کد خبر: ۵۸۴۰۳
تاریخ انتشار: ۱۲ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۵:۱۱

از کمک میکروب‌ها به انسان‌ها چه می‌دانید؟

براساس یک مطالعه جدید، فضانوردانی که برای مدت طولانی در زیستگاه‌های فضایی ایزوله و ضدعفونی شده زندگی می‌کنند، اگر در معرض انواع بیشتری از میکروب‌های زمین قرار بگیرند، سالم‌تر می‌مانند.
از کمک میکروب‌ها به انسان‌ها چه می‌دانید؟

مخاطب۲۴- راب نایت (Rob Knight)، یکی از نویسندگان این مطالعه و استاد دانشگاه کالیفرنیا، سن دیگو، می‌گوید: محیط‌های استریل در واقع امن‌ترین محیط‌ها نیستند. قرار گرفتن در معرض میکروب‌های مفید در محیط برای حفظ سلامتی مهم است و این تعجب‌آور نیست، زیرا ما به عنوان انسان میلیون‌ها سال است که با آن میکروب‌های محیطی تکامل یافته‌ایم.

بیشتر بخوانید


 به نقل از اسپیس، فضانوردان در ایستگاه فضایی بین المللی (ISS) با فشار‌های منحصر به فردی مواجه می‌شوند که بر عملکرد بدن آنها تاثیر می‌گذارد. اینها شامل قرار گرفتن در معرض ریزگرانش و تشعشات است که بر پاسخ‌های ایمنی آنها تاثیر می‌گذارد. طبق تحقیقات ناسا، بدن انسان با سیستم ایمنی سالم باید سخت‌تر در فضا کار کند تا بر همان عفونتی غلبه کند که مبارزه با آن روی زمین برای آن نسبتا آسان‌تر است.

مطالعات قبلی بیماری مداومی را که فضانوردان در ایستگاه فضایی بین‌المللی گزارش داده‌اند، مانند بثورات پوستی، زخم‌های سرد و برخی آلرژی‌های غیر معمول را به سیستم ایمنی بدنشان نسبت داده بود. با در نظر گرفتن این موضوع، مطالعه جدیدی که توسط نایت و همکارانش انجام شد، نشان می‌دهد که می‌توان سیستم ایمنی و سلامت کلی فضانوردان را بدون به خطر انداختن بهداشت آنها، با معرفی عمدی جوامع متنوعی از میکروب‌ها از خاک و آب که هزاران سال با انسان‌ها همزیستی کرده‌اند، تقویت کرد.

یافته‌های این تیم مبتنی بر تجزیه و تحلیل ۸۰۳ نمونه سطح است که در بخش ایالات متحده از ایستگاه فضایی بین‌المللی استفاده شده است، که منجر به ایجاد بزرگترین مجموعه داده‌ای شد که مناظر میکروبی و شیمیایی این زیستگاه فضایی را نشان می‌داد. نتایج نشان داد که حضور جوامع میکروبی تا حد زیادی به محیط آنها اختصاص دارد. به عنوان مثال، میکروب‌های مواد غذایی در غذاخوری‌ها و مکان‌های نگهداری مواد غذایی شایع بودند.

مقایسه این نمونه‌ها با هزاران نمونه جمع‌آوری‌شده در روی زمین، وجود مواد شیمیایی در سراسر ایستگاه فضایی بین‌المللی را نشان می‌دهد که از محصولات تمیزکننده و ضدعفونی‌کننده‌ها، مشابه فضا‌های صنعتی و ایزوله روی سیاره ما مانند بیمارستان‌ها به دست می‌آیند. به طور کلی، این بررسی منعکس کننده از دست رفتن تنوع میکروبی در ایستگاه بین‌المللی فضایی است، که نگرانی قابل‌توجهی است و نشان می‌دهد ایستگاه فضایی در حمایت از ایمنی فضانوردان بهینه نیست.

نایت می‌گوید: امیدواریم این تحقیق به هدایت مطالعات آینده کمک کند که فضانوردان را در طول سفر‌های فضایی طولانی مدت و استعمار فضا حفظ می‌کنند.

پیش از معرفی میکروب‌های جدید به محیط ایستگاه فضایی بین‌المللی مانند میکروب‌های موجود در خاک و آب زمین، دانشمندان باید ارزیابی کنند که آیا میکروب‌هایی که معمولا برای سلامت انسان بی‌ضرر هستند می‌توانند در فضا مضر واقع شوند یا خیر. نایت خاطرنشان کرد: این خطر بالقوه ممکن است از کاهش تنوع میکروبی یا افزایش نرخ جهش ناشی از تشعشعات ناشی شود. این عوامل را می‌توان قبل از انجام آزمایش‌های فضایی پرهزینه روی زمین آزمایش کرد.

برچسب ها: میکروب
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
عراقچی: نتانیاهو کارشکنی مخرب است که دیگر آبرویی برایش نمانده عراقچی: نتانیاهو کارشکنی مخرب است که دیگر آبرویی برایش نمانده
سید عباس عراقچی، وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در شبکه اجتماعی ایکس در واکنش به ادعا‌های فاکس نیوز در خصوص کشف تأسیسات هسته‌ای مخفی در ایران، نوشت: با شروع مجدد گفت‌و‌گو‌های غیرمستقیم ایران و آمریکا، «تصاویر ترسناک ماهواره‌ای» بیشتری خیلی دقیق و حساب شده در حال انتشار هستند.
ایرانی‌ها باهوش‌تر از آمریکایی‌ها! ایرانی‌ها باهوش‌تر از آمریکایی‌ها!
در جدیدترین فهرست "میانگین ضریب هوشی" (IQ) در سال ۲۰۲۵، ایرانی‌ها با میانگین ۱۰۶.۳۰ در جایگاه چهارم جهان قرار گرفتند. این رده بندی ضریب هوشی ایرانیان را بالاتر از مردم روسیه، آمریکا، کانادا و سوئیس اعلام کرد
تحریم‌های جدید علیه ایران با تمرکز بر صادرات نفت تحریم‌های جدید علیه ایران با تمرکز بر صادرات نفت
وزارت خزانه‌داری آمریکا با انتشار بیانیه‌ای از اعمال تحریم‌های جدید علیه ایران با تمرکز بر صادرات نفت این کشور و همچنین چند شرکت و بندر در چین خبر داد.
وزارت آموزش‌وپرورش و وزارت بهداشت در آزمون استخدامی خرداد ماه جذب نیرو دارند وزارت آموزش‌وپرورش و وزارت بهداشت در آزمون استخدامی خرداد ماه جذب نیرو دارند
مهم‌ترین دستگاه‌هایی که در این آزمون اقدام به جذب نیرو خواهند کرد، وزارت آموزش‌وپرورش و وزارت بهداشت هستند.
برخی از کارگران فاقد شناسنامه بودند برای همین یافتن خانواده ها سخت است برخی از کارگران فاقد شناسنامه بودند برای همین یافتن خانواده ها سخت است
دبیر اجرایی خانه کارگر هرمزگان گفت: هنوز ۱۱ کارگر اسکله شهید رجایی مفقودند و اطلاعی از سرنوشت این کارگران در دست نیست
نمایشگاه کتاب بروید و یارانه کتاب بگیرید نمایشگاه کتاب بروید و یارانه کتاب بگیرید
تمام بازدیدکنندگان سی‌وششمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران می‌توانند برای نخستین‌بار در این رویداد، از یارانه خرید کتاب استفاده کنند.
ساعت کاری جدید بانک‌ها اعلام شد ساعت کاری جدید بانک‌ها اعلام شد
ساعت خدمت‌رسانی به مشتریان بانک‌ها از روز شنبه ۲۰ اردیبهشت ماه از ساعت ۶:۳۰ الی ۱۳ می‌باشد.
برگزیده
ثروتمندترین پادشاهان تاریخ جهان را بشناسید ثروتمندترین پادشاهان تاریخ جهان را بشناسید
در طول تاریخ، پادشاهان و حاکمان از روش‌های مختلفی برای افزایش ثروت خود و کشورشان استفاده کردند. این راه‌ها شامل فتوحات نظامی، تجارت بین‌المللی و ازدواج‌های استراتژیک می‌شد. هرکدام از این روش‌ها تأثیرات عمیقی بر توسعه اقتصادی و قدرت سیاسی کشور‌ها داشت. در ادامه نگاهی به ۷ تن از پادشاهان ثروتمند تاریخ می‌اندازیم
ایرانی‌ها باهوش‌تر از آمریکایی‌ها! ایرانی‌ها باهوش‌تر از آمریکایی‌ها!
در جدیدترین فهرست "میانگین ضریب هوشی" (IQ) در سال ۲۰۲۵، ایرانی‌ها با میانگین ۱۰۶.۳۰ در جایگاه چهارم جهان قرار گرفتند. این رده بندی ضریب هوشی ایرانیان را بالاتر از مردم روسیه، آمریکا، کانادا و سوئیس اعلام کرد
خستگی غیرعادی علامت سکته قلبی است خستگی غیرعادی علامت سکته قلبی است
متخصص قلب و عروق گفت: از علائم کمتر شناخته‌شده بیماری قلبی در زنان می‌توان به تنگی نفس یا خستگی غیرعادی اشاره کرد و همین تفاوت در علائم باعث می‌شود بیماری قلبی در زنان دیرتر تشخیص داده شود.
صفحه خبر بالای تصاویر