مخاطب۲۴ اخبار و تحلیل های اقتصادی، سیاسی و اجتماعی را در هفت روز هفته و در بیست و چهار ساعت شبانهروز در اختیار شما قرار میدهد
مرتب دستهای خود را با استفاده از آب و صابون شستشو کنید و یا با مواد ضدعفونی کننده الکلی ضدعفونی نمایید. هنگام سرفه و عطسه جلوی دهان و بینی خود را با آرنج یا دستمال بگیرید و بلافاصله دستمال را دور انداخته و دست های خود را بشویید.
در حالی که نوار غزه همچنان زیر بمبارانهای ارتش رژیم اشغالگر قرار دارد، هواپیماهای نظامی آمریکا و شماری از کشورهای عربی طی یک هفته گذشته در حال پرتاب هوایی کمکها به روی نوار غزه هستند.
مخاطب ۲۴- رژیم اشغالگر صهیونیستی با تشدید حملات خود به نوار غزه در مسیر تلاشها برای ایجاد آتشبس موقت و ورود کمکهای بشردوستانه از گذرگاهها مانع تراشی میکند. وبگاه قطری العربی الجدید آورده است، قاهره با چند کشور به توافق رسیده تا ارسال کمکهای غذایی فوری از طریق پرتاب هوایی با چتر نجات از هواپیماهای باربری نظامی برای مردم در مناطق آسیب دیده از جنگ در رفح و مرکز نوار غزه ادامه داشته باشد در حالی که شمال غزه همچنان زیر بمبارانهای ارتش رژیم اشغالگر قرار دارد. بیش از یک هفته است که آمریکا و هفت کشور عربی یعنی مصر، امارات، اردن، قطر، عمان و بحرین از طریق هوا و با ارسال چتر برای مردم غزه کمکهای بشردوستانه میفرستند. منابع مصری به این وبگاه خبری میگویند: آمریکا و کشورهای عربی حتی اگر کمکهای غذایی و دارویی را به روی غزه بریزند، اما سوخت و گاز لازم برای پخت و پز و راه اندازی تاسیسات حیاتی را که نمیتوانند با چتر پرتاب کنند همچنین این شیوه کمک رسانی به نقش نهادهای بین المللی در رساندن کمکها به نیازمندان لطمه میزند؛ بلکه منجر به ایجاد تنش و دعوا بین مردم میشود افزون بر اینکه این اسرائیل است که تعیین میکند کمکها کجا پرتاب شوند همچنین. باز نشدن چتر نجات متصل به کمک هوایی به غزه و فرود پرسرعت آن بر پشت بام یک ساختمان در جمعه گذشته پنج شهید و ۱۰ زخمی بر جا گذاشت.
منابع مصری گفتند کاروانهای دیگری از محمولههای کمکهای هوایی با حمایت کشور امارات در راه است همچنین بقیه کمکهایی نیز که از کشورهای مختلف در انبارهای بندرو فرودگاه العریش ذخیره شده و مصر نتوانسته در مدت گذشته به شکل زمینی به داخل نوار غزه ارسال کند قرار است با هواپیما به روی غزه ریخته شود. این منابع افزود: مصر امکان ارسال کمکها به مردم گرسنه غزه را ندارند و اسرائیل هم تحت هیچ فشار عربی و جهانی برای توقف کشتار فلسطینیان تشنه و گرسنه نیست در حالی که پرتاب هوایی کمکها مورد حمایت آمریکا و توافق اسرائیل است، زیرا باعث کشمکش و دعوا بین مردم گرسنهای میشود که برای زنده ماندن به سمت کمکهای پرتاب شده هجوم میبرند و از این طریق اسرائیلیها آسمان و مرزها را در کنترل خود دارد و میتواند محاصره غزه را تا زمان بی پایانی شدت بخشد. با حمایتهای بی پایان آمریکا اسرائیل میخواهد در غزه بماند العربی الجدید همچنین به نقل از منابع فلسطینی تاکید کرد که ایجاد کریدور دریایی یک طرح اسرائیلی برای جدا کردن شهر غزه از جغرافیای نوار غزه است تا در آینده هم بندر غزه تحت مدیریت کابینه افراطی در اسرائیل قرار گیرد و فلسطینیان را به زور از سرزمینشان آواره کنند. این منابع با اشاره به تصمیم آمریکا برای تضعیف نقش مصر در مدیریت بحران انسانی مربوط به جنگ غزه طی مرحله پیش رو گفت: با حمایتهای سیاسی و غیرنظامی نامحدودی که آمریکا و متحدانش از اسرائیل برای تداوم جنگ و کشتار جمعی فلسطینیان بی گناه میکنند اسرائیل میخواهد در غزه بماند. منابع فلسطینی با بیان اینکه مردم غزه رمضان را هم با گرسنگی به سر خواهند برد، گفت ایجاد بندر شش ماه ز مان میبرد تا پل زمینی اتصال اسکله شناور به سواحل غزه ایجاد شود.
ساخت عکس به سبک استودیو جیبلی این روزها به یکی از جذابترین ترندهای دنیای دیجیتال تبدیل شده است. ترکیب جادوی انیمههای میازاکی با هوش مصنوعی مدرن، تجربهای بینظیر از هنر، تخیل و تکنولوژی را برای کاربران فراهم میکند.
در ژانر فانتزی شاهد روایت داستانهایی درباره پیشگوییها، جادو و جادوگران و قهرمانها و شرورهایی هستیم که همگی از تخیل یک یا چند فیلمساز یا نویسنده خلاق نشات میگیرند. از سهگانه «ارباب حلقهها» (The Lord of the Rings)، هشت فصل «بازی تاج و تخت» (Game of Thrones) و پنج کتاب جورج آر آر مارتین (که با سریال در حال پخش «خاندان اژدها» (House of the Dragon) و سریال آینده «شوالیه هفت پادشاهی» (A Knight of the Seven Kingdoms) ادامه دارد) تا هشت قسمت از سریال «غریبه» (Outlander) که همچنان در حال پخش است بینهایت داستان، رمان و سریال فانتزی کوتاه و بلند موفق میتوان مثال زد
زیدآبادی نوشت: رفع تهدید نظامی از کشور، نه تهدید به ساخت سلاح اتمی و نه دعوت به همکاری اقتصادی با آمریکا بدون رفع چالشهای امنیتی و سیاسی با آن است! راهش حل منازعات سیاسی و امنیتی با طرف مقابل در یک گفتگوی رو در رو بر اساس یک فرمول منصفانه است