کد خبر: ۳۲۸۸
تاریخ انتشار: ۰۲ دی ۱۴۰۰ - ۱۴:۳۸

عبور آفریقای جنوبی از پیک اومیکرون

عبور آفریقای جنوبی از پیک اومیکرون خبر خوبی برای تمامی جهان است. نتایج مطالعات در آفریقای جنوبی حاکی از خفیف بودن بیشتر موارد عفونت به سویه اومیکرون با وجود قدرت سرایت بالای آن است.
عبور آفریقای جنوبی از پیک اومیکرون

عبور آفریقای جنوبی از پیک اومیکرون خبر خوبی برای تمامی جهان است. نتایج مطالعات در آفریقای جنوبی حاکی از خفیف بودن بیشتر موارد عفونت به سویه اومیکرون با وجود قدرت سرایت بالای آن است. روند شیوع سویه اومیکرون ویروس کرونا در آفریقای جنوبی که منشا اولیه این سویه از ویروس است، رو به شیب نزولی گذاشته است.

عبور آفریقای جنوبی از پیک اومیکرون
به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از عصرایران، مقامات بهداشتی آفریقای جنوبی اعلام کردند از پیک شیوع سویه اومیکرون عبور کرده اند و روند ابتلا به سویه اومیکرون در این کشور وارد شیب نزولی شده است.

بر اساس گزارش روزنامه واشنگتن پست آمریکا، به نظر می‌رسد موج عظیم شیوع سویه اومیکرون ویروس کرونا در آفریقای جنوبی به همان سرعتی که در هفته‌های اولیه پس از اعلام شیوع و شناسایی این سویه جدید آغاز شد، در حال فروکش کردن است و این خبر خوبی برای جهان نگران از همه گیری سویه جدید و بسیار مسری ویروس کروناست.

"سلیم عبدالکریم" دانشمند ارشد بیماری‌های عفونی آفریقای جنوبی که رهبری مبارزه با همه‌گیری ویروس کرونا در این کشور را بر عهده دارد، روز چهارشنبه (دیروز) گفت که این کشور از پیک سویه اومیکرون عبور کرده است و او انتظار دارد " کشور‌های دیگر درگیر نیز به زودی همین مسیر را طی کنند. "

برچسب ها: اومیکرون
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
استفاده اسرائیل از بمب ممنوعه به یک قهوه‌خانه استفاده اسرائیل از بمب ممنوعه به یک قهوه‌خانه
تحقیقات گاردین نشان می‌دهد که ارتش اشغالگر اسرائیل از بمب ممنوعه در حمله به یک قهوه‌خانه در غرب غزه استفاده کرده است.
دبیرکل حزب الله: هرگز سلاحمان را تسلیم دشمن نمی‌کنیم دبیرکل حزب الله: هرگز سلاحمان را تسلیم دشمن نمی‌کنیم
دبیر کل حزب‌الله با بیان اینکه اسرائیل به عنوان یک غده سرطانی خطری راهبردی برای کل جهان است و باید مقابل آن ایستاد، تاکید کرد این رژیم حق دخالت در امور لبنان را ندارد و ما هرگز سلاح خود را تسلیم دشمن صهیونیستی نمی‌کنیم.
ممنوعیت ترخیص برنج لغو شد ممنوعیت ترخیص برنج لغو شد
معاون اول رئیس‌جمهور تصویب‌نامه هیات وزیران در خصوص لغو ممنوعیت ترخیص برنج در ایام برداشت را ابلاغ کرد.
مسافران پرواز‌های هوایی مبالغ خود را پس گرفتند؟ مسافران پرواز‌های هوایی مبالغ خود را پس گرفتند؟
جنگ ۱۲ روزه میان ایران و اسرائیل نه‌تنها تحولات ژئوپلیتیکی و امنیتی گسترده‌ای در پی داشت، بلکه روند روزمره و اقتصاد کشور و مردم را به صورت جدی به خطر انداخت.
هدیه بانک مرکزی به بورس! هدیه بانک مرکزی به بورس!
نظام بانکی سرانجام برای نجات بورس وارد عمل شد؛ خبر بسته حمایتی ۶۰ همتی از سوی بانک مرکزی در شرایطی منتشر شد که چهار روز متوالی صف‌های فروش سنگین، معاملات را قفل کرده بود. با وجود گشایش قفل‌ها، بورس تهران روز چهارشنبه بزرگ‌ترین خروج سرمایه حقیقی تاریخ خود را تجربه کرد و ۱۳همت پول از گردونه دادوستد‌ها خارج شد. در همین روز، ارزش معاملات به بیش از ۲۷همت رسید؛
نرخ بلیت اتوبوس تغییر کرده است؟ نرخ بلیت اتوبوس تغییر کرده است؟
در پی اعلام برخی مسافران در خصوص افزایش نرخ بلیت اتوبوس در برخی مسیر‌ها و پرداخت وجه اضافه به رانندگان در طی مسیر، رئیس هیات مدیره اتحادیه شرکت­‌های تعاونی مسافربری کشور اعلام کرد که هیچ افزایش قیمتی در روز‌های اخیر در بلیت اتوبوس نداشتیم و هرگونه گران‌فروشی در این بخش تخلف است.
زمان ارائه کارت ورود به جلسه آزمون‌های سمپاد و نمونه زمان ارائه کارت ورود به جلسه آزمون‌های سمپاد و نمونه
نتایج امتحانات نهایی و داخلی دانش‌آموزان در تمام مقاطع تحصیلی نه تنها اعلام شده بلکه در حال حاضر، پیش ثبت‌نام‌های پایه‌های اول و هفتم نیز آغاز شده است. همچنین از امروز داوطلبان آزمون سمپاد و نمونه دولتی می‌توانند نسبت به اخذ کارت ورود به جلسه اقدام کنند.
برگزیده
مسافران پرواز‌های هوایی مبالغ خود را پس گرفتند؟ مسافران پرواز‌های هوایی مبالغ خود را پس گرفتند؟
جنگ ۱۲ روزه میان ایران و اسرائیل نه‌تنها تحولات ژئوپلیتیکی و امنیتی گسترده‌ای در پی داشت، بلکه روند روزمره و اقتصاد کشور و مردم را به صورت جدی به خطر انداخت.
هوای پایتخت برای گروه‌های حساس ناسالم شد هوای پایتخت برای گروه‌های حساس ناسالم شد
بر اساس اعلام شرکت کنترل کیفیت هوای تهران، میانگین کیفیت هوای پایتخت هم‌اکنون (۱۲ تیر) در شرایط ناسالم برای گروه‌های حساس است.
وضعیت ترافیکی در جاده‌های کشور وضعیت ترافیکی در جاده‌های کشور
آخرین وضعیت جوی و ترافیکی جاده‌های کشور تشریح شد.
صفحه خبر بالای تصاویر