کد خبر: ۳۳۱۶
تاریخ انتشار: ۰۴ دی ۱۴۰۰ - ۱۲:۴۷

کرونا در کودکان ۵ تا ۱۱ ساله بیش از هر گروه سنی دیگری شایع است

بر اساس یک مطالعه‌ جدید در انگلیس، عفونت‌های کووید بین کودکان پنج تا ۱۱ ساله، سه برابر بیشتر از بقیه جمعیت شایع است.
کرونا در کودکان ۵ تا ۱۱ ساله بیش از هر گروه سنی دیگری شایع است

بر اساس یک مطالعه جدید در انگلیس، عفونت‌های کووید بین کودکان پنج تا ۱۱ ساله، سه برابر بیشتر از بقیه جمعیت شایع است.

کرونا در کودکان ۵ تا ۱۱ ساله بیش از هر گروه سنی دیگری شایع است


مخاطب ۲۴:این تحقیقات نشان داد که بین اواخر نوامبر تا اواسط دسامبر بیش از ۴.۷ درصد این گروه سنی به این ویروس مبتلا بودند و این میزان با رقم ۱.۴ درصد برای کل جمعیت مقایسه می‌شود.

این هفته، مشاوران علمی دولت انگلیس، واکسیناسیون کووید را فقط برای آن دسته از کودکان پنج تا ۱۱ ساله توصیه کردند که در حال حاضر از نظر بالینی آسیب‌پذیرند.

بر اساس برآورد‌های دولت، از اواخر نوامبر تا اوایل دسامبر، بیش از ۱۰۰ هزار کودک با آزمایش مثبت کووید و ده‌ها هزار مورد مشکوک به کووید در یک زمان سر کلاس حاضر نشده‌اند.

در آخرین مطالعه ریکت‌وان (REACT-۱) (مطالعه‌ای درباره میزان شیوع کرونا) که کالج سلطنتی لندن و "ایپسوس موری" انجام دادند بین ۲۳ نوامبر و ۱۴ دسامبر، بیش از ۹۷ هزار آزمایش خانگی کووید در انگلیس انجام شد.

این مطالعه نشان داد که کووید در کودکان پنج تا ۱۱ ساله بیش از هر گروه سنی دیگری شیوع دارد.

کارشناسان همچنین می‌گویند که در مقایسه، میزان ابتلا به کووید در افراد ۱۲ تا ۱۷ ساله که اکثر آن‌ها اکنون واکسینه شده‌اند، نصف شده و از ۵.۳۵ درصد به ۲.۳۱ درصد رسیده است.

به گزارش ایندیپندنت، دو مطالعه اولیه منتشر شده در این هفته در این کشور نشان داد که موج امیکرون خفیف‌تر از سویه دلتا به نظر می‌رسد و افراد مبتلا به آن ۴۰ تا ۷۰ درصد کمتر در بیمارستان بستری می‌شوند. اما دانشمندان هشدار داده‌اند که نرخ بالا و هشداردهنده شیوع آن ممکن است خفیف‌تر بودن آن را جبران کند.

منبع: ایسنا

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد
ترامپ پس از مذاکره با پوتین در آلاسکا اعلام کرد آتش‌بس راه‌حل نیست و تنها توافق صلح مستقیم می‌تواند جنگ روسیه و اوکراین را پایان دهد.
جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد
سخنگوی جبهه اصلاحات با انتقاد از تندرو‌ها گفت: حمید رسایی باید درباره دلایل ردصلاحیت در ادوار گذشته توضیح دهد و پاسخگوی عملکرد خود باشد.
مهلت طرح کالابرگ خانوار تا پایان شهریور ۱۴۰۴ مهلت طرح کالابرگ خانوار تا پایان شهریور ۱۴۰۴
طبق اعلام سامانه کالابرگ الکترونیکی، خانوار‌های دهک اول تا هفتم تنها تا پایان شهریور ۱۴۰۴ فرصت استفاده از اعتبار مرحله سوم این طرح را دارند.
ترامپ: جنگ اسرائیل علیه ایران هنوز پایان نیافته ترامپ: جنگ اسرائیل علیه ایران هنوز پایان نیافته
دونالد ترامپ در گفت‌و‌گو با فاکس نیوز اعلام کرد موضوع جنگ رژیم صهیونیستی با ایران را «تمام‌شده» نمی‌داند و آن را همچنان باز می‌بیند.
برگزیده
طارمی در آستانه پیوستن به NFC طارمی در آستانه پیوستن به NFC
در حالی که رسانه‌های ایتالیایی توجه ویژه‌ای به مهدی طارمی دارند، گزارش‌ها حاکی از آن است که اون تصمیم خود را برای فصل آینده اش گرفته است.
نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه
تحقیقات قضایی در ترکیه پرده از نفوذ گسترده سایبری به اطلاعات شخصی و طبقه‌بندی‌شده ۱۷ نهاد دولتی از جمله سازمان اطلاعات و امنیت این کشور برداشت. تنها این سازمان، شاکی رسمی پرونده معرفی شده است.
ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد
با اینکه خودروسازان به‌تازگی موفق شدند مجوز افزایش قیمت محصولاتشان را بگیرند، اما به نظر می‌رسد این افزایش نه‌تنها رضایت آنها را جلب نکرده، بلکه حالا یکی از بزرگ‌ترین خودروسازان کشور پای شکایت به میان آورده است.
صفحه خبر بالای تصاویر