کد خبر: ۳۲۸۲
تاریخ انتشار: ۰۲ دی ۱۴۰۰ - ۱۲:۱۶

خطر بستری در اومیکرون ۴۰ درصد کمتر از دلتا

روزنامه گاردین در گزارشی با اشاره به نتایج یک پژوهش جدید توسط کالج امپریال لندن نوشت: خطر مراجعه به بیمارستان و بستری شدن در اثر ابتلا به سویه اومیکرون در مقایسه با نوع دلتا ۴۰ درصد کمتر است.
خطر بستری در اومیکرون ۴۰ درصد کمتر از دلتا

روزنامه گاردین در گزارشی با اشاره به نتایج یک پژوهش جدید توسط کالج امپریال لندن نوشت: خطر مراجعه به بیمارستان و بستری شدن در اثر ابتلا به سویه اومیکرون در مقایسه با نوع دلتا ۴۰ درصد کمتر است. محققان دریافته اند افرادی که در آزمایش کرونا، ابتلای آن‌ها به سویه اومیکرون تائید شده است، تا ۲۵ درصد کمتر به بیمارستان می‌روند.

خطر بستری در اومیکرون ۴۰ درصد کمتر از دلتا
مخاطب ۲۴- براساس تحقیقات انجام شده توسط کالج امپریال لندن، به نظر می‌رسد سویه اومیکرون ویروس کرونا خفیف‌تر باشد، چراکه ۲۰ تا ۲۵ درصد کاهش احتمال مراجعه به بیمارستان و دستکم ۴۰ درصد خطر کمتر بستری شدن یک شبه را در پی دارد.  

اما از آنجا که شمار مبتلایان روزانه به کووید-۱۹ برای نخستین بار در روز چهارشنبه از مرز ۱۰۰ هزار نفر عبور کرد، کارشناسان هشدار دادند که قابلیت سرایت این سویه بدان معناست که نظام بهداشت و سلامت انگلیس همچنان در معرض خطر قرار دارد.  

یک تیم مدل‌سازی از کالج امپریال لندن به رهبری «پروفسور نیل فرگوسن»، بستری شدن در بیمارستان و سوابق واکسن را میان تمام مبتلایان به کووید-۱۹ از تاریخ یکم تا ۱۴ دسامبر (۱۰ تا ۲۳ آذر) مورد بررسی قرار داد. مجموعه داده‌ها شامل ۵۶ هزار مبتلا به سویه اومیکرون و ۲۶۹ هزار نفر مبتلا به سویه دلتا بود.

نتایج این پژوهش حاکی از آن است که خطر هرگونه حضور در بیمارستان در اثر ابتلا به سویه اومیکرون در مقایسه با دلتا ۲۰ تا ۲۵ درصد کمتر بوده و خطر بستری شدن هم ۴۰ تا ۴۵ درصد کاهش نشان داد. برای درصد کمی از افرادی که قبلا نه به کووید-۱۹ مبتلا شده بودند و نه واکسن دریافت کرده بودند، خطر بستری شدن در بیمارستان در اثر ابتلا به این نوع جدید، حدود ۱۱ درصد کمتر از دلتا بود.

فرگوسن همچنین تاکید کرد: در حالیکه تجزیه و تحلیل از "کاهش متوسط" خطر بستری شدن در نتیجه ابتلا به اومیکرون در مقایسه با دلتا خبر می‌دهد، به نظر می‌رسد که این امر با کاهش اثربخشی واکسن‌ها در برابر عفونت‌ها جبران شود.

وی افزود: با توجه به قابلیت انتقال بالای سویه اومیکرون، اگر موارد مبتلا به این سویه با سرعتی که در هفته‌های اخیر شاهدش بوده ایم، به رشد خود ادامه دهند، پتانسیل افزایش تقاضا برای خدمات بهداشتی وجود دارد.

پژوهش انجام شده توسط تیم امپریال کالج لندن همچنین نشان می‌دهد که داشتن یک عفونت قبلی کووید-۱۹، خطر بستری شدن در بیمارستان را در مقایسه با اولین ابتلا به نصف کاهش می‌دهد.

منبع: ایرنا

برچسب ها: اومیکرون
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
سردترین شب ایران، ۵۳ درجه زیر صفر سردترین شب ایران، ۵۳ درجه زیر صفر
دمای قله دماوند شب گذشته به منفی ۵۳ و دمای قله توچال به منفی ۳۲ درجه رسید.بنا بر اعلام هواشناسی، دیشب سردترین شب ایران طی تمام پاییز و تا این زمان از زمستان بوده و پیش‌بینی می‌شود که دمای هوا در روزهای آینده چندان افزایش نیابد، این شب سردترین شب ایران بوده است
رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد
معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر رئیس جمهور از پذیرش استعفای محمدرضا فرزین از سوی رئیس‌جمهور و انتخاب عبدالناصر همتی به‌عنوان گزینه جایگزین در سمت ریاست کل بانک مرکزی، خبر داد.
پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال
دقایقی پیش سرمربی استقلال در نشست مطبوعاتی پیش‌دستانه جدایی رامین رضاییان از این تیم را اعلام کرد؛ در حالی که با توجه به بسته بودن پنجره نقل و انتقالاتی باشگاه استقلال و شرایط مبهم برای انتقال بازیکنان جدید جدایی از بازیکنی باسابقه و شرایط رامین کمی عجیب به نظر می‌رسد.
محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست
بسیاری از علما با حجاب اجباری موافق نیستند، اما در خفا حرف می‌زنند و در علن چیز دیگری می‌گویند. اما آنها از افراطیون موجود می‌ترسند و به همین دلیل حرف‌شان را علنی نمی‌زنند.
فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا
سه ماهواره ایرانی «ظفر ۲»، «پایا» و «کوثر ۱.۵» ساعت ۱۶:۴۸ امروز (یکشنبه هفتم دی ۱۴۰۴) به وقت تهران با موشک سایوز-۲.۱بی از پایگاه فضایی وستوچنی روسیه به فضا پرتاب شدند.
ماجرای حفر تونل با این ابعاد در زیر بازار چیست؟ ماجرای حفر تونل با این ابعاد در زیر بازار چیست؟
عضو شورای شهر تهران گفت: اگر حفر تونل در منطقه ۱۲ که جزو بافت‌های فرسوده شهر تهران است، رخ داده باشد حتماً باید درباره آن توضیحات روشنی ارائه شود چرا که این اتفاق می‌تواند آسیب‌های جدی به دنبال داشته باشد.
ویدیو+ قابی ماندگار از زنده‌یاد بهرام بیضایی در کنار عباس کیارستمی ویدیو+ قابی ماندگار از زنده‌یاد بهرام بیضایی در کنار عباس کیارستمی
عباس کیارستمی: افتخارِ بزرگی‌ است برای من کنارِ آقای بیضایی ایستادن، چه برسد به این که این افتخار امشب نصیبِ من شده تا این جوایز رو هم من تقدیمِ ایشون بکنم. به هر حال، این لحظه برای من لحظهٔ خیلی مهمّیه.
برگزیده
هواشناسی ایران| برف سنگین در تهران هواشناسی ایران| برف سنگین در تهران
کارشناس سازمان هواشناسی، از ورود سامانه بارشی جدید از روز یکشنبه به کشور خبر داد و افزود: با ورود سامانه بارشی، بارش ها تشدید می‌شود و گستره منطقه بارش ها وسیع تر خواهد شد.
در مورد پدیده ال‌نینو در روز‌های آینده بزرگنمایی شده؟ در مورد پدیده ال‌نینو در روز‌های آینده بزرگنمایی شده؟
در حالی که کشور پاییزی کم‌بارش را پشت سر گذاشته، پیش‌بینی‌های جدید نشان می‌دهد طی ۶ هفته آینده بسیاری از مناطق ایران شاهد بارش‌های نرمال و در برخی نقاط حتی بیشتر از حد معمول خواهند بود
هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد! هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد!
با چند توییت، یک برنامه مورد توجه جوانان تعطیل شد؛ این اتفاقی است که برای رویداد «هفته دیزاین تهران» در دانشکده هنر‌های زیبای دانشگاه تهران رخ داد.
صفحه خبر بالای تصاویر