کد خبر: ۲۹۳۲۳
تاریخ انتشار: ۰۴ آبان ۱۴۰۲ - ۱۶:۴۲

نگرانی جهان عرب از مهاجرت اجباری فلسطینی‌ها؛ نکبتی دیگر در راه است؟

در میان هزاران حمله تنبیهی اسرائیل و وخامت فزاینده اوضاع انسانی در نوار غزه، ترس از تکرار نکبتی دیگر در سراسر منطقه احساس می‌شود.
نگرانی جهان عرب از مهاجرت اجباری فلسطینی‌ها؛ نکبتی دیگر در راه است؟

مخاطب 24-  علیرغم افزایش تلفات غیرنظامیان و وخامت فزاینده اوضاع انسانی، اسرائیل تعهد داده است که بمباران هوایی نوار غزه را تشدید کرده و آن را به یک عملیات چند جانبه بسط دهد. این در حالیست که اسرائیل می‌گوید به دنبال نابودی  جنبش حماس است.

به گفته س ان ان، با هزاران حمله تنبیهی اسرائیل، ترس از تکرار تاریخ - از نکبتی دیگر، نامی که اعراب برای اخراج دسته جمعی پس از جنگ اعراب و اسرائیل در سال 1948 استفاده می‌کنند - در سراسر منطقه احساس می‌شود.

در حالی‌که اسرائیل نگفته است که قصد دارد مردم غزه‌ را به سمت مصر یا نقاط دیگر براند، اما ترس از چنین چشم‌اندازی به وجود آمده است. این نگرانی پس از آن شدت گرفت که نیروهای دفاعی اسرائیل (IDF) از ساکنان غزه خواستند تا شمال نوار غزه را تخلیه کنند و به سمت جنوب حرکت کنند.

اظهارات آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه آمریکا مبنی بر این که ایالات متحده در حال مذاکره با مصر و اسرائیل برای ایجاد یک کریدور بشردوستانه در شبه جزیره سینای مصر، برای آمریکایی‌ها و غیرنظامیان فراری از غزه است نیز بر نگرانی‌ها افزوده است.

بلینکن روز یکشنبه در برنامه ان‌بی‌سی «ملاقات با مطبوعات» گفت که اسرائیل «منطقاً قصدی» برای اداره غزه ندارد.

اما احتمال آواره شدن صدها هزار فلسطینی دیگر به اجبار به کشورهای همسایه یا حتی دورتر، در سراسر جهان عرب محکوم شده است

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
ناامیدکننده، استقلال صفر - المحرق یک ناامیدکننده، استقلال صفر - المحرق یک
در پایان دومین مسابقه آسیایی استقلال در لیگ قهرمانان دو هواداران نتوانستند خشم خود را پنهان کنند و به تندی از خجالت بازیکنان و کادر فنی استقلال در آمدند
برنامه دولت برای مقابله با مکانیسم ماشه یکشنبه تصویب می‌شود برنامه دولت برای مقابله با مکانیسم ماشه یکشنبه تصویب می‌شود
سخنگوی دولت اعلام کرد برنامه جامع ایران برای مقابله با مکانیسم ماشه و کاهش فشار تحریم‌ها روز یکشنبه تصویب خواهد شد؛ برنامه‌ای با مأموریت‌های مشخص برای دستگاه‌ها.
تصمیم بزرگ حسن یزدانی؛ فردا تکلیف مشخص می‌شود تصمیم بزرگ حسن یزدانی؛ فردا تکلیف مشخص می‌شود
حسن یزدانی، ستاره کشتی جهان، فردا درباره بازگشت به تشک و احتمال پیوستن به تیم کشتی استقلال جویبار تصمیم نهایی خود را اعلام می‌کند.
پهپاد هوشمند آلمان؛ شکارچی بی‌صدا در آسمان اروپا پهپاد هوشمند آلمان؛ شکارچی بی‌صدا در آسمان اروپا
آلمان از پهپاد جنگی جدید “CA-۱ Europa” رونمایی کرد؛ پرنده‌ای هوشمند که با هوش مصنوعی، تصمیم‌گیری و همکاری گروهی در میدان نبرد را بر عهده می‌گیرد.
قیمت سکه و طلا امروز ۹ مهر ۱۴۰۴ + جدول کامل قیمت سکه و طلا امروز ۹ مهر ۱۴۰۴ + جدول کامل
آخرین نرخ‌های سکه و طلا امروز چهارشنبه ۹ مهر ۱۴۰۴ منتشر شد؛ شامل سکه امامی، بهار آزادی، نیم و ربع سکه و همچنین قیمت انس جهانی طلا.
انتصاب مدیرکل جدید صمت فارس؛ فرصتی برای رونق تولید و سرمایه‌گذاری انتصاب مدیرکل جدید صمت فارس؛ فرصتی برای رونق تولید و سرمایه‌گذاری
در نشستی با حضور اعضای حزب همبستگی دانش‌آموختگان فارس، انتصاب مدیرکل جدید صمت، بر حمایت از تولید، سرمایه‌گذاری و بهره‌برداری از ظرفیت‌های گردشگری استان تأکید شد.
سالمندی در عصر دیجیتال: از خرد کهن تا مبارزه با تنهایی سالمندی در عصر دیجیتال: از خرد کهن تا مبارزه با تنهایی
به مناسبت روز جهانی سالمندان، بررسی می شود: خرد کهن سالمندان در عصر دیجیتال چگونه با تنهایی مبارزه می‌کند؟ بررسی نیازهای عاطفی، نقش دولت‌ها، فناوری و راه‌حل‌های جهانی برای جامعه دوستدار سالمند
برگزیده
رسمی+ تصاویر عذرخواهی نتانیاهو از قطر در کاخ سفید منتشر شد رسمی+ تصاویر عذرخواهی نتانیاهو از قطر در کاخ سفید منتشر شد
کاخ سفید با انتشار گزارش تصویری، لحظه تماس تلفنی بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل، با نخست‌وزیر قطر را تأیید کرد؛ نتانیاهو در این تماس به‌طور رسمی بابت تجاوز هوایی اخیر با هدف ترور رهبران حماس عذرخواهی کرده است.
ادعای احمقانه ترامپ: ایران می‌تواند عضو توافق ابراهیم شود ادعای احمقانه ترامپ: ایران می‌تواند عضو توافق ابراهیم شود
ترامپ در جریان نشست خبری مشترک با نتانیاهو در کاخ سفید گفت: ما به حل یک مشکل قدیمی بسیار نزدیک شده‌ایم و به بررسی صلح در خاورمیانه به طور کلی و نه تنها توقف جنگ در غزه پرداختیم
سعید جلیلی و مدل توهین آمیز اعلام آمادگی‌اش برای مناظره با روحانی سعید جلیلی و مدل توهین آمیز اعلام آمادگی‌اش برای مناظره با روحانی
سعید جلیلی، مذاکره‌کننده اسبق برنامه هسته‌ای ایران که قطعنامه‌های متعددی در زمان او علیه کشورمان به تصویب رسید، به پیشنهاد مناظره حسن روحانی پاسخی جنجالی داد
صفحه خبر بالای تصاویر