کد خبر: ۶۹۱۲۸
تاریخ انتشار: ۱۵ آذر ۱۴۰۴ - ۲۱:۰۴

رشد ۲ درصدی شاخص کل بورس، مسیر رسیدن به ۴.۵ میلیون واحد

کارشناس بازار سرمایه اعلام کرد: افزایش شاخص کل بورس تحت تاثیر تورم و رشد ارزش جایگزینی شرکت‌ها ادامه دارد و پیش‌بینی می‌شود تا پایان سال شاخص به ۴.۵ میلیون واحد برسد، مشروط بر ثبات شرایط اقتصادی و سیاسی.
رشد ۲ درصدی شاخص کل بورس، مسیر رسیدن به ۴.۵ میلیون واحد

شاخص کل بورس با رشد ۲٪ امروز، مسیر رسیدن به ۴.۵ میلیون واحد

فردین آقابزرگی، کارشناس و تحلیلگر بازار سرمایه با اشاره به وضعیت فعلی بازار‌های مالی کشور در گفت‌و‌گو با خبرنگار مخاطب ۲۴ بیان کرد: در معاملات امروز، ۱۵ آذرماه، شاخص کل بورس افزایش نزدیک به ۲ درصد را تجربه کرد. وی افزود: «از ابتدای سال تاکنون شاخص کل بازدهی ۲۸ درصدی داشته و شاخص شناور آزاد نیز ۲۸ درصد رشد کرده است؛ شاخص هم‌وزن نیز حدود ۲۲ درصد افزایش داشته که در مقایسه با سایر بازار‌ها چندان چشمگیر نیست.»

وی بیان کرد: «التهاب بازار ارز موجب افزایش ارزش جایگزینی شرکت‌ها و درآمد اسمی آنها شده است، هرچند ممکن است حاشیه سود کاهش یابد. این موضوع نشان می‌دهد که رشد سود شرکت‌ها در کوتاه‌مدت تحت تاثیر تورم، ادامه خواهد داشت.»

وی در ادامه گفت: «با توجه به شرایط فعلی اقتصاد و سیاست، ریزش مشابه سال ۹۹ محتمل نیست مگر در صورت وقوع جنگ یا رویداد غیرمترقبه. با فرض ثابت ماندن شرایط، پیش‌بینی می‌کنم شاخص کل تا پایان سال به حدود چهار و نیم میلیون واحد برسد.»

وی افزود: «با این حال، بهبود وضعیت اقتصادی کل کشور بیش از متغیر‌های اقتصادی، وابسته به تصمیمات کلان سیاسی و تعاملات بین‌المللی است. نگاه صرف به شرق و کشور‌هایی مانند چین و روسیه به دلیل حجم پایین مبادلات اقتصادی کافی نخواهد بود و برای رشد پایدار، پیوستن به چرخه مبادلات بین‌المللی و اصلاح حکمرانی اقتصادی ضرورت دارد.»

برچسب ها: بورس
captcha
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است
رئیس جمهور روسیه در نشست عمومی مجمع اقتصادی روسیه و آفریقا:جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است و این روندی برگشت‌ناپذیر است.
آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی! آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی!
بازنشستگان تامین اجتماعی از آغاز واریز معوقات اردیبهشت خبر دادند.
تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم
پوتین، رئیس‌جمهور روسیه، با اشاره به نقش آیت‌الله شهید خامنه‌ای در بنیان‌گذاری مجمع کشور‌های صادرکننده گاز، تأثیر ایشان در شکل‌گیری این مجمع را قابل توجه دانست.
رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود! رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود!
رئیس سابق موساد ترور رهبر ایران را اشتباهی فاحش خواند و گفت که تل آویو در برابر ایران شکست راهبردی سنگینی خورد و این ترور هیچ دستاوردی نداشت.
همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد! همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد!
کمیته استیناف شکایت‌های پرسپولیس، مس شهربابک و سپاهان علیه یاسر آسانی را رد کرد.
استایل جنجالی یامال در توپ طلای ۲۰۲۶ سوژه رسانه‌ها شد استایل جنجالی یامال در توپ طلای ۲۰۲۶ سوژه رسانه‌ها شد
لامین یامال، ستاره جوان بارسلونا و یکی از شانس‌های اصلی کسب توپ طلای ۲۰۲۶، امشب در کنار نامزدش در این مراسم حاضر شد؛ اما این بار استایل متفاوت او بیشتر از همیشه توجه‌ها را به خود جلب کرد.
تائید مشکل نمایشگر داخلی آیفون دوئو تاشو، گوشی‌های معیوب تعویض می‌شوند تائید مشکل نمایشگر داخلی آیفون دوئو تاشو، گوشی‌های معیوب تعویض می‌شوند
اپل پس از انتشار گزارش‌هایی درباره ترک‌خوردن و خرابی نمایشگر داخلی آیفون دوئو، اعلام کرد که از وجود مشکلی در نمایشگر تعداد محدودی از این گوشی‌های تاشو اطلاع دارد و دستگاه‌های آسیب‌دیده را تعویض می‌کند.
برگزیده
اعتبار کالابرگ افزایش یافت؟ + جزئیات اعتبار کالابرگ افزایش یافت؟ + جزئیات
ارسال پیامک ثبت‌نام برای افزایش اعتبار کالابرگ الکترونیکی به سرپرستان خانوار آغاز شده است. این پیامک‌ها با سرشماره Yaraneh-IRI و از سوی سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها ارسال می‌شوند.
قیمت باورنکردی خودرو شنبه ۱۱ مهر؛ شاهین سه میلیاردی! قیمت باورنکردی خودرو شنبه ۱۱ مهر؛ شاهین سه میلیاردی!
گران‌ترین سدان سایپا در بازار آزاد سه میلیارد و ۲۵۰ میلیون تومان قیمت خورده است
خودرو ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
حقیقت خودرو ملی ایران سال‌ها پشت شعارها پنهان مانده است. در این گزارش با بررسی مشخصات فنی ری را، مقایسه سمند با خودروهای خارجی، معایب دنا پلاس توربو و قیمت و مشخصات تارا، فاصله واقعی این محصولات با ادعاهای رسمی را نشان می‌دهیم.