کد خبر: ۳۷۳۳۲
تاریخ انتشار: ۲۸ اسفند ۱۴۰۲ - ۰۹:۵۷

پیش بینی بورس امروز ۲۸ اسفند ۱۴۰۲

بورس تهران روز یکشنبه با افزایش تراز شاخص هم‌وزن در کنار رشد شاخص کل و کاهش ارزش معاملات خرد مواجه بود. بازار سهام دیروز شاهد ورود جریان پول حقیقی به موقعیت‌های سهامی بود.
پیش بینی بورس امروز ۲۸ اسفند ۱۴۰۲
مخاطب 24- بازار سهام در روند معاملات روز گذشته شاهد افزایش تراز شاخص کل هم‌وزن و رشد تراز شاخص کل بود. بازار سهام پس از کاهش ارزش معاملات خرد سهام در روز شنبه بار دیگر با کاهش ارزش معاملات خرد مواجه است. بورس تهران دیروز با افزایش تقاضای حقیقی سهام و ورود پول حقیقی به موقعیت‌های سهامی و صندوق‌های سرمایه‌گذاری درآمد ثابت همراه بود.


در بین شاخص صنایع نیز صنعت شرکت‌های صنعتی چند رشته‌ای با ۳۹.۴ میلیارد تومان ورود پول حقیقی بالاترین میزان ورود پول حقیقی را در بین صنایع به ثبت رساند. صنعت سیمان با ۲۱.۳ میلیارد تومان و صنعت رایانه و فعالیت‌های وابسته به آن با ۱۶.۱ میلیارد تومان در جایگاه‌های بعدی قرار گرفتند. از سوی دیگر صنعت بانک‌ها و مؤسسات اعتباری با ۹ میلیارد تومان خروج پول حقیقی بیشترین میزان کاهش مالکیت حقیقی را به ثبت رساند و صنعت خودرو و ساخت قطعات با ۷.۹ میلیارد تومان و صنعت عرضه برق، گاز، بخار و آب گرم با ۷.۳ میلیارد تومان دیگر صنایعی بودند که میزان بیشتری از مالکیت حقیقی خود را از دست دادند.

 

پیش بینی بورس امروز ۲۸ اسفند ۱۴۰۲

روند معاملات سهامی ۳۰ روز اخیر

ارزش معاملات خرد بازار سهام در هفته قبل تراز ۲ تا ۶ همتی را تجربه کرده بود. ارزش معاملات خرد سهام روز شنبه با ۱۴ درصد افت به نسبت روز چهارشنبه در سطح ۳ هزار و ۸۳۷ ایستاد و روز گذشته نیز با کاهش ۵ درصدی به سطح ۳ هزار و ۶۵۰ میلیارد تومانی رسید. بازار روز یکشنبه پس از هفت روز معاملاتی، شاهد ورود سرمایه حقیقی به سهام بود. دیروز خالص جریان پول حقیقی در بین صندوق‌های درآمد ثابت نیز مثبت بود.

ارزش صف‌های خرید و فروش سهام نیز که در هفته قبل نوسانات سنگینی می‌کرد؛ در دو روز معاملاتی هفته جاری متعادل‌تر شد. روز یکشنبه ارزش صف‌های خرید با ۱۰۸ درصد افزایش به نسبت روز شنبه به سطح ۱۱۷ میلیارد تومانی رسید و ارزش صف‌های فروش با ۱۸ درصد کاهش تا ۱۳۷ میلیارد تومان افت داشت.
روز معاملاتی گذشته سرانه خرید هر کد حقیقی از ۲۰.۷ میلیون تومان روز شنبه تا ۲۱.۶ میلیون تومان رشد داشت. یکشنبه سرانه فروش هر کد حقیقی کاهش داشت و از ۲۳.۹ میلیون تومان به ۲۱.۷ میلیون تومان رسید. با این اوصاف همچنان شکاف سرانه خرید و فروش به سمت فروشندگان حقیقی سنگینی می‌کند.

بیشتر بخوانید


پیش بینی بورس دوشنبه

با توجه به روند معاملات روز‌های اخیر، قیمت‌های جهانی و خبر‌های اثرگذار بر روند معاملات؛ معاملات روز دوشنبه در تداوم روند صعودی شاخص‌ها در معاملات روز یکشنبه آغاز خواهد شد. بورس تهران در حال حاضر با سیگنال‌های مثبت و منفی متعددی دست و پنجه نرم می‌کند که می‌توان سطح ۳ همتی ارزش معاملات خرد را یک سیگنال مقاومتی مهم برای معاملات امروز سهام در نظر گرفت. بازار سهام در آخرین روز معاملاتی سال با افزایش احتمال صعود شاخص کل مواجه است.

با این منوال پیش بینی می‌شود که بازار سهام امروز ارزش معاملات خردی در سطح ۳ تا ۵ همتی داشته باشد. بورس تهران احتمالاً معاملات امروز را با افزایش تراز شاخص‌های اصلی آغاز کند. احتمال بازدهی مثبت و اندک شاخص‌های اصلی بازار سهام و عملکرد بهتر شاخص کل هم‌وزن به نسبت شاخص کل در انتهای معاملات امروز بالا است. جریان پول حقیقی در سهام برای معاملات امروز مثبت، ولی اندک پیش بینی می‌شود و ورود پول حقیقی به صندوق‌های درآمد ثابت محتمل است. صفوف خرید سهام اندکی کاهش می‌یابد و در سمت صفوف فروش سهام نیز احتمال رشد اندکی وجود دارد. احتمالاً در انتهای معاملات امروز سرانه خرید هر کد حقیقی در سطح ۲۲ میلیون تومانی قرار گیرد و سرانه فروش نیز در بالای ۲۱ میلیون تومان قرار گیرد. فرابورس تهران احتمالاً رشد تراز بیشتری در شاخص‌های اصلی خود به نسبت بورس داشته باشد؛ اما احتمالاً شکاف بازدهی در بین شاخص کل و هم‌وزن بورس و فرابورس افزایش یابد.

پیش بینی بورس امروز ۲۸ اسفند ۱۴۰۲

 
برچسب ها: بورس
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
پادکست: مخاطب فوتبالی - قسمت ۳: اوستون اورونوف؛ انفجار یک استعداد پادکست: مخاطب فوتبالی - قسمت ۳: اوستون اورونوف؛ انفجار یک استعداد
در این قسمت از پادکست مخاطب فوتبالی به بررسی شرایط ستاره‌ی ازبکستانی تیم پرسپولیس میپردازیم.
تحلیل نظام آموزشی ایران؛ از حافظه تا مهارت تحلیل نظام آموزشی ایران؛ از حافظه تا مهارت
نظام آموزشی ایران با وجود دستاورد‌های مهم در باسوادی و گسترش پوشش تحصیلی، همچنان زیر سایه‌ی حافظه‌محوری، نابرابری آموزشی و ضعف مهارت‌آموزی گرفتار مانده و نیازمند اصلاحات بنیادین است.
تاج فیتنس جهان بر سر یک ملکه‌ی ایرانی! تاج فیتنس جهان بر سر یک ملکه‌ی ایرانی!
هانا مهرگان، ورزشکار ایرانی‌تبار ساکن کانادا، با درخشش خیره‌کننده در رقابت‌های جهانی فیتنس ۲۰۲۵ میامی، عنوان «ملکه تناسب اندام جهان» را به دست آورد.
قتل دختر جوان به دست خواستگارش قتل دختر جوان به دست خواستگارش
پرونده قتل راضیه در شهرری پس از اعتراف خواستگارش به دلیل عشق بیمارگونه و اعتیاد، بار دیگر جنجال‌برانگیز شد.
قیمت بلیت مهران مدیری از جنیفر لوپز در دبی گران‌تر بود قیمت بلیت مهران مدیری از جنیفر لوپز در دبی گران‌تر بود
بلیت‌های کنسرت مهران مدیری در دبی از ۳۹۹ تا ۱۵۰۰ درهم فروخته شد و در برخی بازه‌ها حتی از بلیت‌های جنیفر لوپز گران‌تر بود.
قتل یک زن ۱۶ ساله به دست شوهرش در عجب‌شیر قتل یک زن ۱۶ ساله به دست شوهرش در عجب‌شیر
فرمانده انتظامی عجب‌شیر از قتل یک زن ۱۶ ساله توسط همسرش خبر داد؛ قاتل در تحقیقات اولیه به انگیزه اختلافات خانوادگی اعتراف کرد.
تعیین قیمت برنج هندی و پاکستانی تنظیم‌بازاری تعیین قیمت برنج هندی و پاکستانی تنظیم‌بازاری
رئیس اتحادیه بنکداران تهران از آغاز عرضه برنج هندی و پاکستانی با قیمت‌های تنظیم‌بازاری خبر داد؛ برنج هندی ۴۹ و ۵۹ هزار تومان، پاکستانی ۶۶ هزار تومان است.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر