کد خبر: ۲۸۸۷۹
تاریخ انتشار: ۲۹ مهر ۱۴۰۲ - ۱۴:۰۰

دستیابی حماس به یک گنج بزرگ اسرائیل را خشمگین کرد

«گنج گمشده»، این راز خشم اسرائیل در بمباران شدید علیه غزه و همان چیزی است که به شدت به دنبال یافتن آن هستند. اطلاعات مخفی و امنیتی در دست مقاومت افتاده و اسرار و طرح‌ها و نقشه‌هایی که منطقه را دگرگون می‌سازد.
دستیابی حماس به یک گنج بزرگ اسرائیل را خشمگین کرد

مخاطب 24- «رای الیوم» در مطلبی به دلایل بمباران سنگین و جنون‌وار رژیم صهیونیستی نوار غزه پرداخته و آورده است: «گنج گمشده» این راز خشم اسرائیل در بمباران شدید علیه غزه و همان چیزی است که به شدت به دنبال یافتن آن هستند. اطلاعات مخفی و امنیتی در دست مقاومت افتاده و اسرار و طرح‌ها و نقشه‌هایی که منطقه را دگرگون می‌سازد و اشغالگران را مجبور به تغییر نقشه خود می کند. آنچه در دست مقاومت افتاده، چیست؟

این رسانه ادامه می‌دهد: غزه از روز اول شروع عملیات طوفان الاقصی در هفتم اکتبر جاری در معرض بمباران شدیدی قرار دارد که کل منطقه از سال‌های طولانی شاهد آن نبوده است. حجم ویرانی که جنگنده‌های اشغالگران اسراییلی برجای گذاشته‌اند، از حد فراتر رفته و حتی از آن به عنوان «هیروشیمای دوم» نام برده می‌شود.

این بمباران و ویرانی شدید فقط به خاطر تقویت قدرت مقاومت فلسطین و موفقیت آن در رخنه به مرزها و داخل شهرک های اطراف غزه و درگیری مستقیم با نظامیان اشغالگر و حتی به اسارت گرفتن شخصیت‌های امنیتی و نظامی در ارتش و سرویس‌های اطلاعاتی اسرائیل نیست، بلکه اسرار دیگری دارد.

رسانه‌های صهیونیستی ساعاتی پس از حمله غافلگیرکننده بر این گنج امنیتی بسیار محرمانه و خطرناکی که در دست مقاومت افتاده است، تمرکز کردند، اما اندکی بعد به دستور مستقیم سرویس امنیتی رژیم اسرائیل به خاطر خطرناک و محرمانه بودن موضوع، بحث این پرونده قدغن شد.

رای الیوم اضافه می‌کند: تحلیل های نخست راجع به این موضوع حاکی از دستیابی رزمندگان گردان‌های القسام به این گنج خطرناک از داخل یکی از مراکز نظامی مجاور غزه در جریان عملیات طوفان الاقصی و انتقال آنها به غزه به شکل کاملا محرمانه است. به طور تلویحی، برخی فرماندهان القسام و سخنگوی آن از دستیابی به گنجی خبر دادند که چهره منطقه را به‌طور کلی تغییر و رژیم اسرائیل را به شدت در تنگنا قرار خواهد داد.

اما گنج مورد نظر چیست؟«نقشه تونل زیرزمینی غزه، مراکز نظامی مهم، شماره و محل جاسوسانی که به نفع رژیم اسرائیل فعالیت می‌کنند و بانک اهداف»، این جزئیات گنجی است که بسیاری از تحلیلگران و ناظران امور احتمال می‌دهند که به دست حماس افتاده و به عنوان برگه و اهرمی به مراتب قوی تر از اسیرانی است که در جریان عملیات به شهرک‌های اطراف غزه به چنگ آورده است.

به نوشته این روزنامه، اشغالگران صهیونیستی ادعا می‌کنند که به دنبال یافتن اسیرانی هستند که نزد مقاومت فلسطین است، اما واقعیت امر این است که این گنج امنیتی، دغدغه اصلی آن است و به همین علت کل منطقه را ویران می‌کنند تا این اطلاعات را به چنگ بیاورند یا آن را بسوزانند.

در همین حال، روزنامه ایندیپندنت به این موضوع پرداخته و به نقل از یک منبع جنبش حماس، آورده که این جنبش گنج امنیتی راهبردی هنگام حمله نیروهایش به مراکز صهیونیستی در مرز با غزه دست یافته است.

این منبع گفت: افسران سرویس اطلاعاتی و جاسوسی اسرائیل در روز حمله حماس، آماده ملاقات با کارگران غزه که در سرزمین های اشغالی کار می کردند، با هدف دستیابی به اطلاعات درباره مقاومت فلسطین بودند که با حمله رزمندگان حماس به دفاتر آنها و به چنگ آوردن پرونده ها و سیستم های رایانه مخصوص آنها، غافلگیر شدند.

این منبع افزود: این سیستم ها حامل اطلاعات بسیار زیادی است به حدی که رمزگشایی و تحلیل آن به ماه‌ها زمان نیاز دارد. این حادثه هنگام حمله به گذرگاه «ایرز» رخ داده و نیروهای مقاومت افسرانی از سازمان جاسوسی اسرائیل را بازداشت کرده اند که در گذرگاهی حضور داشتند که کارگران فلسطینی که در داخل اراضی اشغالی از آن استفاده می‌کنند.

حماس به فهرست اسامی آنها که با سرویس اطلاعاتی رژیم صهیونیستی همکاری می‌کنند و راههای ارتباط گیری با آنها و شیوه فعالیت و استقرار در غزه، دست یافته‌اند.

این منبع وابسته به حماس تاکید کرده که منتظر پایان جنگ است تا جاسوسان اسرائیلی را بازداشت کند و این یک ضربه امنیتی است که تاثیرش از حمله نظامی کمتر نیست.

 

منبع: تابناک

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
چالش فروش بی‌ضابطه دارو در فضای مجازی چالش فروش بی‌ضابطه دارو در فضای مجازی
دارو‌های تقلبی، مکمل‌های ورزشی غیرمجاز و محصولات بهداشتی بی‌نام و نشان، سلامت مردم را تهدید می‌کنند.
بررسی نظریه ترور ابراهیم رئیسی بررسی نظریه ترور ابراهیم رئیسی
منصوری در پاسخ به دلایلی شهادت مرحوم رئیسی گفت: شواهدی دال براینکه ترور یا خرابکاری باشد یافت نشده و اطلاع بیشتری از این موضوع نداریم.
اپراتور‌ها میوه انحصار می‌چینند، اما از بازار آزاد حرف می‌زنند! اپراتور‌ها میوه انحصار می‌چینند، اما از بازار آزاد حرف می‌زنند!
تصمیم برای افزایش ۷۵ درصدی قیمت اینترنت بدون بهبود ملموس در کیفیت، نشانگر بحرانی عمیق‌تر در سیاست‌گذاری ارتباطی ایران است.
اولین کشور دارای بزرگترین ناوگان پهپاد در سال ۲۰۲۵ کدام کشور بود؟ اولین کشور دارای بزرگترین ناوگان پهپاد در سال ۲۰۲۵ کدام کشور بود؟
ارتش‌های جهان با درک اهمیت تسلط هوایی و کنترل میدان نبرد، سرمایه‌گذاری گسترده‌ای در توسعه ناوگان پهپادی خود انجام داده‌اند. تا سال ۲۰۲۵، بسیاری از کشور‌ها به سرعت در حال خرید یا ساخت پهپاد‌هایی برای مأموریت‌های متنوع، از پهپاد‌های کوچک نظارتی گرفته تا سامانه‌های با برد بلند و ارتفاع بالا بوده‌اند.
ترامپ بین دو زن خواننده و سیاست مدار گیر کرده است ترامپ بین دو زن خواننده و سیاست مدار گیر کرده است
دونالد ترامپ بار دیگر با انتشار پیامی در پلتفرم «تروث سوشال» (Truth Social) خبرساز شد.
هجوم گردشگران خارجی به ایران هجوم گردشگران خارجی به ایران
معاون گردشگری وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گفت: جذب ۱۵ میلیون گردشگر خارجی یکی از اهداف مهم برنامه هفتم توسعه کشور در حوزه گردشگری است.
پاپ در واتیکان با اولین ایرانی دیدار کرد پاپ در واتیکان با اولین ایرانی دیدار کرد
سفیر ایران در واتیکان در دیدار امروز شنبه، ۲۷ اردیبهشت، دیپلمات‌های واتیکان با «پاپ لئوی چهاردهم» ابراز امیدواری کرد در دوره جدید رهبری واتیکان، زمینه‌های تازه‌ای برای گسترش تعاملات فرهنگی، مذهبی و دیپلماتیک میان جمهوری اسلامی ایران و دولت واتیکان فراهم شود.
برگزیده
سهم مخارج دولت از تولیدناخالص داخلی سهم مخارج دولت از تولیدناخالص داخلی
بررسی‌ها نشان می‌دهد سهم مخارج دولت از حجم اقتصاد در ایران نسبت به چند کشور مشابه پایین‌تر است. اینها درحالی است که به نظر می‌رسد دخالت دولت در امور اقتصادی ایران بسیار بالاتر از این ارقام است.
بررسی نظریه ترور ابراهیم رئیسی بررسی نظریه ترور ابراهیم رئیسی
منصوری در پاسخ به دلایلی شهادت مرحوم رئیسی گفت: شواهدی دال براینکه ترور یا خرابکاری باشد یافت نشده و اطلاع بیشتری از این موضوع نداریم.
پیام دکتر داوود زارعیان به مناسبت روز جهانی ارتباطات و روز ملی روابط عمومی پیام دکتر داوود زارعیان به مناسبت روز جهانی ارتباطات و روز ملی روابط عمومی
امروز ۲۷ اردیبهشت ماه، «روز ملی روابط‌عمومی» است؛ روزی برای قدردانی از تلاش‌های بی‌وقفه، پنهان و تاثیر‌گذار شما عزیزان و روزی برای طراحی و اعلام مسیر فعالیت‌مان در آینده
صفحه خبر بالای تصاویر