کد خبر: ۴۰۷۷
تاریخ انتشار: ۰۷ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۲:۳۵

استخدام مجرمین در کارخانه‌ای در گلستان

رئیس کل دادگستری گلستان گفت: در حال حاضر یکی از خیرین کارخانه‌دار استان به کمک آمده و فقط افراد مجرم و سابقه‌دار را استخدام می‌کند و قطعا نیاز داریم این مراکز توسعه پیدا کند.
استخدام مجرمین در کارخانه‌ای در گلستان

به گزارش سرویس اجتماعی مخاطب ۲۴ به نقل از فارس،به نقل از روابط عمومی دادگستری گلستان حیدر آسیابی رئیس کل دادگستری گلستان در پنجمین جلسه شورای استانی پیشگیری از وقوع جرم استان با تاکید استفاده از مشارکت‌های مردمی برای کاهش بازگشت دوباره محکومان به زندان اظهار کرد: هرچند برخورد با مجرمین از وظایف دستگاه قضایی است، ولی بازپروری، اصلاح و بازاجتماعی کردن مجرمین نیز از تکالیف دستگاه قضا، دستگاه‌های اجرایی و سازمان‌های مردم‌نهاد است اگر در زمان تحمل محکومیت و برای بعد از آزادی محکومین از زندان، به فکر اشتغال و توانمندسازی زندانیان نباشیم امکان بازگشت دوباره افراد به چرخه جرم وجود دارد.

 

استخدام مجرمین در کارخانه‌ای در گلستان


وی گفت: هر چند تلاش‌هایی با کمک تشکل‌های مردمی و تعدادی از خیران برای کمک به اشتغال و حرفه‌آموزی محکومان در حال انجام است، اما کافی نیست و باید دستگاه‌های اجرایی، خیرین و تعداد بیشتری از تشکل‌های مردمی برای بازپروری به کمک دستگاه قضایی استان بشتابند.

رئیس کل دادگستری گلستان ادامه داد: در حال حاضر یکی از خیرین کارخانه‌دار استان به کمک آمده و فقط افراد سابقه‌دار را استخدام می‌کند و قطعا نیاز داریم این مراکز توسعه پیدا کند.

آسیابی به موضوع تامین امنیت جاده‌های استان هم اشاره کرد و افزود: استان گلستان در مسیر جاده منتهی به حرم امام هشتم امام رضا علیه السلام قرار دارد و ایمنی جاده‌های آن برای حفاظت از کسانی که در این مسیر تردد می‌کنند و در کنار آن رونق اقتصاد استان مهم است.

وی یادآور شد: در جلسه امروز مقرر شد با مشارکت دستگاه‌های متولی، تامین روشنایی جاده‌های استان و اصلاح نقاط پرخطر با برنامه زمانی کوتاه‌مدت و بلندمدت انجام شود و برای حفظ تاسیسات برق هم از مشارکت مردم بهره‌مند شویم.

باید بستر‌های جرم از بین برود

محمود اسپانلو دادستان مرکز استان گلستان هم در این جلسه با بیان اینکه همه دستگاه‌ها مسؤولیت و تکلیف در حوزه پیشگیری از جرم دارند، عنوان کرد: دستگاه قضایی و نیروی انتظامی، محصول نهایی ناشی از کوتاهی دستگاه‌های اجرایی در عمل به وظایف و تکالیف را تحویل می‌گیرد.

وی با تاکید بر اینکه در حوزه قضایی و انتظامی برخورد‌ها قاطعانه است، اظهار کرد: صدور اشد مجازات در دادگاه‌ها و لغو مرخصی سارقان از جمله اقدامات ما برای برخورد سختگیرانه با سارقان است، اما اگر بستر برای جرم فراهم باشد اقدامات تامینی هم در بلندمدت پاسخگو نخواهد بود.

دادستان مرکز استان گلستان تصریح کرد: باید بستر‌های جرم از طریق اقداماتی مانند ایجاد روشنایی در معابر و پارک‌ها و جاده‌ها، ایجاد پارکینگ در سطح شهرها، رعایت نکات ایمنی در ساخت و ساز‌ها و اعمال موارد حفاظتی از سوی خود مردم، از بین برود.

اسپانلو ادامه داد: در مراقبت‌های بعد از خروج محکومان از زندان نیاز داریم همه دستگاه‌های اجرایی پای کار بیاند و خیرین هم مشارکت کنند.

خسارت ۲۱ میلیاردی سرقت تاسیسات برق

علی اکبر نصیری مدیر عامل شرکت برق استان گلستان هم در این جلسه گفت: سرقت تاسیسات برق از ابتدای امسال تاکنون ۲۱ میلیارد تومان خسارت روی دست شرکت توزیع نیروی برق استان گذاشته است و تلاش می‌کنیم با روش‌های پیشگیرانه میزان سرقت‌ها را کاهش دهیم.

مهدی میقانی مدیرکل حمل و نقل و پایانه‌های استان گلستان هم در این جلسه عنوان کرد: بخشی از علت خاموشی جاده‌های استان، سرقت کابل‌های برق است و امیدواریم مردم هر منطقه برای حفاظت از این تاسیسات به ما کمک کنند.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
فوری؛ وقوع زلزله در تهران فوری؛ وقوع زلزله  در تهران
لحظاتی پیش زمین لرزه ای شدید تهران را لرزاند. این زلزله در غرب تهران به وضوح احساس شد
انفجار در دانشگاه تهران؛ یک کشته و چند زخمی انفجار در دانشگاه تهران؛ یک کشته و چند زخمی
انفجار کپسول هیدروژن در آزمایشگاه دانشکده مواد دانشگاه تهران باعث مرگ یک دانشجو و مصدومیت سه نفر دیگر شد؛ حادثه در محدوده امیرآباد رخ داد.
مهربانی در قلب آفریقا؛ تصویری متفاوت از همزیستی مسالمت آمیز+ فیلم مهربانی در قلب آفریقا؛ تصویری متفاوت از همزیستی مسالمت آمیز+ فیلم
ویدئویی تازه از آفریقا نشان می‌دهد انسان‌ها با هم مهربانی و همزیستی شگفت‌انگیزی دارند؛ لحظه‌ای که گردشگران آن را «تفریح عادی در آفریقا» توصیف می‌کنند.
استقلال این بار زیر تیغ فیفا استقلال این بار زیر تیغ فیفا
فیفا پس از شکایت منتظر محمد، هافبک سابق عراقی استقلال، این باشگاه را به دو دوره محرومیت از نقل‌وانتقالات و پرداخت ۳۰ میلیارد تومان جریمه محکوم کرد.
معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد
وزارت خارجه روسیه اعلام کرد معاهده مشارکت راهبردی جامع میان ایران و روسیه که در ۱۷ ژانویه ۲۰۲۵ در مسکو امضا شد، از امروز به طور رسمی اجرایی می‌شود.
استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد
جمعی از نمایندگان مجلس با محوریت سمیه رفیعی، نماینده تهران، طرح استیضاح احمد میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی را به دلیل ضعف مدیریتی و تهدید ثبات اقتصادی و اجتماعی کشور کلید زدند.
آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه
دولت آمریکا در ادامه حمایت‌های نظامی از اوکراین، تصمیم گرفته اطلاعات دقیق درباره زیرساخت‌های انرژی در عمق خاک روسیه را در اختیار کی‌یف قرار دهد تا برای حملات موشکی دوربرد استفاده شود.
برگزیده
سالمندی در عصر دیجیتال: از خرد کهن تا مبارزه با تنهایی سالمندی در عصر دیجیتال: از خرد کهن تا مبارزه با تنهایی
به مناسبت روز جهانی سالمندان، بررسی می شود: خرد کهن سالمندان در عصر دیجیتال چگونه با تنهایی مبارزه می‌کند؟ بررسی نیازهای عاطفی، نقش دولت‌ها، فناوری و راه‌حل‌های جهانی برای جامعه دوستدار سالمند
فرهنگستان تصویب کرد، نامیاد معادل فارسی منشن + ویدئو فرهنگستان تصویب کرد، نامیاد معادل فارسی منشن + ویدئو
فرهنگستان زبان و ادب فارسی واژه «نامیاد» را به‌عنوان معادل فارسی «mention» تصویب کرد
به مناسبت روز جهانی بدون خودرو به مناسبت روز جهانی بدون خودرو
باید بسیار خوش‌خیال بود تا بپنداریم که شعارهایی همچون روز جهانی بدون خودرو در روند برنامه‌ریزی و مطالبه‌های شهروندی ما جای بگیرد. اگر چه برای رسالت و اهداف بزرگ باید تلاش نمود.
صفحه خبر بالای تصاویر