کد خبر: ۳۲۲۴
تاریخ انتشار: ۰۱ دی ۱۴۰۰ - ۰۹:۴۴

علائم شبه آنفلوآنزا همان اومیکرون است

معاون درمان ستاد مقابله با کرونای استان تهران از آماده باش مراکز درمانی و در عین حال گسترش بخش‌های سرپایی‌ بیمارستان ها برای مقابله با افزایش احتمالی بیماران کرونایی خبر داد.
علائم شبه آنفلوآنزا همان اومیکرون است

معاون درمان ستاد مقابله با کرونای استان تهران از آماده باش مراکز درمانی و در عین حال گسترش بخش‌های سرپایی بیمارستان‌ها برای مقابله با افزایش احتمالی بیماران کرونایی خبر داد و گفت: توصیه اکید ما این است که مردم واکسن دز یادآور را تزریق کنند و اگر هم کسی تنها یک دز واکسن تزریق کرده، برای تزریق دوم اقدام کند.

علائم شبه آنفلوآنزا همان اومیکرون است
مخاطب ۲۴- دکتر نادر توکلی درباره وضعیت کرونا در تهران با توجه به شناسایی سویه اُمیکرون، گفت: فعلا ما افزایشی را در حوزه بیمارستانی نسبت به قبل نداشتیم و حتی پنج درصد کاهش هم داشته‌ایم، اما سویه اُمیکرون به تازگی وارد کشور شده و احتمالا اثراتش در هفته آینده رویت می‌شود.

وی افزود: موضوعی که وجود دارد، این است که به دلیل اینکه تمام موارد مشکوک نیاز به کیت مخصوص اُمیکرون دارند و ما هم نمی‌توانیم تمام موارد را تست کنیم، به همین دلیل بسیاری از موارد را عمدتا با علائم بالینی و سابقه سفر بررسی می‌کنیم. مواردی هم که از اُمیکرون گزارش شده، سابقه سفر داشته‌اند.

توکلی ادامه داد: موضوع مسلم و مهم در هفته آینده،  رصد بخش سرپایی و مراجعات سرپایی با علائم آنفلوآنزا است.  به طوری که برخلاف توصیه‌ای که در دو ماه گذشته داشتیم، مبنی بر اینکه علائم شبه آنفلوآنزا منتسب به آنفلوآنزا است، اکنون اعلام کردیم که این علائم بیشتر به کرونای نوع اُمیکرون منتسب شود. زیرا علائم کرونای نوع اُمیکرون علائم خفیف و شبه‌سرماخوردگی است که شامل گلودرد، سرفه، گرفتگی گلو و... است.

وی با بیان اینکه آنچه تاکنون مشخص شده بیماری‌زایی اُمیکرون خفیف است، گفت: با این حال قدرت سرایتش بسیار بالاست و این بزرگترین مشکلی است که با اُمیکرون داریم.

توکلی گفت: در حال حاضر وضعیت بیمارستان‌ها در استان تهران آرام است. ما به بیمارستان‌ها اعلام کردیم که بخش‌های سرپایی‌شان را در ورودی اورژانس‌ها گسترش دهند تا کمک کند که مراجعات سرپایی در مراکز، ساماندهی شوند. البته فعلا در بیمارستان‌ها جو آرام است.

وی گفت: در عین حال کماکان همه مراکز درمانی قبلی آمادگی دارند و تعداد زیادی از مراکز آماده‌باش هستند تا در صورت افزایش موارد، آماده باشند.

معاون درمان ستاد مقابله با کرونای استان تهران گفت: توصیه اکید ما این است که مردم واکسن دز یادآور را تزریق کنند و اگر هم کسی تنها یک دز واکسن تزریق کرده، دز دوم را نیز تزریق کند. در حال حاضر وضعیت واکسیناسیون در تهران خوب جلو می‌رود. منتها توصیه می‌شود که مردم واکسیناسیون‌شان را تکمیل کنند و کسانی که بیش از سه ماه از دز دوم‌شان گذشته، حتما دز سوم را تزریق کنند.

منبع: ایسنا

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
بیانیه مشترک درباره تقویت همکاری‌های دوجانبه تهران و آستانه بیانیه مشترک درباره تقویت همکاری‌های دوجانبه تهران و آستانه
«مسعود پزشکیان» روز پنجشنبه در نشست خبری مشترک با قاسم‌ ژومارت توکایف با بیان اینکه ایران در چارچوب سیاست همسایگی اهمیت ویژه‌ای برای منطقه آسیای مرکزی قائل است، قزاقستان را «شریک مهم ایران در منطقه و همسایه مؤثر در حوزه دریای خزر» توصیف کرد
ویدیو+ عملیات تصرف بزرگترین نفتکش ونزوئلا توسط سربازان آمریکایی را ببینید ویدیو+ عملیات تصرف بزرگترین نفتکش ونزوئلا توسط سربازان آمریکایی را ببینید
ونزوئلا توقیف یک نفتکش توسط آمریکا در سواحل خود را محکوم و آن را «دزدی دریایی بین‌المللی» خواند و ایالات متحده را به طراحی یک «برنامه عمدی» برای غارت منابع انرژی این کشور متهم کرد
نیوکاسل در واپسین دقایق پیروزی را از دست داد نیوکاسل در واپسین دقایق پیروزی را از دست داد
تیم نیوکاسل که تا لحظات پایانی در آستانه کسب سه امتیاز بود، تنها دو دقیقه مانده به پایان مسابقه برابر حریف خود غافلگیر شد و نتیجه برد را از دست داد.
ببینید: فرود اضطراری هواپیما در اتوبان ببینید: فرود اضطراری هواپیما در اتوبان
هواپیما در این فرود اضطراری با آسیب جدی مواجه شده است. مقام‌های محلی اعلام کردند که خلبان پیش از فرود، با نقص فنی در موتور روبه‌رو شده بود و به همین دلیل ناچار شد روی جاده بنشیند
نمایش پیانیست؛ در باب میوه‌گانی زیادی انسانی نمایش پیانیست؛ در باب میوه‌گانی زیادی انسانی
نمایش «پیانیست» با خلق جهانی استعاری و بدن‌مند، تماشاگر را به فضایی می‌برد که در آن مرز میان انسان و میوه محو می‌شود و مفاهیم قدرت، آگاهی، فرسودگی و حقیقت در قالب شکل‌های تازه‌ای از زیست به صحنه درمی‌آیند. این اثر، نه صرفاً یک نمایش فانتزی، بلکه دستگاهی مفهومی است که از طریق دفرمه‌گی بدن‌ها و زبان، به ساختار‌های سلطه و میل در جهان انسانی طعنه می‌زند. کارگردان در این نمایش تلاش می‌کند اقتداری را که بی‌دلیل یا با دلیل مشکوک بر زندگی روزمره سایه انداخته، در قالب میوه‌هایی مجسم کند که در ظاهر شاداب‌اند، اما از درون گرفتار جبر‌های هستی‌شناسانه هستند.
اوسمار: جادوگری! من کاتولیک هستم اوسمار: جادوگری! من کاتولیک هستم
اوسمار ویه‌را سرمربی پرسپولیس امروز در نشست خبری خود با سوالی در مورد لحظه عجیب دربی پایتخت مواجه شد.
بخشنامه تغییر ساعات کار ادارات + جزئیات بخشنامه تغییر ساعات کار ادارات + جزئیات
بر اساس بخشنامه سراسری معاون وزیر کشور خطاب به تمامی استانداران ساعات کار ادارات دولتی، شهرداری‌ها، بانک‌ها و ارگان‌های عمومی از اول دی‌ماه ۱۴۰۴ لغایت ۲۹ اسفند ۱۴۰۴ از ساعت ۸ صبح تا ۱۴ ظهر تعیین شده است.
برگزیده
هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد! هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد!
با چند توییت، یک برنامه مورد توجه جوانان تعطیل شد؛ این اتفاقی است که برای رویداد «هفته دیزاین تهران» در دانشکده هنر‌های زیبای دانشگاه تهران رخ داد.
مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان
در سال‌های اخیر، با رشد فناوری‌های نوین مانند هوش مصنوعی و اینترنت اشیا، نیاز به اتصال پرسرعت و پایدار به اینترنت بیش از پیش احساس می‌شود. پروژه مهاجرت از کابل مسی به فیبر نوری (سوآپ)، پاسخ به این نیازهاست و با اجرای آن، زیرساخت‌های ارتباطی کشور به‌طور اساسی به‌روز خواهد شد
کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده
مدیرکل درمان ستاد مبارزه با مواد مخدر با اشاره به کاهش منابع تأمین مواد اولیه دارو‌های مخدر، از جمله دارو‌های مورد استفاده در درمان سرطان، درد‌های مزمن و اعتیاد، اعلام کرد که شرکت‌های دارویی با مشکلات جدی مواجه شده‌اند
صفحه خبر بالای تصاویر