کد خبر: ۳۸۲۱۷
تاریخ انتشار: ۱۴ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۴:۲۷

حماس: حضور نیرو‌های بین‌المللی در غزه را نمی‌پذیریم

یکی از مسئولان حماس با تکذیب ادعای برخی رسانه‌ها مبنی بر موافقت این جنبش با حضور نیرو‌های بین‌المللی در غزه تاکید کرد که چنین چیزی به هیچ وجه صحت ندارد و مردم ما حضور هیچگونه نیروی خارجی در سرزمین خود را نمی‌پذیرند.
حماس: حضور نیرو‌های بین‌المللی در غزه را نمی‌پذیریم

مخاطب۲۴- «عزت الرشق» از اعضای دفتر سیاسی جنبش حماس فلسطین طی سخنانی شایعات منتشر شده در برخی رسانه‌ها مبنی بر موافقت حماس با حضور نیرو‌های بین‌المللی در نوار غزه جهت نظارت بر آتش‌بس و توزیع کمک‌های انسانی را کاملا تکذیب کرد.

الرشق در اظهاراتی مطبوعاتی تاکید کرد که آنچه شبکه العربیه به نقل از منابع ناشناخته درباره موافقت حماس با حضور عناصر بین‌المللی جهت نظارت بر آتش‌بس و توزیع کمک‌های انسانی در غزه منتشر کرده، هیچ پایه و اساسی ندارد و کاملا دروغ است.

وی افزود که ما خواستار حضور طرف‌ها و سازمان‌های بین‌المللی به ویژه آنروا برای رساندن کمک‌ها به غزه هستیم، اما درباره آتش‌بس باید بگوییم که اگر توافقی برای آتش‌بس حاصل گردد باید برخی کشور‌ها ضامن این توافق باشند و پایبندی رژیم اشغالگر به آن را تضمین کنند؛ نه اینکه به عنوان نیرو‌هایی برای نظارت بر آتش‌بس در غزه بمانند.

بیشتر بخوانید

این مسئول حماس در ادامه تاکید کرد که مردم فلسطین با حضور هر طرف غیرفلسطینی در سرزمین خود مخالفند و ما ورود هرگونه نیروی خارجی به غزه را کاملا رد می‌کنیم.

پیشتر گروه‌های مقاومت فلسطین با صدور بیانیه‌ای در واکنش به ادعا‌هایی که رسانه‌های عبری درباره اداره غزه و ورود نیرو‌های بین‌المللی یا عربی به این منطقه مطرح کرده‌اند، اعلام کردند که ادعا‌های سران رژیم اشغالگر درباره تشکیل نیروی بین‌المللی یا عربی در غزه، ادعا‌هایی موهوم بوده و ما اجازه ورود هیچ نیرویی به غزه را نمی‌دهیم و هر نیرویی که قصد ورود به نوار غزه را داشته باشد از نظر ما اشغالگر تلقی می‌گردد و ما بر این مبنا با آن برخورد خواهیم کرد. مردم فلسطین که تاریخشان را با خون و مقاومت خود می‌نویسند هرگز به هیچ نیرویی اجازه نمی‌دهند که اراده آن‌ها را تحت تاثیر قرار دهد؛ حتی اگر همه نیرو‌های شیطانی جهان به سرکردگی آمریکا و رژیم اشغالگر گرد هم آیند.

برچسب ها: جنبش حماس
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
شکست اجلاس آلاسکا: آیا دیپلماسی ترامپ-پوتین به بن‌بست رسید؟ شکست اجلاس آلاسکا: آیا دیپلماسی ترامپ-پوتین به بن‌بست رسید؟
اجلاس آلاسکا با دبدار ترامپ-پوتین بدون توافق بر سر آتش‌بس جنگ اوکراین پایان یافت و ترامپ از دیدار با زلنسکی خبر داد. این شکست، جنگ را طولانی‌تر می‌کند، روابط آمریکا-روسیه را تیره‌تر می‌سازد و جهان را در برابر افزایش تنش‌های ژئوپلیتیکی آسیب‌پذیر می‌کند. آیا این پایان امید‌ها برای صلح است؟
نبرد نفتی آمریکا و هند: تحریم یا سقوط اتحاد؟ نبرد نفتی آمریکا و هند: تحریم یا سقوط اتحاد؟
ترامپ هند را با تعرفه‌های ۵۰ درصدی بر سر خرید نفت روسیه تنبیه کرد و تهدید به تحریم‌های ثانویه کرد. نبرد نفتی آمریکا و هند، امنیت انرژی هند را تهدید می‌کند، بازار جهانی نفت را متلاطم می‌سازد و روابط استراتژیک دوجانبه را به چالش می‌کشد، در حالی که چین بدون مجازات مشابهی عمل می‌کند. آیا این پایان اتحاد هند-آمریکا است؟
مذاکره مستقیم ایران و آمریکا، کلید توقف مکانیزم ماشه مذاکره مستقیم ایران و آمریکا، کلید توقف مکانیزم ماشه
عبدالرضا فرجی‌راد، استاد ژئوپلتیک، معتقد است مذاکرات مستقیم ایران و آمریکا بهترین راه برای جلوگیری از فعال شدن مکانیزم ماشه و حل مسائل هسته‌ای است.
ترامپ پس از دیدار با پوتین: گفت‌وگویی سازنده داشتیم ترامپ پس از دیدار با پوتین: گفت‌وگویی سازنده داشتیم
رئیس‌جمهوری آمریکا دیدار خود با ولادیمیر پوتین درباره جنگ اوکراین را «بسیار سازنده» توصیف کرد و از توافق‌های متعدد، اما باقی ماندن اختلافات مهم خبر داد.
گزارش‌ها از همکاری موشکی ایران و چین پس از جنگ ۱۲ روزه گزارش‌ها از همکاری موشکی ایران و چین پس از جنگ ۱۲ روزه
رسانه‌های اسرائیلی مدعی‌اند چین در بازسازی توان موشکی ایران پس از جنگ ۱۲ روزه با تل‌آویو نقش داشته و این همکاری نظامی را چالش امنیتی جدی می‌دانند.
ادعای جنجالی ترامپ درباره قول چین در مورد تایوان ادعای جنجالی ترامپ درباره قول چین در مورد تایوان
دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، در اظهاراتی مدعی شد که شی جین‌پینگ، رهبر چین، به او اطمینان داده تا زمانی که او در قدرت است، چین به تایوان حمله نخواهد کرد.
توافق کامل ترامپ و پوتین به تعویق افتاد توافق کامل ترامپ و پوتین به تعویق افتاد
نشست مطبوعاتی ترامپ و پوتین در آلاسکا با وجود فضای مثبت، بدون توافق نهایی در یک موضوع کلیدی پایان یافت و احتمال دیدار بعدی در مسکو مطرح شد.
برگزیده
آخرین اخبار از مذاکرات روسیه و آمریکا با حضور ترامپ و پوتین در آلاسکا آخرین اخبار از مذاکرات روسیه و آمریکا با حضور ترامپ و پوتین در آلاسکا
مذاکرات دونالد ترامپ و ولادیمیر پوتین روسای جمهوری آمریکا و روسیه در ایالت آلاسکا عصر جمعه به وقت محلی (شرق آمریکا) آغاز شد؛ نشستی که می‌تواند نقطه عطفی در روابط آمریکا و روسیه باشد و مسیر تازه‌ای برای صلح یا تشدید منازعه اوکراین ترسیم کند.
نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه
تحقیقات قضایی در ترکیه پرده از نفوذ گسترده سایبری به اطلاعات شخصی و طبقه‌بندی‌شده ۱۷ نهاد دولتی از جمله سازمان اطلاعات و امنیت این کشور برداشت. تنها این سازمان، شاکی رسمی پرونده معرفی شده است.
راه حل هسته‌ای ظریف راه حل هسته‌ای ظریف
محمدجواد ظریف، وزیر خارجه پیشین ایران، پیشنهاد تشکیل یک مجمع جدید با حمایت سازمان ملل برای همکاری‌های هسته‌ای غیرنظامی در سراسر خاورمیانه و شمال آفریقا را مطرح کرده است؛ مجمعی که به اشتراک‌گذاری اورانیوم غنی‌شده و دستاورد‌های انرژی هسته‌ای صلح‌آمیز اختصاص دارد و در راستای پایان‌دادن به تهدید سلاح‌های هسته‌ای در منطقه طراحی شده است.
صفحه خبر بالای تصاویر