کد خبر: ۳۷۲۵۳
تاریخ انتشار: ۲۷ اسفند ۱۴۰۲ - ۰۸:۲۷

پیش بینی بورس امروز ۲۷ اسفند ۱۴۰۲

به نظر می‌رسد بورس برخلاف سال‌های گذشته در روز‌های پایانی سال میلی برای صعود ندارد. با این حال امید سهامداران به تکرار سنت سال‌های گذشته در دو روز پایانی است.
پیش بینی بورس امروز ۲۷ اسفند ۱۴۰۲

مخاطب 24- بورسی‌ها در شرایطی به استقبال معاملات روز یکشنبه می‌روند که روز شنبه شاخص کل بورس تهران ریزش کرد. برای پیش بینی بورس امروز –یکشنبه ۲۷ اسفند- به روند بازار سهام در روز کاری گذشته نگاه می‌کنیم. روز شنبه شاخص کل هزار و ۵۱۷ واحد ریزش کرد و شاخص کل هم‌وزن هزار و ۷۹۴ واحد افت کرد.

شاخص کل فرابورس ۴ واحد رشد کرد و شاخص هم وزن فرابورس ۱۶۱ واحد افزایش پیدا کرد.
 بیشترین افزایش قیمت

روز شنبه در بورس شرکت سرمایه گذاری آتیه دماوند (واتی)، شرکت آبسال (لابسا) و شرکت سرمایه گذاری صنایع شیمیایی ایران (شیران) بیشترین افزایش قیمت را ثبت کردند. در فرابورس نیز شرکت آ س پ (آ. س. پ)، شرکت سرمایه گذاری مسکن شمالغرب (ثغرب) و شرکت بازرگانی و تولیدی مرجان کار (کمرجان) بیشترین افزایش قیمت را داشتند.
بیشترین کاهش قیمت

در بورس نماد‌های سدشت (شرکت سیمان دشتستان)، کماسه (شرکت تامین ماسه ریخته گری) و ختراک (شرکت ریخته گری تراکتورسازی ایران) در روز یکشنبه بیشترین کاهش قیمت بازار را داشتند و در معاملات فرابورس شرکت فرانسوز یزد (کایزد)، شرکت سرمایه گذاری مسکن پردیس (ثپردیس) و شرکت مجتمع سیمان غرب آسیا (سجام) بیشترین کاهش قیمت را داشتند.
عرضه و تقاضای بازار

در معاملات شنبه، ۲۹ نماد صف خرید داشتند و ۶۲ نماد با صف فروش مواجه بودند. مجموع ارزش صف‌های خرید با رشد ۴۳ درصدی نسبت به روز کاری قبل به ۸۹ میلیارد تومان افزایش یافت و مجموع ارزش صف‌های فروش نیز با افزایش ۱۲ درصدی به ۲۸۰ میلیارد تومان رسید.

بیشتر بخوانید



پیش بینی بورس امروز

دیروز شاخص‌های بازار سهام نوسان اندکی کردند. دو شاخص اصلی بورس ریزش کردند و دو شاخص فرابورس اندکی بالا آمدند.

شاخص کل بورس تهران در نیمه اول معاملات روند صعودی پیدا کرده بود، اما در نهایت پایین‌تر از روز معاملاتی قبل ایستاد. شاخص با افت هزار و ۵۱۷ تا سطح ۲ میلیون و ۱۴۸ هزار واحد پایین رفت. وضعیت نماد‌های کوچک و متوسط بازار کم و بیش متفاوت بود و شاخص هم وزن هزار و ۷۹۴ واحد افت کرد.

روز شنبه نماد‌های فولاد، میدکو، شپنا، وبملت و تاپیکو بیشترین اثر کاهشی را بر شاخص داشتند و در مقابل نماد‌های فملی، شیران و وبصادر بیشترین اثر مثبت را بر شاخص داشتند.

روز شنبه سرمایه حقیقی از بورس خارج شد که رقم آن ۱۹۳ میلیارد تومان بود. نماد‌های فصبا، وآذر، وبملت، شستا، خودرو، ثجوان، بپردیس، شبندر، وکار و شپنا بیشترین خروج پول حقیقی را ثبت کردند. در سوی دیگر، نماد‌های وبانک، فولاد و پارسیان بیشترین ورود سرمایه حقیقی را ثبت کردند.

همچنین دیروز ارزش معاملات خرد با افت ۱۴ درصدی به ۳ هزار و ۸۳۷ میلیارد تومان رسید که کمترین رقم در ۴ روز معاملاتی اخیر است.

به نظر می‌رسد بورس برخلاف سال‌های گذشته در روز‌های پایانی سال میلی برای صعود ندارد. با این حال امید سهامداران به تکرار سنت سال‌های گذشته در دو روز پایانی است.



منبع: اکوایران

برچسب ها: بورس
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
سردترین شب ایران، ۵۳ درجه زیر صفر سردترین شب ایران، ۵۳ درجه زیر صفر
دمای قله دماوند شب گذشته به منفی ۵۳ و دمای قله توچال به منفی ۳۲ درجه رسید.بنا بر اعلام هواشناسی، دیشب سردترین شب ایران طی تمام پاییز و تا این زمان از زمستان بوده و پیش‌بینی می‌شود که دمای هوا در روزهای آینده چندان افزایش نیابد، این شب سردترین شب ایران بوده است
رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد
معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر رئیس جمهور از پذیرش استعفای محمدرضا فرزین از سوی رئیس‌جمهور و انتخاب عبدالناصر همتی به‌عنوان گزینه جایگزین در سمت ریاست کل بانک مرکزی، خبر داد.
پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال
دقایقی پیش سرمربی استقلال در نشست مطبوعاتی پیش‌دستانه جدایی رامین رضاییان از این تیم را اعلام کرد؛ در حالی که با توجه به بسته بودن پنجره نقل و انتقالاتی باشگاه استقلال و شرایط مبهم برای انتقال بازیکنان جدید جدایی از بازیکنی باسابقه و شرایط رامین کمی عجیب به نظر می‌رسد.
محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست
بسیاری از علما با حجاب اجباری موافق نیستند، اما در خفا حرف می‌زنند و در علن چیز دیگری می‌گویند. اما آنها از افراطیون موجود می‌ترسند و به همین دلیل حرف‌شان را علنی نمی‌زنند.
فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا
سه ماهواره ایرانی «ظفر ۲»، «پایا» و «کوثر ۱.۵» ساعت ۱۶:۴۸ امروز (یکشنبه هفتم دی ۱۴۰۴) به وقت تهران با موشک سایوز-۲.۱بی از پایگاه فضایی وستوچنی روسیه به فضا پرتاب شدند.
ماجرای حفر تونل با این ابعاد در زیر بازار چیست؟ ماجرای حفر تونل با این ابعاد در زیر بازار چیست؟
عضو شورای شهر تهران گفت: اگر حفر تونل در منطقه ۱۲ که جزو بافت‌های فرسوده شهر تهران است، رخ داده باشد حتماً باید درباره آن توضیحات روشنی ارائه شود چرا که این اتفاق می‌تواند آسیب‌های جدی به دنبال داشته باشد.
ویدیو+ قابی ماندگار از زنده‌یاد بهرام بیضایی در کنار عباس کیارستمی ویدیو+ قابی ماندگار از زنده‌یاد بهرام بیضایی در کنار عباس کیارستمی
عباس کیارستمی: افتخارِ بزرگی‌ است برای من کنارِ آقای بیضایی ایستادن، چه برسد به این که این افتخار امشب نصیبِ من شده تا این جوایز رو هم من تقدیمِ ایشون بکنم. به هر حال، این لحظه برای من لحظهٔ خیلی مهمّیه.
برگزیده
بودجه ۱۴۰۵ و فشار مالیاتی؛ صنعت ایران در تنگنای رکود و هزینه بودجه ۱۴۰۵ و فشار مالیاتی؛ صنعت ایران در تنگنای رکود و هزینه
در شرایطی که صنعت ایران سالی دشوار را با ناترازی انرژی، کمبود نقدینگی و ضعف تقاضا پشت سر گذاشته، لایحه بودجه ۱۴۰۵ با افزایش قابل‌توجه مالیات‌ها و رشد محدود دستمزدها، نگرانی‌ها درباره تشدید رکود، تعطیلی بنگاه‌های تولیدی و افت سرمایه‌گذاری را افزایش داده و فعالان صنعتی نسبت به آینده تولید هشدار می‌دهند.
پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد! پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد!
مصطفی قمری‌وفا، مدیر روابط عمومی بانک مرکزی، در واکنش به شایعات برخی کانال‌های خبری اعلام کرد رئیس‌جمهور پزشکیان صبح امروز در صحن غیرعلنی مجلس حضور نداشت و تنها تیم اقتصادی دولت در نشست شرکت کرده بود.
ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی مورد نظر پرسپولیس تکلیف را روشن کرد ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی مورد نظر پرسپولیس تکلیف را روشن کرد
پرونده انتقال ایگور سرگیف مهاجم نامدار ازبکستانی به پرسپولیس، به دلیل درخواست مالی سنگین یک میلیون دلاری و تمایل این بازیکن برای حضور در جام جهانی ۲۰۲۶ از طریق لیگ کشورش، با تمدید قرارداد او در پاختاکور رسماً بسته شد.
صفحه خبر بالای تصاویر