کد خبر: ۳۴۹۰۰
تاریخ انتشار: ۰۳ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۶:۱۷

دوازدهمین سالگرد فقدان دکتر غفاریان، استاد حوزه مخابرات و ارتباطات

دوازده سال پیش جامعه مخابرات و الکترونیک کشور، دکتر غفاریان، یکی از بزرگ‌ترین استراتژیست‌های عرصه مدیریت کشور را از دست داد
دوازدهمین سالگرد فقدان دکتر غفاریان، استاد حوزه مخابرات و ارتباطات

به گزارش مخاطب۲۴ به نقل از اداره کل ارتباطات و امور بین الملل شرکت مخابرات ایران : دوازده سال پیش برابر با یکم بهمن سال ۱۳۹۰ ، سردار دکتر وفا غفاریان، مرد نام‌آشنا، مهربان ، صبور و استاد فرهیخته حوزه مخابرات و الکترونیک کشور ، مردی که مدیریت استراتژیک را به اذهان دانشجویان و مدیران حوزه علم و دانش جاری ساخت که آنرا نیز به درستی به رخ جامعه علمی کشور کشید، دار فانی را وداع گفت و حوزه ارتباطات و مخابرات کشور داغدار عزیزی شد که سال ها برای رشد و ارتقاء دانش مدیریت استراتژیک و فاوای کشور جان خود را مایه سرافرازی این حوزه کرد.

دکتر وفا غفاریان در سال ۱۳۳۸ در تهران متولد شد، وی تحصیلات متوسطه را در دبیرستان هدف گذراند و در رشته مهندسی الکترونیک در سال ۱۳۵۸ از دانشگاه علم و صنعت فارغ‌التحصیل شد.

مدت زمانی از اخذ مدرک وی نگذشته بود که با شروع جنگ تحمیلی، ادامه تحصیل را با تمام علاقه‌ای که به آن داشت، به زمان دیگری واگذار کرد و مرکز جنگ الکترونیک سپاه قرارگاه او شد .

وفا غفاریان پس از سپری کردن این دوره به وزارت سپاه رفت و بین سال‌های ۶۵ تا ۶۸ در گروه صنایع الکترونیک و مخابرات «گام» به فعالیت پرداخت. پس از این دوره به مدت شش سال ،مدیرعامل شرکت صنایع مخابرات ایران «صما» شد.

او در سال ۱۳۷۴ به شرکت صنایع الکترونیک ایران «صا ایران» آمد و مدیرعاملی این حوزه ،زیرمجموعه وزارت دفاع را بر عهده گرفت. یکی از نقاط عطف و برجسته مدیریتی وی این دوره است که به گواه همگان این مجموعه را دچار تغییرات بنیادی کرد در حالیکه مدیران کنونی آن نیز بدان اذعان دارند.

غفاریان در طول پنج‌سالی که این مسئولیت را به عهده داشت، موفق به اخذ مدرک کارشناسی ارشد مهندسی صنایع در گرایش توسعه مدیران اجرایی از دانشگاه علم و صنعت ایران شد.

در سال ۱۳۷۹ مدیر عاملی و ریاست هیئت‌مدیره سازمان صنایع دفاع «ساصد» به او پیشنهاد شد که با موافقت وی نیز مواجه شد. در همین دوره بود که در مقطع دکترای مهندسی صنایع، گرایش مدیریت استراتژیک در دانشگاه علم و صنعت ایران پذیرفته شد و این آغاز روندی بود که در انتهایش یکی از بزرگ‌ترین استراتژیست‌های عرصه مدیریت کشور به جامعه معرفی شد؛ مدیری که همگان وی را به دوراندیشی و آینده نگری می‌شناسند.

وفا غفاریان در سال ۱۳۸۳ به وزارت دفاع رفت و معاونت امور صنعتی و تحقیقاتی این وزارتخانه را به عهده گرفت و در این حوزه نیز به‌خصوص در عرصه تحقیقات، تحولات شگرفی را به وجود آورد.

او در سال ۱۳۸۴ وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات را برای ارائه خدمت برگزید و به‌عنوان معاون وزیر و رئیس هیئت‌مدیره شرکت مخابرات ایران عرصه دیگری را تجربه کرد. همچنین، نشان درجه سه پژوهش در سال ۱۳۷۶، مدیر نمونه ملی در چهارمین جشنواره شهید رجایی در سال ۱۳۸۰ و جایزه دوم کتاب سال برای تألیف کتاب «استراتژی اثربخش» در نهمین دوره کتاب سال دانشجویی در سال ۱۳۸۱ را نیز از آن خود کرد. سرانجام در بامداد اول بهمن ۱۳۹۰ بعد از یک دوره بیماری چشم از جهان فروبست.

شرکت مخابرات ایران، ضمن گرامیداشت دوازدهمین سالروز درگذشت دکتر وفا غفاریان ، این روز را خدمت خانواده وی و جامعه مخابراتی کشور تسلیت عرض می کند.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
عوارض خطرناک استفاده از موبایل در دستشویی عوارض خطرناک استفاده از موبایل در دستشویی
بسیاری از افراد به تلفن همراه خود وابستگی زیادی دارند و حتی آن را تا دستشویی و حمام نیز با خود می‌برند.
فرونشست پارکینگ در قیطریه ۳ خودرو را بلعید فرونشست پارکینگ در قیطریه ۳ خودرو را بلعید
سخنگوی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهر تهران، از یک مورد حادثه فروکش کردن کف پارکینگ ساختمان مسکونی خبر داد.
مُسکنی که خطر خونریزی داخلی را افزایش می‌دهد مُسکنی که خطر خونریزی داخلی را افزایش می‌دهد
افرادی که از دارو‌های رقیق‌کننده خون استفاده می‌کنند، در صورت مصرف دارو‌های ضدالتهاب غیراستروئیدی (NSAID) مانند ایبوپروفن یا ناپروکسن، دو برابر با خطر خونریزی داخلی مواجهند.
ضبط سلمان فارسی از سر گرفته شد ضبط سلمان فارسی از سر گرفته شد
سریال «سلمان فارسی» که ضبط آن متوقف شده بود با بازگشت میرباقری ـ کارگردان ـ از سر گرفته شد
جشن تولد امیر قلعه نویی در قصرش جشن تولد امیر قلعه نویی در قصرش
امیر قلعه‌نویی، سرمربی تیم ملی فوتبال ایران، تولد ۶۱ سالگی‌اش را در منزلش که بی‌شباهت به قصر نیست و در کنار پسرش جشن گرفت.
لامبورگینی ۲ میلیون دلاری که یک ایرانی ساخت لامبورگینی ۲ میلیون دلاری که یک ایرانی ساخت
وناتوس رونوشت منصوری از شاسی بلند اوروس لامبورگینی است. تمامی ابعاد لامبورگینی وناتوس منصوری دقیقا مشابه نسخه استاندارد لامبورگینی اوروس است با این تفاوت که ستون دوم یا «B» حدود ۲۰۰ میلیمتر عقب‌تر رفته است.
واکسیناسیون عمومی علیه HPV ضروری است؟ واکسیناسیون عمومی علیه HPV ضروری است؟
اخیرا در برخی صفحات مجازی افراد تشویق به دریافت واکسن HPV می‌شوند؛ اظهاراتی که در برخی مواقع غیر علمی و نادرست هستند
برگزیده
چرا رابطه جنسی و خوردن و آشامیدن در ایستگاه فضایی بین المللی ممنوع شده چرا رابطه جنسی و خوردن و آشامیدن در ایستگاه فضایی بین المللی ممنوع شده
ایستگاه فضایی بین‌المللی (ISS) پیچیده‌ترین ماشین ساخته بشر است که با همکاری نزدیک پنج آژانس فضایی بزرگ دنیا یعنی ناسا، روسکازموز، آژانس فضایی اروپا، آژانس اکتشافات فضایی ژاپن و آژانس فضایی کانادا طراحی و ساخته شده است، اینجا برخی کارهای ممنوعه برای فضانوردان در ایستگاه فضایی بین المللی (ISS) را معرفی می‌کنیم
بدخوابی در دهه پنجم زندگی چه عواقبی دارد؟ بدخوابی در دهه پنجم زندگی چه عواقبی دارد؟
خواب کافی و باکیفیت بر عملکرد شناختی مغز تاثیر می‌گذارد.
سردرد‌هایی که باید جدی گرفت سردرد‌هایی که باید جدی گرفت
یک متخصص مغز و اعصاب با بیان اینکه سردرد یک شکایت شایع است که تقریباً همه افراد آن را تجربه می‌کنند، گفت: برخی موارد خاص سردرد باید مورد توجه قرار گیرند.
صفحه خبر بالای تصاویر