کد خبر: ۱۹۳۵۸
تاریخ انتشار: ۱۴ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۸:۳۶
مقام معظم رهبری:

همه ما نیازمندیم با ابعاد شخصیت باعظمت حضرت امام خمینی بیشتر آشنا شویم

کاروان زیارتی ذوب آهن اصفهان در سی و چهارمین سالگرد ارتحال ملکوتی امام (ره) حضور پرشوری داشت.
همه ما نیازمندیم با ابعاد شخصیت باعظمت حضرت امام خمینی بیشتر آشنا شویم

همه ما نیازمندیم با ابعاد شخصیت باعظمت حضرت امام خمینی بیشتر آشنا شویم

به گزارش مخاطب24 به نقل از شرکت ذوب آهن اصفهان: کاروان عاشقان روح الله اعزامی از ذوب آهن اصفهان امروز با حضور در بهشت زهرا و مرقد امام (ره) به دریای عاشقان و رهروان امام خمینی پیوسته ودر مراسم سالگرد ارتحال بنیانگذار کبیر جمهوری اسلامی ایران شرکت نمودند و به سخنان امام خامنه‌ای گوش جان سپردند.

مراسم بزرگداشت سی و چهارمین سالگرد ارتحال حضرت امام خمینی (ره)، همانند سال‌های گذشته با سخنان ارزشمند و حکیمانه رهبر معظم انقلاب اسلامی همراه بود. خلاصه‌ای از بیانات گهربار مقام معظم رهبری بدین شرح است:

- به نظر من نسل‌های جدید این کشور به آشنایی بیشتر با امام بزرگوار نیازمندند.

- همه ما نیازمندیم با ابعاد این شخصیت چندبعدی و باعظمت بیشتر آشنا شویم. این امر در پیشرفت و ادامه راه کمک خواهد کرد.

- اولین نکته این است که امام از سرآمدان تاریخ ماست نه فقط از سرآمدان روزگار ما. در میان بزرگان و اشخاص باعظمت برخی یک سروگردن از بقیه برترند و اینان سرآمد نام می‌گیرند.

- سرآمدان را نمی‌شود از حافظه تاریخ حذف کرد و این نکته مهم مورد توجه ماست. آنان را نه می‌شود حذف کرد و نه تحریف.

- رسانه‌های تبلیغاتی که روزبه‌روز مجهزتر می‌شوند می‌توانند شب را روز و روز را شب معرفی کنند و چهره‌های منور را هم بد جلوه دهند، اما این کف روی آب است. خورشید زیر ابر باقی نمی‌ماند.

- ابعاد شخصیت امام بزرگوار ما از ابن سینا و شیخ طوسی وسیعتر است. خصوصیاتی که در شکل‌گیری این شخصیت دخالت دارند به مراتب بیشتر از خصوصیات آن شخصیت‌های برجسته و سرآمدی است که یاد کردیم.

- امام هم در ایمان و تقوا سرآمد است، هم در استحکام شخصیت و قوت اراده، هم در قیام برای خدا و سیاست‌ورزی انقلابی و ایجاد تحول در نظام بشری سرآمد است و این‌ها همه تنها در امام بزرگوار جمع است.

- امام را هیچکس نمی‌تواند از حافظه تاریخ پاک کند نه امروز و نه در قرن‌های آتی. شاید چند صباحی دروغ‌پردازی و تحریف شخصیت شود، اما این خورشید را نمی‌توان پشت ابر نگه داشت.

- امام سه تحول بزرگ به وجود آورد؛ یکی در سطح کشور ایران، یکی در سطح امت اسلامی و یکی در سطح جهان. این سه تحول هیچکدام سابقه ندارد و شاید در آینده هم شبیه این‌ها را نتواند انسان پیش‌بینی کند که به وجود آید.

- تحول در سطح کشور به وجود آمدن انقلاب اسلامی بود. این انقلاب یک ساخت سیاسی سلطنتی را درهم شکست و مردم‌سالاری را جایگزین آن کرد. این انقلاب یک نظام دست‌نشانده و ذلیل در برابر قدرت‌ها را از میدان خارج کرد و یک نظام مستقل و متکی به عزت ملی را جایگزین آن کرد.

- این انقلاب استبداد را به آزادی بدل و هویت ملی و اعتماد به نفس را احیا کرد. این‌ها معجزه‌های انقلاب اسلامی است.

- ما مشکلات داشتیم، داریم و خواهیم داشت، اما آن‌چه می‌تواند مشکلات فعلی را برطرف کند، در گذشته هم حلال مشکلات بوده و در آینده هم علاج مشکلات باشد همین روحیه ما می‌توانیم است و انقلاب است که در کشور این روحیه را به وجود آورد.

- امام جریان بیداری اسلامی را در دنیای اسلام به راه انداخت. امروز امت اسلامی نسبت به دوران پیش از پیروزی انقلاب، پرتحرک‌تر، آماده‌تر، سرزنده‌تر است هرچند نیاز به کار بیشتر در این زمینه محسوس است.

- مسئله فلسطین بعد از این‌که به خیال صهیونیست‌ها و حامیان‌شان تمام‌شده تلقی می‌شد با حرکت امام بدل به کانون توجه ملت‌های مسلمان و مسئله اول جهان اسلام شده است.

- روز قدس نه فقط در ایران بلکه در پایتخت‌های جهان مسلمان و غیرمسلمان هم برگزار می‌شود و مردم از فلسطین حمایت می‌کنند.

- امام فضای معنویت و توجه معنوی را در سطح جهان ایجاد کرد، حتی در کشور‌های غیرمسلمان. البته این نکته آخری با واکنش شدید همان مراکز قدرت مواجه شده و امروز با انگیزه بیشتر تهاجم به معنویت را در دنیا با شیوه‌های مخصوص خود پیش می‌برند و برخی شیوه‌هایشان آنقدر مفتضح است که انسان از نام‌بردن آن‌ها خجالت می‌کشد.

- امام این کار‌های بزرگ را به پشتیبانی و کمک کدام عامل سخت‌افزاری یا نرم‌افزاری انجام داد؟ امام عامل کمک‌کننده سخت‌افزاری نداشت؛ امام نه پول داشت، نه رادیو داشت و نه خبرگزاری، امام یک نوار یا یک برگ کاغذ داشت تا صدایش را به مردم و جهان برساند.

- عامل نرم‌افزاری امام، اما ایمان و امید بود؛ آنچه امام را در این راه پیش برد.

- وقتی ایمان به خدا را در مسائل عینی و مبارزه با استکبار مطرح می‌کنیم، معنای ویژه‌ای دارد و در این مقام به معنای ایمان به وعده‌های الهی است.

- اعتماد به وعده الهی است که گام مستحکم امام را در این راه به حرکت درمی‌آورد.

- برخی به غلط تعبیر کردند که امام جمله مردم‌سالاری را از روی رودربایستی مطرح کردند، اما امام اهل رودربایستی نبود و با اعتقاد خود این مردم‌سالاری را مطرح کردند.

- همان رئیس جمهوری اولی که امام به او رأی نداده بود وقتی مردم به او رأی دادند امام او را تنفیذ کرد؛ چرا که مردم به او رأی داده بودند و امام به رأی مردم معتقد بود.

- امام بسیار اهل امید بود و هرگز دچار یأس نمی‌شد. امید و ایمان روی هم تاثیر می‌گذارد و یکدیگر را تقویت می‌کند.

- وقتی می‌گوییم امید یعنی آن حالتی که با حرکت همراه است، با تنبلی و سکون نمی‌سازد؛ اینکه کسی بنشیند و در عین حال امیدوار باشد به سر منزل مقصود برسد نشدنی است.

- امروز امام به ما چه توصیه‌ای می‌کند؟ ما راه طولانی و کار‌های بزرگی در پیش داریم و یقیناً بزرگترین توصیه امام ادامه راه او و حفظ میراث اوست. ما باید همان سه تحول امام در کشور، در جهان اسلام و سطح جهان را دنبال کنیم.

- در دوران هوش مصنوعی و کوانتوم و اینترنت نمی‌شود با همان ابزار‌های چهل سال قبل کار کرد باید ابزار‌ها متناسب با زمان باشند، اما آنچه تغییر نمی‌کند جبهه‌بندی‌هاست.

- آنچه می‌تواند مثل دره خطرناکی در برابر حرکت ما ورود کند این است که ما این جبهه‌بندی را فراموش کنیم. هر زمان فراموش کردیم، ضربه خوردیم.

- اصلاح کار ملت ایران وابسته به همان تحولاتی است که امام پایه‌گذاری کرد که دشمنان سرسخت و پربغض و کینه‌ای دارد.

- ملت ایران به همان نرم‌افزاری نیاز دارد که امام در وجود خود داشت و به مردم توصیه می‌کرد؛ یعنی ایمان و امید.

- دشمنی استکبار با ایران با عقب‌نشینی‌های موضعی کنار نمی‌رود. در موارد متعدد عقب‌نشینی‌های ما موجب شد آنان جلو بیایند.

- در برخی دولت‌های این چند دهه بودند کسانی که عقیده داشتند در مواردی باید به جبهه مقابل امتیاز داد و عقب‌نشینی کرد. در یکی از همین کشور‌ها برای رئیس‌جمهوری ما کیفرخواست و دادگاه غیابی برگزار کردند. ایران را در یکی از همین دوره‌ها محور شرارت خواندند.
دشمنان می‌خواهند ایران را به دوران پیش از انقلاب بازگرداند که پیش آنان دست دراز کنیم و وابسته باشیم. آنان به این عقب‌نشینی‌ها راضی نمی‌شوند.

- هرکس می‌خواهد مشکلات کشور و مسائل معیشتی را برطرف کند و به دنبال تقویت جایگاه ایران در نظم جدید جهانی است باید برای ترویج امید و ایمان تلاش کند. این همه حرف من با نخبگان، با همه آحاد مردم و مجموعه‌های سیاسی است.

- آخرین تلاش دشمن - البته تا حالا، در آینده تلاش‌هایی خواهند داشت - همین اغتشاشات پاییز سال گذشته بود. طراحی این اغتشاشات در اتاق‌های فکر کشور‌های غربی انجام شد. پشتیبانی مالی و رسانه‌ای و تسلیحاتی به وسیله دستگاه‌های امنیتی غربی انجام شد و پادویی آن را برخی عناصر خائنی که پشت به وطن کرده بودند انجام دادند. شدند مزدور و عامل دشمنان ایران نه فقط دشمنان جمهوری اسلامی.

- یک عده هم پیاده‌نظام این‌ها شدند، تعدادی مغرض، برخی غافل و جمعی اراذل و اوباش.

- رسانه‌های خارجی بی‌رودربایستی حرکت مسلحانه داخل ایران، شعار تجزیه‌طلبی، شیوه ساخت مواد آتش‌زا را ترویج و تبلیغ می‌کردند. در داخل اراذل و اوباش اینجور حرکت کردند و افراد مغرض آنجور شعار دادند و برخی از سیاستمداران غربی با این عناصر عکس یادگاری گرفتند. فکر می‌کردند کار تمام شده است، احمق‌ها بازهم مردم ایران را نشناختند. ملت ایران به آن‌ها و فراخوانشان اعتنایی نکرد، اما به همه این هشدار داده شد از کید دشمن غفلت نکنیم.

- سعی دشمن این است که جوان ایرانی را ناامید کند، در کشور مشکلاتی هست، مشکل تورم، مشکل گرانی و مشکلات معیشتی وجود دارد که همه قابل‌رفع است، اما دشمن می‌خواهد این‌ها را به ابزاری برای خاموشی نور امید در دل جوانان بدل کند.

- ما مشکلاتی داریم، اما در مقابل آن حوادثی داریم که همه امیدآفرین است. دشمن نمی‌خواهد بگذارد که ما این پدیده‌های امیدآفرین را ببینیم.

- پیشرفت‌های کشور در علم و فناوری، زیرساخت‌های کشاورزی و حمل و نقل، تربیت نیروی انسانی و کشاندن فعالیت‌های عمرانی به نقاط دوردست کشور، در سیاست بین‌المللی و اعتلای عزت ملی و اقتدار نظامی و دفاعی کشور، همه حقایق امیدساز است و دشمن می‌خواهد ما این‌ها را از یاد ببریم و جوانان ما از آن باخبر نشوند.

- برخی دوست دارند در امیدواری شما با ذکر این مشکلات، خدشه کنند. اگر از امید سخن بگویید می‌گویند شما از واقعیات خبر ندارید. چطور ممکن است از واقعیت خبر نداشت؟ این واقعیات که می‌گویند همان مشکلات معیشتی است و همه از آن خبر دارند و از آن رنج می‌برند و در این شکی نیست.

- برخی برای اینکه امید را در دل‌ها بکشند اشاره می‌کنند به اینکه در لایه‌های اجتماعی کسانی هستند که دغدغه دین و ایمان انقلاب ندارند، بله مخصوص به امروز هم نیست.

- در دهه ۶۰ هم که جبهه‌ها آنجور مملو از جوانان مومن بود عده‌ای در شهر‌های بزرگ و تهران بیخیال و بی‌اعتنا بودند و نه تنها احساس مسئولیت نمی‌کردند که مسئولان را مسخره هم می‌کردند.

- امروز هم هستند کسانی که نه به اسلام و انقلاب و نه به تعهد ایرانی حتی پایبند نیستند، ولی ملت ایران این‌ها نیستند.

- امروز در سرتاسر کشور هزاران هسته مقاومت در مساجد و هیئت‌ها داریم. از این هسته‌های مقاومت جوانانی برمی‌خیزند که مدافع حرم، مدافع امنیت و بسیجی دانشجو می‌شوند.

- در چنین شرایطی که دشمن شمشیر را از رو بسته است، دانشجوی انقلابی در فلان دانشگاه فحش ناموسی می‌شنود، اما از میدان خارج نمی‌شود. طلبه بسیجی زیر شکنجه به شهادت می‌رسد، اما حاضر نیست حرفی که دشمن می‌خواهد را بر زبان جاری کند.

- ما همه وظیفه داریم، نخبگان و هسته‌های انقلابی و فعالان دانشگاهی و حوزوی و صاحبان جایگاه‌های اجتماعی به ویژه کسانی که حرفشان به گوش مردم می‌رسد وظیفه دارند که ایمان و امید را تقویت و شبهه‌ها را برطرف و شیوه‌های دشمن را در شبهه‌افکنی خنثی کنند که یکی از آن‌ها بدبین کردن جوانان به مسئولان کشور، به یکدیگر، به حرکت سیاسی و اقتصادی کشور است.

- یکی از شیوه‌های دشمن بدبین کردن به انتخابات است که من در آینده انشاالله درباره آن صحبت خواهم کرد. این انتخابات بسیار مهم است و دشمن از همین حالا توپخانه‌های خود را به طرف این انتخابات روشن کرده و مشغول بمباران انتخاباتی است که ۹ ماه با آن فاصله داریم.

- باید ملت ایران و جوانان عزیز این هوشیاری، بیداری و انگیزه و ایمان و امید را روزبه‌روز افزایش دهند و دشمن را ناکام کنند.

برچسب ها: ذوب آهن اصفهان
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
فرونشست پارکینگ در قیطریه ۳ خودرو را بلعید فرونشست پارکینگ در قیطریه ۳ خودرو را بلعید
سخنگوی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهر تهران، از یک مورد حادثه فروکش کردن کف پارکینگ ساختمان مسکونی خبر داد.
مُسکنی که خطر خونریزی داخلی را افزایش می‌دهد مُسکنی که خطر خونریزی داخلی را افزایش می‌دهد
افرادی که از دارو‌های رقیق‌کننده خون استفاده می‌کنند، در صورت مصرف دارو‌های ضدالتهاب غیراستروئیدی (NSAID) مانند ایبوپروفن یا ناپروکسن، دو برابر با خطر خونریزی داخلی مواجهند.
ضبط سلمان فارسی از سر گرفته شد ضبط سلمان فارسی از سر گرفته شد
سریال «سلمان فارسی» که ضبط آن متوقف شده بود با بازگشت میرباقری ـ کارگردان ـ از سر گرفته شد
جشن تولد امیر قلعه نویی در قصرش جشن تولد امیر قلعه نویی در قصرش
امیر قلعه‌نویی، سرمربی تیم ملی فوتبال ایران، تولد ۶۱ سالگی‌اش را در منزلش که بی‌شباهت به قصر نیست و در کنار پسرش جشن گرفت.
لامبورگینی ۲ میلیون دلاری که یک ایرانی ساخت لامبورگینی ۲ میلیون دلاری که یک ایرانی ساخت
وناتوس رونوشت منصوری از شاسی بلند اوروس لامبورگینی است. تمامی ابعاد لامبورگینی وناتوس منصوری دقیقا مشابه نسخه استاندارد لامبورگینی اوروس است با این تفاوت که ستون دوم یا «B» حدود ۲۰۰ میلیمتر عقب‌تر رفته است.
واکسیناسیون عمومی علیه HPV ضروری است؟ واکسیناسیون عمومی علیه HPV ضروری است؟
اخیرا در برخی صفحات مجازی افراد تشویق به دریافت واکسن HPV می‌شوند؛ اظهاراتی که در برخی مواقع غیر علمی و نادرست هستند
درمان پف زیر چشم چیست درمان پف زیر چشم چیست
پف زیر چشم واقعا آزاردهنده است و ظاهر فرد مبتلا را خسته و پیر نشان می‌دهد. اما چگونه می‌توان از شر آن خلاص شد؟
صفحه خبر بالای تصاویر