کد خبر: ۳۱۰۵۱
تاریخ انتشار: ۳۰ آبان ۱۴۰۲ - ۱۱:۴۲
مهندس سلطانی در نشست هم اندیشی فعالان عرصه ارتباطات:

اولویت اصلی مخابرات، مدیریت کیفی و کمی منابع انسانی و ایجاد توازن مناطق مخابراتی است

مدیرعامل شرکت مخابرات ایران در نشست هم اندیشی و تقدیر از فعالان عرصه ارتباطات با اشاره به اهمیت توازن هزینه و درآمد شرکت و مدیریت منابع انسانی گفت: در حال حاضر پس از تمام تلاش‌های انجام شده ئ حوزه توافقات و هم افزایی ها، نیاز جدی به مدیریت کیفی و کمی منابع انسانی و ایجاد توازن در مناطق مخابراتی و کاهش زیان استان‌های زیان ده هستیم.
اولویت اصلی مخابرات، مدیریت کیفی و کمی منابع انسانی و ایجاد توازن مناطق مخابراتی است

به گزارش مخاطب۲۴ به نقل از اداره کل ارتباطات و امور بین الملل شرکت مخابرات ایران:مهندس سلطانی مدیر عامل این شرکت در نشست هم اندیشی و تقدیر از فعالان عرصه ارتباطات ضمن بیان این مطلب و با اشاره به اهمیت ارزیابی‌های سالانه و ماهانه در مجموعه گسترده‌ای مانند مخابرات ایران اظهار داشت: برنامه مدیریت کیفی و کمی منابع انسانی و تحول مدیریت منابع انسانی در حال حاضر از اولویت‌های اصلی شرکت مخابرات در سراسر کشور است.

وی با بیان تشریح اهمیت مدیریت منابع منابع انسانی شرکت مخابرات با توجه به گستردگی و پهنه خدمات آن گفت: این موضوع هم از منظر اداره شرکت و هم از منظر ارایه خدمات بسیار اهمیت دارد، به ویژه با توجه به نقصان‌هایی که به علت وضعیت درآمدی در این بخش وجود داشته است.

مدیرعامل شرکت مخابرات ایران افزود: این موضوع، سابقه و ریشه چندین ساله دارد که، به علت کاهش در آمد و مشکلات تعرفه‌ای، در مناطق، بحث مهم مدیریت منابع انسانی مغفول مانده است.

وی با اشاره به ناهماهنگی در بحث مدیریت منابع انسانی اعلام کرد: شرکت مخابرات ایران، شرکتی است که از دولتی به خصوصی تبدیل شده، ولی، حوزه مدیریت سرمایه انسانی آن، به هیچ وجه، حالت خصوصی و چابکی لازم را پیدا نکرده است.

مهندس سلطانی با اشاره به فرآیند چابک سازی و تحول منابع انسانی در تلکام‌های مهم دنیا خاطر نشان کرد: این موضوع چالش چندین ساله را در شرکت مخابرات ایران به وجود آورده است، زیرا فاقد برنامه مدون در ورود و خروج منابع انسانی هستیم.

وی، کمبود نیروی متخصص با مهارت بازاریابی و نگهداشت مشتری، حاکمیت فرهنگ دولتی، کمبود همکاری بین بخشی، عدم تناسب حقوق و مزایا با شایستگی افراد را از چالش‌های مهم منابع انسانی و یک موضوع راهبردی برای مخابرات عنوان کرد.

مدیرعامل شرکت مخابرات ایران با اشاره به مسایل کلیدی ساختار، نیاز سازمان به ارتباطات افقی، کمبود انعطاف سازمان در قبال تغییرات بازار را از جمله مشکلات مهم پیش روی مدیریت مخابرات عنوان کرد.

وی افزود: قدیمی بودن ساختار و عدم تناسب ساختار با زیست بوم فعلی دیجیتال، چالش‌ها را در بخش منابع انسانی حتی بیشتر از شرکت‌های کاملا دولتی نموده است.

مهندس سلطانی گفت: هزینه‌ها و افزایش تورم به اندازه‌ای بالاست که تمام عم افزایی‌ها و توافقات و پیشرفت‌های انجام شده را پوشش نمی‌دهد.

وی میانگین هزینه به درامد شرکت مخابرات ایران حدود ۸۸ درصد است و استان‌هایی هستند که این میانگین کمتر یا بیشتر است و برای استان‌هایی که وضعیت هزینه به درآمد آن‌ها بالاتر است باید اقدامات بهبود فوری، جدی و اساسی انجام دهیم.

مهندس سلطانی افزود: استان‌هایی که در این مورد ضعف دارند، توازن در آمدی و وضعیت شرکت را در میانگین سود و هزینه به هم می‌زندد و بدون تعارف باید برای بین استان‌ها و ایجاد توازن در هزینه و درآمد فکر اساسی کرد.

مدیرعامل شرکت مخابرات ایران گفت: شرکت مخابرات ایران به دلیل عدم تناسب تعرفه‌ها سال هاست که در بحران است و پس از سه سال تلاش مداوم به نقطه‌ای رسیده ایم که فقط بخشی از زیان دهی مجموعه را پوشش می‌دهد.

وی با اشاره به لزوم چابک سازی منابع انسانی در مناطق مخابراتی و استان‌ها، کاهش هزینه‌های ناشی از این چابک سازی و مدیریت را بسیار لازم عنوان کرد و گفت:فکر مشکلات ناشی از بیکاری نیستیم، اما واقعیت این است که شرکت مخابرات ایران به دلیل عدم چابک سازی منابع انسانی درمنگنه قرار گرفته است و امکان پیشرفت و حتی سر به سر شد بی هزینه و درآمد را از دست داده است.

مهندس سلطانی افزود: مولد سازی و چابک سازی امکانات و دارایی شرکت و منابع انسانی، از ستون‌های مهم توسعه و در آمدزایی شرکت است و فروش املاک نیز در صورت اجرا، به علت شرایط اضطرار است. وگرنه، فروش املاک، به هیچ وجه به نفع شرکت نیست.

وی خاطر نسان کرد، استان‌ها در مواردی مانند مناقصات، فروش ضایعات، مدیریت املاک و مدیریت تمام دارایی‌های فیزیکی و منابع انسانی شرکت، به نیاز به دقت و توجه بیشتری دارند.

مدیرعامل شرکت مخابرات ایران افزود: اگر قرار به دویدن است، همه باید با هم بدویم و این معنای اصلی مولدسازی و مدیریت منابع مختلف از جمله دارایی‌های املاک و منابع انسانی است.

مهندس سلطانی در پایان تاکید کرد، با توجه به بررسی‌ها و ارزیابی‌های استانی، ااستان‌هایی که در موارد یاد شده، شرایط نامناسبی دارند هرچه سریع‌تر باید شرایط را بازسازی کرده و مدیریت هزینه‌ها را تا حد امکان به سودآوری و بازاریابی با نگاه تجاری نزدیک کنند.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
سیگار الکترونیکی چه ضرر دارد؟ سیگار الکترونیکی چه ضرر دارد؟
محمدرضا مسجدی دبیرکل جمعیت مبارزه با استعمال دخانیات ایران و استاد بیمار‌های ریوی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در خصوص مصرف قلیان‌های اکسیژن: مشابه‌سازی، الگویی است که مافیای دخانیات در دنیا در حال بهره‌برداری از آن است.
کنسرت شماعی زاده به دلایل نامشخص نیمه‌کاره لغو شد کنسرت شماعی زاده به دلایل نامشخص نیمه‌کاره لغو شد
کنسرت حسن شماعی‌زاده که جمعه شب، ۲۲ نوامبر در لندن درحال برگزاری بود، به دلایل نامشخصی نیمه‌کاره لغو شد.
عوارض خطرناک استفاده از موبایل در دستشویی عوارض خطرناک استفاده از موبایل در دستشویی
بسیاری از افراد به تلفن همراه خود وابستگی زیادی دارند و حتی آن را تا دستشویی و حمام نیز با خود می‌برند.
فرونشست پارکینگ در قیطریه ۳ خودرو را بلعید فرونشست پارکینگ در قیطریه ۳ خودرو را بلعید
سخنگوی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهر تهران، از یک مورد حادثه فروکش کردن کف پارکینگ ساختمان مسکونی خبر داد.
مُسکنی که خطر خونریزی داخلی را افزایش می‌دهد مُسکنی که خطر خونریزی داخلی را افزایش می‌دهد
افرادی که از دارو‌های رقیق‌کننده خون استفاده می‌کنند، در صورت مصرف دارو‌های ضدالتهاب غیراستروئیدی (NSAID) مانند ایبوپروفن یا ناپروکسن، دو برابر با خطر خونریزی داخلی مواجهند.
ضبط سلمان فارسی از سر گرفته شد ضبط سلمان فارسی از سر گرفته شد
سریال «سلمان فارسی» که ضبط آن متوقف شده بود با بازگشت میرباقری ـ کارگردان ـ از سر گرفته شد
جشن تولد امیر قلعه نویی در قصرش جشن تولد امیر قلعه نویی در قصرش
امیر قلعه‌نویی، سرمربی تیم ملی فوتبال ایران، تولد ۶۱ سالگی‌اش را در منزلش که بی‌شباهت به قصر نیست و در کنار پسرش جشن گرفت.
برگزیده
چرا رابطه جنسی و خوردن و آشامیدن در ایستگاه فضایی بین المللی ممنوع شده چرا رابطه جنسی و خوردن و آشامیدن در ایستگاه فضایی بین المللی ممنوع شده
ایستگاه فضایی بین‌المللی (ISS) پیچیده‌ترین ماشین ساخته بشر است که با همکاری نزدیک پنج آژانس فضایی بزرگ دنیا یعنی ناسا، روسکازموز، آژانس فضایی اروپا، آژانس اکتشافات فضایی ژاپن و آژانس فضایی کانادا طراحی و ساخته شده است، اینجا برخی کارهای ممنوعه برای فضانوردان در ایستگاه فضایی بین المللی (ISS) را معرفی می‌کنیم
بدخوابی در دهه پنجم زندگی چه عواقبی دارد؟ بدخوابی در دهه پنجم زندگی چه عواقبی دارد؟
خواب کافی و باکیفیت بر عملکرد شناختی مغز تاثیر می‌گذارد.
سردرد‌هایی که باید جدی گرفت سردرد‌هایی که باید جدی گرفت
یک متخصص مغز و اعصاب با بیان اینکه سردرد یک شکایت شایع است که تقریباً همه افراد آن را تجربه می‌کنند، گفت: برخی موارد خاص سردرد باید مورد توجه قرار گیرند.
صفحه خبر بالای تصاویر