کد خبر: ۳۰۹۸۳
تاریخ انتشار: ۲۹ آبان ۱۴۰۲ - ۱۳:۲۹

احتمال آتش‌بس در غزه از فردا قوت گرفت

برخی رسانه‌های اسرائیلی از احتمال برقراری آتش بس در غزه به مدت ۵روز و از روز دوشنبه خبر داده‌اند.
احتمال آتش‌بس در غزه از فردا قوت گرفت

مخاطب 24- برخی رسانه‌های اسرائیلی از جمله روزنامه یدیعوت آحارونوت از احتمال برقراری آتش بس طی روز دوشنبه خبر داده‌اند.

بنا به گفته این منابع، آتش بس احتمالی که از ساعت ۱۱ صبح فردا محتمل خواهد بود شامل دو مرحله است که مرحله اول، آزادی ۵۰ زن و کودک اسرائیلی در مقابل ۵ روز آتش‌بس است.

طبق گزارش رسانه‌های رژیم صهیونیستی، مرحله دوم شامل آزادی زنان و کودکان اسیر فلسطینی در سرزمینهای اشغالی است. با این حال تعداد دقیق هنوز مشخص نیست.

روز گذشته نخست وزیر قطر از نزدیک بودن طرفین به حصول یک آتش بس بشردوستانه خبر داده بود.

نخست وزیر قطر یک شنبه در یک نشست خبری با مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا گفت: «موانعی در توافق تبادل [اسرا] مطرح شده؛ اما ما مطمئن‌تر شده‌ایم که به یک توافق نزدیک هستیم. چالش‌ها در مذاکرات آسان هستند مربوط به مسائل لجستیکی و عملی هستند و ما می‌توانیم از آن‌ها عبور کنیم. مردم غزه گرسنه و تشنه و نیازمند سوخت و برق هستند.».

با این حال رسانه‌های اسرائیلی از اختلافات درونی در رژیم صهیونیستی درباره آتش بس هم خبر داده‌اند. یک مقام ارشد سیاسی در تل آویو تاکید کرده است که معامله با آدم ربایی حماس صحت ندارد.

این منبع سیاسی نزدیک بودن آتش بس به عنوان بخشی از معامله برای آزادی گروگانهای صهیونیستی را رد کرده است.

تل‌آویو: الان زمان آتش‌بس در غزه نیست
به دنبال سفر مقام‌های ارشد کشورهای عربی و اسلامی به پکن با موضوع جنگ غزه، ایریت بن-ابا سفیر رژیم صهیونیستی در چین، در چین اعلام کرد که اکنون زمان آتش‌بس جنگ نیست. روزنامه صهیونیستی «جروزالم پست» روز دوشنبه (امروز) خبر داد که سفیر این رژیم در چین به سفر مشترک جمعی از وزرای خارجه کشورهای عربی-اسلامی به پکن واکنش نشان داده است.

وزرای خارجه عربستان سعودی، مصر، اردن، اندونزی، تشکیلات خودگردان فلسطین، نماینده سازمان همکاری اسلامی و تعداد دیگری از کشورهای عربی-اسلامی برای رایزنی به منظور پایان دادن به جنگ رژیم صهیونیستی علیه غزه به پکن سفر کرده‌اند.

احتمال آتش‌بس در غزه از فردا قوت گرفت؟ | واکنش یک مقام اسرائیلی

مقام‌های ارشد این هیات اعزامی به پکن روز دوشنبه خواستار «آتش‌بس فوری» جنگ رژیم صهیونیستی علیه غزه شدند تا امکان ارسال کمک‌های بشردوستانه به فلسطینیان فراهم گردد.

قرار است نمایندگان ارشد کشورهای اسلامی و عربی بعد از پایان سفر به چین و دیدارها با مقام‌های این کشور، با مسئولان چهار کشور دیگر دارای حق وتو در شورای امنیت سازمان ملل دیدار و درباره جنگ غزه رایزنی کنند.

فیصل بن فرحان آل سعود وزیر خارجه عربستان سعودی درباره دستورکار این هیات در پکن گفت: «ما اینجا هستیم تا این سیگنال روشن را ارسال کنیم: آن این است که ما باید فورا تجهیزات و کمک‌های امدادی به غزه برسانیم».

ایریت بن-ابا سفیر رژیم صهیونیستی در چین با اشاره به سفر این هیات عالی رتبه کشورهای عربی و اسلامی به پکن در جمع خبرنگاران علیه هرگونه آتش بس جنگ علیه غزه تاکید کرد.

این دیپلمات اسرائیلی گفت که او امیدوار است «هیچ بیانیه و اظهاراتی از این سفر درباره آتش بس وجود نداشته باشد، اکنون موقع (آتش بس) نیست».

به گفته سفیر تل آویو در پکن، رژیم صهیونیستی امیدوار است که هیات اعزامی از کشورهای عربی و اسلامی درباره گروگان‌های در دست حماس حرف بزنند و «خواستار آزادی فوری و بدون قید و شرط آنها شوند».

این مقام اسرائلی با شانه خالی کردن از مسئولیت این رژیم در قبال وضعیت کنونی فلسطینیان نوار غزه ابراز امیدواری کرد که چین و طرف‌های اسلامی-عربی درباره «نقش مصر در زمینه تسهیل کمک بشردوستانه» صحبت کنند.

پوان یی وزیر خارجه چین روز دوشنبه (امروز) درباره سفر این هیات به پکن اعلام کرد که «چین، دوست خوب و برادر کشورهای عربی و اسلامی» بوده و همواره از آرمان عادلانه مردم فلسطین برای احیای حقوق و منافع مشروع ملی آنها حمایت کرده است».

روزنامه صهیونیستی جروزالم پست در گزارش خود به انتقاد از مواضع چین پرداخته و نوشته است: «از زمان آغاز درگیری‌ها، وزارت خارجه چین به طور مکرر از محکوم کردن حماس پرهیز داشته و به جای آن خواستار کاهش درگیری‌ها شده و از اسرائیل و فلسطین خواسته "راهکار دو دولتی" را در پیش گیرند».

 
منبع: فارس

برچسب ها: آتش بس
captcha
اخبار داغ
رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز
شاخص بورس در معاملات روز یکشنبه به روند صعودی خود ادامه داد و رکورد جدیدی را ثبت کرد.
سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است
طرح تازه فروش ایران‌خودرو از ۱۸ شهریور آغاز شده و هشت محصول این شرکت بدون نیاز به مسدودسازی وجه بانکی عرضه شده‌اند. بررسی اختلاف قیمت کارخانه و بازار نشان می‌دهد بیشترین سود خرید در این دوره به دناپلاس توربو اتوماتیک آپشنال می‌رسد که برای خریداران بازدهی قابل‌توجه ۳۲ درصدی دارد.
نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند! نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند!
رکنا ورزشی: فهرست نامزد‌های جوایز توپ طلای ۲۰۲۶ اعلام شد و تاکنون اسامی نامزد‌های هشت بخش از جمله بهترین استعداد جوان، بهترین دروازه‌بان، بهترین مربی و بهترین باشگاه در بخش مردان و زنان معرفی شده است. مراسم توپ طلای امسال ۲۶ اکتبر در لندن برگزار می‌شود.
واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه! واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه!
هواداران پرسپولیس در ورزشگاه شهدای شهر قدس، بار دیگر نشان دادند که ۱۳ سال دلبستگی به کاپیتانی، چون عالیشاه، با هیچ جدایی فراموش نمی‌شود.
خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
صنعت خودرو ایران از پیکان تا پلتفرم‌های IKP مسیر پرچالش و پرادعا داشته است. این گزارش با نگاهی بی‌رحمانه، تمام خودرو ملی از سمند تا ری‌را را با رقبای جهانی مقایسه و واقعیت فنی آن‌ها را آشکار می‌کند.
۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه! ۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه!
وزیر بهداشت فرانسه از مرگ حدود ۷ هزار نفر در این کشور در اثر موج گرمای کم سابقه خبر داد.
عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی! عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی!
خبر غیرمنتظره‌ای که هیچ‌یک از هواداران آلبی‌سلسته تمایلی به شنیدنش نداشتند، روز دوشنبه ۳۱ آگوست رنگ واقعیت به خود گرفت.
برگزیده
پزشکیان در هند! پزشکیان در هند!
رئیس جمهور به منظور شرکت در هجدهمین اجلاس سران کشور‌های عضو بریکس، دقایقی پیش با استقبال شانتانو تاکور وزیر مشاور در امور بنادر و کشتیرانی هند وارد شهر دهلی نو محل برگزاری این اجلاس شد
انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد
دولت انگلیس در ادامه تشدید فشار‌ها علیه مسکو، بسته تازه‌ای از محدودیت‌ها و تدابیر نظارتی را با هدف مقابله با آنچه مسیر‌های غیرمستقیم تجارت با روسیه خواند، اعلام کرد.
رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر! رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر!
ایران اعلام کرد اوایل این هفته از یک سامانه دفاع هوایی جدید برای سرنگونی پهپاد آمریکایی MQ-۹ Reaper نزدیک تنگه هرمز استفاده کرده، حادثه‌ای که نشان می‌دهد تهران با وجود ماه‌ها حمله به سایت‌های نظامی خود، همچنان توان دفع حملات آمریکا و اسرائیل را دارد.