کد خبر: ۳۱۰۵۱
تاریخ انتشار: ۳۰ آبان ۱۴۰۲ - ۱۱:۴۲
مهندس سلطانی در نشست هم اندیشی فعالان عرصه ارتباطات:

اولویت اصلی مخابرات، مدیریت کیفی و کمی منابع انسانی و ایجاد توازن مناطق مخابراتی است

مدیرعامل شرکت مخابرات ایران در نشست هم اندیشی و تقدیر از فعالان عرصه ارتباطات با اشاره به اهمیت توازن هزینه و درآمد شرکت و مدیریت منابع انسانی گفت: در حال حاضر پس از تمام تلاش‌های انجام شده ئ حوزه توافقات و هم افزایی ها، نیاز جدی به مدیریت کیفی و کمی منابع انسانی و ایجاد توازن در مناطق مخابراتی و کاهش زیان استان‌های زیان ده هستیم.
اولویت اصلی مخابرات، مدیریت کیفی و کمی منابع انسانی و ایجاد توازن مناطق مخابراتی است

به گزارش مخاطب۲۴ به نقل از اداره کل ارتباطات و امور بین الملل شرکت مخابرات ایران:مهندس سلطانی مدیر عامل این شرکت در نشست هم اندیشی و تقدیر از فعالان عرصه ارتباطات ضمن بیان این مطلب و با اشاره به اهمیت ارزیابی‌های سالانه و ماهانه در مجموعه گسترده‌ای مانند مخابرات ایران اظهار داشت: برنامه مدیریت کیفی و کمی منابع انسانی و تحول مدیریت منابع انسانی در حال حاضر از اولویت‌های اصلی شرکت مخابرات در سراسر کشور است.

وی با بیان تشریح اهمیت مدیریت منابع منابع انسانی شرکت مخابرات با توجه به گستردگی و پهنه خدمات آن گفت: این موضوع هم از منظر اداره شرکت و هم از منظر ارایه خدمات بسیار اهمیت دارد، به ویژه با توجه به نقصان‌هایی که به علت وضعیت درآمدی در این بخش وجود داشته است.

مدیرعامل شرکت مخابرات ایران افزود: این موضوع، سابقه و ریشه چندین ساله دارد که، به علت کاهش در آمد و مشکلات تعرفه‌ای، در مناطق، بحث مهم مدیریت منابع انسانی مغفول مانده است.

وی با اشاره به ناهماهنگی در بحث مدیریت منابع انسانی اعلام کرد: شرکت مخابرات ایران، شرکتی است که از دولتی به خصوصی تبدیل شده، ولی، حوزه مدیریت سرمایه انسانی آن، به هیچ وجه، حالت خصوصی و چابکی لازم را پیدا نکرده است.

مهندس سلطانی با اشاره به فرآیند چابک سازی و تحول منابع انسانی در تلکام‌های مهم دنیا خاطر نشان کرد: این موضوع چالش چندین ساله را در شرکت مخابرات ایران به وجود آورده است، زیرا فاقد برنامه مدون در ورود و خروج منابع انسانی هستیم.

وی، کمبود نیروی متخصص با مهارت بازاریابی و نگهداشت مشتری، حاکمیت فرهنگ دولتی، کمبود همکاری بین بخشی، عدم تناسب حقوق و مزایا با شایستگی افراد را از چالش‌های مهم منابع انسانی و یک موضوع راهبردی برای مخابرات عنوان کرد.

مدیرعامل شرکت مخابرات ایران با اشاره به مسایل کلیدی ساختار، نیاز سازمان به ارتباطات افقی، کمبود انعطاف سازمان در قبال تغییرات بازار را از جمله مشکلات مهم پیش روی مدیریت مخابرات عنوان کرد.

وی افزود: قدیمی بودن ساختار و عدم تناسب ساختار با زیست بوم فعلی دیجیتال، چالش‌ها را در بخش منابع انسانی حتی بیشتر از شرکت‌های کاملا دولتی نموده است.

مهندس سلطانی گفت: هزینه‌ها و افزایش تورم به اندازه‌ای بالاست که تمام عم افزایی‌ها و توافقات و پیشرفت‌های انجام شده را پوشش نمی‌دهد.

وی میانگین هزینه به درامد شرکت مخابرات ایران حدود ۸۸ درصد است و استان‌هایی هستند که این میانگین کمتر یا بیشتر است و برای استان‌هایی که وضعیت هزینه به درآمد آن‌ها بالاتر است باید اقدامات بهبود فوری، جدی و اساسی انجام دهیم.

مهندس سلطانی افزود: استان‌هایی که در این مورد ضعف دارند، توازن در آمدی و وضعیت شرکت را در میانگین سود و هزینه به هم می‌زندد و بدون تعارف باید برای بین استان‌ها و ایجاد توازن در هزینه و درآمد فکر اساسی کرد.

مدیرعامل شرکت مخابرات ایران گفت: شرکت مخابرات ایران به دلیل عدم تناسب تعرفه‌ها سال هاست که در بحران است و پس از سه سال تلاش مداوم به نقطه‌ای رسیده ایم که فقط بخشی از زیان دهی مجموعه را پوشش می‌دهد.

وی با اشاره به لزوم چابک سازی منابع انسانی در مناطق مخابراتی و استان‌ها، کاهش هزینه‌های ناشی از این چابک سازی و مدیریت را بسیار لازم عنوان کرد و گفت:فکر مشکلات ناشی از بیکاری نیستیم، اما واقعیت این است که شرکت مخابرات ایران به دلیل عدم چابک سازی منابع انسانی درمنگنه قرار گرفته است و امکان پیشرفت و حتی سر به سر شد بی هزینه و درآمد را از دست داده است.

مهندس سلطانی افزود: مولد سازی و چابک سازی امکانات و دارایی شرکت و منابع انسانی، از ستون‌های مهم توسعه و در آمدزایی شرکت است و فروش املاک نیز در صورت اجرا، به علت شرایط اضطرار است. وگرنه، فروش املاک، به هیچ وجه به نفع شرکت نیست.

وی خاطر نسان کرد، استان‌ها در مواردی مانند مناقصات، فروش ضایعات، مدیریت املاک و مدیریت تمام دارایی‌های فیزیکی و منابع انسانی شرکت، به نیاز به دقت و توجه بیشتری دارند.

مدیرعامل شرکت مخابرات ایران افزود: اگر قرار به دویدن است، همه باید با هم بدویم و این معنای اصلی مولدسازی و مدیریت منابع مختلف از جمله دارایی‌های املاک و منابع انسانی است.

مهندس سلطانی در پایان تاکید کرد، با توجه به بررسی‌ها و ارزیابی‌های استانی، ااستان‌هایی که در موارد یاد شده، شرایط نامناسبی دارند هرچه سریع‌تر باید شرایط را بازسازی کرده و مدیریت هزینه‌ها را تا حد امکان به سودآوری و بازاریابی با نگاه تجاری نزدیک کنند.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
در تاریخ بماند، تراکتور شارجه را له کرد در تاریخ بماند، تراکتور شارجه را له کرد
تیم فوتبال تراکتور ایران در هفته سوم مرحله گروهی لیگ نخبگان آسیا با نمایشی تماشایی مقابل شارجه امارات به پیروزی پرگل ۵ بر صفر دست یافت.
واکنش شمخانی به حواشی مراسم ازدواج دخترش واکنش شمخانی به حواشی مراسم ازدواج دخترش
دریابان علی شمخانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی سابق، در واکنش به حواشی ایجادشده پیرامون مراسم ازدواج دخترش، تأکید کرد که موضع او نسبت به انتقادات اخیر تغییری نکرده است.
سپاهان و فرصت طلایی برای پیروزی در خانه سپاهان و فرصت طلایی برای پیروزی در خانه
تیم فوتبال سپاهان اصفهان در دومین دیدار خود از مرحله گروهی لیگ قهرمانان آسیا ۲۰۲۵، در ورزشگاه نقش‌جهان به مصاف آخال ترکمنستان می‌رود. دو تیم در بازی نخست خود مقابل الحسین اردن شکست خورده‌اند و بدون امتیاز بعد از تیم اردنی در رده دوم و سوم قرار دارند. این مسابقه می‌تواند سرنوشت صعود از گروه را تعیین کند، چراکه با حذف نماینده هند، برنده دیدار سپاهان و آخال عملاً یکی از دو تیم صعودکننده به مرحله بعد خواهد بود.
دیدار قهرمانان و مدال‌آوران ورزشی و المپیاد‌های علمی جهانی با رهبر انقلاب دیدار قهرمانان و مدال‌آوران ورزشی و المپیاد‌های علمی جهانی با رهبر انقلاب
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در دیدار قهرمانان ورزشی و مدال‌آوران علمی جهان، جوانان ایران را مظهر امید و اقتدار ملی خواند و یاوه‌گویی‌های رئیس جمهور آمریکا را محکوم کرد.
هاشمیان ابقا شد، به شرط‌ها و شروط‌ها هاشمیان ابقا شد، به شرط‌ها و شروط‌ها
به گزارش گروه ورزش پایگاه خبری مخاطب ۲۴، باخت پرسپولیس در خرم‌آباد مقابل خیبر، با استعفای رضا درویش مدیرعامل این باشگاه همراه بود و از شنبه‌شب هواداران سرخ‌پوش منتظر خبر مهم‌تری درباره آینده نیمکت تیم بودند. پس از پذیرش استعفای درویش، جلسات فشرده هیئت‌مدیره پرسپولیس برگزار شد. در این نشست‌ها، علاوه بر بررسی گزینه‌های مدیرعاملی، موضوع سرمربیگری تیم نیز مورد بحث قرار گرفت
چین از جنگنده رادارگریز نسل پنجم J-۲۰ رونمایی کرد+ فیلم چین از جنگنده رادارگریز نسل پنجم J-۲۰ رونمایی کرد+ فیلم
پکن رسماً از جنگنده رادارگریز J-۲۰ رونمایی کرد؛ این هواپیمای نسل پنجم، رقیبی قدرتمند برای جنگنده آمریکایی F-۲۲ محسوب می‌شود.
دیدار نماینده ویژه پوتین با علی لاریجانی دیدار نماینده ویژه پوتین با علی لاریجانی
نماینده ویژه رئیس‌جمهور روسیه امروز عصر با علی لاریجانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی، دیدار و درباره مسائل منطقه‌ای و امنیتی گفت‌و‌گو خواهد کرد.
برگزیده
یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد
با انتخاب شیرین احمدنیا برای نخستین بار یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد. با برگزاری مجمع عمومی و انتخابات دوره دوازدهم انجمن جامعه‌شناسی ایران، اعضای جدید هیأت مدیره و بازرسان این انجمن انتخاب شدند. همچنین در نخستین جلسه رسمی هیأت مدیره، شیرین احمدنیا به عنوان رئیس انجمن انتخاب شد.
ببینید| تکنولوژی جدید برای توانبخشی به افراد، پس از سکته مغزی ببینید| تکنولوژی جدید برای توانبخشی به افراد، پس از سکته مغزی
ربات اسکلت‌ بیرونی واندرکرفت Atalante ساختهٔ شرکت فرانسوی Wandercraft یک سامانهٔ پیشرفته برای کمک به افراد دارای اختلالات حرکتی مانند سکته مغزی، آسیب نخاعی یا بیماری‌های نورولوژیک است. این ربات با حدود قیمت ۱۷۶ هزار دلار در آمریکا و اروپا عرضه شده است
سالمندی در عصر دیجیتال: از خرد کهن تا مبارزه با تنهایی سالمندی در عصر دیجیتال: از خرد کهن تا مبارزه با تنهایی
به مناسبت روز جهانی سالمندان، بررسی می شود: خرد کهن سالمندان در عصر دیجیتال چگونه با تنهایی مبارزه می‌کند؟ بررسی نیازهای عاطفی، نقش دولت‌ها، فناوری و راه‌حل‌های جهانی برای جامعه دوستدار سالمند
صفحه خبر بالای تصاویر