کد خبر: ۲۹۳۸۲
تاریخ انتشار: ۰۵ آبان ۱۴۰۲ - ۱۶:۱۵
به مرحله خطرناکی می‌رسیم؛ آمریکا با ۳ نقشه در نبرد غزه شرکت دارد

مشعل: جنگ زمینی به غزه در راه است

خالد مشعل رئیس جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) در خارج فلسطین گفت که جنگ زمینی به نوار غزه در راه است.
مشعل: جنگ زمینی به غزه در راه است

مخاطب 24- مشعل با بیان اینکه جنگ زمینی به نوار غزه در راه است که به مرحله خطرناکی منجر خواهد شد، تاکید کرد آمریکا در نبرد غزه شرکت دارد.

او افزود: واشنگتن امروز در این نبرد با برنامه‌ریزی، مدیریت مشترک و مشارکت کیفی برای انجام یک جنگ زمینی شرکت دارد، زیرا (رژیم) اسرائیل نمی‌تواند شکست دیگری مانند شکست ۷ اکتبر را تحمل کند.

رئیس حماس در خارج فلسطین با اشاره به اینکه واشنگتن سه مسیر را دنبال می کند، خاطرنشان کرد: مسیر اول این است که زمینی وارد نشود و فرصت طولانی به (رژیم) اسرائیل داده شد تا غزه را از طریق هوایی مورد حمله قرار دهد؛ زیرا جو بایدن رئیس جمهور آمریکا گفته است که ما مدل موصل را می‌خواهیم نه فلوجه عراق، زیرا هزینه کمتری دارد.

مشعل افزود: اما مسیر دوم این است که واشنگتن با کارشناسان خود وارد می‌شود و نیروهای زبده دلتا را برای آزادسازی گروگان‌ها و ژنرال‌ها اعزام می‌کند و از مهمات مدرن و گاز اعصاب که باعث فلج شدن رزمندگان مقاومت در تونل‌ها می‌شود، استفاده می‌کند.

او اضافه کرد: همچنین مسیر سوم بعد از اتمام مسیر اول و دوم خواهد بود و این یک طرح تاکتیکی است که نیروهای اسرائیلی از دریا از سمت شمال یا به صورت کمربندی یا همه جانبه وارد غزه شوند و تلاش‌هایی که رژیم صهیونیستی برای نفوذ طی دو روز گذشته از سمت شرق خان یونس انجام داده، برای سنجش این موضوع بوده است.

به گفته مشعل، بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی نمی‌تواند بدون پیروزی جنگ را متوقف کند و بحران داخلی برای او در پی خواهد داشت؛ زیرا با فساد مواجه است و علی رغم بسیج همه نیروها هیچ پیروزی حاصل نشده است.

رئیس حماس در پایان گفت: در حال حاضر مذاکراتی برای آزادی اسرای بیشتر در جریان است.

نیروهای مقاومت فلسطین روز شنبه ۱۵ مهرماه برابر با هفتم اکتبر ۲۰۲۳ عملیات غافلگیر کننده‌ای با نام «طوفان الاقصی» را از غزه (جنوب فلسطین) علیه مواضع تل آویو آغاز کردند و رژیم اسرائیل برای تلافی و جبران شکست خود و توقف عملیات مقاومت، تمام گذرگاه‌های نوار غزه را بسته و در حال بمباران این منطقه است.

حمایت غرب از اسرائیل به بهانه دفاع از خود، عملا چراغ سبز و مجوزی برای رژیم صهیونیستی در ادامه کشتار بی‌رحمانه کودکان و زنان فلسطینی است.

منبع: همشهری آنلاین
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد
ترامپ پس از مذاکره با پوتین در آلاسکا اعلام کرد آتش‌بس راه‌حل نیست و تنها توافق صلح مستقیم می‌تواند جنگ روسیه و اوکراین را پایان دهد.
جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد
سخنگوی جبهه اصلاحات با انتقاد از تندرو‌ها گفت: حمید رسایی باید درباره دلایل ردصلاحیت در ادوار گذشته توضیح دهد و پاسخگوی عملکرد خود باشد.
مهلت طرح کالابرگ خانوار تا پایان شهریور ۱۴۰۴ مهلت طرح کالابرگ خانوار تا پایان شهریور ۱۴۰۴
طبق اعلام سامانه کالابرگ الکترونیکی، خانوار‌های دهک اول تا هفتم تنها تا پایان شهریور ۱۴۰۴ فرصت استفاده از اعتبار مرحله سوم این طرح را دارند.
ترامپ: جنگ اسرائیل علیه ایران هنوز پایان نیافته ترامپ: جنگ اسرائیل علیه ایران هنوز پایان نیافته
دونالد ترامپ در گفت‌و‌گو با فاکس نیوز اعلام کرد موضوع جنگ رژیم صهیونیستی با ایران را «تمام‌شده» نمی‌داند و آن را همچنان باز می‌بیند.
برگزیده
آخرین اخبار از مذاکرات روسیه و آمریکا با حضور ترامپ و پوتین در آلاسکا آخرین اخبار از مذاکرات روسیه و آمریکا با حضور ترامپ و پوتین در آلاسکا
مذاکرات دونالد ترامپ و ولادیمیر پوتین روسای جمهوری آمریکا و روسیه در ایالت آلاسکا عصر جمعه به وقت محلی (شرق آمریکا) آغاز شد؛ نشستی که می‌تواند نقطه عطفی در روابط آمریکا و روسیه باشد و مسیر تازه‌ای برای صلح یا تشدید منازعه اوکراین ترسیم کند.
نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه
تحقیقات قضایی در ترکیه پرده از نفوذ گسترده سایبری به اطلاعات شخصی و طبقه‌بندی‌شده ۱۷ نهاد دولتی از جمله سازمان اطلاعات و امنیت این کشور برداشت. تنها این سازمان، شاکی رسمی پرونده معرفی شده است.
راه حل هسته‌ای ظریف راه حل هسته‌ای ظریف
محمدجواد ظریف، وزیر خارجه پیشین ایران، پیشنهاد تشکیل یک مجمع جدید با حمایت سازمان ملل برای همکاری‌های هسته‌ای غیرنظامی در سراسر خاورمیانه و شمال آفریقا را مطرح کرده است؛ مجمعی که به اشتراک‌گذاری اورانیوم غنی‌شده و دستاورد‌های انرژی هسته‌ای صلح‌آمیز اختصاص دارد و در راستای پایان‌دادن به تهدید سلاح‌های هسته‌ای در منطقه طراحی شده است.
صفحه خبر بالای تصاویر