کد خبر: ۳۳۸۷۰
تاریخ انتشار: ۲۱ دی ۱۴۰۲ - ۱۴:۱۵

حماس فراخوان داد+ جزئیات

حماس با انتشار بیانیه‌ای خواستار بسیج عمومی و حضور گسترده در مسجدالاقصی شد.
حماس فراخوان داد+ جزئیات

مخاطب 24- شبکه المیادین گزارش داد که جنبش حماس در بیانیه‌ای برای حمایت از مسجدالاقصی فراخوان داد.

حماس در بیانیه خود خواستار حضور گسترده در مسجدالاقصی در حمایت از این مکان مقدس و شکستن محاصره اعمال شده علیه آن از سوی اشغالگران، شد.

در این بیانیه آمده است: از فلسطینیان در کرانه باختری و قدس اشغالی و اراضی ۴۸ می‌خواهیم که حضوری گسترده فردا جمعه در مسجدالاقصی و محوطه‌های آن داشته باشند و همه موانع و محدودیت‌های اعمال شده از سوی اشغالگران صهیونیست را درهم بشکنند.

حماس بیان کرد: فردا باید روزی خاص برای شکستن محاصره اعمال شده بر مسجدالاقصی باشد که از بیش از سیزده هفته قبل، برقرار شده است.

در بیانیه حماس اعلام شده است که مسجدالاقصی قبله اول مسلمین و سومین حرم شریف، متعلق به مسلمانان است و اشغالگران حقی در آن ندارند.

این در حالی است که منابع فلسطینی اعلام کردند که صبح امروز ۲۴۴ شهرک نشین به همراه ۳۸ نفر از نظامیان و ۲۰ نفر از نیرو‌های اطلاعاتی این رژیم مسجدالاقصی را مورد هتاکی قرار دادند.

نظامیان صهیونیست همچنین باب المغاربه را به دنبال هتاکی این صهیونیست‌ها بستند و مانع از ورود نمازگزاران به آن شدند. این نظامیان فقط اجازه ورود شهرک نشینان را می‌دهند.

شهرک نشینان صهیونیست تقریبا روزانه به مسجد الاقصی یورش می‌برند و در مقابل نیز مدافعان این مسجد به شیوه‌های مختلف از آن دفاع می‌کنند. مردم و گروه‌های مبارز فلسطینی به رژیم صهیونیستی هشدار داده اند که مسجد الاقصی خط قرمز آن‌ها است و هرگونه تعرض به آن با پاسخ کوبنده روبرو خواهد شد. پیش از این نیز مبارزان فلسطینی در پاسخ به تجاوز و تعدی صهیونیست‌ها به مسجد الاقصی شهر‌ها و شهرک‌های رژیم صهیونیستی را موشک باران کردد.

 

منبع: ایرنا

برچسب ها: جنبش حماس
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
فیلم| تمرینات سخت نظامی ملکه هلند فیلم| تمرینات سخت نظامی ملکه هلند
ملکه ماکسیما، همسر آرژانتینی‌تبار پادشاه ویلم-الکساندر، در ۵۴ سالگی آموزش نظامی را آغاز کرده تا به‌عنوان عضو ذخیره ارتش هلند فعالیت کند.
نسل جدید قایق‌های تهاجمی ایران، چرا ناوهای آمریکا از «زنبورهای سرخ» می‌ترسند؟ نسل جدید قایق‌های تهاجمی ایران، چرا ناوهای آمریکا از «زنبورهای سرخ» می‌ترسند؟
شناورهای تندرو ایرانی موسوم به «زنبورهای سرخ» با تاکتیک ازدحامی خود معادلات نبرد دریایی در خلیج فارس را تغییر داده و ناوهای آمریکا را غافلگیر کرده‌اند
رئیس مجلس: حقوق‌ها می‌تواند سالی ۲ بار افزایش پیدا کند رئیس مجلس: حقوق‌ها می‌تواند سالی ۲ بار افزایش پیدا کند
قالیباف در جريان بررسی بودجه ۱۴۰۵ با تأکید بر اینکه حقوق‌ها میتواند ۲ بار در سال افزایش پیدا کند؛ گفت: مالیات حقوق بگیران زیر ۴۰ میلیون تومان از سال آینده صفر خواهد شد و بخش عمده کارمندان و کارگران مشمول کالابرگ می‌شوند. مالیات بر ارزش افزوده قشر ضعیف می تواند صفر شود
آغاز فروش بدون قرعه‌کشی ایران‌خودرو آغاز فروش بدون قرعه‌کشی ایران‌خودرو
طبق وعده ایران‌خودرو در این مرحله از فروش هر متقاضی که زودتر مراحل ثبت‌نام را انجام دهد، بدون قرعه‌کشی صاحب خودرو می‌شود.
تیم اماراتی برای بازیکن جوان پرسپولیس پیشنهاد داد تیم اماراتی برای بازیکن جوان پرسپولیس پیشنهاد داد
تیم شارجه در ادامه مسیر جذب بازیکنان ایرانی، به دنبال آن است تا یعقوب براجعه را به عضویت تیم خود در بیاورد.
شیر و خورشید چگونه نماد هویت ایرانیان شد؟ روایت کامل + اینفوگرافیک شیر و خورشید چگونه نماد هویت ایرانیان شد؟ روایت کامل + اینفوگرافیک
نماد شیر و خورشید ایران با ریشه‌هایی در اسطوره‌های ایرانی، تاریخ ایران باستان، نجوم، مذهب و سیاست، یکی از مهم‌ترین عناصر هویت ملی و فرهنگی ایرانیان است.
فیلم+ پزشکیان در دیدار با خانواده جانباختگان حوادث ۱۴۰۴ چه گفت؟ فیلم+ پزشکیان در دیدار با خانواده جانباختگان حوادث ۱۴۰۴ چه گفت؟
رئیس‌جمهور پزشکیان در سفر به استان گلستان با جمعی از خانواده‌های شهدا و آسیب‌دیدگان حوادث دی‌ماه ۱۴۰۴ دیدار کرد.
برگزیده
فوری ایران را ترک کنید! فوری ایران را ترک کنید!
ایالات متحده از شهروندان آمریکایی خواست که پیش از مذاکرات مهم با تهران، «همین حالا ایران را ترک کنند».
علی شمخانی دبیر شورای دفاع شد علی شمخانی دبیر شورای دفاع شد
طی حکمی از سوی دکتر مسعود پزشکیان رییس جمهور و رییس شورای دفاع، امیر دریابان علی شمخانی نماینده رهبر معظم انقلاب در شورای دفاع به عنوان دبیر این شورا منصوب شد.
لاوروف: سعی نداریم میانجیگری خودمان را به ایران تحمیل کنیم. لاوروف: سعی نداریم میانجیگری خودمان را به ایران تحمیل کنیم.
سرگئی لاوروف پنجشنبه در مصاحبه‌ای با شبکه راشاتودی (آرتی) افزود: ایران شریک و همسایه نزدیک ماست؛ ما نگران چگونگی پیشرفت اوضاع هستیم.
صفحه خبر بالای تصاویر