کد خبر: ۴۰۴۵۵
تاریخ انتشار: ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۶:۲۷
یک شرکت دانش‌بنیان ایرانی مستقر در پارک علم و فناوری دانشگاه شریف موفق به تولید تجاری و انبوه "پهپاد‌های سمپاش کشاورزی" شده است؛ سمپاشی اراضی کشاورزی با این پهپاد‌ها مزایای متعددی از جمله افزایش بهره‌وری، کاهش مصرف سم و آب و سمپاشی دقیق و یکنواخت دارد.

مخاطب۲۴- یک شرکت دانش‌بنیان ایرانی مستقر در پارک علم و فناوری دانشگاه شریف موفق به تولید تجاری و انبوه "پهپاد‌های سمپاش کشاورزی" شده است.

عبدالله روستا؛ مدیر بازرگانی شرکت دانش‌بنیان شریف آگروبات مستقر در پارک علم و فناوری دانشگاه صنعتی شریف در گفتگو با خبرنگار اجتماعی تسنیم اظهار کرد: این شرکت دانش‌بنیان، پهپاد‌های سمپاش را در سه تیپ ۱۰، ۲۰ و ۳۰ لیتری تولید می‌کند.

وی مزایای پهپاد‌های کشاورزی این شرکت دانش‌بنیان را به‌شرح ذیل اعلام کرد:

بیشتر بخوانید

افزایش بهره‌وری: با استفاده از این پهپادها، سمپاشی یک هکتار زمین در عرض ۸ دقیقه صرفاً با ۱۰ لیتر سم رقیق‌شده با آب انجام می‌شود؛ این در حالی است که روش‌های سنتی سمپاشی، یک هکتار را با ۱۰۰۰ لیتر سم و در عرض یک ساعت و با نیاز به ۳ تا ۵ نفر کاربر، سمپاشی می‌کنند!

کاهش مصرف سم و آب: استفاده از پهپاد‌های سمپاش شریف آگروبات، مصرف سم و آب را به‌طور قابل‌توجهی کاهش می‌دهد؛ این امر به حفظ محیط زیست و سلامت کشاورزان کمک می‌کند.

سمپاشی دقیق و یکنواخت: پهپاد‌های این شرکت، سمپاشی را به‌طور دقیق و یکنواخت انجام می‌دهند؛ این امر به افزایش کیفیت محصولات کشاورزی و کاهش آفت‌زدگی کمک می‌کند.

قابلیت سمپاشی در زمین‌های صعب‌العبور: پهپاد‌ها می‌توانند به‌راحتی در زمین‌های صعب‌العبور مانند کوهستانی یا باتلاقی، سمپاشی کنند.

روستا افزود: پهپاد‌های این شرکت دانش‌بنیان به سیستم هشدار هوشمند مجهز هستند؛ این سیستم به‌محض خالی شدن مخزن سم، به‌طور خودکار به اپراتور هشدار می‌دهد تا برای پرکردن مخزن اقدام کند. استفاده از پهپاد‌های سمپاش، روشی نوین و کارآمد برای سمپاشی مزارع کشاورزی است؛ این پهپاد‌ها به کشاورزان کمک می‌کنند تا ضمن افزایش بهره‌وری، در مصرف سم و آب صرفه‌جویی قابل‌توجهی کنند. وی تصریح کرد: از دیگر مزایای سمپاشی با پهپادها، سرعت بالا، کاهش له‌شدگی محصول و... است که در ادامه به برخی از آن‌ها اشاره می‌کنم:

سرعت بالا: با استفاده از پهپاد‌های سم‌پاش، یک کاربر می‌تواند در عرض ۸ دقیقه یک هکتار زمین را با ۱۰ لیتر آب سمپاشی کند، این در حالی است که روش‌های سنتی سمپاشی، به‌مراتب زمان‌برتر هستند.

کاهش له‌شدگی محصول: پهپاد‌ها در ارتفاع مناسب از سطح محصول پرواز می‌کنند و از تماس مستقیم با آن خودداری می‌کنند؛ این امر به حفظ سلامت محصول و جلوگیری از له‌شدگی آن کمک می‌کند.

کاهش خطرات سلامتی: سمپاشی با روش‌های سنتی می‌تواند خطرات سلامتی متعددی برای کشاورزان به‌همراه داشته باشد؛ استنشاق سموم، تماس پوست با سم و قرار گرفتن در معرض نور خورشید از جمله این خطرات هستند؛ استفاده از پهپاد‌ها این خطرات را به‌طور قابل‌توجهی کاهش می‌دهد.

مدت پرواز مناسب: پهپاد‌های شریف آگروبات در سه مدل ۱۰، ۲۰ و ۳۰ لیتری با مداومت پروازی ۸، ۱۲ تا ۱۳ و ۱۵ دقیقه به‌ترتیب ارائه می‌شوند؛ این تنوع به شما امکان می‌دهد تا پهپاد مناسب با نیاز خود را انتخاب کنید.

کنترل آسان: کار با پهپاد‌های سم‌پاش بسیار آسان است، شما می‌توانید با استفاده از رادیوکنترل، ابعاد زمین را مشخص کنید، تنظیمات پهپاد را انجام دهید و به آن فرمان سمپاشی بدهید.

روستا گفت: نحوه عملکرد پهپاد‌های سمپاش شریف آگروبات به ۳ روش انجام می‌شود:

نقطه‌زنی ابعاد زمین: با استفاده از رادیوکنترل، ابعاد زمین را به‌طور دقیق مشخص کنید.

تنظیمات پهپاد: ارتفاع، سرعت، ارتفاع از سطح زمین، ارتفاع از سطح محصول و سایر تنظیمات پهپاد را مطابق با نیاز خود تنظیم کنید.

فرمان سمپاشی: به پهپاد فرمان دهید تا سمپاشی را به‌طور خودکار آغاز کند.

وی ادامه داد: استفاده از پهپاد‌های سمپاش، روشی نوین و کارآمد برای سمپاشی مزارع کشاورزی است؛ این پهپاد‌ها به کشاورزان کمک می‌کنند تا ضمن افزایش بهره‌وری، در مصرف سم و آب صرفه‌جویی، به حفظ سلامت خود و محصولشان کمک و به حفظ محیط زیست کمک کنند.

وی تأکید کرد: در هرنقطه‌ای که باتری تمام شود یا سم داخل مخزن تمام شود، اعلام بازگشت به خانه می‌شود و بعد از تعویض باتری یا شارژ محلول، سمپاش ادامه کار را از همان نقطه‌ای که نیمه‌تمام مانده است، آغاز می‌کند.

مدیر بازرگانی این شرکت دانش‌بنیان کشورمان ابراز کرد: ما در حوزه هم تولید، طراحی و مونتاژ و هم در زمینه خدمات و تعمیرات فعالیت می‌کنیم؛ قیمت پهپاد‌های ۱۰ لیتری ۶۵۰ میلیون تومان، ۲۰ لیتری ۷۲۰ میلیون تومان و ۳۰ لیتری ۸۵۰ میلیون تومان تمام می‌شود.

روستا گفت: کشاورزان از طریق وام جهاد کشاورزی، می‌توانند این پهپاد‌های سم‌پاش را خریداری کنند و اسم این شرکت دانش‌بنیان در سیستم مکانیزاسیون جهاد کشاورزی وجود دارد.

وی در پاسخ به سؤال تسنیم درباره صرفه اقتصادی خرید این پهپاد‌های سم‌پاش برای کشاورزان گفت: استفاده از پهپاد برای سمپاشی زمین کشاورزی نه‌تن‌ها از نظر اقتصادی به‌نفع کشاورز است بلکه می‌تواند به‌عنوان یک فرصت شغلی جدید نیز در نظر گرفته شود! نگاه به پهپاد‌های کشاورزی باید همانند خرید تراکتور باشد چراکه اوایل که کشاورزان قصد خرید تراکتور را داشتند، مقاومت می‌کردند، اما امروز علاوه بر خرید تراکتور و رفع‌ورجوع کار‌های خود، کار‌های دیگران را نیز انجام می‌دهند.

مدیر این شرکت دانش‌بنیان تصریح کرد: مجوز‌های پهپاد‌ها بدین صورت است که سازمان هواپیمایی کشور بخشنامه کرده است که پهپاد‌هایی که تولید می‌شوند باید شرکت‌هایی باشند که مجوز‌های سازمان هواپیمایی کشور را داشته باشند و شرکت ما نیز این مجوز طراحی و تولید و اجازه پلاک‌گذاری برای پهپاد‌ها را دارد.

وی ادامه داد: هرکسی که بخواهد با پهپاد کار کند باید ۲ گواهینامه را داشته باشد که یکی گواهینامه خلبانی با پهپاد و دیگری پلاک پهپاد است و هر دوی آن‌ها زیر نظر سازمان هواپیمایی کشوری از طریق شرکت‌هایی که مجوز این برنامه‌ها را دارند صادر می‌شود یعنی شرکتی که مجوز برگزاری آموزش را دارد، گواهینامه اعطا می‌کند و پلاک را نیز شرکت‌های تولیدکننده اعطا می‌کنند.

مدیر این شرکت دانش‌بنیان گفت: شرکت ما به‌عنوان یک شرکت دانش‌بنیان مفتخر است که هر دو مجوز لازم را از سازمان هواپیمایی کشوری دریافت کرده است؛ ما هم برگزاری دوره‌های آموزشی جامع خلبانی پهپاد و همچنین پلاک را در شرکت انجام می‌دهیم.

وی ادامه داد: امروز واردات پهپاد به ایران ممنوع است و اگر هم کسی بخواهد پهپادی را وارد کند نمی‌تواند به‌راحتی پلاک‌گذاری کند و باید شرکت‌هایی که در حوزه تولید هستند، کار پلاک‌گذاری را انجام دهند البته پهپاد‌های زیر ۲۰۰ گرم این مشکلات را ندارند، اما پهپاد‌های بالای ۲۰۰ گرم باید مجوز‌های لازم را دریافت کنند.

روستا تصریح کرد: اخیراً در کشورمان بخشنامه‌ای صادر شده است که بر اساس آن، تولید پهپاد باید حتماً بومی باشد و کار پلاک‌گذاری آن نیز توسط ایران انجام شود و دیگر واردات انجام نشود ضمن آنکه امروز پهپاد کشاورزی DGI که بسیار معروف است بُرد‌های آن‌ها طوری طراحی شده است که در کشور‌هایی از جمله ایران که تحریم است، به هیچ عنوان بُلند نمی‌شود.

برچسب ها: پهپاد
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
اخبار داغ
خانم مجری سیتیزن امریکا از ایران رفت؟ title
ژیلا صادقی، مجری پرحاشیه صداوسیما که در ماه‌های اخیر بسیار مورد توجه رسانه‌ها و کاربران فضای مجازی بود، به تازگی یک استوری عجیب و متفاوت منتشر کرد.
ارتباط استفاده از سیگار الکتریکی با صرف وقت در رسانه‌های اجتماعی title
تحقیقات جدید نشان می‌دهد کودکان و نوجوانانی که هفت ساعت یا بیشتر در روز از رسانه‌های اجتماعی استفاده می‌کنند، دو برابر با خطر بیشتر مصرف سیگار سنتی یا سیگار الکترونیکی یا هر دو مواجهند.
اجرام مرموز در فضا که از وجود حیات فرازمینی حکایت دارند title
ستاره شناسان اجرامی مرموز را در فضا رصد کرده اند که احتمال می‌دهند نشانه وجود حیات در آنجا باشد.
شهید«حسین امیرعبدالهیان» به روایت تصویر title
شهید حسین امیر عبداللهیان وزیر امور خارجه کشورمان در سانحه هوایی روز گذشته همراه با شهید آیت الله سید ابراهیم رئیسی و دیگر همراهانش، شهد شهادت نوش کرد تا نخستین شهید وزیر امور خارجه انقلاب اسلامی لقب بگیرد.
کدام بیماران کاندید پیوند عضو می توانند باشند؟ title
مدیرعامل انجمن اهدای عضو ایرانیان با بیان این که در حال حاضر بیش از ۲۵ هزار نفر در کشور نیازمند دریافت عضو پیوندی هستند، گفت: هر سال ۶۰۰۰ تا ۸۰۰۰ عضو قابل پیوند به دلیل عدم رضایت خانواده‌های افراد دچار مرگ مغزی به خاک سپرده می‌شود.
محل های مورد جستجو پهپاد دید در شب آکینجی ترکیه title
بررسی سایت راداری فلایت ۲۴ حاکی از ورود پهپاد آکینجی (AKINCI۰۱) ترکیه که به تجهیزات دید در شب مجهز است به آسمان ایران دارد.
ویدئو| مهدی کوشکی برای بار چهارم ازدواج کرد title
مهدی کوشکی با انتشار ویدئویی از ازدواجش با محیا مهدی‌زاده بازیگر تئاتر خبر داد
برگزیده
شهید«حسین امیرعبدالهیان» به روایت تصویر title
شهید حسین امیر عبداللهیان وزیر امور خارجه کشورمان در سانحه هوایی روز گذشته همراه با شهید آیت الله سید ابراهیم رئیسی و دیگر همراهانش، شهد شهادت نوش کرد تا نخستین شهید وزیر امور خارجه انقلاب اسلامی لقب بگیرد.
بیانیه وزارت امور خارجه در خصوص سانحه بالگرد رئیس جمهور title
علیرغم شرایط نامساعد جوی و محیطی، تلاش‌ها برای رسیدن گروه‌های پُرتلاش امدادی به محل حادثه همچنان با جدیت و امیدوارانه ادامه دارد.
برگزاری جلسه فوق‌العاده دولت برای پیگیری وضعیت رئیس‌جمهور title
جلسه فوق العاده هیأت دولت به ریاست معاون اول رئیس‌جمهور به منظور بسیج همه امکانات برای پیگیری وضعیت آیت‌الله رئیسی برگزار شد.
استوری عاشقانه داماد سینمای ایران title
سپند امیرسلیمانی در تازه‌ترین استوری خود، تصویری به همراه همسرش، مونا کرمی منتشر کرد.
سازمان هواپیمایی کشوری: در ایران جت شخصی نداریم title
سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری گفت: به طور کلی ما در ایران جت شخصی نداریم. در زمینه نخریدن جت شخصی، تقریبا کسی را نداریم که خریده باشد.
پیام تبریک رئیسی به مناسبت قهرمانی تیم ملی فوتسال در آسیا title
رئیس جمهور در پیامی با تبریک قهرمانی تیم ملی فوتسال کشورمان در آسیا تصریح کرد: از یکایک اعضای تیم ملی، مربیان، کادر فنی و سایر تلاشگران حوزه ورزش کشور برای کسب این عنوان ارزشمند، قدردانی می­‌نمایم.