مخاطب۲۴- وی در مورد زمان واریز سود سال ۱۴۰۲ سهام عدالت، گفت: سازمان خصوصیسازی در مورد دریافت سود شرکتهای سرمایهپذیر سهام عدالت تکلیف دارد که سودهای را دریافت و تجمیع کرده و از طریق شرکت سپردهگذاری به حساب ذینفعان واریز کند.
قامت این را هم گفت: بر اساس آخرین اطلاعاتی که گرفتهایم، سازمان خصوصیسازی با همکاری سازمان بورس، سود سهام شرکتهای غیر بورسی سهام عدالت را گرفته و با تصمیم شورای عالی بورس و با هماهنگی سازمان بورس، این سودها تجمیع شده و از طریق شرکت سپردهگذاری برای سهامداران واریز خواهد شد.
معاون سازمان خصوصی سازی در مورد زمان و چگونگی واریز سود سهام عدالت، گفت: تصمیمگیری با شورای عالی بورس است.
معاون سازمان خصوصی سازی در مورد اختصاص سهام به افراد سه دهک کم درآمد و فاقد سهام عدالت، نیز گفت: سازمان خصوصی سازی یک سازمان مجری قانون است و اگر حکم قانونی بیاید و سازو کار اجرایی آن مشخص شود، آن را اجرا میکند.
وی در مورد افراد مشمول دریافت سهام جدید عدالت، گفت: وقتی گفته میشود، افراد کم درآمد و طبعا سه دهک کم درآمدی هستند که زیر پوشش کمیته امداد و سازمان بهزیستی قرار دارند، اما امسال تکلیفی در قانون بودجه برای دادن سهام عدالت به این افراد دیده نشده است، گرچه در سالهای ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ تکلیف قانونی بود، اما سهامی برای اختصاص به افراد فاقد سهام نبود، بنابراین در عمل اجرا نشد.
معاون سازمان خصوصی سازی در مورد اعطای سهام به کودکان تازه متولد شده، نیز این را گفت: برای تشویق فرزند آوری، دولت، واحدهای سرمایهگذاری صندوقهای سرمایهگذاری به نوزادان اعطا میکند که ارتباطی با سازمان خصوصی سازی و سهام عدالت ندارد و کارهای اجرایی آن را سازمان بورس پیگیری میکند.
قامت در مورد ۱.۸ میلیون نفر از سهامداران عدالت که کارت پرس شده سهام عدالت و کد ۲۴ رقمی دارند، اما در سامانه به عنوان سهامدار عدالت شناخته نشده است، گفت: این افراد هم جز جاماندگان سهام عدالت هستند، که هر وقت تکلیف جاماندگان در قانون حل شد، برای این افراد هم تعیین تکلیف میشود.
وی تاکید کرد: در همکاری بین دولت و محلس باید در مورد جاماندگان سهام عدالت تعیین تکلیف شود و سازمان خصوصی سازی مجری قانون است، خودش نمیتواند در مورد اعطای سهام عدالت به جاماندگان راسا تصمیم بگیرد.