کد خبر: ۴۳۷۴
تاریخ انتشار: ۱۸ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۳:۴۶

۱۲ راهکار رهایی از پیک امیکرون

امیکرون، هر چند علائم شدیدی بروز نمی‌دهد، ولی اصطلاحاً آب زیرکاه است؛ یعنی اگر بی توجهی کنید، ممکن است زمانی به خود بیایید که ویروس پیشرفت کرده و کار درمان سخت‌تر شده است.
۱۲ راهکار رهایی از پیک امیکرون

به گزارش سرویس اجتماعی مخاطب ۲۴ به نقل از تابناک، پس همان اول کار، دارو بگیرید و به ویروس حمله و کارش را یکسره کنید. این هشدار را جدی بگیرید که با شیوع امیکرون در کشور، میزان فوتی‌ها نسبت به چند هفته قبل ۴ برابر شده و می‌رود که دوباره سه رقمی شود. پس امیکرون هم مرگبار است... کیت‌های موجود، بین ۵۰ تا ۶۵ درصد قدرت تشخیص امیکرون را دارند؛ یعنی اندازه شیر یا خط یا حداکثر ۱۵ درصد بهتر از آن! به گزارش «تابناک» به نقل از عصر ایران، "امیکرون" سویه غالب کرونا شده و اکثر خانواده‌های ایرانی درگیر این بیماری شده اند؛ بنابراین علاوه بر تاکید مکرر بر استفاده از ماسک در فضا‌های عمومی و رعایت فاصله اجتماعی چند نکته مهم و حیاتی را با هم مرور می‌کنیم تا انشاء الله از این پیک نیز به سلامت رد شویم:

 

12 راهکار رهایی از پیک امیکرون


۱ - طبق پیش بینی سازمان بهداشت جهانی، حداقل نیمی از مردم کره زمین، درگیر ویروس امیکرون خواهند بود؛ بنابراین هرگونه علائم سرماخوردگی را حتی با" تست منفی کرونا" به حساب امیکرون بگذارید.

در جریان باشید که کیت‌های موجود قادر به تشخیص کامل امیکرون نیستند؛ بنابراین سرخود تست ندهید و بی خود هزینه نکنید. به احتمال قوی جواب تست تان منفی خواهد شد و این در حالی است که ویروس در بدن شماست.

کیت‌های موجود، بین ۵۰ تا ۶۵ درصد قدرت تشخیص امیکرون را دارند؛ یعنی اندازه شیر یا خط یا حداکثر ۱۵ درصد بهتر از آن!

لذا بدون نیاز به تست و اسکن ریه، به پزشک مراجعه کنید و دارو‌های تجویزی را درست و دقیق مصرف کنید.

امیکرون، هر چند علائم شدیدی بروز نمی‌دهد، ولی اصطلاحاً آب زیرکاه است؛ یعنی اگر بی توجهی کنید، ممکن است زمانی به خود بیایید که ویروس پیشرفت کرده و کار درمان سخت‌تر شده است. پس همان اول کار، دارو بگیرید و به ویروس حمله و کارش را یکسره کنید.

این هشدار را جدی بگیرید که با شیوع امیکرون در کشور، میزان فوتی‌ها نسبت به چند هفته قبل ۴ برابر شده و می‌رود که دوباره سه رقمی شود. پس امیکرون هم مرگبار است.

۲ - مدام با آب نمک رقیق (۹ گرم نمک+یک لیتر آب) غرغره کنید و داخل بینی را بشویید (تا آب از درون بینی به حلق برسد).
این کار هم برای جلوگیری مفید است و هم برای تسریع درمان.
می‌توانید یک پارچ یا بطری آب نمک تهیه کنید و همه اعضای خانواده را موظف کنید هر روز یک بار بینی و گلوی خود را با آن شست و شو دهند. (به ویژه بعد از این که از بیرون خانه آمدند). - دمنوش زنجبیل و آویشن، هل، پونه، دارچین و... بخورید، ولی زیاده روی نکنید. آب زیاد بنوشید.

۴ - ویتامین C و D از داروخانه تهیه کنید و طبق دستور و به میزان مجاز مصرف کنید. (از سایر دارو‌های مجاز و مواد طبیعی حاوی ویتامین‌ها هم استفاده کنید و سیستم دفاعی بدن تان را تقویت کنید.)

 

12 راهکار رهایی از پیک امیکرون


۵ - شربت لیمو (یک لیوان آب لیموترش+ نصف قاشق چایخوری پودر زنجبیل+یک قاشوق چایخوری نمک+عسل یا شکر سرخ) بخورید (اگر بیماری خاص یا مشکل فشار خون ندارید).

۶ - ماندگاری ویروس کرونای دلتا روی سطوح، چند ساعت، ولی ماندگاری امیکرون چند روز است. ضدعفونی دست‌ها را جدی‌تر از قبل بگیرید.

۷ - اگه دوز سوم واکسن کرونا را نزدید و وقتش رسیده، حتما بزنید (آسترازنکا را هرگز پیشنهاد نمی‌کنیم). اگر هم دوز‌های اول و دوم را نزده اید که بیشتر از بقیه در معرض خطر هستید؛ حتما دریافت کنید. البته دریافت هر سه دوز هم ایمنی کامل ایجاد نمی‌کند، ولی ریسک بیماری شدید و مرگ و میر را به طور ملموسی کاهش می‌دهد.

۸ - اگر دچار آبریزش بینی هستید، سرخود دارو‌هایی مانند آنتی هیستامین نخورید. آبریزش بینی باعث خروج مواد بیماری زا از بینی می‌شود و به سلامتی تان کمک می‌کند.

۹ - بخور بگیرید، به ویژه بخور پیاز و بخور آویشن که بسیار مفیدند.

 

12 راهکار رهایی از پیک امیکرون


۱۰ - اگر یکی از شرایط زیر را دارید در خطر بیشتری هستید و بیشتر مراقب خودتان باشید:
- بالای ۶۰ سال
- کودک
- بالای ۱۰۰ کیلو وزن
- دارای بیماری زمینه‌ای و خاص
- عدم واکسیناسیون کامل
- دریافت دارو‌های سرکوب کننده سیستم ایمنیالبته این بدان معنا نیست که امیکرون برای بقیه خطرناک نیست. یادتان باشد که امیکرون سویه‌ای از همان کرونای وحشی است و معلوم نیست چه عوارض کوتاه مدت و دراز مدتی بر جای خواهد گذاشت؛ بنابراین امیکرون برای هر فردی می‌تواند کشنده باشد. جدی اش بگیرید.

۱۱ - دوره قرنطینه واقعی امیکرون، ۵ روز نیست، حدا اقل ۱۰ روز است. اگر امیکرون گرفتید، حتماً استراحت مطلق کنید و حداقل ۱۰ روز بعد به دیدن افراد دیگر و مخصوصا افراد در معرض خطر بروید.

۱۲ - این توصیه‌ها را ولو بدون ذکر منبع به همه بفرستید تا شاید در نجات جانی یا التیام دردی سهیم باشید. به امید سلامتی همه انسان ها.

 
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
چالش فروش بی‌ضابطه دارو در فضای مجازی چالش فروش بی‌ضابطه دارو در فضای مجازی
دارو‌های تقلبی، مکمل‌های ورزشی غیرمجاز و محصولات بهداشتی بی‌نام و نشان، سلامت مردم را تهدید می‌کنند.
بررسی نظریه ترور ابراهیم رئیسی بررسی نظریه ترور ابراهیم رئیسی
منصوری در پاسخ به دلایلی شهادت مرحوم رئیسی گفت: شواهدی دال براینکه ترور یا خرابکاری باشد یافت نشده و اطلاع بیشتری از این موضوع نداریم.
اپراتور‌ها میوه انحصار می‌چینند، اما از بازار آزاد حرف می‌زنند! اپراتور‌ها میوه انحصار می‌چینند، اما از بازار آزاد حرف می‌زنند!
تصمیم برای افزایش ۷۵ درصدی قیمت اینترنت بدون بهبود ملموس در کیفیت، نشانگر بحرانی عمیق‌تر در سیاست‌گذاری ارتباطی ایران است.
اولین کشور دارای بزرگترین ناوگان پهپاد در سال ۲۰۲۵ کدام کشور بود؟ اولین کشور دارای بزرگترین ناوگان پهپاد در سال ۲۰۲۵ کدام کشور بود؟
ارتش‌های جهان با درک اهمیت تسلط هوایی و کنترل میدان نبرد، سرمایه‌گذاری گسترده‌ای در توسعه ناوگان پهپادی خود انجام داده‌اند. تا سال ۲۰۲۵، بسیاری از کشور‌ها به سرعت در حال خرید یا ساخت پهپاد‌هایی برای مأموریت‌های متنوع، از پهپاد‌های کوچک نظارتی گرفته تا سامانه‌های با برد بلند و ارتفاع بالا بوده‌اند.
ترامپ بین دو زن خواننده و سیاست مدار گیر کرده است ترامپ بین دو زن خواننده و سیاست مدار گیر کرده است
دونالد ترامپ بار دیگر با انتشار پیامی در پلتفرم «تروث سوشال» (Truth Social) خبرساز شد.
هجوم گردشگران خارجی به ایران هجوم گردشگران خارجی به ایران
معاون گردشگری وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گفت: جذب ۱۵ میلیون گردشگر خارجی یکی از اهداف مهم برنامه هفتم توسعه کشور در حوزه گردشگری است.
پاپ در واتیکان با اولین ایرانی دیدار کرد پاپ در واتیکان با اولین ایرانی دیدار کرد
سفیر ایران در واتیکان در دیدار امروز شنبه، ۲۷ اردیبهشت، دیپلمات‌های واتیکان با «پاپ لئوی چهاردهم» ابراز امیدواری کرد در دوره جدید رهبری واتیکان، زمینه‌های تازه‌ای برای گسترش تعاملات فرهنگی، مذهبی و دیپلماتیک میان جمهوری اسلامی ایران و دولت واتیکان فراهم شود.
برگزیده
زاکانی اجازه دخالت ندارد! زاکانی اجازه دخالت ندارد!
شهردار تهران در رابطه با تصرف غیرقانونی زمین‌های کشاورزی توسط یکی از شرکت‌های بزرگ خودروسازی ادعا کرده که این شرکت در حال دیوارکشی در ۲۰۰ هکتار از اراضی کشاورزی است و در کمال تعجب دستگاه قضایی هم وارد ماجرا شده و با نیرو‌های ما برخورد کرده است.
جزئیات قانون جدید مهریه جزئیات قانون جدید مهریه
نشست تخصصی بررسی قانون جدید مهریه با هدف واکاوی آثار حقوقی و اجتماعی این قانون برگزار شد.
۹ استان درگیر با پدیده فرونشست ۹ استان درگیر با پدیده فرونشست
پدیده فرونشست، ۳۰ استان کشور را درگیر کرده و تنها گیلان تا به امروز، از این چالش در امان مانده است، اما برخی از استان‌ها وضعیت بحرانی‌تری دارند.
صفحه خبر بالای تصاویر