کد خبر: ۳۴۲۶۰
تاریخ انتشار: ۲۹ دی ۱۴۰۲ - ۱۴:۲۴

نتانیاهو: حماس را از بین می‌بریم و به ایران هم حمله می‌کنیم

جنگ غزه در شرایطی وارد صد و چهارمین روز خود شده است که پس از پایان توافق آتش بس بین حماس و اسرائیل، حملات رژیم صهیونیستی علیه مردم غزه آغاز شده و همچنان ادامه دارد و دورنمای مشخصی برای پایان جنگ وجود ندارد.
نتانیاهو: حماس را از بین می‌بریم و به ایران هم حمله می‌کنیم

مخاطب 24- جنگ غزه در شرایطی وارد صد و چهارمین روز خود شده است که پس از پایان توافق آتش بس بین حماس و اسرائیل، حملات رژیم صهیونیستی علیه مردم غزه آغاز شده و همچنان ادامه دارد و دورنمای مشخصی برای پایان جنگ وجود ندارد.

بنیامین نتانیاهو گفت: «چه کسی گفته اسرائیل به ایران حمله نمی‌کند، ما به ایران حمله می‌کنیم.» او افزود: «سر افعی در ایران است که پشت حملات حوثی‌ها و حزب‌الله لبنان قرار دارد.»

این سخنان در پاسخ به سوال خبرنگاری بیان شد که از نتانیاهو پرسید چرا اسرائیل به جای حمله مستقیم به ایران، به حمله به نیرو‌های نیابتی بسنده می‌کند؟

به گزارش الجزیره، بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی در اظهاراتی گفت: حماس را از بین خواهیم برد و در ساعات گذشته نیرو‌های ما ده‌ها عنصر مخرب در خان‌یونس را کشتند. برای تحقق اهداف جنگ بودجه بزرگی اختصاص دادیم و پیروزی چند ماه زمان خواهد برد.

او گفت که اسرائیل به رهبری من از تحقق پیروزی علیه حماس کوتاه نخواهد آمد و در این امر هیچ شکی نیست، ما با تمام قدرت جنگ را ادامه خواهیم داد تا از طریق عملیات نظامی اهدافمان محقق شود.


بیشتر بخوانید


نتانیاهو گفت: توقف جنگ قبل از تحقق اهداف ما به اسرائیل برای توسل‌های آینده آسیب خواهد رساند. پیروزی قاطع در جنگ به معنای بازگشت اسرا و نابودی حماس است. جنگ در تمامی جبهه‌ها ادامه خواهد داشت تا اهداف وضع شده محقق شود. توقف جنگ قبل از تحقق اهداف به مثابه پیام ضعف در برابر دشمن است.

او در بخش دیگری گفت که هیچ کامیونی بدون بازرسی وارد نوار غزه نخواهد شد.

 

منبع: تابناک

 

برچسب ها: جنگ غزه
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
اجاره نجومی ویلا‌های اطراف تهران در روز سیزده بدر اجاره نجومی ویلا‌های اطراف تهران در روز سیزده بدر
برخی از ویلا‌های لوکس اطراف تهران که پیش‌تر روزانه میلیاردی اجاره داده می‌شدند، در ۱۳ فروردین با نرخ‌های چندین برابر اجاره رفتند. با وجود افزایش شدید قیمت‌ها، بیشتر ویلا‌ها رزرو شدند، اما پس از ۱۵ فروردین، نرخ‌ها به شدت افت می‌کند
سردار حسینی: ضبط گواهینامه راننده حادثه‌ساز به مدت ۳ ماه سردار حسینی: ضبط گواهینامه راننده حادثه‌ساز به مدت ۳ ماه
رئیس پلیس راهور فراجا از اعمال برخورد‌های سختگیرانه با تخلفات حادثه‌ساز در ایام بازگشت مسافران نوروزی خبر داد.
ناوگان F-۱۵ با سیستم جنگ الکترونیک پیشرفته وارد میدان شد ناوگان F-۱۵ با سیستم جنگ الکترونیک پیشرفته وارد میدان شد
سیستم پیشرفته و جدیدی بر روی ناوگان F-۱۵ نیروی هوایی ایالات متحده آمریکا نصب خواهد شد تا مقاومت بیشتری داشته باشند.
امیر کویت:کویت به دنبال گسترش بیش از پیش روابط با ایران است امیر کویت:کویت به دنبال گسترش بیش از پیش روابط با ایران است
رئیس‌جمهور در گفت‌وگوی تلفنی با امیر کویت تاکید کرد: در زمینه موضوع رفع تنش‌ها نیز جمهوری اسلامی ایران صرفا بر اساس حق و انصاف عمل خواهد کرد و نه پا را از مسیر انصاف فراتر خواهد گذاشت و نه چیزی فراتر از انصاف و عدالت را خواهد پذیرفت.
آکسیوس: ترامپ در حال بررسی جدی پیشنهاد ایران است آکسیوس: ترامپ در حال بررسی جدی پیشنهاد ایران است
مقام‌های آمریکایی به پایگاه آکسیوس گفته‌اند که دونالد ترامپ در حال بررسی جدی پیشنهاد ایران برای مذاکرات هسته‌ای است.
وزیر ارشاد: هیچ استانی حق اعمال سلیقه در مجوز کنسرت‌ها را ندارد وزیر ارشاد: هیچ استانی حق اعمال سلیقه در مجوز کنسرت‌ها را ندارد
وزیر ارشاد گفت: توصیه به استان‌ها برای مجوز کنسرت‌ها مبتنی بر سند ملی موسیقی و صیانت از آن است و هیچ حوزه‌ای حق اعمال سلیقه درباره مجوز‌ها را ندارد.
استقلال تهران خواهان جذب کارلوس کی روش شد! استقلال تهران خواهان جذب کارلوس کی روش شد!
یک رسانه عراقی در خبری مدعی شد که فدراسیون فوتبال این کشور با باشگاه استقلال تهران در حال رقابت برای جذب کارلوس کی روش هستند.
برگزیده
عراقچی: به هر تعرضی با سرعت و قاطعیت پاسخ می‌دهیم عراقچی: به هر تعرضی با سرعت و قاطعیت پاسخ می‌دهیم
وزیر امور خارجه امروز در تماس همتای هلندی ضمن انتقاد از عدم موضع‌گیری اتحادیه اروپا در قبال لفاظی‌های مقامات آمریکایی تصریح کرد: به هرگونه تعرض علیه تمامیت ارضی، حاکمیت و منافع ملی ملت ایران با سرعت و قاطعیت پاسخ می‌دهیم
پزشکیان: ایران اهمیت زیادی برای گسترش روابط با کشور‌های اسلامی و همسایه قائل است پزشکیان: ایران اهمیت زیادی برای گسترش روابط با کشور‌های اسلامی و همسایه قائل است
رئیس جمهور در گفت‌وگوی تلفنی با پادشاه بحرین با بیان اینکه جمهوری اسلامی اهمیت زیادی برای تحکیم و گسترش روابط با همسایگان و کشور‌های اسلامی قائل است، گفت: مشتاق توسعه بیشتر روابط با بحرین هستیم و از هیچ اقدامی برای تسهیل و تسریع گسترش همکاری‌های فیمابین فروگذار نخواهیم کرد.
هدیه رهبر انقلاب برای تکریم و احترام به شهدای محیط زیست هدیه رهبر انقلاب برای تکریم و احترام به شهدای محیط زیست
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای به نشانه‌ی تکریم و احترام به شهدای محیط زیست، یک جلد کلام‌الله مجید به خانواده‌ی شهید محیط زیست هوشنگ نصیری اهدا کردند.
صفحه خبر بالای تصاویر