کد خبر: ۴۳۷۴
تاریخ انتشار: ۱۸ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۳:۴۶

۱۲ راهکار رهایی از پیک امیکرون

امیکرون، هر چند علائم شدیدی بروز نمی‌دهد، ولی اصطلاحاً آب زیرکاه است؛ یعنی اگر بی توجهی کنید، ممکن است زمانی به خود بیایید که ویروس پیشرفت کرده و کار درمان سخت‌تر شده است.
۱۲ راهکار رهایی از پیک امیکرون

به گزارش سرویس اجتماعی مخاطب ۲۴ به نقل از تابناک، پس همان اول کار، دارو بگیرید و به ویروس حمله و کارش را یکسره کنید. این هشدار را جدی بگیرید که با شیوع امیکرون در کشور، میزان فوتی‌ها نسبت به چند هفته قبل ۴ برابر شده و می‌رود که دوباره سه رقمی شود. پس امیکرون هم مرگبار است... کیت‌های موجود، بین ۵۰ تا ۶۵ درصد قدرت تشخیص امیکرون را دارند؛ یعنی اندازه شیر یا خط یا حداکثر ۱۵ درصد بهتر از آن! به گزارش «تابناک» به نقل از عصر ایران، "امیکرون" سویه غالب کرونا شده و اکثر خانواده‌های ایرانی درگیر این بیماری شده اند؛ بنابراین علاوه بر تاکید مکرر بر استفاده از ماسک در فضا‌های عمومی و رعایت فاصله اجتماعی چند نکته مهم و حیاتی را با هم مرور می‌کنیم تا انشاء الله از این پیک نیز به سلامت رد شویم:

 

12 راهکار رهایی از پیک امیکرون


۱ - طبق پیش بینی سازمان بهداشت جهانی، حداقل نیمی از مردم کره زمین، درگیر ویروس امیکرون خواهند بود؛ بنابراین هرگونه علائم سرماخوردگی را حتی با" تست منفی کرونا" به حساب امیکرون بگذارید.

در جریان باشید که کیت‌های موجود قادر به تشخیص کامل امیکرون نیستند؛ بنابراین سرخود تست ندهید و بی خود هزینه نکنید. به احتمال قوی جواب تست تان منفی خواهد شد و این در حالی است که ویروس در بدن شماست.

کیت‌های موجود، بین ۵۰ تا ۶۵ درصد قدرت تشخیص امیکرون را دارند؛ یعنی اندازه شیر یا خط یا حداکثر ۱۵ درصد بهتر از آن!

لذا بدون نیاز به تست و اسکن ریه، به پزشک مراجعه کنید و دارو‌های تجویزی را درست و دقیق مصرف کنید.

امیکرون، هر چند علائم شدیدی بروز نمی‌دهد، ولی اصطلاحاً آب زیرکاه است؛ یعنی اگر بی توجهی کنید، ممکن است زمانی به خود بیایید که ویروس پیشرفت کرده و کار درمان سخت‌تر شده است. پس همان اول کار، دارو بگیرید و به ویروس حمله و کارش را یکسره کنید.

این هشدار را جدی بگیرید که با شیوع امیکرون در کشور، میزان فوتی‌ها نسبت به چند هفته قبل ۴ برابر شده و می‌رود که دوباره سه رقمی شود. پس امیکرون هم مرگبار است.

۲ - مدام با آب نمک رقیق (۹ گرم نمک+یک لیتر آب) غرغره کنید و داخل بینی را بشویید (تا آب از درون بینی به حلق برسد).
این کار هم برای جلوگیری مفید است و هم برای تسریع درمان.
می‌توانید یک پارچ یا بطری آب نمک تهیه کنید و همه اعضای خانواده را موظف کنید هر روز یک بار بینی و گلوی خود را با آن شست و شو دهند. (به ویژه بعد از این که از بیرون خانه آمدند). - دمنوش زنجبیل و آویشن، هل، پونه، دارچین و... بخورید، ولی زیاده روی نکنید. آب زیاد بنوشید.

۴ - ویتامین C و D از داروخانه تهیه کنید و طبق دستور و به میزان مجاز مصرف کنید. (از سایر دارو‌های مجاز و مواد طبیعی حاوی ویتامین‌ها هم استفاده کنید و سیستم دفاعی بدن تان را تقویت کنید.)

 

12 راهکار رهایی از پیک امیکرون


۵ - شربت لیمو (یک لیوان آب لیموترش+ نصف قاشق چایخوری پودر زنجبیل+یک قاشوق چایخوری نمک+عسل یا شکر سرخ) بخورید (اگر بیماری خاص یا مشکل فشار خون ندارید).

۶ - ماندگاری ویروس کرونای دلتا روی سطوح، چند ساعت، ولی ماندگاری امیکرون چند روز است. ضدعفونی دست‌ها را جدی‌تر از قبل بگیرید.

۷ - اگه دوز سوم واکسن کرونا را نزدید و وقتش رسیده، حتما بزنید (آسترازنکا را هرگز پیشنهاد نمی‌کنیم). اگر هم دوز‌های اول و دوم را نزده اید که بیشتر از بقیه در معرض خطر هستید؛ حتما دریافت کنید. البته دریافت هر سه دوز هم ایمنی کامل ایجاد نمی‌کند، ولی ریسک بیماری شدید و مرگ و میر را به طور ملموسی کاهش می‌دهد.

۸ - اگر دچار آبریزش بینی هستید، سرخود دارو‌هایی مانند آنتی هیستامین نخورید. آبریزش بینی باعث خروج مواد بیماری زا از بینی می‌شود و به سلامتی تان کمک می‌کند.

۹ - بخور بگیرید، به ویژه بخور پیاز و بخور آویشن که بسیار مفیدند.

 

12 راهکار رهایی از پیک امیکرون


۱۰ - اگر یکی از شرایط زیر را دارید در خطر بیشتری هستید و بیشتر مراقب خودتان باشید:
- بالای ۶۰ سال
- کودک
- بالای ۱۰۰ کیلو وزن
- دارای بیماری زمینه‌ای و خاص
- عدم واکسیناسیون کامل
- دریافت دارو‌های سرکوب کننده سیستم ایمنیالبته این بدان معنا نیست که امیکرون برای بقیه خطرناک نیست. یادتان باشد که امیکرون سویه‌ای از همان کرونای وحشی است و معلوم نیست چه عوارض کوتاه مدت و دراز مدتی بر جای خواهد گذاشت؛ بنابراین امیکرون برای هر فردی می‌تواند کشنده باشد. جدی اش بگیرید.

۱۱ - دوره قرنطینه واقعی امیکرون، ۵ روز نیست، حدا اقل ۱۰ روز است. اگر امیکرون گرفتید، حتماً استراحت مطلق کنید و حداقل ۱۰ روز بعد به دیدن افراد دیگر و مخصوصا افراد در معرض خطر بروید.

۱۲ - این توصیه‌ها را ولو بدون ذکر منبع به همه بفرستید تا شاید در نجات جانی یا التیام دردی سهیم باشید. به امید سلامتی همه انسان ها.

 
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
درمان پف زیر چشم چیست درمان پف زیر چشم چیست
پف زیر چشم واقعا آزاردهنده است و ظاهر فرد مبتلا را خسته و پیر نشان می‌دهد. اما چگونه می‌توان از شر آن خلاص شد؟
روایت راننده بی ام و از زورگیری در روز روشن روایت راننده بی ام و از زورگیری در روز روشن
ویدیویی از زورگیری از راننده بی ام و آی ۸ در ترافیک روی یکی از پل پارک وی منتشر شده بود و حالا راننده این خودرو توضیحاتی درباره زورگیری ساعت ۱۵ روی این پل و خساراتی که به خودرویش وارد شده، داده است.
در بعضی مواقع بهترین کار سکوت است در بعضی مواقع بهترین کار سکوت است
گاهی اوقات، قدرتمندترین کاری که می‌توانید انجام دهید سکوت کردن است.
بیماری پوستی دیوید بکام چیست؟! بیماری پوستی دیوید بکام چیست؟!
طبق گزارش رسانه آمریکایی ال فوتبولرو، دیوید بکام به بیماری پوستی آتوپیک مبتلا شده است.
رئیس‌جمهور چند ساعت در روز کار می‌کند؟ رئیس‌جمهور چند ساعت در روز کار می‌کند؟
رئیس جمهور در روز بیش از ۱۵ ساعت کار می‌کنند
گروگانگیری مرد ثروتمند افغانستانی در تهران گروگانگیری مرد ثروتمند افغانستانی در تهران
حالی که متهم راز گروگانگیری میلیاردی را برملا کرده و پلیس در جست‌وجوی گروگان بود، مرد تاجر که از سوی همدستان متهم رها شده بود، نزد پلیس رفت و راز ربودنش را فاش کرد.
راهکاری برای ترمیم کدر شدن چراغ‌های خودرو راهکاری برای ترمیم کدر شدن چراغ‌های خودرو
کدر شدن چراغ‌های خودرو یکی از عواملی است که باعث کاهش نوردهی می‌شود. چه دلایل و راهکار‌هایی برای پیشگیری از کدر شدن چراغ‌ها وجود دارند؟
برگزیده
چرا رابطه جنسی و خوردن و آشامیدن در ایستگاه فضایی بین المللی ممنوع شده چرا رابطه جنسی و خوردن و آشامیدن در ایستگاه فضایی بین المللی ممنوع شده
ایستگاه فضایی بین‌المللی (ISS) پیچیده‌ترین ماشین ساخته بشر است که با همکاری نزدیک پنج آژانس فضایی بزرگ دنیا یعنی ناسا، روسکازموز، آژانس فضایی اروپا، آژانس اکتشافات فضایی ژاپن و آژانس فضایی کانادا طراحی و ساخته شده است، اینجا برخی کارهای ممنوعه برای فضانوردان در ایستگاه فضایی بین المللی (ISS) را معرفی می‌کنیم
بدخوابی در دهه پنجم زندگی چه عواقبی دارد؟ بدخوابی در دهه پنجم زندگی چه عواقبی دارد؟
خواب کافی و باکیفیت بر عملکرد شناختی مغز تاثیر می‌گذارد.
سردرد‌هایی که باید جدی گرفت سردرد‌هایی که باید جدی گرفت
یک متخصص مغز و اعصاب با بیان اینکه سردرد یک شکایت شایع است که تقریباً همه افراد آن را تجربه می‌کنند، گفت: برخی موارد خاص سردرد باید مورد توجه قرار گیرند.
صفحه خبر بالای تصاویر