‌های انتخاباتی دکتر پزشکیان در سراسر کشور دعوت نموده و این تجمع با شکوه را بعد از مراسم عاشورا و تاسوعای حسینی با حضور شخص دکتر مسعود پزشکیان برگزار نمایم.


 با توجه به این که خیلی از آقایانی الان در اطراف آقای پزشکیان هستند چهره‌هایی بودند که قبل از انتخابات چه در دوره‌ی اول و چه در دوره دوم و چهره‌های شناخته شده‌ی جامعه هستند و از مجاهدین روز شنبه هستند. شما نظرتان راجع به این آقایان چگونه است؟

نظر شخص بنده این است که ما اگر افراد منصفی باشیم و معتقد هستیم که انحصاراصولگرایی بد است،   همانطور هم انحصار اصلاح طلبی خوب نیست، پس ما نمی‌توانیم جامعه مان را منحصراً به دست گروه‌ها و یا  افراد فرصت طلب بسپاریم و نظاره گر اعمال زشت و ضد مردمی آنان باشیم.

 خیلی از کسانی که در ستاد‌های انتخابی دکتر پزشکیان فعالیت می‌کردند، آن‌ها امتحان پس داده‌های دولت‌های قبلی بودند، به طبع داخل این افراد فرصت طلبان شناخته شده و دلالان سیاسی که پست هارا هم در بسیاری از وزارت خانه  معامله می‌کردند،  ولی شرایط آن روز انتخابات و امروز رئیس جمهور منتخب شده‌ی ملت ایران زمین تا آسمان فرق دارد.

قطعا آن افراد، افرادی شناخته شده با کار نامه‌ی مشخص (هم برای امنیتی‌ها و هم برای  اطلاعاتی ها)  که صلاحیت آن‌ها به طبع تائید نشده،   ولی سال‌ها دفاتر وزرا را اداره می‌کردند. امروز این افراد کاسه‌ی  داغ‌تر از آش شده و به جای اینکه برای خدمت به پزشکیان و جامعه آماده باشند، مجدداً دنبال رانت خواری‌های خودشان هستند.

" زهی خیال باطل" قطعاً رئیس جمهور پاک دست و صادق از این فاسدین کیلومتر‌ها  فاصله خواهد گرفت. به طور مثال امروز در روزنامه‌ها  و سایت‌ها لیست‌های جعلی و غیر واقعی با عنوان کابینه‌های احتمالی آقای دکتر مسعود پزشکیان منتشر می‌شود که همه‌ی این‌ها قطعاً از نظر رئیس جمهور منتخب مردود است.

شیوه‌ی تعیین کابینه به صورت مستدل از سوی شخص رئیس جمهور منتخب تدوین شده و معیار‌های وزرای پیشنهادی مشخص گردیده است؛ لذا ملت شریف ایران عنایت بفرمایند و اجازه بدهند رئیس جمهور منتخب و محترم بر اساس اختیارات خودش   با هماهنگی لازم وزرای پیشنهادی خودشان را انتخاب و در مدت مشخص به مجلس معرفی کنند.



نقش احزاب به خصوص اصلاح طلبان و مذاهب و اقوام را شما در این دوره‌ی چهاردهمین انتخابات ریاست جمهوری چگونه دیدید و ارزیابی شما چطور بوده است؟

نظر شخص بنده این است  که ضمن قدردانی از زحمات کلیه احراب حامی دکتر مسعود پزشکیان اعم از جبهه اصلاحات، جبهه اعتدال گرایان، مستقلین، حزب اعتدال و توسعه ایران،   سفیران صلح ایران، با توجه به اینکه تنها نقطه‌ی قوت جبهه اصلاحات ایران در این دوره این بود که ۴۵ حزب با نقاط مشترک بسیار زیاد متحد بودن و شرط لازم را هم برای ورود به انتخابات اینگونه مطرح کرده بودند  که در صورتی که شورای محترم نگهبان یکی از کاندیده‌های معرفی شده از سوی جبهه اصلاحات ایران تائید نماید، در انتخابات دوره‌ی چهاردهم شرکت خواهند کرد.

از طرفی بعضی از احزاب قبل از تصمیم نهایی، کاندید‌های مستقل برای خودشان داشتند و ۶ نفر از کاندید‌های ثبت نام شده که همه متعلق به جنبه‌ی اصطلاحات بودند، برنامه‌های خودشان را به جبهه  اصلاحات معرفی کرده بودند، تنها کاندیدایی که از سوی شورای محترم نگهبان تائید شد، شخص آقای پزشکیان و خیلی از جناحات سیاسی و اجتماعی و اقتصادی و فرهنگی ایران معتقد هستند که  نقش مقام معظم رهبری در تائید صلاحیت دکتر مسعود پزشکیان بسیار موثر بوده است.   امروز نه تنها حامیان پزشکیان، بلکه جبهه اصلاحات ایران  قطعاً این نظر مثبت رهبری را فراموش نخواهند کرد.

انتخابات دوری چهاردهم وانتخاب دکتر مسعود پزشکیان یک انتخاب عادی نبود، و در یک شرایط خاص که بعد از سانحه دلخراش سقوط هلی کوپتر شهید رئیس جمهور رئیسی در یک مقطع زمانی بسیار کوتاه و بدن برنامه و فوق العاده برگزار شد. اگر این انتخابات در سال ۱۴.۴ اتفاق می‌افتاد ما معتقد هستیم که دکتر مسعود پژشکیان با آرا ۲۷ میلیون نفر به عنوان رئیس جمهور ایران انتخاب می‌شد.

از اینکه فرصت مناسب تبلیغاتی وپشتیبانی و برنامه ریزی برای آقای پزشکیان همانند ۵ کاندیدای دیگر نبود و با امکاناتی که انان داشتند چه در شهرداری تهران، چه در بنیاد شهید، چه در قوه‌ی مجریه و چه در پارلمان  به هیچ عنوان قابل مقایسه با امکانات آقای دکتر مسعود پزشکیان نبوده و نیست؛ لذا نقش احزاب اصلاح طلب در انتخاب پزشکیان بسیار مهم و کلیدی بود 

از طرفی در خصوص این انتخابات ریاست جمهوری هیچ کس نباید فراموش کند که اقوام و مذاهب بالاخص سُنّي مذهب ها در سراسر ایران نقش مهمی را بازی کردند.

ما نباید غافل بشویم که جناب رئیس جمهور به طور قطعی قول دادند که حقوق از دست رفته‌ی اقوام ایرانی را که سال‌ها زیر بار تهمت و افترا و انگ جدایی طلبی  بودند مد نظر قرار دهد چرا که طبق قانون اساسی باید همه ایران به یک چشم دیده شوند.

امیدوارم  همانطوری که رئیس جمهور منتخب قول دادند  در کابینه اش و معاونت‌های ریاست جمهوری از اقوام مختلف به خصوص اهل سنت در پست‌های وزارتی و استانی و اداری  استفاده گردد.


در دوره دوم انتخابات عده‌ای از اصول گرایان اعم از حامیان آقای قالیباف، حزب همت، جهادگران، ستاد‌های سابق آقای محسن رضایی و حتی عده‌ای از اعضای ستاد‌های شهید دکتر رئیسی  از آقای پزشکیان حمایت کردند، به نظر شما آیا این افراد می‌توانند در دولت آقای پزشکیان جایگاهی داشته باشند؟

با توجه به اعلام شخص آقای پزشکیان در زمان انتخابات و تبلیغات انتخاباتی که قطعاً کابینه‌ی ایشان یک کابینه ملی یا بهتر بگویم با اتحاد ملی خواهد بود.

انتظار اصول گرایان حامی پزشکیان از جانب آقای رئیس جمهور منتخب بر این اصل هست که از شایستگان و عاقلان اصولگرایان نیز در کابینه ایشان در پست‌های مختلف استفاده شود.

من نیز معتقد هستم که آقای دکتر مسعود پزشکیان نظری غیر از این نخواهد داشت و نگرانی و یا شیطنت‌های برخی از افراد در این مورد قطعاً بی مورد خواهد بود.

برچسب ها: مسعود پزشکیان
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
اخبار داغ
برای تغذیه ۶۰ سالگی خود فکری کرده اید؟ برای تغذیه ۶۰ سالگی خود فکری کرده اید؟
یک متخصص تغذیه مطرح کرد: بهتر است افراد مسن روزی سه تا پنج بار در وعده‌های کوچک غذا بخورند و پرخوری نکنند.
‌می‌دونستید سرو صدا در محل کار ارتباط داره با فشار خون؟ ‌می‌دونستید سرو صدا در محل کار ارتباط داره با فشار خون؟
قرار گرفتن مداوم در معرض سر و صدا در محل کار نه تنها بر تمرکز انسان تأثیر می گذارد و باعث مشکلات شنوایی مانند وز وز گوش می شود، بلکه باعث افزایش استرس و فشار خون نیز می شود.
دستور پخت شیرینی نازک پسته به روش قنادی‌های قزوین دستور پخت شیرینی نازک پسته به روش قنادی‌های قزوین
شیرینی نازک پسته‌ای یک نوع شیرینی اصیل قزوینی است که برای اعیاد مختلف تهیه می‌شود. یکی از مهم‌ترین ویژگی‌های این شیرینی، کم شیرین بودن آن است که آن را تبدیل به یک شیرینی محبوب کرده است.
کلیسای فرانسه پس از حریق گسترده فروریخت کلیسای فرانسه پس از حریق گسترده فروریخت
پس از اینکه کلیسای «سنت اومر» در فرانسه امروز طعمه حریق گسترده‌ای شد، سقف و بخش عظیمی از سازه این کلیسا فروریخت
فهرست بازیکنان تیم ملی فوتبال اعلام شد فهرست بازیکنان تیم ملی فوتبال اعلام شد
امیر قلعه نویی، سرمربی تیم ملی فوتبال ایران ٢۶ بازیکن را برای دو دیدار برابر قرقیزستان و امارات به اردوی تیم دعوت کرد.
قتل پیرزن همسایه با ۳۵ ضربه چاقو در تهران قتل پیرزن همسایه با ۳۵ ضربه چاقو در تهران
رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ گفت: یک زن جوان، همسایه پیر خود را به خاطر سرقت طلاهایش، با ۳۵ ضربه چاقو در خیابان نبرد به قتل رساند.
صحبت‌های جنجالی اکبر عبدی در مورد همسرش صحبت‌های جنجالی اکبر عبدی در مورد همسرش
این گفته اکبر عبدی، بازیگر پیشکسوت سینما و تلویزیون، که « همسرش از شیطنت‌های او چشم‌پوشی کرده و البته این شیطنت‌ها را حق طبیعی هر مردی می‌داند»، بازتاب وسیعی در میان مخاطبان فضای مجازی داشته و مورد انتقاد قرار گرفته است.
برگزیده
تدابیر امنیتی شدید در آستانه افتتاحیه تدابیر امنیتی شدید در آستانه افتتاحیه
نیرو‌های امنیتی بسیار زیادی در اطراف محل برگزاری مراسم افتتاحیه بازی‌های المپیک ۲۰۲۴ پاریس حضور دارند
المپیکی ۱۵ ساله ایران با اسلحه ۲۰ هزار یورویی در جستجوی طلا المپیکی ۱۵ ساله ایران با اسلحه ۲۰ هزار یورویی در جستجوی طلا
کوچکترین عضو کاروان ایران در المپیک ۲۰۲۴ پاریس می‌گوید همه تلاشش را می‌کند تا مدال طلای المپیک را بر گردن آویزد