هوشنگ مرادی کرمانی نویسنده سریال قصههای مجید درباره خلق آثار خود توضیح داد. مرادی کرمانی در پاسخ اینکه قبلا شخصیت مجید را در واقعیت دیده بود، عنوان کرد: هر روز صبح چند بار او را در آینه میبینم. من خود مجیدم. همچنین در ادامه درباره نحوه ورود به رادیو توضیح داد.
مخاطب ۲۴ به نقل از صبا: مردادی کرمانی در این گفتگو درباره نحوه ورودش به رادیو توضیح داد: ۱۷ ساله بودم که رادیو کرمان بعد از یک سال تاسیس برای بازیگری و گویندگی اعلام نیاز کرد و من با توجه به فعالیتهای فرهنگی که داشتم برای آزمون به رادیو رفتم و به دلیل لهجه کرمانی در رادیو کرمان پذیرفته نشدم. اصرار کردم که میتوانم برای رادیو نویسندگی کنم، ولی در جواب من گفتند «الان نویسنده نمیخواهیم»، ولی من نوشتم و ثابت کردم که میتوانم به عنوان نویسنده همکار آنها باشم و به این صورت بعد از آن مشغول نویسندگی در رادیو شدم.
وی افزود: بعدها به تهران آمدم و نویسنده برنامه «خانواده» رادیو ایران شدم و تمام متن برنامه چندساعته را از سلام تا خداحافظی مینوشتم.
نویسنده کتاب «قصههای مجید» درباره این داستان گفت: سال ۵۳ «قصههای مجید» را برای «داستانهای نوروز» به مدیر وقت رادیو به این صورت پیشنهاد کردم که داستانی با محوریت مشکلات یک پسر یتیم است، که او با شنیدن محوریت داستان گفت «این داستان برای شب عید ناراحت کننده است و به دنبال داستان شادی برای روزهای نوروز هستیم». من جواب دادم که این داستان را شاد نوشته ام، ولی باز هم قبول نکردند و در آخر من با سماجتی مثل داستان مجید مدیر رادیو را راضی کردم داستان را بخواند و بعد از خواندن داستان نظرش عوض شد و «قصههای مجید» با داستان لباس عید برای نوروز ۵۳ راهی آنتن رادیو شد.
مرادی کرمانی در پاسخ اینکه قبلا شخصیت مجید را در واقعیت دیده بود، عنوان کرد: هر روز صبح چند بار او را در آینه میبینم. من خود مجیدم.
این نویسنده درباره داستان نویسی تشریح کرد: هرگز در این دوره ۶۰ ساله نویسندگی ام با سفارش برای کسی ننوشتم. برای نویسندگی حتی خودم هم به خودم سفارش نمیدهم بلکه داستانهایی که مینویسم از اتفاقات زندگی الهام میگیرد و آنچه را که دلم میگوید، مینویسم. احساس میکنم دلنشینی و تاثیر گذاری آثارم به همین خاطر است.
نویسنده «شما که غریبه نیستید» اظهار کرد: من معتقدم که سفارشی نوشتن خلاقیت را از نویسنده میگیرد و به همین دلیل سالها قبل با پیشنهاد سردبیر برنامه، نویسندگی برای رادیو را کنار گذاشتم و برای کار به وزارت بهداشت رفتم و آنجا کاری متفاوت از نویسندگی انجام میدادم. برای دل خودم شروع به داستان نویسی کردم که خدارا شکر هم مورد استقبال مردم دنیا قرار گرفتم و تاکنون خیلی از آثار من به زبانهای مختلف دنیا ترجمه شده است.
مرادی کرمانی در پایان خاطرنشان کرد: با حساسیتی که روی خلاقیت و داشتن داستانهای نو داشتم در این ۶۰ سال نویسندگی فقط ۱۶ کتاب از من چاپ شده است، چون هرگز برای پول ننوشتم و سفارش قبول نکردم. هم اکنون هم دو سال است که نویسندگی را کنار گذاشته ام به دلیل اینکه میخواهم تکراری نباشم.