کد خبر: ۳۴۲۴۲
تاریخ انتشار: ۲۹ دی ۱۴۰۲ - ۰۹:۲۶

نتانیاهو: به ایران حمله خواهیم کرد

بنیامین نتانیاهو نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی پنجشنبه شب در تداوم لفاظی‌های خود علیه ایران مدعی حمله به ایران شد.
نتانیاهو: به ایران حمله خواهیم کرد

مخاطب 24- به گزارش الجزیره، نتانیاهو که تحت فشار جنگ غزه و بحران‌های داخلی است در ادامه لفاظی‌های خود علیه ایران، مدعی شد: ما به ایران حمله می‌کنیم که پشت حملات حوثی‌ها (انصارالله یمن) و حزب الله است.

او که کابینه جنگش تاکنون دست‌آوردی در تجاوز نظامی به غزه نداشته و تحت فشار برای برکناری است، ادعا کرد: ما حماس را از بین خواهیم برد و سربازان ما در ساعات گذشته ده‌ها تروریست را در خان یونس در نوار غزه کشتند.

نتانیاهو افزود: ما بودجه هنگفتی را برای رسیدن به اهداف جنگ اختصاص دادیم و پیروزی ماه‌ها طول می‌کشد.

نخست وزیر رژیم صهیونیستی در ادامه، مدعی شد: تحت رهبری من، (رژیم) اسرائیل از دستیابی به یک پیروزی قاطع بر حماس دست نخواهد کشید و این قابل تردید نیست. ما تا رسیدن به اهداف خود از طریق اقدام نظامی با تمام قدرت به مبارزه ادامه خواهیم داد.

نتانیاهو افزود: توقف جنگ قبل از دستیابی به اهدافمان به (رژیم) اسرائیل برای نسل‌های آینده آسیب خواهد رساند. پیروزی قاطع در جنگ به معنای بازگشت اسرا و حذف حماس است. جنگ در همه جبهه‌ها تا رسیدن به اهدافی که تعیین کرده‌ایم ادامه خواهد داشت.

او اضافه کرد: توقف جنگ قبل از دستیابی به اهداف، پیام ضعف را به دشمنان می‌دهد. ما باید به خاطر آینده (رژیم) اسرائیل پیروز شویم و تا زمانی که افراد ربوده شده به خانه‌های خود باز نگردند، جنگ متوقف نخواهد شد. ما باید جنگ را ادامه دهیم، ما نسبت به شهروندان (رژیم) اسرائیل تعهداتی داریم و باید کار را تمام کنیم.


بیشتر بخوانید


نخست وزیر رژیم صهیونیستی همچنین، با بیان اینکه صحبت در مورد اینکه من برکناری یوآو گالانت وزیر دفاع را آغاز کرده‌ام درست نیست، گفت: هیچ کامیونی بدون معاینه و بازرسی اجازه ورود به غزه را ندارد.

رژیم صهیونیستی که با هدف از بین بردن گروه‌های مقاومت فلسطین از جمله حماس و آزادی اسرای خود از ۱۵ مهرماه اقدام به بمباران شدید نوار غزه و سپس لشکرکشی به غزه کرده است، بعد از هفته‌ها جنایت در این منطقه به اهداف خود نرسید و به مذاکره با مقاومت روی آورد.

زیاده خواهی تل آویو در برنامه تبادل اسرا موجب شکست مذاکرات و در نهایت از سرگیری جنایات رژیم صهیونیستی در غزه شد.

ارتش اشغالگر صهیونیستی صبح جمعه (دهم آذرماه) پس از پایان موعد آتش بس موقت در غزه، بمباران این باریکه و حمله همه جانبه به آن را از سرگرفت.

 

منبع: مثلث آنلاین

برچسب ها: جنگ غزه
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
چالش فروش بی‌ضابطه دارو در فضای مجازی چالش فروش بی‌ضابطه دارو در فضای مجازی
دارو‌های تقلبی، مکمل‌های ورزشی غیرمجاز و محصولات بهداشتی بی‌نام و نشان، سلامت مردم را تهدید می‌کنند.
بررسی نظریه ترور ابراهیم رئیسی بررسی نظریه ترور ابراهیم رئیسی
منصوری در پاسخ به دلایلی شهادت مرحوم رئیسی گفت: شواهدی دال براینکه ترور یا خرابکاری باشد یافت نشده و اطلاع بیشتری از این موضوع نداریم.
اپراتور‌ها میوه انحصار می‌چینند، اما از بازار آزاد حرف می‌زنند! اپراتور‌ها میوه انحصار می‌چینند، اما از بازار آزاد حرف می‌زنند!
تصمیم برای افزایش ۷۵ درصدی قیمت اینترنت بدون بهبود ملموس در کیفیت، نشانگر بحرانی عمیق‌تر در سیاست‌گذاری ارتباطی ایران است.
اولین کشور دارای بزرگترین ناوگان پهپاد در سال ۲۰۲۵ کدام کشور بود؟ اولین کشور دارای بزرگترین ناوگان پهپاد در سال ۲۰۲۵ کدام کشور بود؟
ارتش‌های جهان با درک اهمیت تسلط هوایی و کنترل میدان نبرد، سرمایه‌گذاری گسترده‌ای در توسعه ناوگان پهپادی خود انجام داده‌اند. تا سال ۲۰۲۵، بسیاری از کشور‌ها به سرعت در حال خرید یا ساخت پهپاد‌هایی برای مأموریت‌های متنوع، از پهپاد‌های کوچک نظارتی گرفته تا سامانه‌های با برد بلند و ارتفاع بالا بوده‌اند.
ترامپ بین دو زن خواننده و سیاست مدار گیر کرده است ترامپ بین دو زن خواننده و سیاست مدار گیر کرده است
دونالد ترامپ بار دیگر با انتشار پیامی در پلتفرم «تروث سوشال» (Truth Social) خبرساز شد.
هجوم گردشگران خارجی به ایران هجوم گردشگران خارجی به ایران
معاون گردشگری وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گفت: جذب ۱۵ میلیون گردشگر خارجی یکی از اهداف مهم برنامه هفتم توسعه کشور در حوزه گردشگری است.
پاپ در واتیکان با اولین ایرانی دیدار کرد پاپ در واتیکان با اولین ایرانی دیدار کرد
سفیر ایران در واتیکان در دیدار امروز شنبه، ۲۷ اردیبهشت، دیپلمات‌های واتیکان با «پاپ لئوی چهاردهم» ابراز امیدواری کرد در دوره جدید رهبری واتیکان، زمینه‌های تازه‌ای برای گسترش تعاملات فرهنگی، مذهبی و دیپلماتیک میان جمهوری اسلامی ایران و دولت واتیکان فراهم شود.
برگزیده
سهم مخارج دولت از تولیدناخالص داخلی سهم مخارج دولت از تولیدناخالص داخلی
بررسی‌ها نشان می‌دهد سهم مخارج دولت از حجم اقتصاد در ایران نسبت به چند کشور مشابه پایین‌تر است. اینها درحالی است که به نظر می‌رسد دخالت دولت در امور اقتصادی ایران بسیار بالاتر از این ارقام است.
بررسی نظریه ترور ابراهیم رئیسی بررسی نظریه ترور ابراهیم رئیسی
منصوری در پاسخ به دلایلی شهادت مرحوم رئیسی گفت: شواهدی دال براینکه ترور یا خرابکاری باشد یافت نشده و اطلاع بیشتری از این موضوع نداریم.
پیام دکتر داوود زارعیان به مناسبت روز جهانی ارتباطات و روز ملی روابط عمومی پیام دکتر داوود زارعیان به مناسبت روز جهانی ارتباطات و روز ملی روابط عمومی
امروز ۲۷ اردیبهشت ماه، «روز ملی روابط‌عمومی» است؛ روزی برای قدردانی از تلاش‌های بی‌وقفه، پنهان و تاثیر‌گذار شما عزیزان و روزی برای طراحی و اعلام مسیر فعالیت‌مان در آینده
صفحه خبر بالای تصاویر