کد خبر: ۵۸۴۰۳
تاریخ انتشار: ۱۲ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۵:۱۱

از کمک میکروب‌ها به انسان‌ها چه می‌دانید؟

براساس یک مطالعه جدید، فضانوردانی که برای مدت طولانی در زیستگاه‌های فضایی ایزوله و ضدعفونی شده زندگی می‌کنند، اگر در معرض انواع بیشتری از میکروب‌های زمین قرار بگیرند، سالم‌تر می‌مانند.
از کمک میکروب‌ها به انسان‌ها چه می‌دانید؟

مخاطب۲۴- راب نایت (Rob Knight)، یکی از نویسندگان این مطالعه و استاد دانشگاه کالیفرنیا، سن دیگو، می‌گوید: محیط‌های استریل در واقع امن‌ترین محیط‌ها نیستند. قرار گرفتن در معرض میکروب‌های مفید در محیط برای حفظ سلامتی مهم است و این تعجب‌آور نیست، زیرا ما به عنوان انسان میلیون‌ها سال است که با آن میکروب‌های محیطی تکامل یافته‌ایم.

بیشتر بخوانید


 به نقل از اسپیس، فضانوردان در ایستگاه فضایی بین المللی (ISS) با فشار‌های منحصر به فردی مواجه می‌شوند که بر عملکرد بدن آنها تاثیر می‌گذارد. اینها شامل قرار گرفتن در معرض ریزگرانش و تشعشات است که بر پاسخ‌های ایمنی آنها تاثیر می‌گذارد. طبق تحقیقات ناسا، بدن انسان با سیستم ایمنی سالم باید سخت‌تر در فضا کار کند تا بر همان عفونتی غلبه کند که مبارزه با آن روی زمین برای آن نسبتا آسان‌تر است.

مطالعات قبلی بیماری مداومی را که فضانوردان در ایستگاه فضایی بین‌المللی گزارش داده‌اند، مانند بثورات پوستی، زخم‌های سرد و برخی آلرژی‌های غیر معمول را به سیستم ایمنی بدنشان نسبت داده بود. با در نظر گرفتن این موضوع، مطالعه جدیدی که توسط نایت و همکارانش انجام شد، نشان می‌دهد که می‌توان سیستم ایمنی و سلامت کلی فضانوردان را بدون به خطر انداختن بهداشت آنها، با معرفی عمدی جوامع متنوعی از میکروب‌ها از خاک و آب که هزاران سال با انسان‌ها همزیستی کرده‌اند، تقویت کرد.

یافته‌های این تیم مبتنی بر تجزیه و تحلیل ۸۰۳ نمونه سطح است که در بخش ایالات متحده از ایستگاه فضایی بین‌المللی استفاده شده است، که منجر به ایجاد بزرگترین مجموعه داده‌ای شد که مناظر میکروبی و شیمیایی این زیستگاه فضایی را نشان می‌داد. نتایج نشان داد که حضور جوامع میکروبی تا حد زیادی به محیط آنها اختصاص دارد. به عنوان مثال، میکروب‌های مواد غذایی در غذاخوری‌ها و مکان‌های نگهداری مواد غذایی شایع بودند.

مقایسه این نمونه‌ها با هزاران نمونه جمع‌آوری‌شده در روی زمین، وجود مواد شیمیایی در سراسر ایستگاه فضایی بین‌المللی را نشان می‌دهد که از محصولات تمیزکننده و ضدعفونی‌کننده‌ها، مشابه فضا‌های صنعتی و ایزوله روی سیاره ما مانند بیمارستان‌ها به دست می‌آیند. به طور کلی، این بررسی منعکس کننده از دست رفتن تنوع میکروبی در ایستگاه بین‌المللی فضایی است، که نگرانی قابل‌توجهی است و نشان می‌دهد ایستگاه فضایی در حمایت از ایمنی فضانوردان بهینه نیست.

نایت می‌گوید: امیدواریم این تحقیق به هدایت مطالعات آینده کمک کند که فضانوردان را در طول سفر‌های فضایی طولانی مدت و استعمار فضا حفظ می‌کنند.

پیش از معرفی میکروب‌های جدید به محیط ایستگاه فضایی بین‌المللی مانند میکروب‌های موجود در خاک و آب زمین، دانشمندان باید ارزیابی کنند که آیا میکروب‌هایی که معمولا برای سلامت انسان بی‌ضرر هستند می‌توانند در فضا مضر واقع شوند یا خیر. نایت خاطرنشان کرد: این خطر بالقوه ممکن است از کاهش تنوع میکروبی یا افزایش نرخ جهش ناشی از تشعشعات ناشی شود. این عوامل را می‌توان قبل از انجام آزمایش‌های فضایی پرهزینه روی زمین آزمایش کرد.

برچسب ها: میکروب
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
ممنوعیت پرواز هوایی برداشته شد ممنوعیت پرواز هوایی برداشته شد
پس از چند هفته تعطیلی فرودگاه‌های کشور، پرواز‌های هوایی دوباره از سر گرفته می‌شود.
مایکروسافت باز هم کارمندان خود را اخراج کرد! مایکروسافت باز هم کارمندان خود را اخراج کرد!
مایکروسافت روز چهارشنبه اعلام کرد که حدود ۹۰۰۰ کارمند را تعدیل خواهد کرد.
پخش آهنگ حبیب در صداوسیما پخش آهنگ حبیب در صداوسیما
قطعه «مرگ قو» حبیب محبیان در برنامه ققنوس صداوسیما با اجرای کامران نجف زاده پخش شد. این لحظات را می‌بینید
سعید مدنی از زندان آزاد شده است یا نه؟ سعید مدنی از زندان آزاد شده است یا نه؟
عمادالدین باقی از آزادی سعید مدنی، جامعه شناس، خبر داد و نوشت: این یکی از پاسخ‌های محکم به دشمنان ایران است که طمع بر اختلافات داخلی بسته‌اند.
وریا غفوری در خصوص حمله افراد ناشناس به کافه‌اش توضیح داد! وریا غفوری در خصوص حمله افراد ناشناس به کافه‌اش توضیح داد!
وریا غفوری، کاپیتان پیشین استقلال گفت: تعدادی تندرو کافه‌ام را تعطیل کردند. دوست دارم در کنار یک مربی بزرگ کار کنم.
جزئیات تصادف مرگبار ستاره لیورپول جزئیات تصادف مرگبار ستاره لیورپول
پلیس محلی اسپانیا جزئیات سانحه‌ای که منجر به مرگ دیوگو ژوتا، مهاجم لیورپول شد را اعلام کرد.
تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات است تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات است
مهندس جعفرپور مدیرعامل شرکت مخابرات ایران درمجمع عمومی عادی سالیانه که روز پنج‌شنبه ۱۲ تیر ۱۴۰۴ به‌صورت الکترونیکی برگزار شد، با ارائه گزارشی جامع از وضعیت شرکت، به بررسی جایگاه مخابرات در بازار، افق تحول دیجیتال، ضرورت نوسازی زیرساخت‌ها، توسعه خدمات و بهینه‌سازی عملکرد پرداخت و گفت: تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات در آینده است.
برگزیده
هدف قرار گرفتن میدان تجریش توسط موشک اسرائیلی هدف قرار گرفتن میدان تجریش توسط موشک اسرائیلی
در روز‌های گذشته ویدیویی از حمله اسرائیل و اصابت موشک به میدان تجریش در روز یکشنبه ۲۵ خرداد در رسانه‌ها منتشر شده است.
راه‌های درمان معده درد عصبی راه‌های درمان معده درد عصبی
با انتخاب مواد غذایی مناسب، می‌توانید علائم معده درد عصبی ناشی از استرس و اضطراب را کاهش دهید و به بهبود کیفیت زندگی خود کمک کنید. در این مطلب ۷ ماده غذایی موثر برای آرامش معده معرفی شده است.
دو آخوند به جان هم افتاده‌اند؟! دو آخوند به جان هم افتاده‌اند؟!
تولیت مسجد جامع یا مجتمع بزرگ امیرالمؤمنین در غرب تهران گفت: «نمی دانم درست است یا نه، اما شنیده‌ام به این آقایان گفته‌اند بروید جلو "بروید جلو تا محراب". امیدوارم آقای خاموشی این نقل قول‌ها و ادعا‌ها را تکذیب کند. کار به جایی رسیده که اینترنشنال می‌گفت دو آخوند به جان هم افتاده‌اند. (اشرفی اصفهانی و پناهیان). یعنی رفتارشان باعث سوء استفاده آنها شده است.»
صفحه خبر بالای تصاویر