کد خبر: ۳۴۹۰۰
تاریخ انتشار: ۰۳ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۶:۱۷

دوازدهمین سالگرد فقدان دکتر غفاریان، استاد حوزه مخابرات و ارتباطات

دوازده سال پیش جامعه مخابرات و الکترونیک کشور، دکتر غفاریان، یکی از بزرگ‌ترین استراتژیست‌های عرصه مدیریت کشور را از دست داد
دوازدهمین سالگرد فقدان دکتر غفاریان، استاد حوزه مخابرات و ارتباطات

به گزارش مخاطب۲۴ به نقل از اداره کل ارتباطات و امور بین الملل شرکت مخابرات ایران : دوازده سال پیش برابر با یکم بهمن سال ۱۳۹۰ ، سردار دکتر وفا غفاریان، مرد نام‌آشنا، مهربان ، صبور و استاد فرهیخته حوزه مخابرات و الکترونیک کشور ، مردی که مدیریت استراتژیک را به اذهان دانشجویان و مدیران حوزه علم و دانش جاری ساخت که آنرا نیز به درستی به رخ جامعه علمی کشور کشید، دار فانی را وداع گفت و حوزه ارتباطات و مخابرات کشور داغدار عزیزی شد که سال ها برای رشد و ارتقاء دانش مدیریت استراتژیک و فاوای کشور جان خود را مایه سرافرازی این حوزه کرد.

دکتر وفا غفاریان در سال ۱۳۳۸ در تهران متولد شد، وی تحصیلات متوسطه را در دبیرستان هدف گذراند و در رشته مهندسی الکترونیک در سال ۱۳۵۸ از دانشگاه علم و صنعت فارغ‌التحصیل شد.

مدت زمانی از اخذ مدرک وی نگذشته بود که با شروع جنگ تحمیلی، ادامه تحصیل را با تمام علاقه‌ای که به آن داشت، به زمان دیگری واگذار کرد و مرکز جنگ الکترونیک سپاه قرارگاه او شد .

وفا غفاریان پس از سپری کردن این دوره به وزارت سپاه رفت و بین سال‌های ۶۵ تا ۶۸ در گروه صنایع الکترونیک و مخابرات «گام» به فعالیت پرداخت. پس از این دوره به مدت شش سال ،مدیرعامل شرکت صنایع مخابرات ایران «صما» شد.

او در سال ۱۳۷۴ به شرکت صنایع الکترونیک ایران «صا ایران» آمد و مدیرعاملی این حوزه ،زیرمجموعه وزارت دفاع را بر عهده گرفت. یکی از نقاط عطف و برجسته مدیریتی وی این دوره است که به گواه همگان این مجموعه را دچار تغییرات بنیادی کرد در حالیکه مدیران کنونی آن نیز بدان اذعان دارند.

غفاریان در طول پنج‌سالی که این مسئولیت را به عهده داشت، موفق به اخذ مدرک کارشناسی ارشد مهندسی صنایع در گرایش توسعه مدیران اجرایی از دانشگاه علم و صنعت ایران شد.

در سال ۱۳۷۹ مدیر عاملی و ریاست هیئت‌مدیره سازمان صنایع دفاع «ساصد» به او پیشنهاد شد که با موافقت وی نیز مواجه شد. در همین دوره بود که در مقطع دکترای مهندسی صنایع، گرایش مدیریت استراتژیک در دانشگاه علم و صنعت ایران پذیرفته شد و این آغاز روندی بود که در انتهایش یکی از بزرگ‌ترین استراتژیست‌های عرصه مدیریت کشور به جامعه معرفی شد؛ مدیری که همگان وی را به دوراندیشی و آینده نگری می‌شناسند.

وفا غفاریان در سال ۱۳۸۳ به وزارت دفاع رفت و معاونت امور صنعتی و تحقیقاتی این وزارتخانه را به عهده گرفت و در این حوزه نیز به‌خصوص در عرصه تحقیقات، تحولات شگرفی را به وجود آورد.

او در سال ۱۳۸۴ وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات را برای ارائه خدمت برگزید و به‌عنوان معاون وزیر و رئیس هیئت‌مدیره شرکت مخابرات ایران عرصه دیگری را تجربه کرد. همچنین، نشان درجه سه پژوهش در سال ۱۳۷۶، مدیر نمونه ملی در چهارمین جشنواره شهید رجایی در سال ۱۳۸۰ و جایزه دوم کتاب سال برای تألیف کتاب «استراتژی اثربخش» در نهمین دوره کتاب سال دانشجویی در سال ۱۳۸۱ را نیز از آن خود کرد. سرانجام در بامداد اول بهمن ۱۳۹۰ بعد از یک دوره بیماری چشم از جهان فروبست.

شرکت مخابرات ایران، ضمن گرامیداشت دوازدهمین سالروز درگذشت دکتر وفا غفاریان ، این روز را خدمت خانواده وی و جامعه مخابراتی کشور تسلیت عرض می کند.

captcha
اخبار داغ
رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز
شاخص بورس در معاملات روز یکشنبه به روند صعودی خود ادامه داد و رکورد جدیدی را ثبت کرد.
سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است
طرح تازه فروش ایران‌خودرو از ۱۸ شهریور آغاز شده و هشت محصول این شرکت بدون نیاز به مسدودسازی وجه بانکی عرضه شده‌اند. بررسی اختلاف قیمت کارخانه و بازار نشان می‌دهد بیشترین سود خرید در این دوره به دناپلاس توربو اتوماتیک آپشنال می‌رسد که برای خریداران بازدهی قابل‌توجه ۳۲ درصدی دارد.
نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند! نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند!
رکنا ورزشی: فهرست نامزد‌های جوایز توپ طلای ۲۰۲۶ اعلام شد و تاکنون اسامی نامزد‌های هشت بخش از جمله بهترین استعداد جوان، بهترین دروازه‌بان، بهترین مربی و بهترین باشگاه در بخش مردان و زنان معرفی شده است. مراسم توپ طلای امسال ۲۶ اکتبر در لندن برگزار می‌شود.
واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه! واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه!
هواداران پرسپولیس در ورزشگاه شهدای شهر قدس، بار دیگر نشان دادند که ۱۳ سال دلبستگی به کاپیتانی، چون عالیشاه، با هیچ جدایی فراموش نمی‌شود.
خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
صنعت خودرو ایران از پیکان تا پلتفرم‌های IKP مسیر پرچالش و پرادعا داشته است. این گزارش با نگاهی بی‌رحمانه، تمام خودرو ملی از سمند تا ری‌را را با رقبای جهانی مقایسه و واقعیت فنی آن‌ها را آشکار می‌کند.
۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه! ۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه!
وزیر بهداشت فرانسه از مرگ حدود ۷ هزار نفر در این کشور در اثر موج گرمای کم سابقه خبر داد.
عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی! عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی!
خبر غیرمنتظره‌ای که هیچ‌یک از هواداران آلبی‌سلسته تمایلی به شنیدنش نداشتند، روز دوشنبه ۳۱ آگوست رنگ واقعیت به خود گرفت.
برگزیده
رگبار و رعدوبرق در راه شمال کشور؛ تهران خنک‌تر می‌شود رگبار و رعدوبرق در راه شمال کشور؛ تهران خنک‌تر می‌شود
کارشناس سازمان هواشناسی از رگبار پراکنده باران در شرق استان تهران، مازندران و ارتفاعات البرز مرکزی خبر داد.
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟ وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟
برخی خانواده‌ها درخواست دارند که مدارس به صورت حضوری دایر شوند، اما وزارت آموزش‌وپرورش می‌گوید این امکان فعلاً نیست.