کد خبر: ۳۳۱۰
تاریخ انتشار: ۰۴ دی ۱۴۰۰ - ۱۰:۰۳

مهم‌ترین اخبار تاثیرگذار بر بورس امروز

بورس روز چهارشنبه توانست صعود قابل قبولی را ثبت کند. به طوری که شاخص کل با رشد ۴۱ هزار واحدی (معادل ۳.۱ درصد) و شاخص هم‌وزن هم با رشد ۲.۷ درصدی همراه شدند.
مهم‌ترین اخبار تاثیرگذار بر بورس امروز

بورس روز چهارشنبه توانست صعود قابل قبولی را ثبت کند. به طوری که شاخص کل با رشد ۴۱ هزار واحدی (معادل ۳.۱ درصد) و شاخص هم‌وزن هم با رشد ۲.۷ درصدی همراه شدند. ارزش معاملات خرد به ۳۹۰۰ میلیارد تومان رسید. در بین صنایع شیمیایی‌ها، خودروسازان و فلزات و در بین نماد‌ها پالایشی یکم، دارا یکم و فولاد بیشترین ارزش معاملات را داشتند.

مهم‌ترین اخبار تاثیرگذار بر بورس امروز
مخاطب ۲۴- حقیقی‌ها بالاخره در سمت خرید فعال‌تر شدند و ورود پول ۲۳۰ میلیارد تومانی را رقم زدند. بیشترین ورود پول حقیقی به صنایع شیمیایی و انبوه‌سازی و نماد‌های ثشاهد و فولاد بود. حقوقی‌ها هم بیشترین خالص خرید را در صنعت بیمه و نماد‌های تپکو و وبصادر داشتند.

هیأت مدیره سازمان بورس در مصوبه‌ای توقف نماد‌های بازار سرمایه پس از نوسان ۲۰ درصدی (مثبت و منفی) و همچنین توقف به علت نوسان منفی ۵۰ درصدی را به طور کامل لغو و صرفاً توقف و برگزاری کنفرانس پس از رشد ۵۰ درصدی و افت ۳۰ درصدی اعمال خواهد شد.

نایب رئیس کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات مجلس: قطعا ارز ۴۲۰۰ برای تهیه دارو و گندم در سال آینده حذف نخواهد شد و این اقلام با ارز ترجیحی به دست مردم خواهد رسید.

 



به گزارش راشاتودی، سریلانکا اعلام کرده است که قصد دارد ۲۵۱ میلیون دلار چای به ایران ارسال کند تا بدهی واردات نفت خود از ۴ سال گذشته را تسویه کند.

سرپرست معاونت فرهنگی و اجتماعی کیش: اجرای طرح سهمیه بندی سوخت بر اساس کد ملی موسوم به بنزین برای همه به صورت آزمایشی پس از اطلاع رسانی جامع تا ۱۵ دی ماه ۱۴۰۰ در این جزیره آغاز می‌شود.

معاون بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اعلام کرد: لازم است کلیه افراد ۱۸ ساله و بالاتر اعم از هر نوع واکسنی که در نوبت‌های اول و دوم دریافت کرده‌اند، به فاصله حداقل ۳ ماه از نوبت دوم مراجعه و نوبت سوم واکسن را دریافت کنند و اطلاعات آن‌ها در سامانه الکترونیک تحت عنوان نوبت سوم ثبت شود.

در حالی که برخی فعالان بخش خصوصی از حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی نهاده‌های دامی از اول دیماه با اعلام وزارت جهاد کشاورزی خبر می‌دهند، هیچ کدام از مسئولان امر در دولت این خبر را تایید نمی‌کنند.

بانک مرکزی در راستای اجرای دستورالعمل‌های نظارتی، حق رای ۶۰.۲ درصد از سهام بانک آینده را به وزارت اقتصاد تفویض کرد.

معاون اول قوه قضاییه با اشاره به اینکه تشکیل دادگاه‌های تجاری امروز یک ضرورت و زمینه آن نیز بدون نیاز به قانون جدید فراهم است، به معاون قضایی دادستان کل کشور و دبیر ستاد اقتصاد مقاومتی ماموریت داد که در ۱۵ روز آینده و با هماهنگی کارگروه مربوطه، ترتیبی اتخاذ کند تا دادگاه‌های تجاری تشکیل شود.

قیمت دلار که پنجشنبه به دنبال اعلام تاریخ ازسرگیری مذاکرات هسته‌ای با افت ۲۰۰ تومانی تا کف ۳۰۰۶۰ تومان عقب‌نشینی کرده بود، معاملات پشت‌خطی جمعه را در محدوده ۳۰۲۰۰ تومان به پایان برد.

مذاکرات وین دوشنبه ٢٧ دسامبر (ششم دی) از سر گرفته می‌شود.

اولیانوف، نماینده روسیه در مذاکرات وین: باید خود را به سمت تکمیل موفقیت آمیز مذاکرات در اسرع وقت، ترجیحاً تا اوایل فوریه سوق دهیم.

اولیانوف در پاسخ به نورمن، خبرنگار وال استریت ژورنال که مدعی شده بود «اوایل ماه فوریه ضرب الاجل تهران است»، در توییت دیگری در این باره اضافه کرد: اگر (این تاریخ) درباره برنامه زمانی است، بله؛ اما اگر منظور ضرب الاجل است، خیر.

امیرعبداللهیان: طرف‌های مقابل در وین اگر بخواهند یک امتیاز بدهند و ۱۰ امتیاز بگیرند، زیر بار نمی‌رویم.

وزارت امور خارجه انگلیس خشم خود را از شلیک همزمان شانزده موشک بالستیک در رزمایش بزرگ «پیامبر اعظم ۱۷» در ایران ابراز کرد و مدعی شد: «این پرتاب‌ها نقض آشکار قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت سازمان ملل متحد محسوب می‌شود».

خطیب‌زاده: برای برنامه دفاعی خود از کسی اجازه نمی‌گیریم. انگلیسی‌ها بهتر از هرطرف دیگری می‌دانند که برنامه موشکی ایران ارتباطی به قطعنامه ۲۲۳۱ ندارد.

سفیر ایران در لندن: قطعنامه ۲۲۳۱ در مورد موشک‌هایی صحبت می‌کند که برای حمل سلاح هسته‌ای طراحی شده‌اند، موشک‌های ایران برای این کار طراحی شده‌اند که از خاک ایران دفاع کنند.

«آکسیوس» به نقل از دو مقام صهیونیست ادعا کرد مشاور امنیت ملی بایدن در جلسه با مقام‌های اسرائیلی سه سناریو را در خصوص برنامه هسته‌ای ایران مطرح کرده است: ۱- حصول توافق طی هفته‌های آتی که وی درباره قابل دستیابی بودن آن تردید ابراز کرده؛ ۲- دستیابی به یک توافق موقت «توقف در برابر توقف»؛ ۳- عدم دستیابی به توافق که با اعمال تحریم‌های جدید علیه ایران و فشار‌های تازه همراه خواهد بود.

وزیر خارجه عراق: وقت گفت‌وگوی مستقیم بین ایران و آمریکا رسیده است.

امیرعبداللهیان: در دیدار با علی‌اف نقشه راه روابط ایران با آذربایجان ترسیم شد.

منبع: بورسان

برچسب ها: بورس
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
سردترین شب ایران، ۵۳ درجه زیر صفر سردترین شب ایران، ۵۳ درجه زیر صفر
دمای قله دماوند شب گذشته به منفی ۵۳ و دمای قله توچال به منفی ۳۲ درجه رسید.بنا بر اعلام هواشناسی، دیشب سردترین شب ایران طی تمام پاییز و تا این زمان از زمستان بوده و پیش‌بینی می‌شود که دمای هوا در روزهای آینده چندان افزایش نیابد، این شب سردترین شب ایران بوده است
رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد
معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر رئیس جمهور از پذیرش استعفای محمدرضا فرزین از سوی رئیس‌جمهور و انتخاب عبدالناصر همتی به‌عنوان گزینه جایگزین در سمت ریاست کل بانک مرکزی، خبر داد.
پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال
دقایقی پیش سرمربی استقلال در نشست مطبوعاتی پیش‌دستانه جدایی رامین رضاییان از این تیم را اعلام کرد؛ در حالی که با توجه به بسته بودن پنجره نقل و انتقالاتی باشگاه استقلال و شرایط مبهم برای انتقال بازیکنان جدید جدایی از بازیکنی باسابقه و شرایط رامین کمی عجیب به نظر می‌رسد.
محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست
بسیاری از علما با حجاب اجباری موافق نیستند، اما در خفا حرف می‌زنند و در علن چیز دیگری می‌گویند. اما آنها از افراطیون موجود می‌ترسند و به همین دلیل حرف‌شان را علنی نمی‌زنند.
فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا
سه ماهواره ایرانی «ظفر ۲»، «پایا» و «کوثر ۱.۵» ساعت ۱۶:۴۸ امروز (یکشنبه هفتم دی ۱۴۰۴) به وقت تهران با موشک سایوز-۲.۱بی از پایگاه فضایی وستوچنی روسیه به فضا پرتاب شدند.
ماجرای حفر تونل با این ابعاد در زیر بازار چیست؟ ماجرای حفر تونل با این ابعاد در زیر بازار چیست؟
عضو شورای شهر تهران گفت: اگر حفر تونل در منطقه ۱۲ که جزو بافت‌های فرسوده شهر تهران است، رخ داده باشد حتماً باید درباره آن توضیحات روشنی ارائه شود چرا که این اتفاق می‌تواند آسیب‌های جدی به دنبال داشته باشد.
ویدیو+ قابی ماندگار از زنده‌یاد بهرام بیضایی در کنار عباس کیارستمی ویدیو+ قابی ماندگار از زنده‌یاد بهرام بیضایی در کنار عباس کیارستمی
عباس کیارستمی: افتخارِ بزرگی‌ است برای من کنارِ آقای بیضایی ایستادن، چه برسد به این که این افتخار امشب نصیبِ من شده تا این جوایز رو هم من تقدیمِ ایشون بکنم. به هر حال، این لحظه برای من لحظهٔ خیلی مهمّیه.
برگزیده
بودجه ۱۴۰۵ و فشار مالیاتی؛ صنعت ایران در تنگنای رکود و هزینه بودجه ۱۴۰۵ و فشار مالیاتی؛ صنعت ایران در تنگنای رکود و هزینه
در شرایطی که صنعت ایران سالی دشوار را با ناترازی انرژی، کمبود نقدینگی و ضعف تقاضا پشت سر گذاشته، لایحه بودجه ۱۴۰۵ با افزایش قابل‌توجه مالیات‌ها و رشد محدود دستمزدها، نگرانی‌ها درباره تشدید رکود، تعطیلی بنگاه‌های تولیدی و افت سرمایه‌گذاری را افزایش داده و فعالان صنعتی نسبت به آینده تولید هشدار می‌دهند.
پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد! پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد!
مصطفی قمری‌وفا، مدیر روابط عمومی بانک مرکزی، در واکنش به شایعات برخی کانال‌های خبری اعلام کرد رئیس‌جمهور پزشکیان صبح امروز در صحن غیرعلنی مجلس حضور نداشت و تنها تیم اقتصادی دولت در نشست شرکت کرده بود.
ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی مورد نظر پرسپولیس تکلیف را روشن کرد ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی مورد نظر پرسپولیس تکلیف را روشن کرد
پرونده انتقال ایگور سرگیف مهاجم نامدار ازبکستانی به پرسپولیس، به دلیل درخواست مالی سنگین یک میلیون دلاری و تمایل این بازیکن برای حضور در جام جهانی ۲۰۲۶ از طریق لیگ کشورش، با تمدید قرارداد او در پاختاکور رسماً بسته شد.
صفحه خبر بالای تصاویر