کد خبر: ۱۶۹۵۴
تاریخ انتشار: ۱۷ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۱:۰۰
تاکید معاون درمان وزارت بهداشت:

اعلام پایان وضعیت اضطراری به معنای پایان کرونا نیست

سعید کریمی تاکید کرد: اعلام پایان وضعیت اضطراری کرونا به هیچ عنوان به معنای پایان وجود کرونا نیست؛ سازمان بهداشت جهانی تنها "شرایط اضطراری" را پایان یافته اعلام کرده است.
اعلام پایان وضعیت اضطراری به معنای پایان کرونا نیست

اعلام پایان وضعیت اضطراری به معنای پایان کرونا نیست

مخاطب24:سعید کریمی درباره اعلام پایان وضعیت اضطراری کرونا از سوی سازمان جهانی بهداشت، گفت: سازمان بهداشت جهانی بر اساس دستورالعمل‌های خود این نتیجه‌گیری را کرد و خیلی هم زود این اتفاق نیفتاده است؛ بیش از سه سال از آغاز همه‌گیری کووید۱۹ گذشته است و ویروس‌ها هم معمولا به همین شیوه عمل می‌کنند که پس از مدتی سرایت پذیری آن‌ها افزایش یافته، اما کشندگی آن‌ها کاهش می‌یابد و به این ترتیب به بیماری‌هایی تبدیل می‌شوند که دیگر حالت پاندمی و جهانی ندارند و ممکن است در برخی محل‌ها وجود داشته باشند.

وی با تاکید بر اینکه اعلام پایان وضعیت اضطراری کرونا به هیچ عنوان به معنای پایان وجود کرونا نیست، اظهار کرد: همانطور که آنفلوآنزایی که ۱۰۰ سال پیش بروز پیدا کرد، هنوز تمام نشده است، کرونا هم تمام نمی‌شود و نیاز به رعایت دارد. سازمان بهداشت جهانی تنها "شرایط اضطراری" را پایان یافته اعلام کرده است.

او ادامه داد: توصیه ما این است که افرادی که بیماری زمینه‌ای دارند حتما از خود مراقبت کنند؛ چراکه خودمراقبتی مهم‌ترین اصل است. افراد عادی شاید با ابتلا به ویروس دچار مشکل خاصی نشوند، اما یک بیمار زمینه‌ای ممکن است شرایط سختی را تجربه کند و کارش به بستری در ICU و مرگ و میر برسد؛ به همین دلیل ماسک زدن در فضای سربسته و حفظ فاصله فیزیکی ضرورت دارد.

کریمی با اشاره به اینکه هر دستورالعمل مقابله‌ای با بیماری ممکن است بعد از مدتی بسته به شرایط تغییر کند، بیان کرد: آخرین دستورالعمل ما این بود که در فضای باز استفاده از ماسک لازم نیست و در مورد واکسن هم توصیه این بوده است که افراد بالای ۱۸ سال پس از شش ماه از تزریق آخرین دز واکسن و یا به طور کلی سالی یکبار اقدام به تزریق واکسن کنند.

وی درباره وضعیت فعلی بروز کرونا در کشور نیز به ایسنا گفت: خوشبختانه روند بیماری کاهشی است و از حدود هفتم فروردین که قله پیک موج هشتم را داشتیم تا کنون روند کاهش داشته است. نمی‌توان گفت این موج تمام شده است، چون دیدیم که موجی دو کوهانه بوده است، ولی اگر پروتکل‌ها به خوبی رعایت شود به نظر می‌رسد که نزدیک به شرایط با ثبات هستیم.

معاون در مان وزارت بهداشت با تاکید بر این که نمی‌توان از بروز موج نهم بیماری پیش‌بینی داشت، اظهار کرد: این موضوع وابسته به این که است که جهش جدیدی از بیماری اتفاق افتد یا خیر؟ اما فعلا در شیب نزولی بیماری قرار داریم.

منبع: ایسنا

برچسب ها: کرونا
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
فرونشست پارکینگ در قیطریه ۳ خودرو را بلعید فرونشست پارکینگ در قیطریه ۳ خودرو را بلعید
سخنگوی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهر تهران، از یک مورد حادثه فروکش کردن کف پارکینگ ساختمان مسکونی خبر داد.
مُسکنی که خطر خونریزی داخلی را افزایش می‌دهد مُسکنی که خطر خونریزی داخلی را افزایش می‌دهد
افرادی که از دارو‌های رقیق‌کننده خون استفاده می‌کنند، در صورت مصرف دارو‌های ضدالتهاب غیراستروئیدی (NSAID) مانند ایبوپروفن یا ناپروکسن، دو برابر با خطر خونریزی داخلی مواجهند.
ضبط سلمان فارسی از سر گرفته شد ضبط سلمان فارسی از سر گرفته شد
سریال «سلمان فارسی» که ضبط آن متوقف شده بود با بازگشت میرباقری ـ کارگردان ـ از سر گرفته شد
جشن تولد امیر قلعه نویی در قصرش جشن تولد امیر قلعه نویی در قصرش
امیر قلعه‌نویی، سرمربی تیم ملی فوتبال ایران، تولد ۶۱ سالگی‌اش را در منزلش که بی‌شباهت به قصر نیست و در کنار پسرش جشن گرفت.
لامبورگینی ۲ میلیون دلاری که یک ایرانی ساخت لامبورگینی ۲ میلیون دلاری که یک ایرانی ساخت
وناتوس رونوشت منصوری از شاسی بلند اوروس لامبورگینی است. تمامی ابعاد لامبورگینی وناتوس منصوری دقیقا مشابه نسخه استاندارد لامبورگینی اوروس است با این تفاوت که ستون دوم یا «B» حدود ۲۰۰ میلیمتر عقب‌تر رفته است.
واکسیناسیون عمومی علیه HPV ضروری است؟ واکسیناسیون عمومی علیه HPV ضروری است؟
اخیرا در برخی صفحات مجازی افراد تشویق به دریافت واکسن HPV می‌شوند؛ اظهاراتی که در برخی مواقع غیر علمی و نادرست هستند
درمان پف زیر چشم چیست درمان پف زیر چشم چیست
پف زیر چشم واقعا آزاردهنده است و ظاهر فرد مبتلا را خسته و پیر نشان می‌دهد. اما چگونه می‌توان از شر آن خلاص شد؟
برگزیده
چرا رابطه جنسی و خوردن و آشامیدن در ایستگاه فضایی بین المللی ممنوع شده چرا رابطه جنسی و خوردن و آشامیدن در ایستگاه فضایی بین المللی ممنوع شده
ایستگاه فضایی بین‌المللی (ISS) پیچیده‌ترین ماشین ساخته بشر است که با همکاری نزدیک پنج آژانس فضایی بزرگ دنیا یعنی ناسا، روسکازموز، آژانس فضایی اروپا، آژانس اکتشافات فضایی ژاپن و آژانس فضایی کانادا طراحی و ساخته شده است، اینجا برخی کارهای ممنوعه برای فضانوردان در ایستگاه فضایی بین المللی (ISS) را معرفی می‌کنیم
بدخوابی در دهه پنجم زندگی چه عواقبی دارد؟ بدخوابی در دهه پنجم زندگی چه عواقبی دارد؟
خواب کافی و باکیفیت بر عملکرد شناختی مغز تاثیر می‌گذارد.
سردرد‌هایی که باید جدی گرفت سردرد‌هایی که باید جدی گرفت
یک متخصص مغز و اعصاب با بیان اینکه سردرد یک شکایت شایع است که تقریباً همه افراد آن را تجربه می‌کنند، گفت: برخی موارد خاص سردرد باید مورد توجه قرار گیرند.
صفحه خبر بالای تصاویر