کد خبر: ۶۸۶۲۱
تاریخ انتشار: ۲۴ آبان ۱۴۰۴ - ۱۷:۳۸

ساخت نخستین آمفی‌تئاتر نیمه‌باز کشور تا پایان سال

مدیرعامل شرکت توسعه فضا‌های فرهنگی شهرداری تهران از آغاز روند اجرای پروژه احداث آمفی‌تئاتر نیلوفر به‌عنوان نخستین آمفی‌تئاتر نیمه‌باز با سازه بتنی در کشور خبر داد.
ساخت نخستین آمفی‌تئاتر نیمه‌باز کشور تا پایان سال

مخاطب۲۴، سید محمد ناظم رضوی مدیرعامل شرکت توسعه فضا‌های فرهنگی شهرداری تهران با اعلام آغاز روند اجرای پروژه احداث آمفی‌ تئاتر نیلوفر به‌عنوان نخستین آمفی‌تئاتر نیمه‌باز با سازه بتنی در کشور، افزود: پروژه آمفی‌تئاتر نیلوفر با هدف توسعه زیرساخت‌های فرهنگی-اجتماعی و تحقق عدالت فرهنگی در مناطق کمتر برخوردار شهر تهران در حال اجراست.

وی افزود: این مجموعه در پارک نیلوفر در منطقه ۲۱ ساخته می‌شود و طراحی آن به گونه‌ای است که پاسخ‌گوی نیاز‌های متنوع شهروندان در حوزه‌های فرهنگی، هنری، اجتماعی و مذهبی باشد. وی اضافه کرد: ترکیبی از فرم مدرن معماری با الگو‌های بومی و فرهنگی ایرانی-اسلامی در این پروژه به کار رفته است. انتظار می‌رود با بهره‌گیری از مصالح بادوام و طراحی نیمه‌باز، فضای پویایی برای برگزاری رویداد‌های متنوع در این تکه از پایتخت فراهم شود.

مدیرعامل شرکت توسعه فضا‌های فرهنگی با پرداختن به ویژگی‌های این مجموعه گفت: آمفی‌تئاتر نیلوفر بخشی از پردیس فرهنگی، تفریحی و گردشگری نیلوفر است که به‌عنوان بزرگ‌ترین مجموعه فرهنگی منطقه ۲۱ شناخته می‌شود. این پردیس علاوه بر آمفی‌تئاتر، شامل سالن‌های چندمنظوره، فضا‌های سبز، امکانات رفاهی و گردشگری و محیط‌های آموزشی و هنری برای گروه‌های سنی مختلف خواهد بود.

ناظم رضوی زمان بهره‌برداری از این پروژه را تا پایان سال جاری اعلام و خاطرنشان کرد: با تکمیل این مجموعه، شهروندان منطقه ۲۱ و مناطق غربی تهران به یک فضای فرهنگی پویا و در دسترس دست خواهند یافت؛ فضایی که نه‌تنها میزبان برنامه‌های متنوع فرهنگی و اجتماعی خواهد بود، بلکه زمینه‌ساز رشد خلاقیت هنری، تعامل اجتماعی و تقویت هویت ملی و مذهبی نسل جوان نیز خواهد شد.

به گفته وی، اجرای چنین پروژه‌هایی بیانگر رویکرد مدیریت شهری در توجه به عدالت فرهنگی، توزیع متوازن امکانات و توسعه پایدار اجتماعی در تهران است.

برچسب ها: آمفی تئاتر
captcha
اخبار داغ
رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز
شاخص بورس در معاملات روز یکشنبه به روند صعودی خود ادامه داد و رکورد جدیدی را ثبت کرد.
سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است
طرح تازه فروش ایران‌خودرو از ۱۸ شهریور آغاز شده و هشت محصول این شرکت بدون نیاز به مسدودسازی وجه بانکی عرضه شده‌اند. بررسی اختلاف قیمت کارخانه و بازار نشان می‌دهد بیشترین سود خرید در این دوره به دناپلاس توربو اتوماتیک آپشنال می‌رسد که برای خریداران بازدهی قابل‌توجه ۳۲ درصدی دارد.
نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند! نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند!
رکنا ورزشی: فهرست نامزد‌های جوایز توپ طلای ۲۰۲۶ اعلام شد و تاکنون اسامی نامزد‌های هشت بخش از جمله بهترین استعداد جوان، بهترین دروازه‌بان، بهترین مربی و بهترین باشگاه در بخش مردان و زنان معرفی شده است. مراسم توپ طلای امسال ۲۶ اکتبر در لندن برگزار می‌شود.
واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه! واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه!
هواداران پرسپولیس در ورزشگاه شهدای شهر قدس، بار دیگر نشان دادند که ۱۳ سال دلبستگی به کاپیتانی، چون عالیشاه، با هیچ جدایی فراموش نمی‌شود.
خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
صنعت خودرو ایران از پیکان تا پلتفرم‌های IKP مسیر پرچالش و پرادعا داشته است. این گزارش با نگاهی بی‌رحمانه، تمام خودرو ملی از سمند تا ری‌را را با رقبای جهانی مقایسه و واقعیت فنی آن‌ها را آشکار می‌کند.
۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه! ۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه!
وزیر بهداشت فرانسه از مرگ حدود ۷ هزار نفر در این کشور در اثر موج گرمای کم سابقه خبر داد.
عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی! عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی!
خبر غیرمنتظره‌ای که هیچ‌یک از هواداران آلبی‌سلسته تمایلی به شنیدنش نداشتند، روز دوشنبه ۳۱ آگوست رنگ واقعیت به خود گرفت.
برگزیده
دلایل استعفا ندا شمس از پرونده جنجالی پژمان دلایل استعفا ندا شمس از پرونده جنجالی پژمان
حاشیه‌های پرونده پژمان جمشیدی وارد فاز تازه‌ای شد؛ وکیل شاکی با واکنشی صریح، برخی اظهارنظر‌های رسانه‌ای را فاقد مبنای قانونی دانست.
علی نصیریان در خلوت خود می‌گریم علی نصیریان در خلوت خود می‌گریم
علی نصیریان در دلنوشته‌ای در سالروز ۹۱ سالگی اینگونه نوشت؛ جسم و جان فرسوده‌ام در این ایام کهنسالی و بیماری تاب تحمل ضربه هولناکی که به هموطنان نازنینم را ندارد.
صدور به موقع احکام ارتقای رتبه معلمان صدور به موقع احکام ارتقای رتبه معلمان
وزیر آموزش و پرورش، در کارگروه سند تحول بنیادین، با اشاره به ضرورت برنامه‌ریزی برای ارتقای معدل دانش آموزان در دوره متوسطه، گفت: کاهش تنوع مدارس باید در اولویت‌های شورای عالی آموزش و پرورش قرار بگیرد.