کد خبر: ۳۴۱۰
تاریخ انتشار: ۰۸ دی ۱۴۰۰ - ۱۱:۰۰

کرونا در جهان رکورد زد

همزمان با شیوع سریع سویه اُمیکرون کرونا در جهان، رکورد مبتلایان به این ویروس در سطح جهانی شکسته شد.
کرونا در جهان رکورد زد

همزمان با شیوع سریع سویه اُمیکرون کرونا در جهان، رکورد مبتلایان به این ویروس در سطح جهانی شکسته شد. در حال حاضر با اعلام بیش از ۱ میلیون و ۴۴۰ هزار نفر مبتلای جدید به کرونا در یک شبانه‌روز، رکورد مبتلایان روزانه به کرونا در سطح جهانی شکسته شده است.

کرونا در جهان رکورد زد
مخاطب ۲۴- به نقل از بلومبرگ، این نشریه آمریکایی در گزارشی اعلام کرد: «همزمان با تعطیلات سال نوی میلادی و در حالیکه حدود ۲ سال از اعلام اولین مورد ابتلا به ویروس کرونا می‍گذرد و اولین واکسن نیز سال گذشته به جامعه جهانی عرضه شد، سویه اُمیکرون کرونا بار دیگر رکورد مبتلایان روزانه به این ویروس را شکست.»

در حال حاضر سویه اُمیکرون با سرعت بسیار بالایی در حال گسترش در سطح جهانی است و به سویه غالب تبدیل شده است. همچنین مصونیت همراه با واکسن یا به دلیل ابتلای قبلی به کرونا بر این سویه از کرونا تاثیرگذار نیست.

روز دوشنبه میانگین ۷ روزه مبتلایان به کرونا به ۸۱۴ هزار نفر رسید و این به معنای جهش ۴۹ درصدی از ماه قبل است که هنوز سویه اُمیکرون شناسایی نشده بود.

البته مطالعات نشان می‌دهد که سویه اُمیکرون سرعت شیوع بیشتری دارد، اما از نظر شدت ابتلا بسیار کمتر از سویه‌های پیشین است و این شدت برای افراد واکسینه شده و کسانی که دوز تقویتی (سوم) را دریافت کردند بسیار کمتر خواهد بود.

سویه جدید ویروس کرونا به نام اُمیکرون اولین بار در آفریقای جنوبی پیدا شد و تاکنون کشور‌های زیادی از جمله ژاپن، انگلیس، استرالیا، هلند، نروژ و چین با آن درگیر شده‌اند.

اکثر کشور‌های شمال اروپا این روز‌ها درگیر سویه جدید ویروس کرونا هستند. به طور مثال، روز گذشته وزیر بهداشت انگلیس اعلام کرد که ۹۰ درصد مبتلایان جدید به ویروس کرونا در این کشور به سویه اُمیکرون این ویروس مبتلا شده‌اند.

دکتر «آنتونی فائوچی» مشاور ارشد بهداشتی دولت آمریکا، نیز با اشاره به شیوع سریع سویه اُمیکرون، پیش‌بینی کرد که آمار بستری در بیمارستان‌های آمریکا بسیار افزایش یابد و ظرفیت بیمارستان‌های این کشور تکمیل شود.

به گفته دکتر فائوچی «تحقیقاتی در انگلیس نشان می‌دهد سرعت شیوع سویه اُمیکرون از دلتا هم بیشتر است. هفته گذشته به طور میانگین ۱۵۰ هزار ابتلای روزانه گزارش می‌شد و انتظار داریم که این آمار از این هم بالاتر رود.»

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

برچسب ها: اومیکرون
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
فرونشست پارکینگ در قیطریه ۳ خودرو را بلعید فرونشست پارکینگ در قیطریه ۳ خودرو را بلعید
سخنگوی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهر تهران، از یک مورد حادثه فروکش کردن کف پارکینگ ساختمان مسکونی خبر داد.
مُسکنی که خطر خونریزی داخلی را افزایش می‌دهد مُسکنی که خطر خونریزی داخلی را افزایش می‌دهد
افرادی که از دارو‌های رقیق‌کننده خون استفاده می‌کنند، در صورت مصرف دارو‌های ضدالتهاب غیراستروئیدی (NSAID) مانند ایبوپروفن یا ناپروکسن، دو برابر با خطر خونریزی داخلی مواجهند.
ضبط سلمان فارسی از سر گرفته شد ضبط سلمان فارسی از سر گرفته شد
سریال «سلمان فارسی» که ضبط آن متوقف شده بود با بازگشت میرباقری ـ کارگردان ـ از سر گرفته شد
جشن تولد امیر قلعه نویی در قصرش جشن تولد امیر قلعه نویی در قصرش
امیر قلعه‌نویی، سرمربی تیم ملی فوتبال ایران، تولد ۶۱ سالگی‌اش را در منزلش که بی‌شباهت به قصر نیست و در کنار پسرش جشن گرفت.
لامبورگینی ۲ میلیون دلاری که یک ایرانی ساخت لامبورگینی ۲ میلیون دلاری که یک ایرانی ساخت
وناتوس رونوشت منصوری از شاسی بلند اوروس لامبورگینی است. تمامی ابعاد لامبورگینی وناتوس منصوری دقیقا مشابه نسخه استاندارد لامبورگینی اوروس است با این تفاوت که ستون دوم یا «B» حدود ۲۰۰ میلیمتر عقب‌تر رفته است.
واکسیناسیون عمومی علیه HPV ضروری است؟ واکسیناسیون عمومی علیه HPV ضروری است؟
اخیرا در برخی صفحات مجازی افراد تشویق به دریافت واکسن HPV می‌شوند؛ اظهاراتی که در برخی مواقع غیر علمی و نادرست هستند
درمان پف زیر چشم چیست درمان پف زیر چشم چیست
پف زیر چشم واقعا آزاردهنده است و ظاهر فرد مبتلا را خسته و پیر نشان می‌دهد. اما چگونه می‌توان از شر آن خلاص شد؟
برگزیده
چرا رابطه جنسی و خوردن و آشامیدن در ایستگاه فضایی بین المللی ممنوع شده چرا رابطه جنسی و خوردن و آشامیدن در ایستگاه فضایی بین المللی ممنوع شده
ایستگاه فضایی بین‌المللی (ISS) پیچیده‌ترین ماشین ساخته بشر است که با همکاری نزدیک پنج آژانس فضایی بزرگ دنیا یعنی ناسا، روسکازموز، آژانس فضایی اروپا، آژانس اکتشافات فضایی ژاپن و آژانس فضایی کانادا طراحی و ساخته شده است، اینجا برخی کارهای ممنوعه برای فضانوردان در ایستگاه فضایی بین المللی (ISS) را معرفی می‌کنیم
بدخوابی در دهه پنجم زندگی چه عواقبی دارد؟ بدخوابی در دهه پنجم زندگی چه عواقبی دارد؟
خواب کافی و باکیفیت بر عملکرد شناختی مغز تاثیر می‌گذارد.
سردرد‌هایی که باید جدی گرفت سردرد‌هایی که باید جدی گرفت
یک متخصص مغز و اعصاب با بیان اینکه سردرد یک شکایت شایع است که تقریباً همه افراد آن را تجربه می‌کنند، گفت: برخی موارد خاص سردرد باید مورد توجه قرار گیرند.
صفحه خبر بالای تصاویر