کد خبر: ۳۲۲۴
تاریخ انتشار: ۰۱ دی ۱۴۰۰ - ۰۹:۴۴

علائم شبه آنفلوآنزا همان اومیکرون است

معاون درمان ستاد مقابله با کرونای استان تهران از آماده باش مراکز درمانی و در عین حال گسترش بخش‌های سرپایی‌ بیمارستان ها برای مقابله با افزایش احتمالی بیماران کرونایی خبر داد.
علائم شبه آنفلوآنزا همان اومیکرون است

معاون درمان ستاد مقابله با کرونای استان تهران از آماده باش مراکز درمانی و در عین حال گسترش بخش‌های سرپایی بیمارستان‌ها برای مقابله با افزایش احتمالی بیماران کرونایی خبر داد و گفت: توصیه اکید ما این است که مردم واکسن دز یادآور را تزریق کنند و اگر هم کسی تنها یک دز واکسن تزریق کرده، برای تزریق دوم اقدام کند.

علائم شبه آنفلوآنزا همان اومیکرون است
مخاطب ۲۴- دکتر نادر توکلی درباره وضعیت کرونا در تهران با توجه به شناسایی سویه اُمیکرون، گفت: فعلا ما افزایشی را در حوزه بیمارستانی نسبت به قبل نداشتیم و حتی پنج درصد کاهش هم داشته‌ایم، اما سویه اُمیکرون به تازگی وارد کشور شده و احتمالا اثراتش در هفته آینده رویت می‌شود.

وی افزود: موضوعی که وجود دارد، این است که به دلیل اینکه تمام موارد مشکوک نیاز به کیت مخصوص اُمیکرون دارند و ما هم نمی‌توانیم تمام موارد را تست کنیم، به همین دلیل بسیاری از موارد را عمدتا با علائم بالینی و سابقه سفر بررسی می‌کنیم. مواردی هم که از اُمیکرون گزارش شده، سابقه سفر داشته‌اند.

توکلی ادامه داد: موضوع مسلم و مهم در هفته آینده،  رصد بخش سرپایی و مراجعات سرپایی با علائم آنفلوآنزا است.  به طوری که برخلاف توصیه‌ای که در دو ماه گذشته داشتیم، مبنی بر اینکه علائم شبه آنفلوآنزا منتسب به آنفلوآنزا است، اکنون اعلام کردیم که این علائم بیشتر به کرونای نوع اُمیکرون منتسب شود. زیرا علائم کرونای نوع اُمیکرون علائم خفیف و شبه‌سرماخوردگی است که شامل گلودرد، سرفه، گرفتگی گلو و... است.

وی با بیان اینکه آنچه تاکنون مشخص شده بیماری‌زایی اُمیکرون خفیف است، گفت: با این حال قدرت سرایتش بسیار بالاست و این بزرگترین مشکلی است که با اُمیکرون داریم.

توکلی گفت: در حال حاضر وضعیت بیمارستان‌ها در استان تهران آرام است. ما به بیمارستان‌ها اعلام کردیم که بخش‌های سرپایی‌شان را در ورودی اورژانس‌ها گسترش دهند تا کمک کند که مراجعات سرپایی در مراکز، ساماندهی شوند. البته فعلا در بیمارستان‌ها جو آرام است.

وی گفت: در عین حال کماکان همه مراکز درمانی قبلی آمادگی دارند و تعداد زیادی از مراکز آماده‌باش هستند تا در صورت افزایش موارد، آماده باشند.

معاون درمان ستاد مقابله با کرونای استان تهران گفت: توصیه اکید ما این است که مردم واکسن دز یادآور را تزریق کنند و اگر هم کسی تنها یک دز واکسن تزریق کرده، دز دوم را نیز تزریق کند. در حال حاضر وضعیت واکسیناسیون در تهران خوب جلو می‌رود. منتها توصیه می‌شود که مردم واکسیناسیون‌شان را تکمیل کنند و کسانی که بیش از سه ماه از دز دوم‌شان گذشته، حتما دز سوم را تزریق کنند.

منبع: ایسنا

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی
شهرام لاسمی،قلقلی معروف، در برنامه رک با مجید واشقانی، از زندگی تلخ خود در فقر صحبت کرد.
مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان
طبق تصمیم تازه شورای رقابت، از این پس قیمت خودرو مستقیماً توسط خودروسازان بر اساس فرمول «کاست‌پلاس» تعیین می‌شود و سازمان حمایت تنها نقش ناظر خواهد داشت.
از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ
در گذار از کنفرانس تهران ۱۹۴۳ تا نشست آلاسکا ۲۰۲۵، تاریخ تکرار می‌شود: قدرت‌های بزرگ همچنان سرنوشت ملت‌های ضعیف را رقم می‌زنند. ایران و اوکراین، قربانیان رئال‌پلیتیک، حاکمیت محدود خود را در برابر منافع غول‌ها از دست می‌دهند.
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد
ترامپ پس از مذاکره با پوتین در آلاسکا اعلام کرد آتش‌بس راه‌حل نیست و تنها توافق صلح مستقیم می‌تواند جنگ روسیه و اوکراین را پایان دهد.
برگزیده
طارمی در آستانه پیوستن به NFC طارمی در آستانه پیوستن به NFC
در حالی که رسانه‌های ایتالیایی توجه ویژه‌ای به مهدی طارمی دارند، گزارش‌ها حاکی از آن است که اون تصمیم خود را برای فصل آینده اش گرفته است.
نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه
تحقیقات قضایی در ترکیه پرده از نفوذ گسترده سایبری به اطلاعات شخصی و طبقه‌بندی‌شده ۱۷ نهاد دولتی از جمله سازمان اطلاعات و امنیت این کشور برداشت. تنها این سازمان، شاکی رسمی پرونده معرفی شده است.
ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد
با اینکه خودروسازان به‌تازگی موفق شدند مجوز افزایش قیمت محصولاتشان را بگیرند، اما به نظر می‌رسد این افزایش نه‌تنها رضایت آنها را جلب نکرده، بلکه حالا یکی از بزرگ‌ترین خودروسازان کشور پای شکایت به میان آورده است.
صفحه خبر بالای تصاویر