کد خبر: ۳۱۹۱
تاریخ انتشار: ۳۰ آذر ۱۴۰۰ - ۱۱:۳۵

اولین فوتی مبتلا به امیکرون در آمریکا ثبت شد

اولین مورد فوتی بیمار مبتلا به سویه اومیکرون در آمریکا روز دوشنبه (به وقت محلی) در ایالت تگزاس به ثبت رسیده است.
اولین فوتی مبتلا به امیکرون در آمریکا ثبت شد

اولین مورد فوتی بیمار مبتلا به سویه اومیکرون در آمریکا روز دوشنبه (به وقت محلی) در ایالت تگزاس به ثبت رسیده است.

اولین فوتی مبتلا به امیکرون در آمریکا ثبت شد
مخاطب ۲۴- لینا هیدالگو قاضی شهر هریس کانتی در ایالت تگزاس اعلام کرد اولین مورد از مرگ مبتلا به اومیکرون در شهر کانتی به ثبت رسیده است.

هیدالگو در ادامه افزود: فردی که جان خود را از دست داد، مردی حدوداً ۵۰ ساله، ساکن ناحیه دو شهر هریس بود.  

گفته می‌شود این مرد واکسینه نشده بود. این خبر ساعاتی پس از آن گزارش شد که هیدالگو سطح تهدید ویروس کرونا در شهر کانتی را به "قابل توجه" رساند.

این خبر در حالی منتشر می‌شود که مرکز پزشکی تگزاس از افزایش موارد مبتلایان و بستری شدن در بیمارستان خبر می‌دهد. هفته گذشته تنها جواب آزمایش حدود ۲۰۹۴ نفر در روز در تگزاس مثبت اعلام شد که تقریباً سه برابر هفته قبل از آن است.

تحقیقات اولیه نشان می‌دهد که نوع اومیکرون کرونا بسیار بیشتر از انواع قبلی قابل انتقال است و در برابر واکسن‌ها مقاوم‌تر است. با این حال مانند انواع قبلی افرادی که واکسینه شده اند کمتر احتمال دارد علائم جدی را نشان دهند و در نهایت در بیمارستان بستری شوند.

با توجه به سرایت بالای اومیکرون آنتونی فائوچی کارشناس ارشد بیماری‌های عفونی در آمریکا پیش بینی کرده که اومیکرون گونه غالب در آمریکا «در چند هفته» آینده خواهد بود و می‌تواند فشار بر بیمارستان‌ها را که همین حالا نیز تحت فشار افزایش ابتلا‌ها به ویروس دلتا هستند، افزایش دهد.

منبع: ایرنا

برچسب ها: اومیکرون
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
نسل جدید قایق‌های تهاجمی ایران، چرا ناوهای آمریکا از «زنبورهای سرخ» می‌ترسند؟ نسل جدید قایق‌های تهاجمی ایران، چرا ناوهای آمریکا از «زنبورهای سرخ» می‌ترسند؟
شناورهای تندرو ایرانی موسوم به «زنبورهای سرخ» با تاکتیک ازدحامی خود معادلات نبرد دریایی در خلیج فارس را تغییر داده و ناوهای آمریکا را غافلگیر کرده‌اند
رئیس مجلس: حقوق‌ها می‌تواند سالی ۲ بار افزایش پیدا کند رئیس مجلس: حقوق‌ها می‌تواند سالی ۲ بار افزایش پیدا کند
قالیباف در جريان بررسی بودجه ۱۴۰۵ با تأکید بر اینکه حقوق‌ها میتواند ۲ بار در سال افزایش پیدا کند؛ گفت: مالیات حقوق بگیران زیر ۴۰ میلیون تومان از سال آینده صفر خواهد شد و بخش عمده کارمندان و کارگران مشمول کالابرگ می‌شوند. مالیات بر ارزش افزوده قشر ضعیف می تواند صفر شود
آغاز فروش بدون قرعه‌کشی ایران‌خودرو آغاز فروش بدون قرعه‌کشی ایران‌خودرو
طبق وعده ایران‌خودرو در این مرحله از فروش هر متقاضی که زودتر مراحل ثبت‌نام را انجام دهد، بدون قرعه‌کشی صاحب خودرو می‌شود.
تیم اماراتی برای بازیکن جوان پرسپولیس پیشنهاد داد تیم اماراتی برای بازیکن جوان پرسپولیس پیشنهاد داد
تیم شارجه در ادامه مسیر جذب بازیکنان ایرانی، به دنبال آن است تا یعقوب براجعه را به عضویت تیم خود در بیاورد.
شیر و خورشید چگونه نماد هویت ایرانیان شد؟ روایت کامل + اینفوگرافیک شیر و خورشید چگونه نماد هویت ایرانیان شد؟ روایت کامل + اینفوگرافیک
نماد شیر و خورشید ایران با ریشه‌هایی در اسطوره‌های ایرانی، تاریخ ایران باستان، نجوم، مذهب و سیاست، یکی از مهم‌ترین عناصر هویت ملی و فرهنگی ایرانیان است.
فیلم+ پزشکیان در دیدار با خانواده جانباختگان حوادث ۱۴۰۴ چه گفت؟ فیلم+ پزشکیان در دیدار با خانواده جانباختگان حوادث ۱۴۰۴ چه گفت؟
رئیس‌جمهور پزشکیان در سفر به استان گلستان با جمعی از خانواده‌های شهدا و آسیب‌دیدگان حوادث دی‌ماه ۱۴۰۴ دیدار کرد.
حل مشکل غایبان کهنسال، نه افزایش جمعیت حل مشکل غایبان کهنسال، نه افزایش جمعیت
بر اساس اعلام رسمی سازمان وظیفه عمومی فراجا، معافیت سربازی برای پدران دارای سه فرزند با شرط ۴۰ سال سن؛ و چهار فرزند و بیشتر (بدون شرط سنی) صرفاً تا پایان سال ۱۴۰۴ اعتبار داشته و پس از آن متوقف خواهد شد
برگزیده
بحث مجری تلوزیون با کارشناس هواشناسی در خصوص پیش بینی غلط بحث مجری تلوزیون با کارشناس هواشناسی در خصوص پیش بینی غلط
تصاویر لحظات بحث مجری تلوزیون با کارشناس هواشناسی بخش خبر صدا و سیما مجری تلویزیون گفت: آقای سرکرده پیش‌بینی شما درمورد بارش‌های هفتۀ گذشته درست از آب درنیامد.
موتورسواری بانوان آزاد شد! موتورسواری بانوان آزاد شد!
معاون امور خانواده و زنان ریاست‌جمهوری از نهایی شدن موضوع صدور گواهینامه موتورسواری برای زنان خبر داد.
فیلم+ اظهارات رئیس بیمارستان فارابی در مورد مجروحان چشمی ناآرامی‌های اخیر فیلم+ اظهارات رئیس بیمارستان فارابی در مورد مجروحان چشمی ناآرامی‌های اخیر
رئیس بیمارستان فارابی درباره مجروحان حوادث اخیر گفت: در مجموع، حدود ۱۰۰۰ بیمار مراجعه کرده‌اند که پارگی چشم داشتند و نیازمند عمل اورژانسی بودند. این آمار به جز پارگی پلک و بیمارانی است که در حال حاضر به عمل جراحی نیاز ندارند.
صفحه خبر بالای تصاویر